forum.gif
Individuāla apmācība erotiskajā fotogrāfijā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Individuāla apmācība erotiskajā fotogrāfijā !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.10 15:07
 citēt
bezcers. Lunim kauko iestaastiit ir tas pats, kas ciiniities ar veejdzirnavaam.
mosh lielaakiem burtiem un skaljaak? Luni, nu suudiigas tev bildes caurmeeraa! ;)
Publicēts: 26.03.10 15:07 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:Lasu rēcu Gudris konkrēts muļkis kurš pat biznesa tehnaloģijām neko nav dzirdējis:):)
savas gudrības pamāci labāk knāķim...lai šis var atļauties uztaisīt vismaz stilīgāku maajas lapu un nebūtu dunduki pa 25 ls jaapmaaca ;)

Viņam jau pāris mēnēšu uz priekšu pieteikušies "Dunduki" kuriem tu aiz muguras "Blusas skaiti" bet kad parādās blogā tad dirsu bučo:D:D
Publicēts: 26.03.10 15:09 labots
 citēt
rixweber:bezcers. Lunim kauko iestaastiit ir tas pats, kas ciiniities ar veejdzirnavaam.
mosh lielaakiem burtiem un skaljaak? Luni, nu suudiigas tev bildes caurmeeraa! ;)

Caurmērā TU NEZINI un nespēj noteikt kas ir LABAS kas nav labs :):) Es savas bildes nevērtēju man tas ir vienaldzīgi taisu tāpēc ka man tā patīk , mani vērtē tie kas isstādes rīko un pērk. Viņu viedoklim es uzticos:):)
Publicēts: 26.03.10 15:12
 citēt
protams, ka ne, kur nu es, es jau neko - melns un mazinjsh uz Luņa vareniibas fona... ghi, ghi...
Publicēts: 26.03.10 15:13
 citēt
Gudris:
Lunis: mani vērtē tie kas isstādes rīko un pērk. Viņu viedoklim es uzticos:):)
man Mamma saka ka es esmu labākais pasaulē :grimace::haha::haha::haha:

Domāju ka vēl kādas blondīnes un pokemoni ar gludām smadzēm arī:):)
Publicēts: 26.03.10 15:14
 citēt
rixweber:protams, ka ne, kur nu es, es jau neko - melns un mazinjsh uz Luņa vareniibas fona... ghi, ghi...

Nē vecīt tu esi tipisks datorists "Aprobežots un sterils" savā funktierī:):)
Publicēts: 26.03.10 15:17
 citēt
teica, Lunis, kas blogaa seezh 24x7 :face-kiss:
Publicēts: 26.03.10 15:17
 citēt
Lunis:
Gudris:man Mamma saka ka es esmu labākais pasaulē :grimace::haha::haha::haha:

Domāju ka vēl kādas blondīnes un pokemoni ar gludām smadzēm arī:):)

Par to vēl var strīdēties, kam ir gludākas smadzenes.. :) Tiem, kas pērk štruntus par 450ls vai tiem, kas par 45ls iet bildēties paši :)
Galvenais ir šīs gludās smadzenes izmantot un iegūt lielāku labumu sev..

Katrā ziņā nesaprotu kašķi.. :) Gudris nepelnīs 450ls par bildi un Lunis nebildēs meituku par 45ls, ja meituks viņam nepatiks.. Konkurences jūsu starpā nav. Tad nav arī ko uztiept viens otram savu viedokli pa 5 lapām :)
Publicēts: 26.03.10 15:18
 citēt
Luni - varu vēlreiz uzdot jautājumu: iedomājamies hipotētisku situāciju, kad Gudris publicētu Knāķa bildi zem sava vārda un Knāķis publicētu Gudra bildi zem sava vārda. Par kuru bildi Lunis čurās karstu? ;)

