Pavasara iestāšanās. Ceturtdien 25.03.2010.g. no plkst 18.00- 24.00 Dalibas maksa 3 ls...(uzrādot studenta apliecību 5 ls , mammas zīme derīga kopā ar ceinerīti ) Līdzi groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, iekodas), bet ne pārmērīgi.
Iespēja kopā noskatīties Dinamo uzvaru. 1. kas pieteiksies kopā ar savu jubileju- to arī sumināsim un nosvinēsim 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami, vai ja kāds ir aizmirsies) 3. par visu ko, tai skaitā pat par foto 4. Būs vizāžistes, kuras varēs bildēties gribošās uzkrāsot, neliels ieskats te www.fotoblog.lv... 5. iespēja pabildēt PIRTSBILDES ar un bez vizāžistes darba. 6. pats par sevi- SAUNA (var ņemt līdzi slotiņas ) un baseins.
Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 25, tāpēc lūdzu piesakaties laicīgi un atsakaties, ja netiekiet. telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ielikšu fotoreportāžās www.fotoblog.lv... Ceru, ka uzvedīsimies pieklājīgi šajā diskusijā
bail... bail ir bijis dazhados citados dzives momentos, bet ne jau no pirts vienkarshi, ja nolasitos tada kompanija, varetu raisities interesantas diskusijas. tad ari butu verts aiziet.
Riebiga: Redzēsim, vai pats nobīsies vai nē no pirtinjas...
bučmūlīt, pirtiņas man patīk, un kā vēl - bet nekad burziņos tusiņos sviedriņos, tikai mājiņās, savā pirtiņā, uz savas lāviņas, ja vēl ar savu slotiņu, tad pavisam zaibisiņš...
versatile:tikai mājiņās, savā pirtiņā, uz savas lāviņas, ja vēl ar savu slotiņu, tad pavisam zaibisiņš...
kstatji, versatile, pirts Haidukam ir visntaļ laba, viena no labākajām, kurā RĪGĀ esmu bijis, plus vienīgā, ko zinu, uz kuru var stiept līdz pirtsslotas un tās tur pielietot, cik uziet. baseinā ūdens tieši tādā temperatūrā, kāda man vislabāk patīk (nav parāk stindzinošs, nav arī kā vanna). ja jau kompānija tik ļoti nepatīk, kaut vai uz pirti (par trīnīti, kur vēl lētāk atradīsi?!) vari atnākt!
alvils:kstatji, versatile, pirts Haidukam ir visntaļ laba, viena no labākajām, kurā RĪGĀ esmu bijis, plus vienīgā, ko zinu, uz kuru var stiept līdz pirtsslotas un tās tur pielietot, cik uziet. baseinā ūdens tieši tādā temperatūrā, kāda man vislabāk patīk
saku velreiz - gribu uz pirti, braucu uz laukiem, i sauna, i burbuljvanna (trekno gadu atraugas, bet vienalga patikami) i viss parejais. NEKAD neeju tusinjveidigajas pirtis, nekad. a ja igaunis kodis man rokaa, smagi atrausies. man kozh stipri miiliigaki radijumi