forum.gif
Fire gel
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fire gel
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.03.10 20:35 labots
 citēt
Vai kāds ir izmantojis fire gel kādā fotosesijā ?

Video
www.youtube.com...
Publicēts: 21.03.10 20:40
 citēt
:exciting: ............nosvilināsi vēl kādu graustu.......
Publicēts: 21.03.10 20:41
 citēt
negatIvs::exciting: ............nosvilināsi vēl kādu graustu.......

Heh , nebūtu jau tik traki. Reāli drošība jau būtu ievērota , tā nebūtu problēma , tik pagaidām cik skatos tie draņķi maz un dārgi maksā :(
Publicēts: 21.03.10 20:48
 citēt
Neesmu ķīmiķis - varbūt kāds var paskaidrot uz kāda principa šis izstrādājums darbojas?
Publicēts: 21.03.10 20:50
 citēt
janbo laikam seko Zavadskim twitterī
Publicēts: 21.03.10 20:51
 citēt
redzējis to lietu esmu tikai pa tv., reiz pa tv1000 rādīja vienas filmas uzņemšanas aizkulises, rādīja kaskadieru darba epizodes
Publicēts: 21.03.10 20:51 labots
 citēt
zo:janbo laikam seko Zavadskim twitterī

Nē , es pats viņam šodien to aizsūtīju , a viņš man neatbildēja. Interesē vai reāli kāds ar to ir saskāries darbā ?
CerambyX , rekur vari uzzināt kas un kā :)

en.wikipedia.org...
Publicēts: 21.03.10 20:54
 citēt
Janbo:
zo:janbo laikam seko Zavadskim twitterī

Nē , es pats viņam šodien to aizsūtīju , a viņš man neatbildēja :( Interesē vai kādam ir bijusi pieredze darbam ar tiem fire gel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fire-retardant_gel

pieredze ar shaadiem var buut tikai un vieniigi kaskadieriem un pazharniekiem. meklee rokaa pirmos, otrie tevi pasuutiis 3 majaas talaak :D
Publicēts: 21.03.10 20:56
 citēt
andre:
Janbo:
Nē , es pats viņam šodien to aizsūtīju , a viņš man neatbildēja :( Interesē vai kādam ir bijusi pieredze darbam ar tiem fire gel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fire-retardant_gel

pieredze ar shaadiem var buut tikai un vieniigi kaskadieriem un pazharniekiem. meklee rokaa pirmos, otrie tevi pasuutiis 3 majaas talaak :D

Kā jau teicu cilvēki būtu kas fočētos , tā nebūtu problēma , ja jau viss droši un drošība ir attiecīgi ievērota no professionāļu puses , par ko uztraukties ?
Publicēts: 21.03.10 20:59
 citēt
saac ar elementaaraam lietaam. ar pashreizeejo pieredzi Tev nekas labs nesanaaks. vieniigi nahalavu, bet shaubos, paraak maza varbuutiiiiba.
Publicēts: 21.03.10 21:02
 citēt
Vajag tomēr tā līdz galam noskaidrot, vai tur viss ir tik vienkārši, kā tikai nopērc, uzzieķē, piešķil, nofočē, nodzēs...
Bet nu ja atrod kaut kādus trakus čaļus, kam pofig, ka varētu arī pamatīgi apsvilināties vai kaut kā tā, tad nu varbūt var mēģināt...
Publicēts: 21.03.10 21:04 labots
 citēt
andre:saac ar elementaaraam lietaam. ar pashreizeejo pieredzi Tev nekas labs nesanaaks. vieniigi nahalavu, bet shaubos, paraak maza varbuutiiiiba.

Nebūšu vienīgais , kas fotogrāfētu . Cik saprotu līdz šim neviens ko tādu nav mēģinājis ?

Pagaidām nevaru atrast tādā norm tulbiņā/spainītī to gelu . Tik ievadot fire gel izmet kamīna iekura vielu :D
Publicēts: 21.03.10 21:11
 citēt
Janbo:
andre:saac ar elementaaraam lietaam. ar pashreizeejo pieredzi Tev nekas labs nesanaaks. vieniigi nahalavu, bet shaubos, paraak maza varbuutiiiiba.

