Digitālā spoguļkamera matrica 10,2 Mpix LCD ekrāns 2.7" funkcija SteadyShot INSIDE skaidrs un detalizēts attēls efektīvas un tajā pašā laikā ērtas un vienkāršas radošās funkcijas komplekta ar objektivu Absolūti jauns/neatpakots ar garantiju.
Bļāviens tu gan esi lose!!! Tiešām! tika vienu dienu tev tas fotoaparāts . Tev viņu tik ļoti vajadzēja ,lai pārdotu. Jauki , jauki... Man viņš tiešām būtu noderējis.
Un starp citu- apsveicu ar uzvaru konkursā! (Latvija sievietes acīm TU TO BIJI PELNĪJUSI!
g3:Bļāviens tu gan esi lose!!! Tiešām! tika vienu dienu tev tas fotoaparāts . Tev viņu tik ļoti vajadzēja ,lai pārdotu. Jauki , jauki... Man viņš tiešām būtu noderējis.
Un starp citu- apsveicu ar uzvaru konkursā! (Latvija sievietes acīm TU TO BIJI PELNĪJUSI!
sanchja
Paldies par apsveikumu
es jau necentos vinju novinnet - no maneejiem tikai 4 cilveki nobalsoja.. parrejie domaju elkorfoto citi lietotaji.. par par to ka vinneju - uzzinaju tikai 8 marta pasaakuma (draudzene piezvanija)
bet jaa... noskatits ir Canon objektiv paari 500 nu pardoshu aparaatu - pielikksu naudinju un tiksu pie objektiva Man Canon tomer labaaks par sony
Digitālā spoguļkamera matrica 10,2 Mpix LCD ekrāns 2.7" funkcija SteadyShot INSIDE skaidrs un detalizēts attēls efektīvas un tajā pašā laikā ērtas un vienkāršas radošās funkcijas komplekta ar objektivu Absolūti jauns/neatpakots ar garantiju.
Ja ir interese/ rakstit pm
Njāāāā - Ieraksti tekstu pārdodu 5d vai nicon 300d un nevienam nemaz neinteresē kādas ir matricas LCD ekrān utt Kanārijās afigenna populārs ir soņka, pilni veikali - tik visi fotogrāfi bliež ar canoniem - pārsvarā 20niekiem.