forum.gif
Kā iegūts lietus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kā iegūts lietus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.10 22:46
 citēt
Publicēts: 18.03.10 22:51 labots
 citēt
Domāju ka filtrs atseviškā slānī ar kautkādiem iszsmērētiem štruntiem:):) Istenībā šitā var arī dabīgi ja ģenerātoram uzgreiž īsto režīmu :):) Bet tā vairāk isstās pēc digitāla sūda. Istenībā ja studijā tad šitādāi fiškai izmanto divus ģenerātorus vienus dažādos režimos vienu speciāli ūdens lasēm otrs cilvēkam:):)
Publicēts: 18.03.10 22:53 labots
 citēt
mans variants bija par garu bet mazjaudīgu gaismas impulsu.
Publicēts: 18.03.10 22:59
 citēt
Izpētiju tā skuķa darbus , tas ir studijā ar ģenerātoru kam uzgriests režims ar garu impulus un īdeni smidzina no tāda kā smidzināmās mašinas kad daudz bļivu pilīšu :):) BET efektss nav parak smukss jo gaisma parak assa isstās pec "Digitala štrunta"
Publicēts: 18.03.10 23:18
 citēt
Nez kapēc liekas,ka vienai lampai īss impulss,otrai garš,tā varētu sanāk tāda pretdabīga apgrieztā piliena forma.
Publicēts: 18.03.10 23:21 labots
 citēt
60uz5komats6:Nez kapēc liekas,ka vienai lampai īss impulss,otrai garš,tā varētu sanāk tāda pretdabīga apgrieztā piliena forma.

TA PARASTI dara ar diviem ģenerātoriem vienam īss otram garš impulss, bet iespejams ka siten ir savadak jo site tas udens tads nu parak sintetikss:):)
Publicēts: 18.03.10 23:36
 citēt
Publicēts: 18.03.10 23:43
 citēt
gan jau līdzīgi kā te www.fotoblog.lv...
tikai ar lielāku trauku :)
Publicēts: 18.03.10 23:45
 citēt
andre:http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=57125646&r

TEV ir dabīgi smuki , tapatas apmeram ari sanak ar diviem gerenratoriem , BET var arī tā kā tas skukjis sabildeji tikai tad gaisma jauzliek TIZLI lai ūdens sistas pec balta krīta ne udens:):)
Publicēts: 19.03.10 00:42
 citēt
versatile:mans variants bija par garu bet mazjaudīgu gaismas impulsu.
un man domāt, tomēr pa virsu klāts. bet uz kluča nelieku.
Publicēts: 19.03.10 00:56
 citēt
šādi top lietus :D
img.fotoblog.lv...
un šāds rezultāts:
img.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.03.10 01:05
 citēt
es iedomaajies buutu ka uz nosviidusha stikla miltus sakaisiit un ar kopresoru nopuust:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):