nu ja pakrata smadzenes vairāk, tad var arī izdomāt, ka nejau uz tikai ķermeņa var uzklāt ;D ķecerīgākā doma jau krustus kādos pamestos kapos padedzināt huhuu. eh, negribas tomēr idejas tā mētāt
Lutums:Mazam mamma man aiziedza mēli bāzt rozetē Nu man ir astoņpadsmit nu ir laiks mēģināt.
man mammas draudzene, piems atstāt mani uz brīdi, pieteca nebāzt NAGUS rozetē. neiegāga. reiz gan mazliet apdomājos, kad vilku 220 ar telefona vadu uz zvanu un pa paradumam ar zobiem nokodu izolāciju un jau post factum piefiksēju, ka arī pa paradumam neesmu bijis atslēdzis šnannungu. (abus šos paradumus reizē gan parasti nepiekopu) proņeslo. bet jau sen sen uz disku vākiem redzētas bildes, kurās spēlē uz degoša cella un tml.
delf:nu ja pakrata smadzenes vairāk, tad var arī izdomāt, ka nejau uz tikai ķermeņa var uzklāt ;D ķecerīgākā doma jau krustus kādos pamestos kapos padedzināt huhuu. eh, negribas tomēr idejas tā mētāt
Tādām lietām jebkuru degošu šķidrumu var lietot, šitam jau tas āķis iekš tā, ka neapdedzina ķermeni.
ekoists:Ko kladzini pa tukšo,paņem SMS kredītu,saaicini skatītājus no FB par samaksu protams,paskaties youtubē kā to dara un taisi akciju,saradīsies visādi ziņu dienesti,kļūsi slavens un piķis nāks griezdamies.Te jau visi tikai noliek,paši neko nedara.
Nekad nesaprast tiem , kas baidās kko jaunu pamēģināt , tik noliek citu idejas , kgan pašiem ir tikai tradicionāla stila bilžas - garlaicīgi. Tā kā viss ir in progress.
ekoists:Ko kladzini pa tukšo,paņem SMS kredītu,saaicini skatītājus no FB par samaksu protams,paskaties youtubē kā to dara un taisi akciju,saradīsies visādi ziņu dienesti,kļūsi slavens un piķis nāks griezdamies.Te jau visi tikai noliek,paši neko nedara.
Nekad nesaprast tiem , kas baidās kko jaunu pamēģināt , tik noliek citu idejas , kgan pašiem ir tikai tradicionāla stila bilžas - garlaicīgi. Tā kā viss ir in progress.
aTu takā tas mēmais fotogrāfs aizņemies no cita kameru vai bildē ar telefonu, Tavas bildes ir vienkārši perfektas, noslīpētas visas detaļas līdz pēdejam, tak bērniņ padomā ko runā
Janbo:Vienkārši gribu ko jaunu pamēģināt fotogrāfijā , nav ne man , ne modeļiem. Jūs gan tādi...
Es ar gribu uzcelt māju ar balkonu un diviem smukiem tornīšiem.. Es zinu, ka jumts ir virs sienām un grīdu vajag līdzenu. Man ir mežs ar dažiem kokiem.