Īstenībā es jau ne par biznesa lietām, te aizdomājos - tur viss skaidrs - galvenais ir vārds, kontakti utt. lai klienti par Tevi zinātu un bildi nopirktu no Tevis nevis no kkāda maz pazīstama "tirliņa". Tā teikt, Knāķis jau dafiga gadus bildē, ir pazīstams un tā - no problemo. Manis pēc, lai no viņa pērk bildes. Un Tavi piemēri arī ir parādījuši, ka tās pa dārgo pārdotās bildes patiesībā ir ļoti labas bildes - viss normāli.
Es vairāk smīkņāju par to, ka tādās mājas lapās ir milzīga kaudze ar totāli garlaicīgiem un neizdevušamies kadriem. Vai tiešām šiem fotogrāfiem ir tik zema pašcieņa un zems pašnovērtējums, ka atļaujas zem sava vārda tādus sūdus publicēt? Jebšu tas atkal tikai tā tīri piķa kāšanai ar domu, ka klients jau no foto neko nesaprot - galvenais iztīrīt savu atmiņas karti un gan jau kāds nopirks! :D Stokos jau tādas bildes likt nevar - nepieņems taču...

Kgan tā jau laikam tas "lielais" fotobizness strādā. Ko tad es tur - ne nu mani tas baigi interesē nekā. Saku - labāk sēžu visu dzīvi pļavā un bildēju labā līmenī kukainīšus u.c. lopiņus nekā mēģinu izplesties pa visiem žanriem īsti nerubījot tur neko un saštancējot kaudzi viduvēju kadru (pa starpai protams trāpītos jau kāds izcils kadrs ar) ar domu, ka kāds varbūt nopirks... :)
Publicēts: 26.03.10 15:25
 citēt
rixweber:teica, Lunis, kas blogaa seezh 24x7 :face-kiss:

Jā blogs man regulāri vaļa , es te bieži sarakstos ar klientiem un kolēģiem:):) Tev vai Gudris daudz darbu Blogā nopirkts? Kautgan skaidri redzams ka jūs viņus tasat acīm redzamai tirgošania. Domāju ka neviena toties te ir pietiekami cilvēku no kuriem ir nopirkti Blogā publicēti darbi gan Reportāžas gan atsevišķi un NEVIENS no vieīem nebija tos tasijis "Biznesam" bet gan tāpēc ka viņam tā patika:):)
Publicēts: 26.03.10 15:26
 citēt
Bzh:Tad nav arī ko uztiept viens otram savu viedokli pa 5 lapām :)

Gudrim NAV konkurentu , ar tādiem NEKONKURĒ jo nav ar ko:):) "Gudrais' sacepās ka "Knāķis krutāks" viņam tas nebij saprotami un NEBŪS arī :):)
Publicēts: 26.03.10 15:39
 citēt
uj, Luni, jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas :)

tiešām acīmredzami? diivaini, jo man ne prātā nenāk fotografēt naudas dēļ. ar foto es nemūžam nevarētu nopelnīt tik daudz, cik šobrīd pelnu ar nefoto. domāju, ka arī tu... labo, ja kļūdos. bet nu neba jau te mērīsimies, vai ne? ;)
Publicēts: 26.03.10 15:41 labots
 citēt
CerambyX:Kgan tā jau laikam tas "lielais" fotobizness strādā. Ko tad es tur - ne nu mani tas baigi interesē nekā. Saku - labāk sēžu visu dzīvi pļavā un bildēju labā līmenī kukainīšus u.c. lopiņus nekā mēģinu izplesties pa visiem žanriem īsti nerubījot tur neko un saštancējot kaudzi viduvēju kadru (pa starpai protams trāpītos jau kāds izcils kadrs ar) ar domu, ka kāds varbūt nopirks... :)

