Tātad radusies vajadzība pēc filmkameras, jo vecāka un beigtāka jo labāk. Galvenā prasība, lai vizuālais ir bez kuvaldas pieskāriena pazīmēm un virsū ir kaut kāds objektīvs. Iekšas var būt izrūsējušas, izpuvušas, tārpu izgrauztas utt... Būtu ideāli kaut kas līzīgs fedam.. Ak jā.. smena šo reiz nederēs.
M_Kalnins:Nu izskatās. Kaut kāda ķēpa uz prizmas augšā vai arī nodilis un skrūves arī trūkst. Pofig
Viņš ir daudz pieredzējis, intensīvi lietots, tāpēc tie nodilumi (arī ādas futrāļa noberzums). Skrūves man papīrītī ietītas, acīmredzot, kādreiz mēģināts labot...
Man arī ir nevajadzīgs zenīts. Pat strādājošs, čakarējas tikai attīšana, ja to nedara zem segas ar pirkstiem, bet izmanto mehānisko tīšanas ierīci, gandrīz vienmēr sanāk saplēst filmu. Viss pārējais strādā bez problēmām. Vienīgi objektīvu gan līdz nedošu, to šad tad uzmacu savam nikonam. Ja kādam vajag šādu variantu, dodiet ziņu!
alvils:Man arī ir nevajadzīgs zenīts. Pat strādājošs, čakarējas tikai attīšana, ja to nedara zem segas ar pirkstiem, bet izmanto mehānisko tīšanas ierīci, gandrīz vienmēr sanāk saplēst filmu. Viss pārējais strādā bez problēmām. Vienīgi objektīvu gan līdz nedošu, to šad tad uzmacu savam nikonam. Ja kādam vajag šādu variantu, dodiet ziņu!
pārtīšanas režīmam jau ir šis tas jāpagriež vispirms.......ja tajā mehānismā kļūme, tas remontējās mājas apstākļos, pat vieglā pālī.....
alvils, tiešām zini, ka pagriezi vai nospiedi to ko vajag, lai varētu sākt attīt filmu? dažiem zenītiem jāpaskrūvē cilindrs ap slēdzi dažiem zem slēdža jānospiež uz leju dzelzītis varbūt kādiem vēl savādāk.