sitam verkim tas vaacinsh ir iznjemams? vai nee? man ir sb 800 ar taadu te paku piektajai baterijai, bet nav 5 laadeejamaas baterijas. un tas parastais vaacinsh zipenei nav. jautaajums vai var sho te kkaa nonjemt un vai derees, lauzt negribaas.
Ir,ir izņemams,bet man vienmēr ir neomulīga sajūta šo ārā kņopējot,tā ka labāk iepērc pāris piecaķu komplektus un lieto uz veselību,tā tiešam drusku ātrāk lādējās.
60uz5komats6:Ir,ir izņemams,bet man vienmēr ir neomulīga sajūta šo ārā kņopējot,tā ka labāk iepērc pāris piecaķu komplektus un lieto uz veselību,tā tiešam drusku ātrāk lādējās.
ok. a tā var ka ir 4 lādējamie aķi un viens parastais duracells?
60uz5komats6:Ir,ir izņemams,bet man vienmēr ir neomulīga sajūta šo ārā kņopējot,tā ka labāk iepērc pāris piecaķu komplektus un lieto uz veselību,tā tiešam drusku ātrāk lādējās.
ok. a tā var ka ir 4 lādējamie aķi un viens parastais duracells?
NĒĒĒĒĒĒĒĒ!!!!!
P.S. ar rokām aizpiedis ausis palīdu zem galda,gaidu blīkšķi
Nē,nu es nedaudz pārspīlēju,bet pie nelaimīgas apstākļu sakritības,ja tā baķorka sāk lādēties no aķiem,visskas var gadīties,vēl jo vairāk,ja blice palienēta no kāda,Merfijs nesnauž.Ja tiešam tāds barošanas elementu trūkums,tad labāk pēc Makgaivera metodes,iestūķē piektā aķa vietā kādu vadītāju.Vai arī sameklē interneta dzīlēs lampas lietošanas instrukciju,tur ir uzzīmēts,kā tieši tas vāciņš jālauž laukā.