miller31:ja es buutu meitene un tur poozeejusi un pretii sanjeemusi tik nesmukas bildes, buutu nelaimiiga ;(
Man ar nepatīk. Dažas ir ciešamas, kopumā nekas īpašs.
Ja tu spētu kaut 1/10 daļu uztasīt no tā kas redzams www.fotojanis.com tad varbūt ar būtu "NEKAS īpašs" bet pagaidām tas jums vairumam ir "Nesasniedzams sapnis"
Lunis: Ja tu spētu kaut 1/10 daļu uztasīt no tā kas redzams www.fotojanis.com tad varbūt ar būtu "NEKAS īpašs" bet pagaidām tas jums vairumam ir "Nesasniedzams sapnis"
Nevajag jau nu pārspīlēt - sabildēt kko analoģisku tam, kas ir atrodams Ainavu, Rīgas, Ceļojumu, Plenēru sadaļās (visas sadaļas nepētīju) jau nu neprasa nekādu biago fotogrāfa talantu..
Slavēt savu čomu jau ir labi, bet nu visam ir sava robeža... Ir lietas, kur šis ir specs (xxx bildes), bet citās mājaslapā apskatāmajās sadaļās, nav diez ko labāks kā citi "visu māku, visu protu" fotogrāfi.
Slavēt savu čomu jau ir labi, bet nu visam ir sava robeža... Ir lietas, kur šis ir specs (xxx bildes), bet citās mājaslapā apskatāmajās sadaļās, nav diez ko labāks kā citi "visu māku, visu protu" fotogrāfi.
He he , redz tev tapat ka Gudrim un daudziem sīkajiem NEPIECE ka ja jūs jau NEKĀD TO neiedomāsieties nobildēt Jums pārsvārā vsiem domāšana ir "Vienveidīga" pilnīg bez variantiem Knāķis iedomājās VISKO un VISĀDI bet jūs tikai VIENĀDI un līdzīgi Knāķis bez Erotiskas vismaz vēl 3-4 jomās ir gana spicss bet tev tik "Vabuļi" galvā un nekas cits Gudrim "Meitenes vienādās pozās" un pilnigi nekas cits un ļot līzdīgi kā pārējiem tā var turpināt un turpināt Kautkādu TEHNIKU jūs zinat tikai un vienīgi savas šauras speciālizācijas robežās pārējais "Tumša bilde" Knāķis un vairums vecmeistaru pārvalda ĻOTI plašu žanru un tehnikas diāpazonu par kādu jums pat jaumsas nav kur nu vēl zināšanu Tas nzīmē ka VIŅŠ var sevi realizēt un attištīt plašā žanru spektrā JUMS tas labākā gadijumā izdosies VIENĀ ŠAURĀ un tad ari ne pārāk IZCILI
Lunis: He he , redz tev tapat ka Gudrim un daudziem sīkajiem NEPIECE ka ja jūs jau NEKĀD TO neiedomāsieties nobildēt Jums pārsvārā vsiem domāšana ir "Vienveidīga" pilnīg bez variantiem Knāķis iedomājās VISKO un VISĀDI bet jūs tikai VIENĀDI un līdzīgi Knāķis bez Erotiskas vismaz vēl 3-4 jomās ir gana spicss bet tev tik "Vabuļi" galvā un nekas cits Gudrim "Meitenes vienādās pozās" un pilnigi nekas cits un ļot līzdīgi kā pārējiem tā var turpināt un turpināt Kautkādu TEHNIKU jūs zinat tikai un vienīgi savas šauras speciālizācijas robežās pārējais "Tumša bilde" Knāķis un vairums vecmeistaru pārvalda ĻOTI plašu žanru un tehnikas diāpazonu par kādu jums pat jaumsas nav kur nu vēl zināšanu Tas nzīmē ka VIŅŠ var sevi realizēt un attištīt plašā žanru spektrā JUMS tas labākā gadijumā izdosies VIENĀ ŠAURĀ un tad ari ne pārāk IZCILI
