forum.gif
Problēmas ar EOSu 5 nedigitālo
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēmas ar EOSu 5 nedigitālo
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.07 10:10
 citēt
Atcerējos, ka man ir neatrisināta problēma ar vienu EOSu kurš ienācies manā īpašumā.

Pēc manas apskatīšanās kas lācītim vēderā (protams pamatotas) nomira šina (pārlūzis kāds no vadiņiem, kas iekausēts tajā plēvē) kas iet uz zipeni. Tagad ieslēdzod fočiku zipene lēkā augšā lejā bez apstājas. Baronielas meistari saka ka viņiem tādas detaļas un nav līdz ar to sataisīt nevar, jaunu pasūtot cenas kosmiskas!

Tad nu pēc garā ievada jautājums varbūt kādam ir kāds donors, jebšu kādam vajag šo aparātu par donoru, ja reiz neizdosies man to sataisīt!
Publicēts: 06.02.07 10:26
 citēt
Nu, ja tik vien kā zibspuldzē problēma, tad pēc manas saprašanas vieglāk ir padarīt viņu pavisam nekustīgu (pārkniebt vēl kādu vadiņu) un fotografēt tālāk bez problēmām - bez zibspuldzes vai ar ārējo. Visi tak saka, ka iebūvētā zibspuldze nogalina bildi;)
Publicēts: 06.02.07 10:36
 citēt
cik $ gribi par shito?
Publicēts: 06.02.07 10:44
 citēt
Nu, ja tik vien kā zibspuldzē problēma, tad pēc manas saprašanas vieglāk ir padarīt viņu pavisam nekustīgu (pārkniebt vēl kādu vadiņu) un fotografēt tālāk bez problēmām - bez zibspuldzes vai ar ārējo. Visi tak saka, ka iebūvētā zibspuldze nogalina bildi;)

jānotestē šis variants, vai strādās bez zipenes, un tā kā tas vadu žūksnis iet arī uz ārējo zipeni (ja pareizi saprotu) tad aparāts varētu būt vispār bez zipenes ja ies!
Publicēts: 06.02.07 10:49
 citēt
cik $ gribi par shito?

nav ne mazākās nojēgas cik varētu gribēt! ebajā tiem cenas svārstās no 100$-250$, manējais ir neejošs:)

ideāli būtu ja varētu iemainīt to pret Canon EOS 50mm f/1.8 II EF bet man liekas ka tas ir daudz prasīts :) tāpēc jājautā cik esi gatavs piedāvāt ;)
Publicēts: 06.02.07 11:15
 citēt
es jau arii nez...
atkariigs no taa vai tikai body dod, man, diemzheel nav neviena canon stikla, bildeju ar vecajiem aparatiem...

a viss parejais vinjam straadaa? cik lietots, shitiem nav shuttera problemu?
Publicēts: 06.02.07 18:14
 citēt
Versatile vai Kobis - a tu negribi paņemt ejošu EOSu? Rebel 2000 (jeb EOS 300). Par cenu varam parunāt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):