Par sekām E. Gabrjunas nav domājis. Viņš gribējis pievērst uzmanību pašreizējai situācijai valstī, kādā dzīvo visa tauta un arī viņš – profesionāls celtnieks, kurš ar divdesmit gadu darba pieredzi vairs nespēj pabarot savu ģimeni.
Gudris: vakar skatījos un smējos džeksklabajos gados sagrābies līzingus par džipu kredītus par dzīvokli jaunajā projektā kas kopā prasa 1000 mēnesi un tagad vaino Kalvīti ka redziet viņš "krutais" celtnieks nevar vairs atļauties braukt ar jaunu džipu un dzīvot jaunajā projektā puika nevar iebraukt ka utopija ir beigusies un jāsāk dzīvot normāla dzīve
daudziem šādas problēmas - tik summas atšķiras. 1000 ls kredītos un līzingos kopā nav nemaz tik daudz. bet vainot kādu izņemot pašu pie šādas situācijas ir muļķīgi. turklāt tas pajero nav diez ko jauns - iepriekšējais modelis
Mitsubishi Pajero vadītājs, būdams reibuma stāvoklī.... Tas izsaka visu, un nevajag te jaukt iekšā politiku un dzīvi... ja ir nauda šnabim, tad ir nauda arī bulkai Dzīvot uz sveša rēķina māk daudzi, bet kad jāatdod parāds, tad vainīga valsts.
here we stop - možen pie skaidras saprašanas izplānoja akciju un ap-100-gramojās drosmei. kas gan ne prāta darbs.
... bet kad jāatdod parāds, tad vainīga valsts.
nu, ja viss notiek labi un vari ņemt debītus un kredītus un tad vienā brīdī visā valstī viss saiet pakaļā tad jau tā mazliet to mučeli vaidzētu varēt arī uz valsti paripināt.
Gudris:Bet galvenais ka Goda sardze pat nenoraustījās ..ja brauktu viņiem virsū ar stāvetu kā mieti ? viņiem tāds reglaments stāvēt lai vai kas ?
Vinjiem jau ar brauca virsuu, un jaa, vinjiem taa noteikts - staaveet liidz peedeejam un neraustiities! Padomaa pats kaa justos, redzot ka paar visam laikumam paari liek tev virsuu taads dzjipenieks..
Gudris:Bet galvenais ka Goda sardze pat nenoraustījās ..ja brauktu viņiem virsū ar stāvetu kā mieti ? viņiem tāds reglaments stāvēt lai vai kas ?
Vo, vo. Gluži kā mana reakcija, kad redzēju sižetu. Teicu: jo-majo! ja es tur stāvētu, tad visu aptveri salaistu radiatorā, vienu patronu gaisā, ar durkli sadurtu riepas, čaiņikam ar laidi pa zobiem un tad paprasītu famīliju.
Tas jau kļuvis hrestomātiski-celtnieks ar džipu.Tāpat kā blondīne.Es drusku apvainotos,ja būtu celtnieks,bet nu redz,ka dzīva realitāte tā ir-pievest stroikā cementa maisus ar BMW x5.Un taranēt pieminekļus.Tikai šai gadījumā gan ne valdību ne partiju vainot nevajag.Skola maksā naudu un neko tur nepadarīsi.Zinu ko runāju,jo esmu atmaksājis divus kredītus{lepnai mašīnai gan neņemtu ne graša uz parāda}.
Roku dzelži. Ja uzprasās - steks. Ja turpmāk bīstams sabiedrībai - 9 grami svina ceļgalos. Nācijas genofonda normalizēšani. Ir ilga pieredze. 64-67 - Alita. Stingrā režīma kolonija. Slepkavas, izvarotāji.Tur neprasījos, bet trīs gadus zināju - man garām netiks...
Šitais mani uzjautrina , "Tupu celtnieku" pie mums nekad nāv trūcis un jebkuram lauku plencim vai tiko no krievijas ģerevņas atbrakušam sīlplkrievam jautā kaas šis ir CELTNIEKS Tieši tas pats variānts kas ar "Fotosesijas / Kāziņas" auniem kuri zin tik "Baigāis piķis" sagrābjās uz līzinga NEZIN KO nezin kāpēc un tad nezin ko iesākt sāk gaudot par "Ļaunajiem skauģiem @ sliktajiem konkurentiem" VIENĒR vainīgs jebkurš cits ne PAŠA štulbā galva un līkās rokas. Ļot izplatīta parādība Austrumeiropā nedomāt ar galvu bet pakāļu un nodarboties ar ārodiem par kuriem nav nekādas jēgas un SAPRAŠANAS par biznessu Muļķa ļautiņi muļķu izdarības vai tas Celtniecība , Viesnīcu bizness vai Foto pakalpojumi STULBEŅIEM viens ceļš BANKROTS un ūtrupe.
Vo vo, veselu krustojumu tak var sarunaat, un tas pat iipashas probleemas nesagaadaa! Vot vieniigi nezinu kaa ir ar latvenergo, ja vajadzees atsleegt ielu apgaismojumu, lai nesamaitaa kraasu temperatuuru..
he he...menti operatiivi saskreeja...sisteema straadaa besī ka vecrīgaa visur mentu kameras sabaaztas,,,nevar nekur plikas meienes pabildēt....kaa novelk dreebes menti uzreiz klaat...galvenais ka kameras tieshi labakajaas vietaas saliktas
Arhīpovs piemēram gaišās dienas laikā bildēja pie mana biroja un studijas durvīm blakus Randomam pretī viesnīcas ieejai Vecrīgā 200m no Rīgas domes un neviens viņam nepiesējās , Iestelēja čali uz čemodāna pliku skuķi durvju nišā , sekretāre bļauj PASKATIES atnāku tur DURVJU zvans zvana Interkoma kamera rada divi micās pie durvīm un Arhips apkārt ar balto rori lēkā , biju stīvs no smiekliem Durvju zvans zvanijis un Sekratarša ka parasti automātā spiedusi "Atvert durvis" neviens nekāk bet vislaik zvana nu un šī paskatijās ko Kamra rāda ARHIPOVS izkalidējas pie manas studijas durvīm Nav jāmīž bet jāstrādā operatīvi un ātri , ir XXX bildets gan Operas apstādijumos gan Basteikalnā uz tiltiņa un aukšā par Daugavmalu un doma laukumu nemaz nerunājot JĀMĀK STRĀDĀT ĀTRI nevis "Acis jāblisina"
alora:Diendienā saskaros ar kredīņēmējiem, kuriem d....ā. Šitā vēl maiga izpausme.
Regulāri saskaros ar cilvēkiem kuri sapirkuši ĻOT KRUTUS dzelžus uz nez kādiem līzingiem un nezin ko taga ar viņiem iesākt , pārdot pa lētos nevar , ar savām kuslajām "Radošām spējām" neko pārāk pārdodamu uzražot nespēj ta nu ŠAUSMĀS lielas acis piedāvā "Foto sesijas" pa 10Ls vai vispār pa brīvu cerībā ka kādam vaig viņa "Es to redzēju" stila bildukus Iedomājies LATVIJAS apstākļos cilvēks kura zinības ir tikai "Fotokuris iesācējiem" sapirkās FOTO TEHNIKU pa 10-15t Ls un nesaprot KĀPĒC klienti taga neskrien baros bildēties!
saprotama lieta, starp celtniekiem, galdniekiem un fotogrāfiem vairāk samozvancu. tak dažus normālus celtniekus zinu - darba mazliet mazāk vai tikpat, ceņņikus gan dabūjuši knipucīti nolaist.