Gudris:Nu vo...tāpēc man neviens vairs nepiesakās naksies tev piestādīt rēķinu kad satikšu !
Es labprāt pieteiktos uz teorijas daļu, ja tevi varētu redzēt bez maksas Kak raz 5.aprīlī būšu Rīgā, bet esmu bankrotējusi
Viņam NAV teorētiskās daļas Viņš rādā kā praktiski strādā studijā ar dažādu ikdienā lietojamu tehniku un modeļiem , tīri PRAKTISKAS iemaņas ko pats katru dienu studijā dara Viņš NEPĀRSTĀSTA grāmtas ko pats var izlasīt bet vienkarši bildē savus darbus vai kādu pašu fanu atvestu modeli un darba procesā parāda kā un kas tiek darīts un kā strādā ar gaismām uz KONKRĒTU cilvēku nevis "Teorētiski TĀ " bet tīri praktiskas iemaņas ar tehniku un modeli, tā vismaz Zane teica ko šās draudzenes tur mācijušās Viņš jau spicss arī arhitektūrā un kolāžās un priekšmetoes bet tās sesijas kur par 25Ls var piedalīties "Pamācīties gribētāji" esot vienīgi kailfoto Nekas , es tev pa blatam uzrīkošu individuālu kursu pie sevis
Lunis:... Palieku pie sava JĀMĀCĀS ir no MEISTARA ar lielu pieredzi , nevis MAZKRITISKA iesācēja kas tik smadzenes un stilu sačakarē , ko vēlāk grūti izlabot
Gudris:Nu vo...tāpēc man neviens vairs nepiesakās naksies tev piestādīt rēķinu kad satikšu !
Esmu droš ka ESMU ŠUMAHERS , bet kautkā neviens nepiesakās pie manis uz F-1 braukšanas apmācību. Formulas gan man nav un trasē ar neesmu braucis , nu vienīgi ar kartigu šad tad paļerkšķinu BET F-1 pamācīt varu 100% zinu , tāpēc deļ tā ka par maniem F-1 kursiem neviens nefano būs man vien tev rēķins jaizraksta.
pelle:
Es labprāt pieteiktos uz teorijas daļu, ja tevi varētu redzēt bez maksas Kak raz 5.aprīlī būšu Rīgā, bet esmu bankrotējusi
Viņam NAV teorētiskās daļas Viņš rādā kā praktiski strādā studijā ar dažādu ikdienā lietojamu tehniku un modeļiem , tīri PRAKTISKAS iemaņas ko pats katru dienu studijā dara Viņš NEPĀRSTĀSTA grāmtas ko pats var izlasīt bet vienkarši bildē savus darbus vai kādu pašu fanu atvestu modeli un darba procesā parāda kā un kas tiek darīts un kā strādā ar gaismām uz KONKRĒTU cilvēku nevis "Teorētiski TĀ " bet tīri praktiskas iemaņas ar tehniku un modeli, tā vismaz Zane teica ko šās draudzenes tur mācijušās Viņš jau spicss arī arhitektūrā un kolāžās un priekšmetoes bet tās sesijas kur par 25Ls var piedalīties "Pamācīties gribētāji" esot vienīgi kailfoto Nekas , es tev pa blatam uzrīkošu individuālu kursu pie sevis
Kāda šķirba ir vai nav teorētiskā daļa. Topikā bij rakstits ka ir, tāpēc pieminēju. Tu tiešām kļūsti pagalam apnicīgs ar to savu cepšanos, pārsvarā monologā. Zini kā saka.. gudrākais paklusē! ..un šai situācijā tu točna neesi tas kurš klusē.
pelle:Kāda šķirba ir vai nav teorētiskā daļa. Topikā bij rakstits ka ir, tāpēc pieminēju. Tu tiešām kļūsti pagalam apnicīgs ar to savu cepšanos, pārsvarā monologā. Zini kā saka.. gudrākais paklusē! ..un šai situācijā tu točna neesi tas kurš klusē.