Lai nu būtu - "ne pārāk izcili". Atļaušu iesmiet šajā reizē
Bet ok ok - lai nu paliek - kā mēs zinam, visu nosaka klientu skaits - un ja klients "iebrauc" mājaslapā zinādams, ka Knāķis ir kruts xxx fotogrāfs un ieraudzīs, ka tur ir arī "Ainavu" sadaļa, tad loģiski savā foto-neizglītotajā prātā iedomāsies arī, ka Knāķis ir kruts ainavu fotogrāfs - mārketings nostrādās jā, jo klients ieraudzīdams tās bildiņas taču neies pēc tam meklēt Eglīša ainavas, jo redz Knāķis taču ir kruts fotogrāfs
Var jau būt, kas es to nesaprotu, jo tas būtu tā kā zem manas 'pašcieņas' likt savā mājaslapā kaut kādus sūdbilžukus no citiem žanriem, par kuriem neko daudz nejēdzu - tikai tāpēc, lai tur būtu, piemēram, "ainavu" sadaļa, jo redz varbūt kādam iepatīkas... zinu, ka lielākai daļai LV fotogrāfu ir slimība mājaslapās likt kkādas "huiņbildes" no žanriem, kuros viņi nemaz nebildē, tikai tāpēc, lai parādītu - kāds es universāls fotogrāfs - "visu protu, visu māku", kgan patiesībā māk tikai to vienu žanru, kurā pārsvarā bildē
Rekur, manuprāt, ideāla mājaslapa no profesionālā viedokļa: www.hlasek.com Absolūti nekas lieks - tikai tas, ko fotogrāfs prot bildēt un ir bildējis visu dzīvi, ko arī piedāvā klientam. Ne nu tur kkādas sūda ainavas, pilsētbildes, kas visu satirstu Par Knāķa lapu ar neko nevarētu teikt, ja tur būtu tikai, piemēram, xxx bildes, kurās šis ir specs
Visu cieņu tavai sprediķošanas mākslai, bet vai nu tu esi:
1) akls; 2) pielīdējs; 3) saēdies sēnes; 4) vnk aizstāvi veco skolu, ja vecs un ar pieredzi, tātad labs un izcils. No vecuma mēdz arī sapelēt, ne tikai kļūt izcils.
Iespējami vairāki varianti, izvēlies. Negribu nevienu apvainot, nedz Knāķi, nedz Luni, bet nevajag stāstīt visādas muļķības un vēl nolikt citus bez iemesla.
P.s. Kad mēs redzēsim no tevis kādu skatāmu darbu, Luni? Gribas redzēt pamatu tavām runām fotoblogā.
Kas kopīgs lidotājam-iznīcinātājam un fotogrāfam? Jo vairāk citu lidotāju notriecis, jo krutāks pilots, jo vairāk citus fotogrāfus apdirsis, jo krutāks fotogrāfs.
Antuuns:Kas kopīgs lidotājam-iznīcinātājam un fotogrāfam? Jo vairāk citu lidotāju notriecis, jo krutāks pilots, jo vairāk citus fotogrāfus apdirsis, jo krutāks fotogrāfs.
anonims_:bet nu jebkura gadijuma no malas skatoties liekas, ka kops Gudris vairs neliek bildes blogaaa ir tada sajuta ka ar profesuonalu Alvila,Laciz un parejiem ir par maz, lai buutu bloga ko dariit!
es vienkaarshi nebeidzu briiniities par to FB publikas dalju, kas paveertu muti klausaas Lunja pasakas un veel piekriitoshi maaj ar galvu... Santis beidzot preciizi pateica. Es jau gan miiljaa miera labad vislaik kluseeju, bet nu jaateic, ka manupraat fotojaanis no foto sajeedz tikpat daudz, cik es no astronomijas... un starp citu, Luni, es tieshaam neredzu segumu tavaam "ŪBER..." vaarsmaam... piedod, par nezheeliibu.
