Nē , es pats viņam šodien to aizsūtīju , a viņš man neatbildēja. Interesē vai reāli kāds ar to ir saskāries darbā ? CerambyX , rekur vari uzzināt kas un kā
Janbo:
Nē , es pats viņam šodien to aizsūtīju , a viņš man neatbildēja Interesē vai kādam ir bijusi pieredze darbam ar tiem fire gel.
CerambyX , rekur vari uzzināt kas un kā
http://en.wikipedia.org/wiki/Fire-retardant_gel
pieredze ar shaadiem var buut tikai un vieniigi kaskadieriem un pazharniekiem. meklee rokaa pirmos, otrie tevi pasuutiis 3 majaas talaak
Kā jau teicu cilvēki būtu kas fočētos , tā nebūtu problēma , ja jau viss droši un drošība ir attiecīgi ievērota no professionāļu puses , par ko uztraukties ?
Vajag tomēr tā līdz galam noskaidrot, vai tur viss ir tik vienkārši, kā tikai nopērc, uzzieķē, piešķil, nofočē, nodzēs... Bet nu ja atrod kaut kādus trakus čaļus, kam pofig, ka varētu arī pamatīgi apsvilināties vai kaut kā tā, tad nu varbūt var mēģināt...
Vēl krievlaikos visiem bija zināms KAMĒR SPIRTS IR KĀ ŠKIDRUMS zem viņa NEDEG nav karsti sāk degt tad kad škidrums izdeg Man klasesbiedri izklaidējās BET paritis pamatigi apsvilināja rokas. Neiesaku pašiem mēģināt to var tikai ļoti labi sagatavoti profesionāli cilvēki nevis JANBO Apsvilsi lot sāpīgi un bez poņas šai jomā.
Tāpēc ar prasu vai kādam ir bijusi reāla pieredze . Tagad no vairākiem ārzemju fotogrāfiem ievācu info , kuri ir to lietu darījuši , pats neesmu stulbs , lai apdraudētu savu un citu dzīvības ar nēpārbaudītām lietām. Luni , nenovērtē citus par zemu.
Gudris:Janbo Tu varētu ar to gēlu iesmērēt un aizdedzināt savu krāniņu...bilde būtu kā nevienam
bet es jau neriskeetu shitaa, arii ar ievaaktu info no visiem. Vieniigi, ja blakus staaveetu kaads, kas to ir dariijis un izdariitu visu tehnisko un droshiibas pusi.
Gudris:Janbo Tu varētu ar to gēlu iesmērēt un aizdedzināt savu krāniņu...bilde būtu kā nevienam
bet es jau neriskeetu shitaa, arii ar ievaaktu info no visiem. Vieniigi, ja blakus staaveetu kaads, kas to ir dariijis un izdariitu visu tehnisko un droshiibas pusi.
Tāpēc arī gribu kko savādāku pamēģināt. Doma ar kādu šī stila meistaru satikties un tad jau varētu pamācīties un redzēt , kas un kā , itkā čalis lietuvā kko tādu dar , bet nu cik tas ir patiesi nezinu. Tiesa , tik advancēta lekcija kā Gudrim nesanāks , bet priekš manis jau būs labi.
Kas attiecās Elton par PS , ar PS var gandrīz visu, bet šoreiz esmu ieinteresēts tieši ar to fire gel.
Eltons:Kas attiecās Elton par PS , ar PS var gandrīz visu, bet šoreiz esmu ieinteresēts tieši ar to fire gel.
Būsi tīrā "neat photograpfy" cienītājs? Nu nu... Tehnika pavilks?
Es līdz šim esmu faktiski vairāk kā pusi ar PS palīdzību darījis , tāpēc gribētos ar pamēģināt kko savādāku. Par tehniku , kamēr atradīšu ekspertus šajā jomā , tikmēr ar domāju tehniku būšu piepircis atbilstošu klāt.
Janbo:Es līdz šim esmu faktiski vairāk kā pusi ar PS palīdzību darījis , tāpēc gribētos ar pamēģināt kko savādāku. Par tehniku , kamēr atradīšu ekspertus šajā jomā , tikmēr ar domāju tehniku būšu piepircis atbilstošu klāt.
Jautā ZAZIS viņš mums profesionāls svilinātājs blīkšķinātājs
Janbo:Es līdz šim esmu faktiski vairāk kā pusi ar PS palīdzību darījis , tāpēc gribētos ar pamēģināt kko savādāku. Par tehniku , kamēr atradīšu ekspertus šajā jomā , tikmēr ar domāju tehniku būšu piepircis atbilstošu klāt.
