forum.gif
draugiem lv fakeris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / draugiem lv fakeris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.10 23:06
 citēt
Kas tas ir un ko ar to dara? :amazing:
Publicēts: 16.03.10 23:08
 citēt
Hahahaa. stulbjsh statistikas kachaataajs impotentiem pokemoniem.. lalalaaabs! Gudris grib pastiept garaaku, ja? :D
Publicēts: 16.03.10 23:10 labots
 citēt
Gudris:skraida pa profiliem un ceļ statistiku :shame:

tu gribēji teikt skraida un apskata profilus, lai cilvēki apskatītu atpakaļ...visu laiku visādi puņķaini tīņi apskata (laikam sirgst ar uzmanības trūkumu) - uzreiz zināms no kurienes kājas aug :D

tev jau vajag viņu nedaudz advancētu - lai analizē vecumu (18-30), un bildē redzamos parametrus - nojaušu uz ko tēmē :super_man:
Publicēts: 16.03.10 23:12
 citēt
kam viņi to statistiku ceļ?? ij kāda starpība?? man ar tādi katru dienu 2-3 lūkojās.. nu un, nereaģēju...
Publicēts: 16.03.10 23:13 labots
 citēt
tusne:
kam viņi to statistiku ceļ?? ij kāda starpība?? man ar tādi katru dienu 2-3 lūkojās.. nu un, nereaģēju...

to jautā tiem kas to dara, tik pat labi varētu paprasīt kāda jēga likt dr.lv bildi uz vērtēšanu - man to nesaprast
Publicēts: 16.03.10 23:25 labots
 citēt
ko tā statistika labu dara? :grimace:
Publicēts: 16.03.10 23:28
 citēt
laikam kaut ko pagarina :exciting:
Publicēts: 16.03.10 23:34
 citēt
Gudris:varbūt kādam ir strādājoss vai māk uztaisīt ?

izdzeesiis tevi uz muuzhiem :grimace:
ir speciaali admini, kas shitos kjer!
Publicēts: 16.03.10 23:35
 citēt
Zinu, ka pasen viens paziņa stāstīja, cik viegli tajā portālā bija "ieiet" un padarboties un, ka šim diezgan daudz klientu bijuši, kas prasa statistiku palielināt, lai tik nāk cilvēki un skatās galeriju, kur tiek reklamēts kāds pasākums, nodarbošanās utt. Beigās sanāk neslikta reklāma. Ja kādam fotogrāfam vajag parastos klientus (jaunas sievietes), tad droši tas nostrādāja, jo mērķauditorija tieši kā vajag;)
Publicēts: 17.03.10 00:20
 citēt
Gudri, paņem un ieliec tādu profilbildi, kas izraisa interesi, tad arī statistika augs :) Vienai blogerei vakar esot bijuši vairāk nekā 400 apskatītāji un viss tikai profilbildes dēļ ;)
Publicēts: 17.03.10 00:22
 citēt
Tiklīdz man parādās šādi vai tādi vai nedaudz savādāki skripti, momentā ir Stuk-Stuk administrācijai :) parasti ir ļoti ātra reakcja ;)
Publicēts: 17.03.10 00:28 labots
 citēt
ERA:Gudri, paņem un ieliec tādu profilbildi, kas izraisa interesi, tad arī statistika augs :) Vienai blogerei vakar esot bijuši vairāk nekā 400 apskatītāji un viss tikai profilbildes dēļ ;)
nez kur tad tie svešie atrod tās profilbildes??
Publicēts: 17.03.10 01:07
 citēt
ERA:Gudri, paņem un ieliec tādu profilbildi, kas izraisa interesi, tad arī statistika augs :) Vienai blogerei vakar esot bijuši vairāk nekā 400 apskatītāji un viss tikai profilbildes dēļ ;)

Baibinjo :):)
Publicēts: 17.03.10 10:35
 citēt

Tieshi taa ... nobildeejies ar kaadu no kailajaam (bet ne pavisam kailu, jo tad tevi ar izmetiis) modeleem kopaa, kaa to ir dariijushi gan andre, gan ritikofs un buusi topaa pirmajaa vietaa! ;) veel dari kaa andre un veel dazhi - apstiprini VISUS, kas tevi uzaicina un uzaicini pats smukas meitenes un dzhekus. Straadaa ar savu profilu, vari to izmantot kaa savu bezmaksas reklaamas tuuli. Neuztver savu profilu kaa kaut ko intiimu un personisku, veido savu biznesa profilu.
Publicēts: 17.03.10 10:56 labots
 citēt
Gudris:da nu kkā tupa savu profilu pātraisiit par biznesa profilu...es tagad uztaisiiju Lapu draugos un to gribu popularizēt...a bildēties kopā ar pliku meiteni tas jau tikai dažas dienas būs apmeklējums pēc tam atkal kkas jaunas jādomā :what:

P.S. alshch tu draugos straadaa ?

