CerambyX: Ja ir interese, tad varam iekš Route 66 sadzert - tas man tuvāk, ērtāk un lētāk
Tad kāpēc tā netiek darīts? es jau pie Rūda šad tad piestaigāju...
Bet Haiduka pirtiņas kontekstā tiki pieminēts, jo esi izpelnījies to godu, ka pirtiņās arī tiec pieminēts... Attiecīgi - kāpēc gan vienam pašam mājās žagoties, kad tiec pieminēts tā vietā, lai paskatītos runātājiem acīs un pateiktu "īstenībā ir tā: ..."?!
trīnīts par pasākumu (pirti, viesmīlību, pīpētavu, studijas gaismām, ja sagribās paspaidīt slēdzi utt) tak nav daudz. a šmigu ņem savu (no veikala, tas pats cēsu alus, kas iekš route par latu tā izmaksās puslatu), tiklīdz izdzersi sešus alus, trīnītis jau būs atpelnīts, ar katru nākošo jau sāksies "varka".
trīnīts par pasākumu (pirti, viesmīlību, pīpētavu, studijas gaismām, ja sagribās paspaidīt slēdzi utt) tak nav daudz. a šmigu ņem savu (no veikala, tas pats cēsu alus, kas iekš route par latu tā izmaksās puslatu), tiklīdz izdzersi sešus alus, trīnītis jau būs atpelnīts, ar katru nākošo jau sāksies "varka".
Švaki sarēķinājis esi.. Vēl jau ir ilgais ceļš mājās.. Kas arī jāpierēķina izmaksām...
Edit: Bet trīnītis tiešām nav daudz.. Par Haiduka pakaitināšanu dzīvē
Bet Haiduka pirtiņas kontekstā tiki pieminēts, jo esi izpelnījies to godu, ka pirtiņās arī tiec pieminēts... Attiecīgi - kāpēc gan vienam pašam mājās žagoties, kad tiec pieminēts tā vietā, lai paskatītos runātājiem acīs un pateiktu "īstenībā ir tā: ..."?!
Man laikam vairāk gadās pa dienu tur ietrāpīt - pēc faķa vai kkā tā. Pēdējā laikā gan par cik faķī mazāk sanāk būt tad tur ar retāk.
Man laikam vairāk gadās pa dienu tur ietrāpīt - pēc faķa vai kkā tā. Pēdējā laikā gan par cik faķī mazāk sanāk būt tad tur ar retāk.
Bet par Haiduk-pirti vēl apdomās.
izskatās , ka būs kāds kokainītis jāķer, lai visiem tiek nodarbe. Jānis Vanags ir izdevis 2010. gadā gramatu Medības, vari papriecāties par Haiduka bildēm tajā
Haiduks: Jānis Vanags ir izdevis 2010. gadā gramatu Medības
Būs pirtī apskatāma (aptaustāma)?
CerambyX: Man laikam vairāk gadās pa dienu tur ietrāpīt - pēc faķa vai kkā tā.
Nu jā, Rūdim jau no kaut kurienes tie stāstiņi par biologiem rodās, ne jau viņš visu izdomā. Bet es atkal vairāk pa nedēļas nogalēm... Piekdienu vai sestdienu vakaros un arī nejau visos...
Es gribēju jau izteikt protestu, ka es sarakstā uzrakstīts bez pieteikšanās, jo vēl domāju. Bet tad palasīju augstāk "25.03. HK MVD Balašiha Dinamo Rīga 18:30 Krievija Balašiha Balašiha Arena" un izlēmu, ka šā vai tā, bet jādodas. Hokeju skatīties kopā - vienmēr jautrāk. Un ja vēl pēc hoķa var ieiet pirtī nosist stresu! Sjūper! Es no savas puses nelabošu sarakstu.