Lunis:
Gribi manu , ludzu , lai tev seviški pincits sāk raustīties tad tādu gan cenai gan pirkumam ir Blogā liecinieks nebūt ne "Draugs" www.fotoblog.lv... 450Ls varu +/- daži Ls kļūdīties jo šādi pirkumi nav nekas exskluzīvs
Piemēram šitais www.fotoblog.lv... 500.Eur Piemēram šitais ir muzeja fondos sērija no 3 bildēm www.fotoblog.lv... kopā 450Ls ir arī kādā privātkolekcijā Latvijas mazpilsētā.
Varu vēl kādu čupu liekikt kam standartā ~100-150Ls pārdotā cena.
Piemēram šitais www.latvianphoto.com... un šitais www.latvianphoto.com... ir pārdotākie darbi pēdējais sapelnijis pāri par 10000Eur Šitais pats tiražetākais www.latvianphoto.com... pretīgu kautkāda eiropas ražotāja konfekšu kastes vāks neatceros 100 vai 150Ls pārdevu . Nesen šito www.latvianphoto.com... pārdevu pa 100Ls šitais www.latvianphoto.com... tiek diezgan regulāri tirgots pa 120Ls . Patreiz pārdošānā drīz būs šitais , tiko atvestas , jānobildē un jaieliek tirgošanā 150Ls bagalā [url=http://www.latvianphoto.com/labumi/ggg/pedejas.jpg
Nedomāju[/url] ka šādu "šedevru" tirgošana tevi un(vai) Knāķi padara par spicu fotogrāfu un(vai) krutāku par Gudri, drīzāk gan par spicu muļķu ķērāju, jo manā uztverē cilvēkam tiešām jābūt muļķim lai ko tādu par tādām summām pirktu. ------------
tikai muļķi vai labs marketings. Citādi nekā orģināla vai tāda, pat ko būtu vērts maksāt vairāk kā par stock bildes cenu.
Lunis: Redz šeit arī ir ATRISINĀJUMS kāpēc Knāķis ir KRUTS bet jūs tādi nekad nebūsiet Bildes ko jūs taisat un linkus kurus dodat ir "ELEMENTĀRAS STOKBILDES" man savulaik skolotājs tās sauca par "Stokdrazu" un sūtija ar maisu filmu bildēt Hamburgas "Arhitektūras fragmentus" un "Ielu skatus" , norma parasti bija 10 VELVIA 120tipa filmas dienā. 16 kadri uz katras 160 kadri Šefs bija ļoti apmierināts teica "Tev skatiens kā no laukiem" visas lietas kas mums ir ikdiena un "neredzam" tu esi nosiedis kā kautko SEVIŠKU. Tieši tas aŗi bija tas kas vajadzīgs "Arhīvam" ikdienišķas lietas kuras NIEVĒRO jo tās cilvēkam kas dzivo tādā vidē liekas "Ikdienišķi" , bet toties tādas der DA JEBKAM jo tajās nav pilnīgi nekā personīga tās ir pelēkas un līdzīgas 1000 citu tādu pašu un tāpēc tādas grūti nobildēt SPECIĀLI. Es biju pirmoreiz tādā LIELPILSĒTĀ un man tas toreiz likās intresanti un neparasti. Redz taga es vismaz 10 gadus savas dzīves esmu pavadijis dažādās lielpilsētās un piemēram taga neviens mani labprātiģi bez piespiešanās nepiedabūs uzbildēt kādu Parīzes , Briseles , Hamburgas vai Ģentes "Skatu" jo man viņi visi vienkarši garlaiko jo 1000 reiz redzēti gan pašam bildējot gan citu bildēs Tad lūk kas skatos VAIRUMU jūsu bilžu es tās vienkarši "Neredzu" jo tās ir 1000 redzētas burtiski 1:1 garlaicīgā sterīlā bez personiskā izpildījumā. Tajās nav pat 1% no AUTORA personīgā stila vai rokraksta. Piemēram KNĀĶA AINAVAS esmu pārdevis par TĀDIEM cipariem par kādiem jus SAVAS pat 10 kopā nepārdosiet NEKAD , jūsu darbu cena ir klasiska 1 USD , ja paveiksies 5 USD. Knāķa darbi tīri mierīgi tiek pārdoti sākot no vairākiem desmitiem Ls par jebko lidz vairākiem simtiem par KAUTKO. Knāķim klienti apmaksā exskluzīvas isstādes ar VIENU Modeli vai