forum.gif
d300 wb peec baltas lapas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / d300 wb peec baltas lapas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.03.10 01:58
 citēt
ir iespeejams? kautkaa nevaru atrast to fiichu. manuaali jau skatiijos.
Publicēts: 17.03.10 07:45
 citēt
turi wb pogu un ar pārslēdz līdz režīmam PRE, turi nospiestu wb pogu līdz PRE sāk mirgot un tad fočē balto lapu
Publicēts: 17.03.10 07:46
 citēt
Oskarz:balto lapu
vai ne labāk pelēko?
Publicēts: 17.03.10 07:54
 citēt
haralds ja to dara A vai S režīmā tad viņš automātiski iestāda eksp.komp. +1 tā kā baltā lapa arī derēs
protams ar pelēko arī var :)
Publicēts: 17.03.10 09:29
 citēt
Oskarz:turi wb pogu un ar pārslēdz līdz režīmam PRE, turi nospiestu wb pogu līdz PRE sāk mirgot un tad fočē balto lapu

Paldies!
Publicēts: 17.03.10 09:35
 citēt
haralds:
Oskarz:balto lapu
vai ne labāk pelēko?

pamēģini atrast IDEĀLI pelēku lapu (bez sarkaniem un zaļiem punktiņiem tajā)! baltu (kas nav dzeltena) sameklēt ir nosacīti vieglāk... katrā birojā kāda kaudzīte ar tādām mētājas. :)
Publicēts: 17.03.10 10:47
 citēt
alvils:
haralds:ai ne labāk pelēko?

pamēģini atrast IDEĀLI pelēku lapu (bez sarkaniem un zaļiem punktiņiem tajā)! baltu (kas nav dzeltena) sameklēt ir nosacīti vieglāk... katrā birojā kāda kaudzīte ar tādām mētājas. :)

peleekaas paardod fotoveikalos
Publicēts: 17.03.10 12:06
 citēt
es piemēram lietoju expodisc -www.expoimaging.com...
Nekādu problēmu ar white balance. Un nevajag lapu staipīt līdzi, turklāt viņš ir perfekti nokalibrēts uz pelēko..
Publicēts: 17.03.10 13:05
 citēt
zo:

lētāk sanāks nopirkt baltu - kancelejas preču veikalā...
Publicēts: 17.03.10 13:34
 citēt
alvils:
zo:

lētāk sanāks nopirkt baltu - kancelejas preču veikalā...

man jau nemaz peleeko nevajag. tu par vinju ierunaajies.
Publicēts: 17.03.10 13:38
 citēt
a to lapu vajag bildēt tā lai pa visu kadru?
Publicēts: 17.03.10 13:39
 citēt
Publicēts: 17.03.10 13:45 labots
 citēt
Un kā tiek darīts, ja gribu, piem., Reval Hotel nobildēt, pirms tam uzstādot balto balansu ar baltu lapu?
Kur dabūt tik lielu balto lapu? :what:
Publicēts: 17.03.10 13:50
 citēt
optimists:Un kā tiek darīts, ja gribu, piem., Reval Hotel nobildēt, pirms tam uzstādot balto balansu ar baltu lapu?
Kur dabūt tik lielu balto lapu? :what:

shausmiigi smiekliigi.
Publicēts: 17.03.10 13:53 labots
 citēt
Bet es nopietni domāju. Ar fočiku iet tuvāk? Tad jau var mainīties gaismas leņķis, kas var ne tā ietekmēt balto balansu.
Un ja nav objektīvs ar tik spēcīgu pietuvināšanās iespēju.
Likt to lapu pirms fočika tā lai būtu pa visu kadru? Atkal gaismas leņķis var būt cits.
Jeb tādos gadījumos vienkārši jāliek baltais balanss pēc pieredzes, vadoties pēc čuja?
Publicēts: 17.03.10 14:00
 citēt
optimists:Bet es nopietni domāju. Ar fočiku iet tuvāk? Tad jau var mainīties gaismas leņķis, kas var ne tā ietekmēt balto balansu.
Un ja nav objektīvs ar tik spēcīgu pietuvināšanās iespēju.
Likt to lapu pirms fočika tā lai būtu pa visu kadru? Atkal gaismas leņķis var būt cits.
Jeb tādos gadījumos vienkārši jāliek baltais balanss pēc pieredzes, vadoties pēc čuja?

tev jāņem 600mm truba un lapa jāpiesprauž pie reval hotel, jāuztaista wb tests un tad ar platleņķi jābildē. protams vēlams ir izmēģināt lapu piespraust vairākās vietās...
Publicēts: 17.03.10 14:00
 citēt
optimist - es tad bildetu 2 kadrus. vienu ka vajag, otru tadu pashu ar balto lapu kadraa. balansu pec tam piedzitu otrajai bildei pec lapas un istajai uzliktu tadu pashu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):