Nebūšu vienīgais , kas fotogrāfētu . Cik saprotu līdz šim neviens ko tādu nav mēģinājis ?

ceru, ka tevi uz kādu laiku izolēs, bet cietušie nebūs uz ilgu laiku piepildījuši Apdegumu centru
Publicēts: 21.03.10 21:13
 citēt
Vēl krievlaikos visiem bija zināms KAMĒR SPIRTS IR KĀ ŠKIDRUMS zem viņa NEDEG nav karsti sāk degt tad kad škidrums izdeg:) Man klasesbiedri izklaidējās BET paritis pamatigi apsvilināja rokas. Neiesaku pašiem mēģināt to var tikai ļoti labi sagatavoti profesionāli cilvēki nevis JANBO:) Apsvilsi lot sāpīgi un bez poņas šai jomā.
Publicēts: 21.03.10 21:16
 citēt
lai radiitu forshas bildes nav jaakeeraas pirmajam, ko citi nav dariijushi. tragiski var beigties....
Publicēts: 21.03.10 21:36 labots
 citēt
Tāpēc ar prasu vai kādam ir bijusi reāla pieredze . Tagad no vairākiem ārzemju fotogrāfiem ievācu info , kuri ir to lietu darījuši , pats neesmu stulbs , lai apdraudētu savu un citu dzīvības ar nēpārbaudītām lietām. Luni , nenovērtē citus par zemu.
Publicēts: 21.03.10 21:56 labots
 citēt
Gudris:Janbo Tu varētu ar to gēlu iesmērēt un aizdedzināt savu krāniņu...bilde būtu kā nevienam :grimace:

Tik nesaki ka šis tev Jūrmalā visus smuko skuķus nocēlis ?:D:D
Publicēts: 21.03.10 21:58
 citēt
Gudris:Janbo Tu varētu ar to gēlu iesmērēt un aizdedzināt savu krāniņu...bilde būtu kā nevienam :grimace:

:D:D:D bet es jau neriskeetu shitaa, arii ar ievaaktu info no visiem. Vieniigi, ja blakus staaveetu kaads, kas to ir dariijis un izdariitu visu tehnisko un droshiibas pusi.
Publicēts: 21.03.10 22:00 labots
 citēt
Andrejs pareizi saka.
Kamēr nebildēsi Kondrašina līmenī (vai Andreja Z. vismaz) par specefektiem labāk nedomāt.
Apgūsti fotošopu un pieslēdz izdomu.
Publicēts: 21.03.10 22:04
 citēt
miller31:

:D:D:D bet es jau neriskeetu shitaa, arii ar ievaaktu info no visiem. Vieniigi, ja blakus staaveetu kaads, kas to ir dariijis un izdariitu visu tehnisko un droshiibas pusi.

Tāpēc arī gribu kko savādāku pamēģināt. Doma ar kādu šī stila meistaru satikties un tad jau varētu pamācīties un redzēt , kas un kā , itkā čalis lietuvā kko tādu dar , bet nu cik tas ir patiesi nezinu. Tiesa , tik advancēta lekcija kā Gudrim nesanāks , bet priekš manis jau būs labi.

Kas attiecās Elton par PS , ar PS var gandrīz visu, bet šoreiz esmu ieinteresēts tieši ar to fire gel.
Publicēts: 21.03.10 22:10
 citēt
Kas attiecās Elton par PS , ar PS var gandrīz visu, bet šoreiz esmu ieinteresēts tieši ar to fire gel.

Būsi tīrā "neat photograpfy" cienītājs?
Nu nu...
Tehnika pavilks?
Publicēts: 21.03.10 22:13
 citēt
Eltons:Kas attiecās Elton par PS , ar PS var gandrīz visu, bet šoreiz esmu ieinteresēts tieši ar to fire gel.

Būsi tīrā "neat photograpfy" cienītājs?
Nu nu...
Tehnika pavilks?