Vecīt , zini kā sāka Andris Eglītis , Kundziņš ar Lāci nopeilēja ka praksē esošā Biologu students kam atškirībā pārējiem nav prastā "Foto fiksātora" funktiera "Bum vabulis , pluķš putniņš" bet kā Lacis man teica BAIG ROMANTISKAS dabas bildes , kas pilnībā atsķīrās no pārējas biologu zoologu šaikas "Domu lidojuma" , protams savā darbā viņš ir ists biologs bet nu ļot romantisks nu piemēram vienmēr ar smaidu atceros kā Eglīškundze man laborī griežot filmas stāstja par pirmo MMD numuru kur Andris medības nojaucis PIERUNĀJOT večiem pilnas ausis ar tekstiem "Paskatieties kādas tai stirniņai acis utt" veči vienkaŗsi nav varējuši pašaut:):) NORMĀLS tāds bildētājs "Konstatē faktu" taču KRUTS var būt tikai tad ja BILDĒ AR IZJŪTU jo izcili darbi rodās vienīgi ja IR SAJŪTA nevis "Fakta konstatācija" , tā kā bilde Gudris @ ko var līķus morgā un plastmasas manikēnus bildēt nevis sievietes :):) Latvijā ir 2 spici DABAS fotogrāfi Eglītis un Meiers , otrs ir mazāk populārs "Tautai" toties vairāk pieparasits BIZNESAM jo tas ir ĻOTI TEHNISKS čalis tas vīnus ar atškir , abi labi čomi abiem 1:1 tehnika tik JOMAS radniecīgas bet DAŽĀDAS:):)
Publicēts: 26.03.10 15:43
 citēt
rixweber:uj, Luni, jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas :)

tiešām acīmredzami? diivaini, jo man ne prātā nenāk fotografēt naudas dēļ. ar foto es nemūžam nevarētu nopelnīt tik daudz, cik šobrīd pelnu ar nefoto. domāju, ka arī tu... labo, ja kļūdos. bet nu neba jau te mērīsimies, vai ne? ;)

Nafig mums mērities ,mums dazādas jomas:):) Esmu tevi saticis gan Beļģijā gan Luksemburgā , tik man pluss es zinu kas tu esi tu nezināji kas es esmu:):)
Publicēts: 26.03.10 15:44
 citēt
Santis:Uijj, Luni Luni!

Visu cieņu tavai sprediķošanas mākslai, bet vai nu tu esi:

1) akls;
2) pielīdējs;
3) saēdies sēnes;
4) vnk aizstāvi veco skolu, ja vecs un ar pieredzi, tātad labs un izcils. No vecuma mēdz arī sapelēt, ne tikai kļūt izcils.

Iespējami vairāki varianti, izvēlies.

Luni, Tu jau izvēlējies????? :haha::grimace:
Publicēts: 26.03.10 15:46
 citēt
neesi tu mani saticis, Luni, galvoju.
Publicēts: 26.03.10 15:48
 citēt
"A kas es esmu?" - V.Zatlers
Publicēts: 26.03.10 15:50 labots
 citēt
rixweber:neesi tu mani saticis, Luni, galvoju.

Vari negalvot , tu man esi kautkur pat uz bildēm :):) Man vienkarši parādija "Ar pirkstu" ar tekstu TAS ir mans kolēgīs kas "Arī fočē" :):) Kādas 2 reizes Beļģijā un vienreiz Luksemburgā :):) Redz man arī patīk vazāties naktī pa Briseli un izgaismotās Pilis un bildēju es bieži:):) Mana asistente vienkaŗsi bija tava koļeģe un tāpēc "Parādija" :D:D
Publicēts: 26.03.10 15:54
 citēt
nu ko tu vari dirst, Luni. ne tu zini kaa es izskatos, ne arii man Beļģijā kas meklējams...
Publicēts: 26.03.10 15:54
 citēt
Lunis:
Bzh:Tad nav arī ko uztiept viens otram savu viedokli pa 5 lapām :)

Gudrim NAV konkurentu , ar tādiem NEKONKURĒ jo nav ar ko:):) "Gudrais' sacepās ka "Knāķis krutāks" viņam tas nebij saprotami un NEBŪS arī :):)

Tas nav smuki, mēģināt celt savu pašapziņu uz citu rēķina.'
Kāpēc domā, ka sacepās? Jo paprasīja, kas ir tik ievērojams Knāķa bildēs? Btw, normāls gājiens, ja ir doma ar kādreiz būt vienam no spicākajiem džekiem.
Piemērs, parasti, ir vislabākais materiāls, lai saprastu kas un kā. Tiesa, bieži maldinošs, jo neapraksta visu situāciju kopumā. Tāpēc, lai saprastu, vajag vairākus piemērus.
Publicēts: 26.03.10 15:56
 citēt
rixweber:nu ko tu vari dirst, Luni. ne tu zini kaa es izskatos, ne arii man Beļģijā kas meklējams...
Nu ja tu nesi Sandis Grandovskis tad varbūt ka kļudos:):)
Publicēts: 26.03.10 15:57
 citēt
esmu esmu, bet to jau daudz kur var izlasiit, ne taa?
konspirators, ko neteiksi...
Publicēts: 26.03.10 15:58
 citēt
Lunis: Vecīt , zini kā sāka Andris Eglītis , Kundziņš ar Lāci nopeilēja ka praksē esošā Biologu students kam atškirībā pārējiem nav prastā "Foto fiksātora" funktiera "Bum vabulis , pluķš putniņš" bet kā Lacis man teica BAIG ROMANTISKAS dabas bildes , kas pilnībā atsķīrās no pārējas biologu zoologu šaikas "Domu lidojuma" , protams savā darbā viņš ir ists biologs bet nu ļot romantisks nu piemēram vienmēr ar smaidu atceros kā Egīskundz man stāstja par pirmo MMD numuru kur Andris medības nojaucis PIERUNĀJOT večiem pilnas ausis ar tekstiem "Paskatieties kādas tai stirniņai acis utt" veči vienkaŗsi nav varējuši pašaut:):) NORMĀLS tāds bildētājs "Konstatē faktu" taču KRUTS var būt tikai tad ja BILDĒ AR IZJŪTU jo izcili darbi rodās vienīgi ja IR SAJŪTA nevis "Fakta konstatācija" , tā kā bilde Gudris @ ko var līķus morgā un plastmasas manikēnus bildēt nevis sievietes :):) Latvijā ir 2 spici DABAS fotogrāfi Eglītis un Meiers , otrs ir mazāk populārs "Tautai" toties vairāk pieparasits BIZNESAM jo tas ir ĻOTI TEHNISKS čalis tas vīnus ar atškir , abi labi čomi abiem 1:1 tehnika tik JOMAS radniecīgas bet DAŽĀDAS:):)

Nu man vēl visas iespējas - es vēl jauns ;) Jebkuram dabas fotogrāfam biologam ir jāiziet cauri tam posmam, kad visu bliež dokumentāli (esmu diezgan pārliecināts, ka iesākumā Eglītis arī tā ir bildējis) tikai kā fakta fiksāciju (ornitologs bildēs putniņus, entomologs kukaiņus utt.) - pēc kāda laika tad jau tik var redzēt kam tad ir iekšā - vai nu visu dzīvi bildēs tā garlaicīgi, vai arī nāks ārā kkas krutāks. Eglītis jau pie tā otra varianta pieskaitāms :)
Publicēts: 26.03.10 16:01 labots
 citēt
rixweber:esmu esmu, bet to jau daudz kur var izlasiit, ne taa?
konspirators, ko neteiksi...

Nē vienkarši kādubrīd ikdienā šances bij ar EK saitītā kantā kantorī un regulāri braukāju to no Minhauzena miesta to no Briseles uz dažādiem pasākumiem , tur daži labi "Novadniekus" ātri atpazist:):) Redz atškirībā no "Zimuļiem" es strādāju tā lai minimāli pamana BET toties pats pamanu visu seviķi ja pārāda ar pirkstu:):)
Publicēts: 26.03.10 16:04 labots
 citēt
Nu tik koloriitu tipu kaa Tevi es noteikti buusu ieveerojis. neieveeroju.
ja vien tu nemēdz slapstīties gar žogu ar 600mm trubu.

ok, peace, paliekam katrs pie sava. neba mums kas dalaams... ;)
Publicēts: 26.03.10 16:13
 citēt
rixweber:Nu tik koloriitu tipu kaa Tevi es noteikti buusu ieveerojis. neieveeroju.
ja vien tu nemēdz slapstīties gar žogu ar 600mm trubu.

ok, peace, paliekam katrs pie sava. neba mums kas dalaams... ;)