vienu Tēmu nebūt ne Erotiku labākajās Rīgas galerijās un salonos JUMS pat par jūsu pašu naudu neviens neņmsies isstādīt tālāk par Lauku klubu vai čomu galeriju. KĀPĒC , jums to nesaprast. Iskaidrojums iespējams slēpjās apstāklī ko man pirms 15 gadiem teica SKOLOTĀJA Hanoveres pamatskolā JUMS IR BRĪNUMAINS BĒRNS , kad viņš ko zīmē vai raksta mes visi skatamies un klausāmies kā uz brīnumu , viņam ir tāda fantāzija un tēlainas domāšanas spējas kā nevienam citam klasē TĀ JAU MĒDZ BŪT ar berniem no "Austrumeiropas" kam mājās nav televīzora un grāmatu ar komiksiem. Gudra vecne bija ATBILDI pateca Jūs cienītie domājat ķa "Televizorā un Komiksos" jums na pilnīgi nākdās fantāzijas un radošu spēju tikai "Sablonu atdarināšana; stoku stilā tapāc knākis MEISTARS bet jūs luzeri , ja zinātu kas viņam te pēdējā nedēlā e-pastus ar pieteikumiem sūta , viņš pats esot bijis pārsteigts , taču es gan nē jo tie ir kāreiz cilvēki kam izteikti SMADZENES galvā , to var pēc viņu darbu stila pateikt , jūs tā nekad nevarēsiet
woooowww.....shitas ir preciizi. apbriinoju, kur tev taada apnjeemiiba njemt un skaidrot taadiem kas nesaprot par ko raidiijums - visu cienju
principaa bilde saistaas ar izjuutaam nevis paraugiem. viss sleepjas domaashanaa, nevis smuki un siekalaini, bet balstoties uz cilveeku sajuutaam un praatu - meegjiniet saprast apkaart notiekosho, cilveekus jums apkaart, lietu virziibu. lai gan tellukaa to raada, bet arii tas ir jaaizkozj. starpcitu, atverot lunja posteetos linkus lielaakaa dalja vinja bilzju arii bija palikusi atminjaa.. viens no variantiem probleemas risinaashanai buutu saprast atteela uzbuuvi un to ietekmi uz cilveeku
Luxferre:Luni, ja gribi salīdzināt citu darbus, tad nākamreiz salīdzini ar saviem darbiem, nevis iesaisti šeit citus autorus!
Es jau arī salīdzināju ,iedevu linkus Topixu mums "Gudrais" uzražoja sacepies kā kāds apšauba viņa "Pasniegt spējas" un iesaka paskātīties prasmes pie mesitara A Maistars toč neko nezināja , mana asistente pie šāmā taisjās iet papētīt to ar pateicu ka ZINU ka pie šāmā ar var "Palūrēt" kā šancē un pie šā ir vērts bet "Gudrais" pats muļķis lai kādam ko mācītu , to varēj perfekti redzēt viņa Strīmā ko laida no iepreiķsējiem"Kursiem" kur nekādas gaismas vispār netika aiztiktas un modelis pa pusstundai garlaikojas viena poza visus aizmirsts , nekada macijana vai sapratiga bildesjana vispar nenotika , vienkarsji batonus sasprauda Gudrai kā jau muļķis sacepās par manām ayklāsmēm un sāka te ražot spama topikus
Haiduks:(c) Tāpēc saku tie kas ir šeit [url=www.fotohanis.com]www.fotohanis.com[/url] ...vairs neverās, laikam no apmeklētāju skaita pieauguma nojūdzies
Kad "Gudrais" būs sasniedzis kau vai kā Knāķis šitā ,
1992.g. Ņujorkas Modernās Mākslas muzejā 12 darbi
Varēs mēģināt "Pasniegt" un runāt par stilu un līmeni
Desmit gadi šādā amatā domāju ar komentus neprasa RTU ACF fakultātes fotolaboratorijas vadītājs, vada lekcijas un praktiskos darbus fotonodarbībās arhitektūras studentiem
Vau. Es izlasīju visu šo topiku... kā laiks aizskrēja Tagad man interesē, kur es varu redzēt "Gudris" fotogrāfijas...? Lai man piedod tas, ka es nezinu, kas ko un kā...