haralds:nu. loģiskāk sākt ar tiem, kuriem ne izglītība, ne saprašana - ja vien nav traki jauni - tie vēl var paspēt nākt pie saprašanas. vismaz teorētiski.
LOĢISKI , tas nav par šito kexsu Viņa "Domu lidojums" pat ar 90% fotoveikalu nevelk tālāk kā draiskajai zilzeķei reiz 80 slavenai XXX aktrisei Elinai www.flickr.com... kura par JEBKĀDU apstrādi nemaz nav dzirdējus , bet vismaz UZBILDĒT prot TĀ PAT un vēl krutāk kā musu Gudris vismaz nav 3/4 japiezīmē kompī kā te dažam labam
man tomēr izskatās, ka Gudra biznesa modelis ir ļoti līdzīgs Princesēm Žirafēm utml., proti: es, Gudris, māku sakoļīt zaķus, lai parāda pupus un vāveres objektīvā. un lohi, kuri paši to nevar izdarīt, lai nopogā 10x žurnāla cenu- tomēr dzīvais šovs... a zaķi klusiņām cer uz līgavu tirdziņu... te pastāv iespēja, ka nebūs kā pie fotojāņa- tikai bildēšanās. moš arī iz...
Lunim ir patiešām taisnība- Loxolovka... un ar "fotoapmācību" nekāda sakara, ja nu vienīgi "maucība aizbildinoties ar foto"... pa 25 Ls/gab...
te Arhipovu pieminēja... un arī tas ir bizness, viņam mūsu bāleliņi maksā lielas naudiņas, un pat nevaimanā, ka nepatika, ka viņš piedzēries grābstās . Lōti daudziem fotogrāfiem albūmos esmu redzējis bildes no viņa masterklasēm, cits godīgi, kā ir bijis noteikumos, pierakstījis - Arhipova masterklas ietvaros. Bet daudzi tās publicē kā savas Un biznesā ir tikai viens rādītājs- tas ir tāds papīrītis, kuru, kad skati pret gaismu, Milda māj ar roku un uzsmaida. Un jo vairāk šo papīrīšu, jo veiksmīgāks bizness. Dodu 100:1 , ka Gudris ir ļoti apmierināts ar klačiņu zem viņa tēmas... tēma visu laiku redzama. Gudra nīdēji paši neapzinoties ceļ Gudrim asti, UN CĪTĪGI > Lai veicās
ja joks, OK, bet tā par Knāķi - tas atgādina gadījumu - frends okupācijas armijas opiciera meitu bija ciemos atvilcis. jautāju, kādu muzonu uzlikt - lentas man bija, ka līdz Jelgavai var izritināt. viņa saka: "kas tā par grupu, kuru es nezinu! (Led Zeppelin? Deep Purple?) jesļi BōŅĪ EM njet, to virubai!". (a Boney Mē uz to bridi ne visas 4, bet 1 vai 2 LP tikai bija iznākušas!)
petersonsphoto:man tomēr izskatās, ka Gudra biznesa modelis ir ļoti līdzīgs Princesēm Žirafēm utml., proti: es, Gudris, māku sakoļīt zaķus, lai parāda pupus un vāveres objektīvā. un lohi, kuri paši to nevar izdarīt, lai nopogā 10x žurnāla cenu- tomēr dzīvais šovs... a zaķi klusiņām cer uz līgavu tirdziņu... te pastāv iespēja, ka nebūs kā pie fotojāņa- tikai bildēšanās. moš arī iz...
Lunim ir patiešām taisnība- Loxolovka... un ar "fotoapmācību" nekāda sakara, ja nu vienīgi "maucība aizbildinoties ar foto"... pa 25 Ls/gab...
ak34:a kas tur slikts? Pieprasījums rada piedāvājumu.
Kā vakar teca mans pārskaities friču kursabiedrs "Jums nav Bordeļi toties katrs otrais modelis gatavs uz vissu izņemot DARBU" Es šo varētu papildināt tai punktrā ka "Mums tukstošiem fotogrāfu , bildet gan nemāk bet visu citu LABPRĀT " .
Harald, man nav nekas ne pret Knāķi, ne pret Gudri. Lunis tik aktīvi katrā postā viņu piemin un saites uz lapu liek, ka vienkārši negribēju vārdā saukt.
Gudris:pasaulē ir populāri fotokursi par to kā jābildē un jātīsta filmiņas... lv ir tādi kursi ?
domāju, ka Grants joprojām māca un gan jau ne tikai.
Gudris:Ieteikums penšiem
neiebraucu vienā lietā - Ieteikums ir penšiem apmeklēt tos kursus, lai beidzot iemācītos bada attīstīšanu, attīstīšanu ar attīstītājiem, kuru oksidēšanās produkti miecē filmas želatīnu (Pirogallols, Pirokatehīns), attīstīšanu izlīdzinošajās 2-šķīdumu zupēs, attīstīšanu bezsulfīta attīstītājos un attīstīšanu infekcijas attīstītājos vai Ieteikums ir penšiem tādus kursus organdēt?