Es "neizceļos" strādājot un tiktiešam izmantoju vai nu ļoti platus vai garus stiklus. Man pāris reizes ir gadijies ka šefs izsauc uz "Paklāja" kāpēc uz sjomku neesmu bijis šis sēdējis skatītājos vai prezidijā un nekur nav mani redzējis , tad parasti pēc bildēm "Žoklis atkarās" :):) Sikts tas fotogrāfs kas grib kļut par "Pasākuma naglu" :):) Tas bija pa vidu kautkur no 2004 lidz 2008 gadam :)
Publicēts: 26.03.10 16:16
 citēt
Lunis:Slikts tas fotogrāfs kas grib kļut par "Pasākuma naglu" :):):)
vēl sliktāks tas, kurš kļūst! :grimace:
Publicēts: 26.03.10 16:17
 citēt
es nevaru iedomaaties, ka tik egocentrisks tips vareetu gribeet diskreeti sleepties... driizaak jau te naak praataa tas teiciens par chali, kursh katraas kaazaas grib buut liigavainis un visaas beerees - nelaikjis...

nu, nu, kas tad tas bija par pasaakumu, kur tu mani esi sabildeejis?
(tagad steigshus guuglee iekshaa un meklee, kas te vispaar noticis)
Publicēts: 26.03.10 16:26 labots
 citēt
rixweber:es nevaru iedomaaties, ka tik egocentrisks tips vareetu gribeet diskreeti sleepties... driizaak jau te naak praataa tas teiciens par chali, kursh katraas kaazaas grib buut liigavainis un visaas beerees - nelaikjis...

nu, nu, kas tad tas bija par pasaakumu, kur tu mani esi sabildeejis?
(tagad steigshus guuglee iekshaa un meklee, kas te vispaar noticis)

Neatceros , reāli saku:):) Es vienkarši automātā nospiedu ko parādija:):) Tad vēl kautkur pilsētā NAKTĪ pāreiz rezies nospiedu kad parādija:):) Es nekad neatceros "Darba rutīnas" pasākumus .Es reāli neatceros cilvēkus kas mani neintresē BET ja atgādina atceros kā sauc:):) Šai sakarā ir anekdote nesen kādu stundu meklēji ieeju mājā kurā es 3 gadus regulāri daudzreiz nedēļā gāju uz "SĒDĒŠANĀM"
Publicēts: 26.03.10 17:17 labots
 citēt
Man te pavisam nesen spics skolotājs bēdas sūdzeja. Esot šim bijis baig talantīgs audzeknis dzeks kas jau 14-15 gados tasijis krutus funktierus un isstadēs kopā ar lielajiem piedalijies arī kopējos starptautiskos projektos visko vinnējis. Dzeks pabeidzis skolu un senči šim sadomājuši uzsaukt "Mācības Anglijā" , sarunajuši dzīvošanu pie radiem kas tur taka bijuši ilgstošā diensta komandējumā nu dzeks ar tur nomācijies bix vairāk kā 2 gadus uz mājām tik vienreiz bijis jo ar piešancējis jau tur kautkur. Pagajušo ruden taka "Atgriezies" vai uz laiku vai uz visiem neprecizēja bet nu skolotājs UZREIZ piefiksējis ka čalim vairs nav NEKĀDA funktiera toties viņs PREFEKTI automatā zin KĀ VAIG tasīt "Stilu" un "Komerciju" kāda hu_ņa patreiz ir STILĀ :) Lai kam ķertos klāt "Stilā" viss , un cauri nevienam tādu vairs nevaig jo te ādu jau BARIEM kas tur apbružājušies "Zin kā stilā" bet pats vairs neko neprot un negrib domāt tik "Blāvās beibes" vai "Blondas barbijas" vai "Vārnas + HDR" tas viss perpefekti tehniski ar krutiem dzelžiem un PERFEKTS NEKAS. Ja kāds iestādijums vai "Skolotājs" jums apgalvo la tā kā taisa VIŅŠ ir vienīgais pareizais un KRUTA tad tā ir pati sūdīgākā skola kas vien var būt. Labs skolotājs un skola jums iemāca PRINCIPUS / VIRZIENUS bet nekad nemēgina no jums tasīt "Atdarinātāju" bet gan DOMĀT PAŠAM savus jaunus funktierus.
Publicēts: 26.03.10 20:29
 citēt
Lasu un ierēcu, palasu apraudos....bļāviens ko var pērties:D
Publicēts: 26.03.10 20:52 labots
 citēt
imgfoto:Lasu un ierēcu, palasu apraudos....bļāviens ko var pērties:D

Smejies , "Gudris" tas nav kruta , pasaules gals iestasies:D:D Luzers kas tiko mācās un onka kam pieredze un atzīnība:D satikās :):)
Publicēts: 26.03.10 21:14
 citēt
maļevičs vispar mauka, es ar tadu kvadratu uzmaukt maku, a jams, pidars, slavens, redzies...
Publicēts: 26.03.10 21:31 labots
 citēt
versatile:maļevičs vispar mauka, es ar tadu kvadratu uzmaukt maku, a jams, pidars, slavens, redzies...