rixweber:es vienkaarshi nebeidzu briiniities par to FB publikas dalju, kas paveertu muti klausaas Lunja pasakas un veel piekriitoshi maaj ar galvu... Santis beidzot preciizi pateica. Es jau gan miiljaa miera labad vislaik kluseeju, bet nu jaateic, ka manupraat fotojaanis no foto sajeedz tikpat daudz, cik es no astronomijas... un starp citu, Luni, es tieshaam neredzu segumu tavaam "ŪBER..." vaarsmaam... piedod, par nezheeliibu.
kur tu redzi kaut VIENU ar pavērtu muti kas piekristu Lunim?
anonims_:bet nu jebkura gadijuma no malas skatoties liekas, ka kops Gudris vairs neliek bildes blogaaa ir tada sajuta ka ar profesuonalu Alvila,Laciz un parejiem ir par maz, lai buutu bloga ko dariit!
Tadas bilds kā "Gudris lika" var jebkurā stokā vai glamur drazas krātuvē ar atrumu 1000 bildes dienā paskatities piemēram www.glamour-photos.org... skaties un priecajies , autors nav Gudris kaur tev ta noteikt liksies
Un taadi ka Lunis ir tikai FBlogaa? Man jau liekas tādu parspileti pašparliecināto tieši vairāk ir..
CerambyX:Rekur, manuprāt, ideāla mājaslapa no profesionālā viedokļa: www.hlasek.com Absolūti nekas lieks - tikai tas, ko fotogrāfs prot bildēt un ir bildējis visu dzīvi, ko arī piedāvā klientam. Ne nu tur kkādas sūda ainavas, pilsētbildes, kas visu satirstu Par Knāķa lapu ar neko nevarētu teikt, ja tur būtu tikai, piemēram, xxx bildes, kurās šis ir specs
Redz šeit arī ir ATRISINĀJUMS kāpēc Knāķis ir KRUTS bet jūs tādi nekad nebūsiet Bildes ko jūs taisat un linkus kurus dodat ir "ELEMENTĀRAS STOKBILDES" man savulaik skolotājs tās sauca par "Stokdrazu" un sūtija ar maisu filmu bildēt Hamburgas "Arhitektūras fragmentus" un "Ielu skatus" , norma parasti bija 10 VELVIA 120tipa filmas dienā. 16 kadri uz katras 160 kadri Šefs bija ļoti apmierināts teica "Tev skatiens kā no laukiem" visas lietas kas mums ir ikdiena un "neredzam" tu esi nosiedis kā kautko SEVIŠKU. Tieši tas aŗi bija tas kas vajadzīgs "Arhīvam" ikdienišķas lietas kuras NIEVĒRO jo tās cilvēkam kas dzivo tādā vidē liekas "Ikdienišķi" , bet toties tādas der DA JEBKAM jo tajās nav pilnīgi nekā personīga tās ir pelēkas un līdzīgas 1000 citu tādu pašu un tāpēc tādas grūti nobildēt SPECIĀLI. Es biju pirmoreiz tādā LIELPILSĒTĀ un man tas toreiz likās intresanti un neparasti. Redz taga es vismaz 10 gadus savas dzīves esmu pavadijis dažādās lielpilsētās un piemēram taga neviens mani labprātiģi bez piespiešanās nepiedabūs uzbildēt kādu Parīzes , Briseles , Hamburgas vai Ģentes "Skatu" jo man viņi visi vienkarši garlaiko jo 1000 reiz redzēti gan pašam bildējot gan citu bildēs Tad lūk kas skatos VAIRUMU jūsu bilžu es tās