ŠKIRBA LIELA , cilvēki jāmaksā NAUDU tikai par to ko viņiem DOD nevis tikai SOLA bet pats nemaz neprot A man profesionālā sircapziņa neļau turēt muti ka blēži vai mazkritiski iesācēji muļķo cilvēkus ar "Solijumiem" ko nemaz praktiski nespēj paveikt
Luni, nu gan tu palaidi ... saki, vai piedzimi ar fotoaparāta zīmi pierē Gudris vismaz strādā, mācās, lai pilnveidotos, ko nevar teikt par ļoti daudziem. Bet ja pafrāzējam tavu tēzi- tad latviski un bez pentera- kur auni, tur cirpēji. Kāpēc tik gari?
pelle:Pēdējo divu dienu laikā tu vismaz divdesmit reizes esi licis atsauces uz Knāķa lapu. Varbūt pietiek!? Tavu domu sapratām, bet katrs paliekam pie sava! Tu sāc kļūt apnicīgs!
Šīs man pirms pāris stundām zvana KAS NOTIEKOT , šim WEBā pēkšņi nākot simtiem cilvēku un vandoties pa bildēm. Pa e-pastu atnākušas čupa vēstules ar pietiekumiem uz kautkādiem Fotokursiem ,kas sludināti blogā , šis mēms . Nācās atzīties ka es to uzrīkoju , taga šis domā ko lai iesāk ar visiem gribētājiem jo viņš principā tik tādiem kas individuāli ko gribot apgūt par $$ pamāca praktiskās lietas ar Modeļiem un Tehniku Redz dzekam būs bizness jauns pavēries , no manas axstīšanās Palieku pie sava JĀMĀCĀS ir no MEISTARA ar lielu pieredzi , nevis MAZKRITISKA iesācēja kas tik smadzenes un stilu sačakarē , ko vēlāk grūti izlabot
Es protams nezinu kādas jums tur attiecības, bet vai bieži Tev tā citi zvana un stāsta, kad kaut kas nesaprotams šiem notiek?
pelle:
pat ja.. piekristu, tu pats neņemtu.. es neatbilstu taviem skaistuma standartiem
kādi ir mani skaistuma standarti ? ja Tev ir divas kajas divas rokas divas krūtis tad deri
tie visi "pa divi" mani ir, bet ne tādos parametros kā tev tīk! Man nav 90-60-90. Tavi skaistuma standarti bija tak redzami tavās bildēs, kad tās te bija.
Stop. Strīdu var izšķirt vienīgi PELLE !!! Pie Lunja esi bildējusies, tagad tas jaizdara pie Gudra, un tad uzraksti analīzi, pie kura bija labāk, pie kura interesantāk, un kura bildes vairāk patīk. Un pelle ir ļoti godīga... viņa nemelos Un uzreiz būs pilnīga skaidrība!!! Savādāk tukšas runas. Esmu bijis kopā ar Luni, un kopā ar Gudri... neredzu starp viņiem atšķirību, vienīgi Lunis ir spēcīgāks tehniskajos aspektos. Kur Gudrim vēl jādomā, kaa izdarīt, Lunis to zin automātiski.
Haiduks:Stop. Strīdu var izšķirt vienīgi PELLE !!! Pie Lunja esi bildējusies, tagad tas jaizdara pie Gudra, un tad uzraksti analīzi, pie kura bija labāk, pie kura interesantāk, un kura bildes vairāk patīk. Un pelle ir ļoti godīga... viņa nemelos Un uzreiz būs pilnīga skaidrība!!! Savādāk tukšas runas. Esmu bijis kopā ar Luni, un kopā ar Gudri... neredzu starp viņiem atšķirību, vienīgi Lunis ir spēcīgāks tehniskajos aspektos. Kur Gudrim vēl jādomā, kaa izdarīt, Lunis to zin automātiski.