Jaa, man ar tas liekas tupa, bet taapeec jau saku, viss ir taa kaa tu to uztver. ieliec svara kausos + un -, ko ieguutu un ko pazaudeetu, ja ar savu profilu straadaatu, kaa to dara piem andre: liek jaunas galerijas, raksta dienasgraamatu, iemet "runaa" kaut ko, un viss saistiibaa tikai un vieniigi ap foto un tas ir BEZMAKSAS. Tu ieguusti savu fotograafa imidzhu savu "draugu" lokaa, cilveeki jau tevi saak atpaziit un atcereeties kaa fotograafu. Ja veel labi bildeesi, tad tas viss aizies. draugus vari sadaliit pa grupaam un piem. privaataas galerijas vari likt redzamas tikai "gjimenes locekljiem" vai "iipashajiem draugiem". Jaunam fotograafam fotograafeshana aiznjem tik mazu dalju, ja vinjsh veelas ar foto taisiit biznesu, lielu dalju aiznjem straadaashana ar savu blogu, twitteri, profilu, Lapu utt. likt jaunumus un komuniceet ar cilveekiem. ;)

P.S. jaa
Publicēts: 17.03.10 11:20 labots
 citēt
es one.lv taatu tuli pats uztaisiiju. saaaicinaaju ntos tukstoshus automaataa. peec manas aktivitaates tika bildes kods ieviests :D staigaashana automaata un luureeshana dod minimaalu atdevi. lielaaku atvedi dod komunieeshana, to ko Alchsh mineeja. raksti un bildee cilvekiem intereseejoshas lietas, tad naaks un paliks, nevis siekalains tiinis ienaaks vienu riezi jo cheko savu statistiku katras 5 min...

elementaaru tooli var uztasiiit 10 min, un admini vieniigais varees nojaust ka tu lieto kaut ko... un uz shi pamata noblokeet vai izdzeest

papeeti dreefa politiku. man taa gan nepatiik bet uzskatu to par pashu efektiivaako. bet daudz laika jaateeree
Publicēts: 17.03.10 11:24
 citēt
andre:
papeeti dreefa politiku. man taa gan nepatiik bet uzskatu to par pashu efektiivaako. bet daudz laika jaateeree

kāda tā ir?
Publicēts: 17.03.10 11:26
 citēt
Gudris:
alchsh:

P.S. jaa
cik plikas meitenes drīkst likt draugos albūmā ? topless ir ok ?

bez pussy un bez nipples.
Publicēts: 17.03.10 11:29
 citēt
alchsh:
Gudris:cik plikas meitenes drīkst likt draugos albūmā ? topless ir ok ?

bez pussy un bez nipples.

man taada bija bet noblokeeja :P
Publicēts: 17.03.10 11:30
 citēt
man uz kompiti stav vecais fakeris....diezan avancets,jo vareja izveleties vecuma grupu ko apskatit un cik daudz profila dienā un pat bija laika intervāle,ik pēc minutes apskata profilu! nezinu vai vel darbojas!:grimace:
Publicēts: 17.03.10 11:35
 citēt
andre:man taada bija bet noblokeeja :P

ir vairaaki admini, katram varetu but sava sajuuta, kad ir par pliku un kad ne! :)
Publicēts: 17.03.10 11:57
 citēt
vajadzēt sadraudzēties ar adminiem :D uzsaukt fotosesiju ;)
Publicēts: 17.03.10 12:06
 citēt
andre:vajadzēt sadraudzēties ar adminiem :D uzsaukt fotosesiju ;)
:haha::bad_egg: nebutu slikti!
Publicēts: 17.03.10 13:38
 citēt
Lunis:

Neuzminēji :grimace:
Publicēts: 17.03.10 14:04
 citēt
ERA:
Lunis:

Neuzminēji :grimace:

ERAi ...
Publicēts: 17.03.10 15:23
 citēt
Izlasiiju teemas virsrakstu un naaca atklaasme - Gudrim vajag FAKERI!
Nu tak beidzot buutu atzinies ka esi pedjiks! (nav necenzeets vai slikts izteiciens, jo to plashi lieto TV..)
Publicēts: 17.03.10 16:07
 citēt
kāpēc tieši pa pārīšiem?
Publicēts: 17.03.10 16:10
 citēt
andre:es one.lv taatu tuli pats uztaisiiju. saaaicinaaju ntos tukstoshus automaataa. peec manas aktivitaates tika bildes kods ieviests :D staigaashana automaata un luureeshana dod minimaalu atdevi. lielaaku atvedi dod komunieeshana, to ko Alchsh mineeja. raksti un bildee cilvekiem intereseejoshas lietas, tad naaks un paliks, nevis siekalains tiinis ienaaks vienu riezi jo cheko savu statistiku katras 5 min...

elementaaru tooli var uztasiiit 10 min, un admini vieniigais varees nojaust ka tu lieto kaut ko... un uz shi pamata noblokeet vai izdzeest

Man liekas ka tu ne tikai ONe saicinajs bet ari draugos...:face-grin:
Publicēts: 17.03.10 16:12
 citēt
Gudris:
alvils:kāpēc tieši pa pārīšiem?
es jau nezinu kā viņi parasti ņēmas...pastāstīsi ?