Liekās , ka samais naf Haiduks :face-devil-grin:, kuram te forumos daži pārmeta ļ-rupju lamāšanos :D:D:D
versatile, ko pīpēji???
Publicēts: 27.03.10 02:07
 citēt
Haiduks:
versatile:maļevičs vispar mauka, es ar tadu kvadratu uzmaukt maku, a jams, pidars, slavens, redzies...

Liekās , ka samais naf Haiduks :face-devil-grin:, kuram te forumos daži pārmeta ļ-rupju lamāšanos :D:D:D
versatile, ko pīpēji???

mauka un pidars nav lamuvardi. viens apzime konkretu profesiju, otrs - konkretu orientaciju. ja man kads liks pidarus par gejiem godaat, riskee atrauties ar beisboleni - viena jau izbeidzaas, otru pirkt nebija plaanots, bet nu...
Publicēts: 27.03.10 12:17
 citēt
Lunis:
anonims_: un pie rejzes saviem luni!

Gribi manu , ludzu , lai tev seviški pincits sāk raustīties tad tādu gan cenai gan pirkumam ir Blogā liecinieks nebūt ne "Draugs" www.fotoblog.lv... 450Ls varu +/- daži Ls kļūdīties jo šādi pirkumi nav nekas exskluzīvs:):)

Piemēram šitais www.fotoblog.lv... 500.Eur Piemēram šitais ir muzeja fondos sērija no 3 bildēm www.fotoblog.lv... kopā 450Ls ir arī kādā privātkolekcijā Latvijas mazpilsētā.

Varu vēl kādu čupu liekikt kam standartā ~100-150Ls pārdotā cena.

Piemēram šitais www.latvianphoto.com... un šitais www.latvianphoto.com... ir pārdotākie darbi pēdējais sapelnijis pāri par 10000Eur :) Šitais pats tiražetākais www.latvianphoto.com... pretīgu kautkāda eiropas ražotāja konfekšu kastes vāks neatceros 100 vai 150Ls pārdevu . Nesen šito www.latvianphoto.com... pārdevu pa 100Ls šitais www.latvianphoto.com... tiek diezgan regulāri tirgots pa 120Ls . Patreiz pārdošānā drīz būs šitais , tiko atvestas , jānobildē un jaieliek tirgošanā 150Ls bagalā [url=http://www.latvianphoto.com/labumi/ggg/pedejas.jpg

Nedomāju]http://www.latvianphoto.com/labumi/ggg/pedejas.jpg

Nedomāju[/url] ka šādu "šedevru" tirgošana tevi un(vai) Knāķi padara par spicu fotogrāfu un(vai) krutāku par Gudri, drīzāk gan par spicu muļķu ķērāju, jo manā uztverē cilvēkam tiešām jābūt muļķim lai ko tādu par tādām summām pirktu.
Publicēts: 27.03.10 12:47 labots
 citēt
pelle:Nedomāju ka šādu "šedevru" tirgošana tevi un(vai) Knāķi padara par spicu fotogrāfu un(vai) krutāku par Gudri, drīzāk gan par spicu muļķu ķērāju, jo manā uztverē cilvēkam tiešām jābūt muļķim lai ko tādu par tādām summām pirktu.