Es līdz šim esmu faktiski vairāk kā pusi ar PS palīdzību darījis , tāpēc gribētos ar pamēģināt kko savādāku. Par tehniku , kamēr atradīšu ekspertus šajā jomā , tikmēr ar domāju tehniku būšu piepircis atbilstošu klāt.
Publicēts: 21.03.10 22:16
 citēt
Janbo:Es līdz šim esmu faktiski vairāk kā pusi ar PS palīdzību darījis , tāpēc gribētos ar pamēģināt kko savādāku. Par tehniku , kamēr atradīšu ekspertus šajā jomā , tikmēr ar domāju tehniku būšu piepircis atbilstošu klāt.

Jautā ZAZIS viņš mums profesionāls svilinātājs blīkšķinātājs:)
Publicēts: 21.03.10 22:19 labots
 citēt
Ir tāds raidījums Time Warp...var redzēt i kā dara i ko dara utt...un brīdina arī to nedarīt mājās :)
dsc.discovery.com... (sākuma gan reklāma)

Vēl labāk, noskaties otrās sezonas desmito sēriju
Publicēts: 21.03.10 22:21
 citēt
Lunis:
Janbo:Es līdz šim esmu faktiski vairāk kā pusi ar PS palīdzību darījis , tāpēc gribētos ar pamēģināt kko savādāku. Par tehniku , kamēr atradīšu ekspertus šajā jomā , tikmēr ar domāju tehniku būšu piepircis atbilstošu klāt.

Jautā ZAZIS viņš mums profesionāls svilinātājs blīkšķinātājs:)

Vo!
Zazi kādreiz vajadzēs uzaicināt uz feijervērku.
Publicēts: 21.03.10 23:02
 citēt
Labprāt paniekotos ar ar tādu smāķi :) Lai gan var izmantot visparastāko acetonu.
Publicēts: 21.03.10 23:42 labots
 citēt
man pat ja to smeeeri pa free iedotu es bez profiniem nemeeginaatu. bet nu Jambo laikam grib visu muuzhu straadaat un maksaat modelim par nodariitiem miesas bojaajumiem un kroplojumiem... driizaak jambo ir piromaans, un luuk piepildiisies muuzha sapnis savu maaniju savienot ar foto... pofig uz bildeem. galvenais ko aizdezdinaat :D

ja shito dedzinaashanu latvijaa retais ir meeginaajis, tad es tev varu ieteikt pavisam ko taadu ko neviens nav meeginaajis un noteikti tu vari buut pirmais.

aizej uz kaadu urļaku rajonu, sameklee kaadu vieteejo urļaku grupeejumu, pieej, paprasi kas ir galvenais un iesper tam pa olām. tikai nemūc. paņem platleņķi un sāc reportēt kā tevi atskalda. būs gan emocijas, gan portreti. ekšens un asinis. talaak tupini reporteet kaa tevi ved uz slimniicu un liek shuves. ik pa briidim vari aprasiit lai aaarsti iepoozee. shitam labs fisheyes noderees ;)
Publicēts: 21.03.10 23:50 labots
 citēt
andre:man pat ja to smeeeri pa free iedotu es bez profiniem nemeeginaatu. bet nu Jambo laikam grib visu muuzhu straadaat un maksaat modelim par nodariitiem miesas bojaajumiem un kroplojumiem... driizaak jambo ir piromaans, un luuk piepildiisies muuzha sapnis savu maaniju savienot ar foto... pofig uz bildeem. galvenais ko aizdezdinaat :D

ja shito dedzinaashanu latvijaa retais ir meeginaajis, tad es tev varu ieteikt pavisam ko taadu ko neviens nav meeginaajis un noteikti tu vari buut pirmais.

aizej uz kaadu urļaku rajonu, sameklee kaadu vieteejo urļaku grupeejumu, pieej, paprasi kas ir galvenais un iesper tam pa olām. tikai nemūc. paņem platleņķi un sāc reportēt kā tevi atskalda. būs gan emocijas, gan portreti. ekšens un asinis. talaak tupini reporteet kaa tevi ved uz slimniicu un liek shuves. ik pa briidim vari aprasiit lai aaarsti iepoozee. shitam labs fisheyes noderees ;)

1.kārt iemācies manu niku pareizi rakstīt
2.kārt tu to no savas pieredzes iesaki?
3.kārt kas tu TĀDS būtu salīdzinājumā ar citiem profesionāliem fotogrāfiem ?

Es jau nesaku , ka pats uz buj duj taisīšu to sesiju . Ir plāns , satikties ar cilvēkiem no ārzemēm vai te pat lv , ja kāds atradīsies , kas ar to lietu ir nodarbojies. Tad in life to visu skatīties un redzēt. Andre jau izskatās , ka pat ar garantētu drošību čalim būtu bail .
Publicēts: 22.03.10 00:15
 citēt
blackcode:...haahaahaaaaa,brauks pie Tevis,duraka ''cilveeki no aaaaarzemeem un tik ''in life'' Tev nu tik raadiis un buus.....ej uz dusinju,mozj sapniiti kaadi ugunji reegosies...:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Es jau nesaku , ka viņi pie manis brauks , iespējams pats aizbraukšu , tad jau skatīšos kas un kā . Katrā ziņā sapratu , ka fotobloga pilsoņiem nav bijusi saskare ar šo lietu , paldies tiem , kas spēja atbildēt :)
Publicēts: 22.03.10 00:15
 citēt
Kefīru pārdzēries? :haha:
Rezultāts: zombietime.com...
Publicēts: 22.03.10 00:18
 citēt
redboot:Kefīru pārdzēries? :haha:
Rezultāts: [url=http://zombietime.com/thai_jihad_photos/thai_jihad_13.jpg

Zini]http://zombietime.com/thai_jihad_photos/thai_jihad_13.jpg

Zini[/url] nebija smieklīgi.
Publicēts: 22.03.10 01:18
 citēt
IMHO, varētu būt vērts samesties un kādu burciņu gēla Janbo pašportretam uzsaukt.

Par vielu - domāju, ka napalms derēs. Ar puslitru pietiks, labā īpašība, ka deg ilgi.
Publicēts: 22.03.10 01:22 labots
 citēt
Janbo:
redboot:Kefīru pārdzēries? :haha:
Rezultāts: zombietime.com...

Zini nebija smieklīgi.

Zini, tas ir tas, ar ko pasākums varētu beigties.
"Dabiskā atlase" tas saucās.
Publicēts: 22.03.10 07:12 labots
 citēt
Labi , ka tu neko tādu nedomā darīt , jo ar tādu attieksmi , tas labi nebeigtos.
Publicēts: 22.03.10 07:55
 citēt
Janbo:...tik pagaidām cik skatos tie draņķi maz un dārgi maksā

tas kaut kā neiet kopā ar tekstu, ka brauksi uz ārzemēm mācīties pažarnieku gudrības ::D
Publicēts: 22.03.10 09:02
 citēt
Ko kladzini pa tukšo,paņem SMS kredītu,saaicini skatītājus no FB par samaksu protams,paskaties youtubē kā to dara un taisi akciju,saradīsies visādi ziņu dienesti,kļūsi slavens un piķis nāks griezdamies.Te jau visi tikai noliek,paši neko nedara.
Publicēts: 22.03.10 09:14
 citēt
No visām tām fire bildēm man patika tikai viena tā kur čalis cigāru dedzina.. pārējās uzskatu, ka nebija tik vērtas, lai riskētu ar šitādu štelli.:face-smile:
Publicēts: 22.03.10 09:42
 citēt
aa un veeel jumbo, bez studijas gaismaam ugunus nesanaaks smuki nobildet (kopaa ar cilveeku). pie patstaviigaas vienkaarshi ablomiisies.ieskatoteis tavaa albuumaa var redzeet cik tu daudz bildee cilveekus un lieto gaismas.veelu veiksmi. tu esi vai nu pilniigs idiots vai ģēnijs...
Publicēts: 22.03.10 09:58
 citēt
Janbo, pajautā viņam - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.03.10 10:32 labots
 citēt
IMHO, pat ja ar gelu viss izdotos, FAIL varētu būt momentā, kad photographers iepūstu parasto ugunsdzēšamo modelei sejā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):