pēc Tava apgalvojuma, ka vajag pa pārīšiem radās iespaids, ka Tu to ļoti labi zini. katrā ziņā, Tu kaut ko tēlo. vai nu pirms tam, vai nu tagad. bet abos savos komentāros neesi bijis patiess... :(
Publicēts: 17.03.10 17:40
 citēt
andre:es one.lv taatu tuli pats uztaisiiju. saaaicinaaju ntos tukstoshus automaataa. peec manas aktivitaates tika bildes kods ieviests :D staigaashana automaata un luureeshana dod minimaalu atdevi. lielaaku atvedi dod komunieeshana, to ko Alchsh mineeja. raksti un bildee cilvekiem intereseejoshas lietas, tad naaks un paliks, nevis siekalains tiinis ienaaks vienu riezi jo cheko savu statistiku katras 5 min...

varjau apskatīt 100 profilus tik diez vai visi 100 būs maksātāji par profilu par ko tur vēl tos 35x3, 4, 5 santīmus kad puse portāla iemītnieku tādi pīkstinātāji vien ira :)
Publicēts: 17.03.10 17:49
 citēt
Andre, var arī uztaisīt gudru skriptu, kurš dara visu "haotiski" (randomā pēc random laika)
Bet tā sērfošana ir bezjēdzīga. Potenciālo upuru meklējumos vajag X-faktoru - cilvēks. Neviens skripts cilvēkam līdzīgu AI.

ja vajag parasto "staigātāju", tad varu uztaisīt. Neatšķirs, ka tas ir robots.
Publicēts: 17.03.10 18:48
 citēt
Gudris:
Jonatans:
Nu tak beidzot buutu atzinies ka esi pedjiks (nav necenzeets vai slikts izteiciens, jo to plashi lieto TV..)
forši...vari taisīt savu zilīšu pirtiņu ..uzaicini Laciz Portreti un andre lai sanak smuki pa pārīsīem jums tur :face-kiss::face-grin:

Nu super! Vari justies liels vecis, nociteejot citu, sagrozot rakstiito citeeto tekstu, un ieliekot citu domu.. Par shito joku 100% man ir veelme iedot tev pa shtangu..
Publicēts: 17.03.10 18:54 labots
 citēt
ritikoff:

Man liekas ka tu ne tikai ONe saicinajs bet ari draugos...:face-grin:

draugos bija limits :( ar roku var potenciaalos klientus aatraak atrast

a dreefa politiku isiti liidz galam nezinu, bet redzu ka gadnriiz JEBKURAI normaalai dragiem.lv meitenei pie pašmāju bildes albūmos ierakstīts komendāts, ka meitene ir super, bet luuk bilde ir tizla, ar zemtekstu "nāc pie manis bildēties" :) tikai daudzaas variaacijaas, kur pirmais ir kompliments par cilveeku, otrais ir bildes nolikshana vai aizskaršana.
Publicēts: 17.03.10 19:07
 citēt
Gudris:
Jonatans: man ir veelme iedot tev pa shtangu..
baigais shtangists esi ? :amazing:

Dziivajaa man speesi taa aci pret aci paspreegaat? Skaidrs ka ne!
Tik aiz pupu bildeem internetaa sleepjoties esi speejiigs ko izdvest, citaadaak, duusha papeezjos!
Nav briinums ka seedi bez darba kameer citi straadaa..
Publicēts: 17.03.10 19:11
 citēt
Man nevajag spreegaat, no manis jau taa gaisma pa gabalu spiid!
Bet ok, prieks ka ar asipraatiibu tev ir ok.. par paareejo - tad jau redzeesim..
Publicēts: 17.03.10 19:39
 citēt
nekas nesaglābā zobus tik ilgi kā pareizi un laikā atfiltrēts bazars! :grimace:
Publicēts: 17.03.10 20:34
 citēt
Vot to es saprotu, virtuaali piedraudeet iedot shtangaa! :D Te ir kaut kaads karatistu blogs? briizham paarlasu adreshu laukaa kas rakstiits, vai tieshaam esmu FOTOblogaa! :D
Publicēts: 17.03.10 20:53
 citēt
Gudris:
andre:

a dreefa politiku isiti liidz galam nezinu, bet redzu ka gadnriiz JEBKURAI normaalai dragiem.lv meitenei pie pašmāju bildes albūmos ierakstīts komendāts, ka meitene ir super, bet luuk bilde ir tizla, ar zemtekstu "nāc pie manis bildēties" :) tikai daudzaas variaacijaas, kur pirmais ir kompliments par cilveeku, otrais ir bildes nolikshana vai aizskaršana.
taa komentu rakstiishana ir sevis pazemošana :D

ja vins kaadai man paziistamai meitenei pieraksta komentaaru, kad es to meiteni satieku izstaatu par to kaa vins dara. Bet vienmeer meitenes ir briinijushaas, kaapeec vins taa dara, kaapeec vins vispaar ir komenteejis
Publicēts: 17.03.10 21:26
 citēt
Romis:ERAi ...

Nē, man nav TĀDU profilbilžu... :)
Publicēts: 17.03.10 21:49
 citēt
Dansigai.. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2