ja iet runa par buuveeshanu uz kaukaada template zem kaada monstra iemet googlee free web hosting tur vesels bars buus ar piedaavaajumiem speej tik izveeleeties
klau vai eksistē iespēja uzcept ''next, next, next'' ceļā weblapu, gaļereiku zem kautkāda monstra?
nu ķip nevis taisīt lapu, reģistrēt savu domēnu un meklēt hostingu, bet aizpildīt kautkādu templeitu i dabūt adresi
veveve.jaanis.turbo.com ?
Ja mierīgi , tik atkarājās ko gribi tasit un vai ar vai bez reklāmas Wispopulārākie laikam visadas blogu tipa platformas halāva. piemeram xxxxxxx.wordpress.com
Hostēšanās maksā no 2.49 Ls mēnesī (serveris.lv), Domēna reģistrācija uz gadu 8,70 Ls (nic.lv). Par nieka 40-50 Ls gadā tev ir savs DN un vieta internetā. Ja ir iespēja mājās uzlikt webserveri uz kāda pie interneta pieslēgta veca grausta ar statisku IP, tad var ieekonomēt hosta izmaksas un iegūt gandrīz neierobežotus Gigabaitus bilžu glabāšanai..
P.S. Weblapas būvēšanai tomēr ieteiktu noalgot kādu koderi, vai darīt kā es - iemācities pašam kodēt. Bezmaksas un gatavie webi ir pārāk šabloniski, banāli un nereprezentabli. Dikti bēdīgi izskatās kad fotogrāfs savas labas, skaistās bildes rāda pasaulei ietērptas lētā šablonwebā ar banālo simpleviewer...
Serveris gan ir štruntss , iesaku lbāk ARZEMĒS vairāk labāk lētāk un DROŠĀK piemeram kādu smugmug.com vai valuehost.com Bet par Picasa un Google pievienojoss TAS ar ir viens no normaliem variantiem
Pats es hostējos ar vienu webu uz privata servera, otrs pagaidām karājās OIC`ā (Ogres Interneta Centrs). OIC`u kategoriski neiesaku no pieredzes pēc atgadījuma kad pie viņiem hostētam inerneta preču-katalogam/veikalam "pazuda" visu preču bildes, rezerves kopijas nebija, kompensēt iegūldīto darbu tie nav spējīgi, pēc ta nācas 2-3 nedēļas meklēt un pievienot visas bildes no jauna.
manbi baltu, tukšu laukumu ar bilditem, da knapi redzamiem gaispelēkiem burtiņiem... nuja un apakšā reklamu uz kadas platformas da a kā labvēlību tīklā karājās
Gabiz:Hostēšanās maksā no 2.49 Ls mēnesī (serveris.lv), Domēna reģistrācija uz gadu 8,70 Ls (nic.lv). Par nieka 40-50 Ls gadā tev ir savs DN un vieta internetā. Ja ir iespēja mājās uzlikt webserveri uz kāda pie interneta pieslēgta veca grausta ar statisku IP, tad var ieekonomēt hosta izmaksas un iegūt gandrīz neierobežotus Gigabaitus bilžu glabāšanai..
P.S. Weblapas būvēšanai tomēr ieteiktu noalgot kādu koderi, vai darīt kā es - iemācities pašam kodēt. Bezmaksas un gatavie webi ir pārāk šabloniski, banāli un nereprezentabli. Dikti bēdīgi izskatās kad fotogrāfs savas labas, skaistās bildes rāda pasaulei ietērptas lētā šablonwebā ar banālo simpleviewer...
neee.... man pietiek ar 100Mb un nav nemazākās vēlēšanās par šo lapu rūpēties
klau vai eksistē iespēja uzcept ''next, next, next'' ceļā weblapu, gaļereiku zem kautkāda monstra?
www.webs.com piemēram par cik man nav nekādu zināšanu ar webiem, lietoju šo. patizls, bet samodelēt jau kaut ko var. var pat redzēt, cik cilvēku tavu lapu apmeklē.
www.webs.com piemēram par cik man nav nekādu zināšanu ar webiem, lietoju šo. patizls, bet samodelēt jau kaut ko var. var pat redzēt, cik cilvēku tavu lapu apmeklē.
rādi
ieej webs.com un pačamdies, vai patīk vai nē. šī būs administratora lapa. Savukārt pats dabūsi maris.webs.com par atsevišķu samaksu var dabūt to "webs" nost
Uzticīgs veikt apgriezienu hosting rūpniecībā mēs ražojam visus mūsu pulcētais hosting platformas moduļus in-house. Viss sākot no serveriem pārraugošu sistēmu uz lietotāja hosting kontroles paneļa ir plānots, attīstošs un plaši spriegums mūsu pieredzējušā personāla pārbaudošs. Šis nosaka nesataustāmo mūsu platformas tiekoties atbilst visas klienta vajadzības kvalitāti. .......................
nekas minimālistiskāks un drošāks/labāks laikam nebūs (ar vienkāršu konta izveidošnu un aidā)
kasparsf ieteiktais "indexhibit" ir labs dzenulis, bet ir vajzdzigas nelielas web tehnologiju zināšanas un iemanas, ari hostam ir jabut ar shādu WEB tehnoloģiju atbalstu:
Requirements: Linux/Apache server* PHP4+ MySQL 3.23+