forum.gif
"Darbs ar Modeli" 5. aprīlī
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Darbs ar Modeli" 5. aprīlī
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.10 03:11 labots
 citēt
haralds:nu. loģiskāk sākt ar tiem, kuriem ne izglītība, ne saprašana - ja vien nav traki jauni - tie vēl var paspēt nākt pie saprašanas. vismaz teorētiski. :face-kiss:

LOĢISKI , tas nav par šito kexsu :):) Viņa "Domu lidojums" pat ar 90% fotoveikalu nevelk tālāk kā draiskajai zilzeķei reiz 80 slavenai XXX aktrisei Elinai www.flickr.com... kura par JEBKĀDU apstrādi nemaz nav dzirdējus , bet vismaz UZBILDĒT prot TĀ PAT un vēl krutāk kā musu Gudris vismaz nav 3/4 japiezīmē kompī kā te dažam labam :):)
Publicēts: 20.03.10 03:59
 citēt
Atkal razborkas:(
Publicēts: 20.03.10 09:43
 citēt
man tomēr izskatās, ka Gudra biznesa modelis ir ļoti līdzīgs Princesēm Žirafēm utml., proti:
es, Gudris, māku sakoļīt zaķus, lai parāda pupus un vāveres objektīvā. un lohi, kuri paši to nevar izdarīt, lai nopogā 10x žurnāla cenu- tomēr dzīvais šovs... a zaķi klusiņām cer uz līgavu tirdziņu... te pastāv iespēja, ka nebūs kā pie fotojāņa- tikai bildēšanās. moš arī iz...

Lunim ir patiešām taisnība- Loxolovka... un ar "fotoapmācību" nekāda sakara, ja nu vienīgi "maucība aizbildinoties ar foto"...
pa 25 Ls/gab...
Publicēts: 20.03.10 12:58
 citēt
:D
te Arhipovu pieminēja... un arī tas ir bizness, viņam mūsu bāleliņi maksā lielas naudiņas, un pat nevaimanā, ka nepatika, ka viņš piedzēries grābstās :) . Lōti daudziem fotogrāfiem albūmos esmu redzējis bildes no viņa masterklasēm, cits godīgi, kā ir bijis noteikumos, pierakstījis - Arhipova masterklas ietvaros. Bet daudzi tās publicē kā savas :D
Un biznesā ir tikai viens rādītājs- tas ir tāds papīrītis, kuru, kad skati pret gaismu, Milda māj ar roku un uzsmaida. Un jo vairāk šo papīrīšu, jo veiksmīgāks bizness.
Dodu 100:1 , ka Gudris ir ļoti apmierināts ar klačiņu zem viņa tēmas... tēma visu laiku redzama. Gudra nīdēji paši neapzinoties ceļ Gudrim asti, UN CĪTĪGI >
:D:D:D
Lai veicās:)
Publicēts: 20.03.10 14:27 labots
 citēt
alora:Atkal razborkas:(
un razbirālovkas. :grimace:
Uggga:pie tā "otra" :D
ja joks, OK, bet tā par Knāķi - tas atgādina gadījumu - frends okupācijas armijas opiciera meitu bija ciemos atvilcis. jautāju, kādu muzonu uzlikt - lentas man bija, ka līdz Jelgavai var izritināt. viņa saka: "kas tā par grupu, kuru es nezinu! (Led Zeppelin? Deep Purple?) jesļi BōŅĪ EM njet, to virubai!". :grimace: (a Boney Mē uz to bridi ne visas 4, bet 1 vai 2 LP tikai bija iznākušas!)
Publicēts: 20.03.10 21:52
 citēt
petersonsphoto:man tomēr izskatās, ka Gudra biznesa modelis ir ļoti līdzīgs Princesēm Žirafēm utml., proti:
es, Gudris, māku sakoļīt zaķus, lai parāda pupus un vāveres objektīvā. un lohi, kuri paši to nevar izdarīt, lai nopogā 10x žurnāla cenu- tomēr dzīvais šovs... a zaķi klusiņām cer uz līgavu tirdziņu... te pastāv iespēja, ka nebūs kā pie fotojāņa- tikai bildēšanās. moš arī iz...

Lunim ir patiešām taisnība- Loxolovka... un ar "fotoapmācību" nekāda sakara, ja nu vienīgi "maucība aizbildinoties ar foto"...
pa 25 Ls/gab...

a kas tur slikts? Pieprasījums rada piedāvājumu.
Publicēts: 20.03.10 22:08 labots
 citēt
ak34:a kas tur slikts? Pieprasījums rada piedāvājumu.

Kā vakar teca mans pārskaities friču kursabiedrs "Jums nav Bordeļi toties katrs otrais modelis gatavs uz vissu izņemot DARBU" :D:D Es šo varētu papildināt tai punktrā ka "Mums tukstošiem fotogrāfu , bildet gan nemāk bet visu citu LABPRĀT " .:D
Publicēts: 20.03.10 22:14
 citēt
Harald, man nav nekas ne pret Knāķi, ne pret Gudri. Lunis tik aktīvi katrā postā viņu piemin un saites uz lapu liek, ka vienkārši negribēju vārdā saukt.
Publicēts: 21.03.10 16:08 labots
 citēt
Uggga:man nav nekas ne pret Knāķi, ne pret Gudri.
skaidirs! Knāķis senāk bija Pentaxists!
Gudris:pasaulē ir populāri fotokursi par to kā jābildē un jātīsta filmiņas... lv ir tādi kursi ?
domāju, ka Grants joprojām māca un gan jau ne tikai.
Gudris:Ieteikums penšiem
neiebraucu vienā lietā - Ieteikums ir penšiem apmeklēt tos kursus, lai beidzot iemācītos bada attīstīšanu, attīstīšanu ar attīstītājiem, kuru oksidēšanās produkti miecē filmas želatīnu (Pirogallols, Pirokatehīns), attīstīšanu izlīdzinošajās 2-šķīdumu zupēs, attīstīšanu bezsulfīta attīstītājos un attīstīšanu infekcijas attīstītājos vai Ieteikums ir penšiem tādus kursus organdēt? :face-grin::grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas