forum.gif
Fire gel
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fire gel
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.10 14:20
 citēt
Publicēts: 22.03.10 23:30
 citēt
nu ja pakrata smadzenes vairāk, tad var arī izdomāt, ka nejau uz tikai ķermeņa var uzklāt ;D
ķecerīgākā doma jau krustus kādos pamestos kapos padedzināt huhuu. eh, negribas tomēr idejas tā mētāt
Publicēts: 24.03.10 16:28
 citēt
Mazam mamma man aiziedza mēli bāzt rozetē
Nu man ir astoņpadsmit nu ir laiks mēģināt.

Veiksmi ākst.
Publicēts: 24.03.10 17:31 labots
 citēt
Kad kādu dedzini, raksti aizbraukšu sabildēšu Tevi, tavu sejas izteiksmi :D:D
Publicēts: 24.03.10 18:30 labots
 citēt
Lutums:Mazam mamma man aiziedza mēli bāzt rozetē
Nu man ir astoņpadsmit nu ir laiks mēģināt.
:face-grin::grimace:
man mammas draudzene, piems atstāt mani uz brīdi, pieteca nebāzt NAGUS rozetē. neiegāga. :face-kiss: reiz gan mazliet apdomājos, kad vilku 220 ar telefona vadu uz zvanu un pa paradumam ar zobiem nokodu izolāciju un jau post factum piefiksēju, ka arī pa paradumam neesmu bijis atslēdzis šnannungu. (abus šos paradumus reizē gan parasti nepiekopu) proņeslo. :face-grin:
bet jau sen sen uz disku vākiem redzētas bildes, kurās spēlē uz degoša cella un tml. :face-kiss:
Publicēts: 24.03.10 19:28
 citēt
delf:nu ja pakrata smadzenes vairāk, tad var arī izdomāt, ka nejau uz tikai ķermeņa var uzklāt ;D
ķecerīgākā doma jau krustus kādos pamestos kapos padedzināt huhuu. eh, negribas tomēr idejas tā mētāt

Tādām lietām jebkuru degošu šķidrumu var lietot, šitam jau tas āķis iekš tā, ka neapdedzina ķermeni.
Publicēts: 24.03.10 19:31
 citēt
Uggga:tas āķis iekš tā, ka neapdedzina ķermeni.
značit iztvaikošanas siltums tuvu sadegšanas siltumam. chloretila virzienā a var domāt. :grimace:
Publicēts: 26.03.10 15:06
 citēt
ekoists:Ko kladzini pa tukšo,paņem SMS kredītu,saaicini skatītājus no FB par samaksu protams,paskaties youtubē kā to dara un taisi akciju,saradīsies visādi ziņu dienesti,kļūsi slavens un piķis nāks griezdamies.Te jau visi tikai noliek,paši neko nedara.

Nekad nesaprast tiem , kas baidās kko jaunu pamēģināt , tik noliek citu idejas , kgan pašiem ir tikai tradicionāla stila bilžas - garlaicīgi. Tā kā viss ir in progress. :)
Publicēts: 26.03.10 15:17
 citēt
a kāda stila bilžas ir tev?
Publicēts: 26.03.10 15:34
 citēt
Ar nepacietību gaidu atbildi :money:
Publicēts: 26.03.10 15:36
 citēt
Janbo:
ekoists:Ko kladzini pa tukšo,paņem SMS kredītu,saaicini skatītājus no FB par samaksu protams,paskaties youtubē kā to dara un taisi akciju,saradīsies visādi ziņu dienesti,kļūsi slavens un piķis nāks griezdamies.Te jau visi tikai noliek,paši neko nedara.

Nekad nesaprast tiem , kas baidās kko jaunu pamēģināt , tik noliek citu idejas , kgan pašiem ir tikai tradicionāla stila bilžas - garlaicīgi. Tā kā viss ir in progress. :)

aTu takā tas mēmais fotogrāfs aizņemies no cita kameru vai bildē ar telefonu, Tavas bildes ir vienkārši perfektas, noslīpētas visas detaļas līdz pēdejam, tak bērniņ padomā ko runā :D
Publicēts: 26.03.10 15:54
 citēt
Vienkārši gribu ko jaunu pamēģināt fotogrāfijā , nav ne man , ne modeļiem. Jūs gan tādi...
Publicēts: 26.03.10 15:59
 citēt
Janbo:Vienkārši gribu ko jaunu pamēģināt fotogrāfijā , nav ne man , ne modeļiem. Jūs gan tādi...

Es ar gribu uzcelt māju ar balkonu un diviem smukiem tornīšiem..
Es zinu, ka jumts ir virs sienām un grīdu vajag līdzenu.
Man ir mežs ar dažiem kokiem.
Publicēts: 26.03.10 16:34
 citēt
Āksti.
Publicēts: 26.03.10 16:51
 citēt
labi, ka pat bildee skaties spogulii...
Publicēts: 27.03.10 17:50
 citēt
Varbūt vēl kādam interesē pievienoties fire gel sesijā ? Interesentiem rakstīt.
Publicēts: 27.03.10 17:58
 citēt
01.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt