forum.gif
asist
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / asist
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.10 14:56 labots
 citēt
pēdējās dienas pieņemu CV blog.andreart.lv...

uzskatu to par lielisku iespēju mācīties un praktizēties
Publicēts: 22.03.10 15:42
 citēt
dajoš zaļo
Publicēts: 22.03.10 15:42 labots
 citēt

Publicēts: 22.03.10 15:43
 citēt
andre:
vinieks:dajoš zaļo

pavasaris

ir, ir!
Publicēts: 22.03.10 17:20
 citēt
arābi FB :D
Publicēts: 22.03.10 17:30 labots
 citēt

Publicēts: 22.03.10 17:41
 citēt
experementē? :D
Publicēts: 22.03.10 18:09
 citēt
Jāaiziet uzvārīt tēja...
Publicēts: 22.03.10 22:12
 citēt
Es ar iešu tēju iedzert
Publicēts: 22.03.10 22:16
 citēt
varbūt kaut ko jaudīgāku jāiedzer
Publicēts: 22.03.10 22:18
 citēt
par vienu pieteikumu līdz asarām raudāju. twitterii ierakstiiju :D
Publicēts: 22.03.10 22:25
 citēt
andre:par vienu pieteikumu līdz asarām raudāju. twitterii ierakstiiju :D

dod mums ar ierēkt ;)
Publicēts: 22.03.10 23:36
 citēt
Ne Knakis, ne Lunis nav mans skolotaajs
Publicēts: 23.03.10 11:59 labots
 citēt
Gudris:"zavadskis

saņemts viens šokējoš pieteikums asistenta darbam, ko atsūtīja viens no maniem bijušajiem pasniedzējiem. tas tiešām nedaudz šokēja... "

tā diemzeel ir realitaate...taaapeec jaua Lunis tik aktiivi njemas par Knaakji :D

Andrez par velti šokējas , tas ir diezgan izplatīti gan agrāk gan taga , piemērus nav tālu jāmeklē 80-90 gados tepatās Latvijā spices večiem asistenti utt bija nu jau no biznesa atgājušie viņu skolotāji , piemēram Valtam Kleinam bija Roberts Kaniņš , Andrim Tenassam bija Voldemārs Brīvība un tā var minēt vēl vairākus. Rietumos sevišķi Vācijā tādu vispār ir vairums esmu pamācijies pie dzekiem kur asistenti ir REIZ spici viņu skolotāji. Tas tik normāli , priekš tam arī māca spicus skolniekus lai tie varētu tevi pāršpēt un velāk mierīgi pie vīneim pašancēt:):) Man piemeram vismaz 3 mani bijušie skolnieki izteikuši piedāvājumus 2 arpus Latvijas un viens Latvijā JA GRIBI jebkurā laikā nāc darbs vienmēr atradīsies :) :) Gudrim tu nesaprast , stulbs :):)
Publicēts: 23.03.10 12:12
 citēt

saņemts viens šokējoš pieteikums asistenta darbam, ko atsūtīja viens no maniem bijušajiem pasniedzējiem. tas tiešām nedaudz šokēja... "

Bulgakovs savulaik rakstīja, ka nav briesmīgi, ka esam mirstīgi, briesmīgi ir tas, ka esam pēkšņi mirstīgi.
Un dzīvē var tā iegadīties, ka vakardien skraidīji pa saulaino pasauli un ošņāji puķītes, bet šodien iznāk ieskatīties Tajā Pusē. Un vēl nopriecāties, ka esi ticis atpakaļ, kaut ratiņos, kaut vietām paralizēts, kaut galīgi nesmuks, bet vismaz dzīvs.

Tā kā padomāt, ka cilvēks, kurš reiz ir strādājis kvalificētu darbu un pēkšņi ir gatavs darīt nekvalificētu - tas nenozīmē, ka viņš ir Repšes valdības atlaists vai nodzēries. To alternatīvu ir vairāk, nekā pasaka priekšā taisnvirziena domāšana.
Publicēts: 23.03.10 12:31
 citēt
fottto:

Bulgakovs savulaik rakstīja, ka nav briesmīgi, ka esam mirstīgi, briesmīgi ir tas, ka esam pēkšņi mirstīgi.
Un dzīvē var tā iegadīties, ka vakardien skraidīji pa saulaino pasauli un ošņāji puķītes, bet šodien iznāk ieskatīties Tajā Pusē. Un vēl nopriecāties, ka esi ticis atpakaļ, kaut ratiņos, kaut vietām paralizēts, kaut galīgi nesmuks, bet vismaz dzīvs.

Tā kā padomāt, ka cilvēks, kurš reiz ir strādājis kvalificētu darbu un pēkšņi ir gatavs darīt nekvalificētu - tas nenozīmē, ka viņš ir Repšes valdības atlaists vai nodzēries. To alternatīvu ir vairāk, nekā pasaka priekšā taisnvirziena domāšana.

+++
Publicēts: 23.03.10 12:41 labots
 citēt
pelle:
+++

Nekā personīga, bet Artems Ļebedjevs savā blogā bano ārā visus, kuri komentāros raksta "+++", "+1", "ok" u.c.
Vai nu cilvēkam ir ko teikt, vai nav. Un tos, kam nav, Artemijam nevajagot.
Publicēts: 23.03.10 12:52
 citēt
"Tā kā padomāt, ka cilvēks, kurš reiz ir strādājis kvalificētu darbu un pēkšņi ir gatavs darīt nekvalificētu - tas nenozīmē, ka viņš ir Repšes valdības atlaists vai nodzēries. To alternatīvu ir vairāk, nekā pasaka priekšā taisnvirziena domāšana. ..."

Vārds vietā!

Nekāpersonīga, bet visiem ir vienalga, kā Artemijs moderē savu blogu;)
Publicēts: 23.03.10 12:56
 citēt
imgfoto:"Tā kā padomāt, ka cilvēks, kurš reiz ir strādājis kvalificētu darbu un pēkšņi ir gatavs darīt nekvalificētu - tas nenozīmē, ka viņš ir Repšes valdības atlaists vai nodzēries. To alternatīvu ir vairāk, nekā pasaka priekšā taisnvirziena domāšana. ..."

Nekāpersonīga, bet visiem ir vienalga, kā Artemijs moderē savu blogu;)

+++
Publicēts: 23.03.10 12:58
 citēt
fottto:
pelle:
+++

Nekā personīga, bet Artems Ļebedjevs savā blogā bano ārā visus, kuri komentāros raksta "+++", "+1", "ok" u.c.

kas ir Artems ļ ? Un kaapeec šī homo sapiens domas ir īpaši izceļamas ?:face-smile:
Publicēts: 23.03.10 13:12 labots
 citēt
NilsS:
kas ir Artems ļ ? Un kaapeec šī homo sapiens domas ir īpaši izceļamas ?

Sāksim ar to, ja tu līdz šim neesi neko dzirdējis par Ļebedjevu, tad arī atlikušo mūža daļu tu bez viņa varēsi iztikt, tā kā nesatraucies - neko garām palaidis tu neesi.
Attiecībā par viņa domām - tas ir garš un sarežģīts stāsts, jo ir lietas kam var piekrist ar visām četrām, ir pārdomas, kas atstāj pilnīgi vienaldzīgu un ir idejas, kuras gribētos apstrīdēt.

Bet es jau nerunāju par viņa domām, bet par Krievijai ļoti raksturīgo tendenci, kas ir ievazāta arī pie mums, pietiek paskatīties vienu otru krievu fotosaitu un paskatīties komentārus - tie, kas regulāri ganās pa krievu saitiem zinās, par ko es runāju.
Interesantākais, ka nekur citur pasaulē tā nedara kā Latvijā un Krievijā. :-)
Publicēts: 23.03.10 13:16
 citēt
NilsS:
fottto:

kas ir Artems ļ ? Un kaapeec šī homo sapiens domas ir īpaši izceļamas ?:face-smile:

www.artlebedev.com
gudro visaadus vajadziigus/nevajadziigus niecinjus, dizainus utt. domaa krietni plashaak, nekaa jebkursh no Latvija radoshajiem "guru" (kuri pashi sevi par taadiem uzskata)
Publicēts: 23.03.10 13:16
 citēt
a asistenta pieskatītāju, lai nenofenderē ko, nevajag :D
Publicēts: 23.03.10 13:18 labots
 citēt
Nu piemēram reku www.youtube.com... zinat kas ir šitais dzeks kas "Busuļa balsī" laizj , tas ir viens no pašiem krutakajiem Latvijas Erotikas fotogrāfiem Dāmu mīlulis Jānis Brencis , tāds pie kura Tantes uz sesijām mēnešus gaida. Onka joprojām šancē spicā vietā neskatoties uz vecumu un klienšu šim netrūkst:) Bet tai apšā laikā redz pēdējā laikā piedalās nu jau ne vienā vīen reklāmas klipā ka "Galvenais varonis" :) Jā un otra "Tante" kas ķinītī mums ar pavisam nav sveša ja kas:):)
Publicēts: 23.03.10 13:43
 citēt
Nosūtīju ;)
Publicēts: 23.03.10 13:45
 citēt
NIN:Nosūtīju ;)

es labrat pietejktos,
bet ka tu tajsies to apvienot ar savu darbu un dzivi?
asistet tikai svedienas? :D
Publicēts: 23.03.10 15:26 labots
 citēt
Gudris:
NilsS:Un kaapeec šī homo sapiens domas ir īpaši izceļamas ?:face-smile:
tāpēc ka Tev ir kruta fashion zibspuldze ...tik nafig Tev tāda vajadzīga ? :what:

blice super, man ļoti patika
padarbojos ar to vienos kursos.
Kuri tiešām bija savas cenas vērti :)
diez vai es sev tik drīz tādu brona komplektīņu atļaušos, elinhromu gan varbūt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):