He he he , ļoti šaubos kas visi tie bari kas pērk tādas lietas un maksā tādus ciparus būs muķi , tad jau mums gudrie tik iepirktu "Bildes IKEA" pa 10 EUR ar rāmi :):) Es vienkarši ļoti labi zinu kas ir pārdodams kas nē tāpēc man šai jautājumā nav jaspringst , cilvēki kuri man stāsta ka "Var tirgot jebko" mazākā mērā šai jautājuma ir nekompetenti lielākā vienkarši muļķi. Publikas MAKSĀTSPĒJĪGAS gaume ir ļoti īpatnēja un specifiska vienīm vai KAUTKO kas "Nav citam" vai arī TIEŠI tādu kā citam. To kas ir un patīk VISIEM neviens nepērk par cenu lielāku kā "Rāmis" :):) Taka atdarinātāji nekad nav cenā , naudu maksā tikai par Orģināliem darbiem , kas atškirās no pārējiem un nav puļā gaumē :):) Tāpēc saku tie kas ir šeit www.fotojanis.com ir orģināli meistardarbi un tos pērk , taču tādi kā Gudrim ir štrunts kā katisa "Vissi" tipiska pūļa gaumes masu produkcija lidz ar to neviens par to nebūsgrasīsies maksāt jebko vairāk kā rāmja cenu JO TĀ VAR VISSI:):)
Publicēts: 27.03.10 12:56
 citēt
Lunis:
pelle:Nedomāju ka šādu "šedevru" tirgošana tevi un(vai) Knāķi padara par spicu fotogrāfu un(vai) krutāku par Gudri, drīzāk gan par spicu muļķu ķērāju, jo manā uztverē cilvēkam tiešām jābūt muļķim lai ko tādu par tādām summām pirktu.

He he he , ļoti šaubos kas visi tie bari kas pērk tādas lietas un maksā tādus ciparus būs muķi , tad jau mums gudrie tik iepirktu "Bildes IKEA" pa 10 EUR ar rāmi :):) Es vienkarši ļoti labi zinu kas ir pārdodams kas nē tāpēc man šai jautājumā nav jaspringst , cilvēki kuri man stāsta ka "Var tirgot jebko" mazākā mērā šai jautājuma ir nekompetenti lielākā vienkarši muļķi. Publikas MAKSĀTSPĒJĪGAS gaume ir ļoti īpatnēja un specifiska vienīm vai KAUTKO kas "Nav citam" vai arī TIEŠI tādu kā citam. To kas ir un patīk VISIEM neviens nepērk par cenu lielāku kā "Rāmis" :):) Taka atdarinātāji nekad nav cenā , naudu maksā tikai par Orģināliem darbiem , kas atškirās no pārējiem un nav puļā gaumē :):) Tāpēc saku tie kas ir šeit www.fotohanis.com ir orģināli meistardarbi un tos pērk , taču tādi kā Gudrim ir štrunts kā katisa "Vissi" tipiska pūļa gaumes masu produkcija lidz ar to neviens par to nebūsgrasīsies maksāt jebko vairāk kā rāmja cenu JO TĀ VAR VISSI:):)

Tā maksātspējīgo īpatnība - gribēt to kas nav citam, tad nu ar pērk sev vien izrptoamus "šedevrus". Labi ka esmu tik prasta un man PATĪK tas kas patīk parastiem cilvēkiem, nevis kas absurds tik tāpēc la iar sav ubagā'tibu IZLEKTU uz citu fona. Tas ko tu Riču dari ir mārketings, kur mēŗķis notirgot un pielāgoties muļķa pircēja vēlmei, tu māki ražot to ko vajag tam absurdam pircējam, bet nevis ko tādu ko parsts cilvēks saukt upar interesantu darbu.
Publicēts: 27.03.10 13:09
 citēt
Haiduks:

versatile, ko pīpēji???

šis te pieprot lamāties :face-grin: tv.delfi.lv...
Publicēts: 27.03.10 14:03
 citēt
Vispār senākos laikos Knāķis bij pazīstams ar savām kolāžām, bet tās nav apskatāmas mājas lapā.
Kas attiecas uz mājas lapu tik tiešām pie tās galīgi nav piestrādāts. Izskatās ka cilvēks vienkārši sametis bildes...

Kas attiecas uz šo topiku nez vai Knāķis par to priecājas. Neba viņš sevi šeit kaut kā būtu pozicionējis, lai tagad katrs viņu aprunātu... Izstādes un mākslu šķiet ka viņš vairs netaisia, vienkāršī pelna naudiņu...

Luni, ja gribi salīdzināt citu darbus, tad nākamreiz salīdzini ar saviem darbiem, nevis iesaisti šeit citus autorus!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt