forum.gif
sb 800 5th battery pack
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / sb 800 5th battery pack
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.10 20:14 labots
 citēt
www.calumetphoto.com...

sitam verkim tas vaacinsh ir iznjemams? vai nee? man ir sb 800 ar taadu te paku piektajai baterijai, bet nav 5 laadeejamaas baterijas. un tas parastais vaacinsh zipenei nav. jautaajums vai var sho te kkaa nonjemt un vai derees, lauzt negribaas.
Publicēts: 16.03.10 20:40
 citēt
nu, ja Tev tikai 4 elementi un parastā vāciņa nav - slaid SHITajā kontaktus uz īso un viss notiks.
Publicēts: 16.03.10 20:51
 citēt
haralds:nu, ja Tev tikai 4 elementi un parastā vāciņa nav - slaid SHITajā kontaktus uz īso un viss notiks.

:D makgaivers
Publicēts: 16.03.10 21:18
 citēt
Vāciņš tāds pats, kā uz zibspuldzes. vai uz 5 bačas pakas. Tie ir identiski un viltīgi noņemami
Publicēts: 16.03.10 21:21
 citēt
Ungus:Vāciņš tāds pats, kā uz zibspuldzes. vai uz 5 bačas pakas. Tie ir identiski un viltīgi noņemami

cik viltiigi? vnk zipene nav mana, negribaas salauzt.
Publicēts: 16.03.10 21:22
 citēt
Ir,ir izņemams,bet man vienmēr ir neomulīga sajūta šo ārā kņopējot,tā ka labāk iepērc pāris piecaķu komplektus un lieto uz veselību,tā tiešam drusku ātrāk lādējās.
Publicēts: 16.03.10 21:25
 citēt
60uz5komats6:Ir,ir izņemams,bet man vienmēr ir neomulīga sajūta šo ārā kņopējot,tā ka labāk iepērc pāris piecaķu komplektus un lieto uz veselību,tā tiešam drusku ātrāk lādējās.

ok. a tā var ka ir 4 lādējamie aķi un viens parastais duracells?
Publicēts: 16.03.10 21:32 labots
 citēt
zo:
60uz5komats6:Ir,ir izņemams,bet man vienmēr ir neomulīga sajūta šo ārā kņopējot,tā ka labāk iepērc pāris piecaķu komplektus un lieto uz veselību,tā tiešam drusku ātrāk lādējās.

NĒĒĒĒĒĒĒĒ!!!!!

P.S. ar rokām aizpiedis ausis palīdu zem galda,gaidu blīkšķi :)
Publicēts: 16.03.10 23:23
 citēt
zo::D makgaivers
???:grimace:
Publicēts: 16.03.10 23:27
 citēt
60uz5komats6:
zo:

NĒĒĒĒĒĒĒĒ!!!!!

P.S. ar rokām aizpiedis ausis palīdu zem galda,gaidu blīkšķi :)

tieshaam tik traki?
Publicēts: 16.03.10 23:54
 citēt
Nē,nu es nedaudz pārspīlēju,bet pie nelaimīgas apstākļu sakritības,ja tā baķorka sāk lādēties no aķiem,visskas var gadīties,vēl jo vairāk,ja blice palienēta no kāda,Merfijs nesnauž.Ja tiešam tāds barošanas elementu trūkums,tad labāk pēc Makgaivera metodes,iestūķē piektā aķa vietā kādu vadītāju.Vai arī sameklē interneta dzīlēs lampas lietošanas instrukciju,tur ir uzzīmēts,kā tieši tas vāciņš jālauž laukā.
Publicēts: 17.03.10 00:16
 citēt
problem solved

web.295.ca...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):