vienkarši "Neredzu" jo tās ir 1000 redzētas burtiski 1:1 garlaicīgā sterīlā bez personiskā izpildījumā. Tajās nav pat 1% no AUTORA personīgā stila vai rokraksta. Piemēram KNĀĶA AINAVAS esmu pārdevis par TĀDIEM cipariem par kādiem jus SAVAS pat 10 kopā nepārdosiet NEKAD , jūsu darbu cena ir klasiska 1 USD , ja paveiksies 5 USD. Knāķa darbi tīri mierīgi tiek pārdoti sākot no vairākiem desmitiem Ls par jebko lidz vairākiem simtiem par KAUTKO. Knāķim klienti apmaksā exskluzīvas isstādes ar VIENU Modeli vai vienu Tēmu nebūt ne Erotiku labākajās Rīgas galerijās un salonos JUMS pat par jūsu pašu naudu neviens neņmsies isstādīt tālāk par Lauku klubu vai čomu galeriju. KĀPĒC , jums to nesaprast. Iskaidrojums iespējams slēpjās apstāklī ko man pirms 15 gadiem teica SKOLOTĀJA Hanoveres pamatskolā JUMS IR BRĪNUMAINS BĒRNS , kad viņš ko zīmē vai raksta mes visi skatamies un klausāmies kā uz brīnumu , viņam ir tāda fantāzija un tēlainas domāšanas spējas kā nevienam citam klasē TĀ JAU MĒDZ BŪT ar berniem no "Austrumeiropas" kam mājās nav televīzora un grāmatu ar komiksiem. Gudra vecne bija ATBILDI pateca Jūs cienītie domājat ķa "Televizorā un Komiksos" jums na pilnīgi nākdās fantāzijas un radošu spēju tikai "Sablonu atdarināšana; stoku stilā tapāc knākis MEISTARS bet jūs luzeri , ja zinātu kas viņam te pēdējā nedēlā e-pastus ar pieteikumiem sūta , viņš pats esot bijis pārsteigts , taču es gan nē jo tie ir kāreiz cilvēki kam izteikti SMADZENES galvā , to var pēc viņu darbu stila pateikt , jūs tā nekad nevarēsiet
Es te vakar nejauši uzduros vairākām diskusijām Krutos krievu Foto izglītības resusrsos kas pretendē uz elitārismu. Diskusija bija par tēmu "Kā atšķel DRAZU" kas milzu straumē piedirš visus lielos Krievijas saitus un runa bij tieši par 'Bezpersoniska stokdraza" viens otru klonējoši perfekti NEČTO Šie sliecās uz domu par "Dzīvu moderātoru" kas vienkarši "Vienādos klonus" met laukā. Seviški pēdējos 2 gads tās esot ieguvis katastrofālus apmērus TADĒĻ visi "Normālie autori" pametot projektu pēc projekta.
CerambyX:Rekur, manuprāt, ideāla mājaslapa no profesionālā viedokļa: www.hlasek.com Absolūti nekas lieks - tikai tas, ko fotogrāfs prot bildēt un ir bildējis visu dzīvi, ko arī piedāvā klientam. Ne nu tur kkādas sūda ainavas, pilsētbildes, kas visu satirstu Par Knāķa lapu ar neko nevarētu teikt, ja tur būtu tikai, piemēram, xxx bildes, kurās šis ir specs