Kā tad..liekam pelli par tiesnesi un būs objektīvs spriedums!! nu ti dajoš Haiduk!! Tu tak saproti ka tas ir no daudz aspektiem atkarīgs lai vispār puslīdz ko tādu salīdzinātu!? Tik pat labi varētu ņemt salīdzināt ķirbi ar tomātu un gudri teikt kurš ir labāks Nezinu ko un kā dara Gudris, bet Lunis mani bildē sev par prieku, līdz ar to man nepatīk, pat riebjas pārsvarā tik pat kā 100%īgi visi viņa "šedevri" ar mani, pieņemu ka liela atšķirība ko un kā bildē ir ja par bildēšanu maksā, tāpēc man ir vienpusīgs un neobjektīvs skatījums par Lunja darbiem, līdz ar to, pat ja būtu kāda zināšana par Gudri, nekādus objektīvos spriedumus nezinātu izdarīt.
pelle, tāpēc rakstu, ka tev jābildējās pie Gudra , tad zināsi. Tu raksti - atšķirība starp patīk mani bildēt, un ja to darītu par naudu... Vēsture stasta, ka galvenie šedervi ir radušies, kad kaut ko dara patikas pēc , bet atšķirība praktiski ir tāda, ka pirmajā gadījumā smaids no modeles dažādā izpausmē, otrajā gadījumā Milda uz papirīša smaida
Haiduks:pelle, tāpēc rakstu, ka tev jābildējās pie Gudra , tad zināsi. Tu raksti - atšķirība starp patīk mani bildēt, un ja to darītu par naudu... Vēsture stasta, ka galvenie šedervi ir radušies, kad kaut ko dara patikas pēc , bet atšķirība praktiski ir tāda, ka pirmajā gadījumā smaids no modeles dažādā izpausmē, otrajā gadījumā Milda uz papirīša smaida
Tieši tāpēc es pie Lunja nekad neietu kā pie fotogrāfa un nemaksātu viņam, jo visticamāk ka man tāpat nekas no viņa darbiem nepatiktu. Par Gudri.. nedomāju ka viņš to tā nopietni domā, visticamāk līdz viņam nenonākšu.
Haiduks:pelle, tāpēc rakstu, ka tev jābildējās pie Gudra , tad zināsi. Tu raksti - atšķirība starp patīk mani bildēt, un ja to darītu par naudu... Vēsture stasta, ka galvenie šedervi ir radušies, kad kaut ko dara patikas pēc , bet atšķirība praktiski ir tāda, ka pirmajā gadījumā smaids no modeles dažādā izpausmē, otrajā gadījumā Milda uz papirīša smaida
Tieši tāpēc es pie Lunja nekad neietu kā pie fotogrāfa un nemaksātu viņam, jo visticamāk ka man tāpat nekas no viņa darbiem nepatiktu. Par Gudri.. nedomāju ka viņš to tā nopietni domā, visticamāk līdz viņam nenonākšu.
Gudris starp citu ir nopietns cilvēks... un ja te viņš liek dakšiņas, tad tikai ar vienu mērķi Bet Georgu visi lamā, bet tieši Georgam meiteņu netrūkst, un bildējās ļoti atklāti . Un katrs (katra) izvēlās pie kāda fotogrāfa iet.
bet nu jebkura gadijuma no malas skatoties liekas, ka kops Gudris vairs neliek bildes blogaaa ir tada sajuta ka ar profesuonalu Alvila,Laciz un parejiem ir par maz, lai buutu bloga ko dariit!
anonims_:bet nu jebkura gadijuma no malas skatoties liekas, ka kops Gudris vairs neliek bildes blogaaa ir tada sajuta ka ar profesuonalu Alvila,Laciz un parejiem ir par maz, lai buutu bloga ko dariit!
Ko esi tu pats izdarījis, lai blogā būtu ko darīt?
anonims_:bet nu jebkura gadijuma no malas skatoties liekas, ka kops Gudris vairs neliek bildes blogaaa ir tada sajuta ka ar profesuonalu Alvila,Laciz un parejiem ir par maz, lai buutu bloga ko dariit!
Tadas bilds kā "Gudris lika" var jebkurā stokā vai glamur drazas krātuvē ar atrumu 1000 bildes dienā paskatities piemēram www.glamour-photos.org... skaties un priecajies , autors nav Gudris kaur tev ta noteikt liksies