Jautā ZAZIS viņš mums profesionāls svilinātājs blīkšķinātājs
Vo! Zazi kādreiz vajadzēs uzaicināt uz feijervērku.
man pat ja to smeeeri pa free iedotu es bez profiniem nemeeginaatu. bet nu Jambo laikam grib visu muuzhu straadaat un maksaat modelim par nodariitiem miesas bojaajumiem un kroplojumiem... driizaak jambo ir piromaans, un luuk piepildiisies muuzha sapnis savu maaniju savienot ar foto... pofig uz bildeem. galvenais ko aizdezdinaat
ja shito dedzinaashanu latvijaa retais ir meeginaajis, tad es tev varu ieteikt pavisam ko taadu ko neviens nav meeginaajis un noteikti tu vari buut pirmais.
aizej uz kaadu urļaku rajonu, sameklee kaadu vieteejo urļaku grupeejumu, pieej, paprasi kas ir galvenais un iesper tam pa olām. tikai nemūc. paņem platleņķi un sāc reportēt kā tevi atskalda. būs gan emocijas, gan portreti. ekšens un asinis. talaak tupini reporteet kaa tevi ved uz slimniicu un liek shuves. ik pa briidim vari aprasiit lai aaarsti iepoozee. shitam labs fisheyes noderees
andre:man pat ja to smeeeri pa free iedotu es bez profiniem nemeeginaatu. bet nu Jambo laikam grib visu muuzhu straadaat un maksaat modelim par nodariitiem miesas bojaajumiem un kroplojumiem... driizaak jambo ir piromaans, un luuk piepildiisies muuzha sapnis savu maaniju savienot ar foto... pofig uz bildeem. galvenais ko aizdezdinaat
ja shito dedzinaashanu latvijaa retais ir meeginaajis, tad es tev varu ieteikt pavisam ko taadu ko neviens nav meeginaajis un noteikti tu vari buut pirmais.
aizej uz kaadu urļaku rajonu, sameklee kaadu vieteejo urļaku grupeejumu, pieej, paprasi kas ir galvenais un iesper tam pa olām. tikai nemūc. paņem platleņķi un sāc reportēt kā tevi atskalda. būs gan emocijas, gan portreti. ekšens un asinis. talaak tupini reporteet kaa tevi ved uz slimniicu un liek shuves. ik pa briidim vari aprasiit lai aaarsti iepoozee. shitam labs fisheyes noderees
1.kārt iemācies manu niku pareizi rakstīt 2.kārt tu to no savas pieredzes iesaki? 3.kārt kas tu TĀDS būtu salīdzinājumā ar citiem profesionāliem fotogrāfiem ?
Es jau nesaku , ka pats uz buj duj taisīšu to sesiju . Ir plāns , satikties ar cilvēkiem no ārzemēm vai te pat lv , ja kāds atradīsies , kas ar to lietu ir nodarbojies. Tad in life to visu skatīties un redzēt. Andre jau izskatās , ka pat ar garantētu drošību čalim būtu bail .
blackcode:...haahaahaaaaa,brauks pie Tevis,duraka ''cilveeki no aaaaarzemeem un tik ''in life'' Tev nu tik raadiis un buus.....ej uz dusinju,mozj sapniiti kaadi ugunji reegosies...
Es jau nesaku , ka viņi pie manis brauks , iespējams pats aizbraukšu , tad jau skatīšos kas un kā . Katrā ziņā sapratu , ka fotobloga pilsoņiem nav bijusi saskare ar šo lietu , paldies tiem , kas spēja atbildēt
Ko kladzini pa tukšo,paņem SMS kredītu,saaicini skatītājus no FB par samaksu protams,paskaties youtubē kā to dara un taisi akciju,saradīsies visādi ziņu dienesti,kļūsi slavens un piķis nāks griezdamies.Te jau visi tikai noliek,paši neko nedara.
aa un veeel jumbo, bez studijas gaismaam ugunus nesanaaks smuki nobildet (kopaa ar cilveeku). pie patstaviigaas vienkaarshi ablomiisies.ieskatoteis tavaa albuumaa var redzeet cik tu daudz bildee cilveekus un lieto gaismas.veelu veiksmi. tu esi vai nu pilniigs idiots vai ģēnijs...