Redz šeit arī ir ATRISINĀJUMS kāpēc Knāķis ir KRUTS bet jūs tādi nekad nebūsiet Bildes ko jūs taisat un linkus kurus dodat ir "ELEMENTĀRAS STOKBILDES" man savulaik skolotājs tās sauca par "Stokdrazu" un sūtija ar maisu filmu bildēt Hamburgas "Arhitektūras fragmentus" un "Ielu skatus" , norma parasti bija 10 VELVIA 120tipa filmas dienā. 16 kadri uz katras 160 kadri Šefs bija ļoti apmierināts teica "Tev skatiens kā no laukiem" visas lietas kas mums ir ikdiena un "neredzam" tu esi nosiedis kā kautko SEVIŠKU. Tieši tas aŗi bija tas kas vajadzīgs "Arhīvam" ikdienišķas lietas kuras NIEVĒRO jo tās cilvēkam kas dzivo tādā vidē liekas "Ikdienišķi" , bet toties tādas der DA JEBKAM jo tajās nav pilnīgi nekā personīga tās ir pelēkas un līdzīgas 1000 citu tādu pašu un tāpēc tādas grūti nobildēt SPECIĀLI. Es biju pirmoreiz tādā LIELPILSĒTĀ un man tas toreiz likās intresanti un neparasti. Redz taga es vismaz 10 gadus savas dzīves esmu pavadijis dažādās lielpilsētās un piemēram taga neviens mani labprātiģi bez piespiešanās nepiedabūs uzbildēt kādu Parīzes , Briseles , Hamburgas vai Ģentes "Skatu" jo man viņi visi vienkarši garlaiko jo 1000 reiz redzēti gan pašam bildējot gan citu bildēs Tad lūk kas skatos VAIRUMU jūsu bilžu es tās vienkarši "Neredzu" jo tās ir 1000 redzētas burtiski 1:1 garlaicīgā sterīlā bez personiskā izpildījumā. Tajās nav pat 1% no AUTORA personīgā stila vai rokraksta. Piemēram KNĀĶA AINAVAS esmu pārdevis par TĀDIEM cipariem par kādiem jus SAVAS pat 10 kopā nepārdosiet NEKAD , jūsu darbu cena ir klasiska 1 USD , ja paveiksies 5 USD. Knāķa darbi tīri mierīgi tiek pārdoti sākot no vairākiem desmitiem Ls par jebko lidz vairākiem simtiem par KAUTKO. Knāķim klienti apmaksā exskluzīvas isstādes ar VIENU Modeli vai vienu Tēmu nebūt ne Erotiku labākajās Rīgas galerijās un salonos JUMS pat par jūsu pašu naudu neviens neņmsies isstādīt tālāk par Lauku klubu vai čomu galeriju. KĀPĒC , jums to nesaprast. Iskaidrojums iespējams slēpjās apstāklī ko man pirms 15 gadiem teica SKOLOTĀJA Hanoveres pamatskolā JUMS IR BRĪNUMAINS BĒRNS , kad viņš ko zīmē vai raksta mes visi skatamies un klausāmies kā uz brīnumu , viņam ir tāda fantāzija un tēlainas domāšanas spējas kā nevienam citam klasē TĀ JAU MĒDZ BŪT ar berniem no "Austrumeiropas" kam mājās nav televīzora un grāmatu ar komiksiem. Gudra vecne bija ATBILDI pateca Jūs cienītie domājat ķa "Televizorā un Komiksos" jums na pilnīgi nākdās fantāzijas un radošu spēju tikai "Sablonu atdarināšana; stoku stilā tapāc knākis MEISTARS bet jūs luzeri , ja zinātu kas viņam te pēdējā nedēlā e-pastus ar pieteikumiem sūta , viņš pats esot bijis pārsteigts , taču es gan nē jo tie ir kāreiz cilvēki kam izteikti SMADZENES galvā , to var pēc viņu darbu stila pateikt , jūs tā nekad nevarēsiet
optimists:Lunis, vari iedod linku uz vienu no, tavuprāt, labākajiem Knāķa darbiem?
Viņam nav LABĀKO darbu viņam visi darbi ir LABI. Varu iedot DĀRGĀKO ko personīgi esmu pārdevis KALENDĀRAM , klients uzņemums direktora personā izvļēlējās uz nopirka par vairākiem simtiem Ls. kai karājās viss viņa ofisos un darbieniekiem majās. Ar jūsu domāšanu jums to nesaprast KAS cilvēkiem liekas intresanti un dārgi pērkami fotojanis.com...
nu kaut vai shitaa bilde: www.glamour-photos.org... nebuut neliekas garlaiciiga. ir gan tekstuuras, gan liinijas, gan kompoziicija. un perfekti nogaismots... a Knaakjis palaizh pljavaa pliku meichu, sak: "Skrien, es pabildeeshu."
tad jau peec Tavas meerauklas, es biju dikti origjinaals pirms gadiem 6, kad kraasu un kompoziiciju zinjaa bildeeju liidzveertiigu drazu kaa redzama Knaakja shedevros.
p.s. Jaatvainojas gan Jaanim. Negribu Tevi aizvainot, un mans teksts, protams, ir paarspiileets ar nodomu oponeet Lunim...
optimists:Lunis, vari iedod linku uz vienu no, tavuprāt, labākajiem Knāķa darbiem?
un pie rejzes saviem luni!
Gribi manu , ludzu , lai tev seviški pincits sāk raustīties tad tādu gan cenai gan pirkumam ir Blogā liecinieks nebūt ne "Draugs" www.fotoblog.lv... 450Ls varu +/- daži Ls kļūdīties jo šādi pirkumi nav nekas exskluzīvs
Piemēram šitais www.fotoblog.lv... 500.Eur Piemēram šitais ir muzeja fondos sērija no 3 bildēm www.fotoblog.lv... kopā 450Ls ir arī kādā privātkolekcijā Latvijas mazpilsētā.
Varu vēl kādu čupu liekikt kam standartā ~100-150Ls pārdotā cena.
ar atvērtu varbūt ne, bet 90% pierītu viņam. Ir viņam savādāka domāšana, bet ļoti daudz prātīgu lietu saka, tas ka citiem tas nepatīk, tā jau ir cita situācija
pelle:
kur tu redzi kaut VIENU ar pavērtu muti kas piekristu Lunim?
oho luni. tu esi vejksmigs cilveeks tad mosh visu savu cieto disku pa kadu limonu varetu nogrust! Nu skatoties to bildi kur tie fizini sarejzinot ar manu bilzu skaitu kompii.... kauka ta sanaak
www.latvianphoto.com... smuki kloneshanas pleki debesis... kopeet nevis smereet vaig.. lai graudi neajzklaajas p.s tev nemoka murgi naktis par pieshnaktajiem cilvekiem?
Lunis: Gribi manu , ludzu , lai tev seviški pincits sāk raustīties tad tādu gan cenai gan pirkumam ir Blogā liecinieks nebūt ne "Draugs" www.fotoblog.lv... 450Ls varu +/- daži Ls kļūdīties jo šādi pirkumi nav nekas exskluzīvs
bljin Sirmais gan ir baigi veikls ...šim prasa parādīt krutas modeļu bildes šis arhitektūru bāž acīs...Davai Luņdirsēj parādi kaadu krutu savi vai Knāķa modeļu bildi ? uzsveru MODEĻU veelams erotiku !!!
bus ganjau tik pat labas ka sis un mosh jau limonu sapelnijushas vinam!
anonims_:www.latvianphoto.com... smuki kloneshanas pleki debesis... kopeet nevis smereet vaig.. lai graudi neajzklaajas p.s tev nemoka murgi naktis par pieshnaktajiem cilvekiem?
To tu vari filmas izgatavotājiem pavestit par "Klonešanas pleķiem" Ne viņi paši izvēlās , Es nosaucu cenu tie pasvarā ir ļoti spici dizaineri kas izanto viņus kautkā ražošanā domāju ka verātu būt bišķi tehniski utt. zinošāki par tevi
negribaas jau kashkjeeties, bet Luni, apskatiiju tikko tavu lapu. par ~2/3 bilzhu es tieshaam nesaprotu, kamdeelj taas tur vispaar ir... 0 veertiiba. vienkaarshi snapshoti. vairumam Tavu bilzhu manupraat ir baigaa nejaushiibas piegarsha. tipa - nospiediishu to sleedzi, varbuut kaut kas tur beigaas sanaaks. man varbuut drazaina un prasta gaume, bet kaut kaa patiik nostraadaata, izplaanota un sagatavota bilde. laikam neesmu iipashi origjinaals...
notekti zinosaki, bet ta bilde mana skirosana ietu pie brakiem pat nedomajot, es neko nejedzu ne no kā, bet acis man ir...nu ttdas kaa parastaa pelekaa latviesha, kas neko nesaprot. Bet nu kauko taadu pat pamanu... intresanti...varbut vini kaukadus mistisskos rakstus tajos plekos saskata!
Lunis: Gribi manu , ludzu , lai tev seviški pincits sāk raustīties tad tādu gan cenai gan pirkumam ir Blogā liecinieks nebūt ne "Draugs" www.fotoblog.lv... 450Ls varu +/- daži Ls kļūdīties jo šādi pirkumi nav nekas exskluzīvs
bljin Sirmais gan ir baigi veikls ...šim prasa parādīt krutas modeļu bildes šis arhitektūru bāž acīs...Davai Luņdirsēj parādi kaadu krutu savi vai Knāķa modeļu bildi ? uzsveru MODEĻU veelams erotiku !!!
Redz "Gudrais" vienmēr esmu teicis ka "VECENES" kā tu viņas sauc jau gadus 10-15 nav nekāds bizness , par tām tev neviens neko nemaksās. Mums ar Knāķi maksā par to kā nāk PIE MUMS bildēties , a ja baig vēlies Knāķis tev var veselu "Privātu" isstādi parādit ko vīnam pasūtija un apmaksāja Kruta tante , daudzi bija uz atklāšanu tā arī saucās " 1 modeļa isstāde" tev tādu līmeni mūžam nesasniegt
rixweber:bet kaut kaa patiik nostraadaata, izplaanota un sagatavota bilde. laikam neesmu iipashi origjinaals...
Šī arī ir TAVA klūda , to tev pirmajā nodarbībā pastāstīs gan Grants gan jebkurš cits normāls Eiropas foto pasniedzējs Darbus PLĀNO "Ražošanā" nevis radošā procesā "Plāno un nostrādā" Tehniskajā fotogrāfijā , piemēram Brašmane saviem jaunajiemArhitektiem un celtniekiem mācas PLĀNOT / REĀLIZĒT "Objekta tehniskās fiksācijas principus" , tas tā lai tu saprastu kur atsķirība RADOŠI darbi netiek "Planoti reēķiņati" tie rodās paši no seviss EJ un ieraugi tieši to ko GRIBAS tobrīd ieraudzīt Plāno un ļoti nopietni vienīgi KOMERCIJU
Nesaprotu, ko jūs Luni apceļat.. Pēc bildēm un viņa stāstiem ir skaidrs, ka bilde var nebūt tehniski perfekta, bet tai ir jābūt savādākai, kā bildē 99% citu lietotāju un tad šo bildi pirks arī par 450 + - daži lati
Tā kā Gudri, Tev ir jāizdomā pašam savas pozas un meiteni varēs arī neizģērbt, lai bildi pirktu
Gudris:Lunis nav FOTOgrāfs viņš ir parasts nedomājošs knipsētājs kur viņam darbaa visu saliek stilisti un mākslinieki šis tikai nospiež pogu ...sekas ir redzamas viņa personīgajā lapā
Komercijā es pat nemēģinu neko "Domāt" to tiešām saliek un izveido labi apmaksāti stilisti un makslinieki , no manis tikai tehnisks izpildījums. Pat prātā man nenāk jaukties mākslinieka un stilista radošajos procesos kas 100% atbilst pasūtītāja noteiktajam bieži uz 300-500Lpp aprakstītajam. Lasu rēcu Gudris konkrēts muļkis kurš pat biznesa tehnaloģijām neko nav dzirdējis