Gribu vēlreiz braukt uz Indiju un notirgot vairākas maz lietotas lietas,kuras man īsti nav nepieciešamas. 1.Sigma 12 - 24 mm F4.5-5.6 EX DG HSM, cena 300Ls 2.Canon 100mm f2,8 macro,cena 260Ls 3.Canon 50mm f1,4,cena 170Ls(pierezervēts) 4.Gaismas kaste 120cm,cena 25ls www.mdfoto.lv... 5.projektors Epson, cena 120ls varbūt vēl kaut kādus sīkumus. Tel.29373760,ekoists@inbox.lv
Vispār jau ir doma uztaisīt maršrutu tieši fotogrāfiem un noorganizēt vienu plenēru uz divām nedēļām tur.Lētāk protams un komfortablāk nekā ar aģentūrām.
ekoists:Vispār jau ir doma uztaisīt maršrutu tieši fotogrāfiem un noorganizēt vienu plenēru uz divām nedēļām tur.Lētāk protams un komfortablāk nekā ar aģentūrām.
Apsveicama doma.Kad funktieris būs gatavs dod ziņu.
hehē versatile šodien labā noskaņojumā, tā izskatās.
man choms nesen interesejas par lietotu projektoru uz firmu. kads te pie velna sakars ar noskanojumu? un noskanojums man nav visai labs, vel neesmu gajis guleet.
Skatoties cik ātri kompānija nolasās,būtu forši,ja kādi 6-10 cilvēki.izmaksas varētu būt ap 700ls ar dzīvošanu,2x ēdienu,buss ar šoferi un gidu + ceļam no250-350ls turp atpakaļ.varbūt tai cenā vēl viens lidojums uz vietas.
Zinu pietiekami cilvēkus kurus Indija sak BAIGI vilkt pēc pirmās reizes tad viņu brauc vēl uz ilgāku laiku UN pēc tam vairs nav piedabūnami uz turieni nekad vairs braukt. Indija viena no pašām īpatnējākām TOTALITARĀKAJĀM kultūrām pasaulē , tāds FAŠISMS kā indijā domāju ka vispār nekur nav sastipams. Ja tev gadisies piedzimt Zemākā kastā nekādos apstākļos nenokļusi ne par sprīdi augstāk tika "Nakamajā dzīvē" ja paveiksies. Tāpat arī Korupcija un fisas austrumu štelītes tur ir tādas kā eiropā vai jebkur citur nav pat prātam aptverami. Galvenais kas PIEVELK ir apsalūti neticamas MIERS , tāda juška ka visi tevi neuzbāzīgi mīl , stāvī PŪLĪ un nejūti apkārtējos viss tik mierīgs un līdzsvarots un bez stressa un springuma. Pilnīgs pretstats musulmaņu zemēm kur agresiju nemieru apdraudējuma fanatisma izjūtu izplata pat mazi bērni
Nu Luni-kā man var gadīties piedzimt zemākā kastā,ja es esmu jau piedzimis.Bet par mieru Tev taisnība.Zinu cilvēkus kuri brauc 10 un vairāk reizes un sajūtas katreiz citas.Man jau arī pirmajā reizē bija lietas,kas patika un lietas par kurām es tos mierīgos indusus varēju nolamāt latviski.
ekoists:Nu Luni-kā man var gadīties piedzimt zemākā kastā,ja es esmu jau piedzimis.
Ooo tā istenībā esot viena no galvenajām fiškām KĀPĒC tur tāds miers , jo katrs zino JA DZIMIS pie miskastes tad tur arī paliks un nestresso par kautkādāiem sīkumiem nečakarē smadzenes sev un citiem ar kautkādām "Velmēm" kas viņa nepienākās Bet nu netiriba tur vietām ir tāda ka braucot vilcienā brauc kā vircas vezumā caur svalkā izdzītu reni. Tas ar viens no variantiem neviens ne par ko nspringsts dirš kur dzīvo mēt kur noēdis NEPIESPIESTA atmosfēra VĒL kas man tur likās intresanti tās saldi salkanās smaržas visās malās , bet to man ar paskaidroja un parādija jo istenībā ja cilvēks ietur kautkādu konkrētu viņiem pierastu diētu utt viņš ar laiku sāk konkrēti smirdēt pēc visa kā reāli uzkrītoša assa smaka , tāpēc šamie bieži lietoi nenormāli saldus un spēcīgus aromātus ja nelieto tad juška ka "Klients bikses pielicis" pa lielo krietni sen atpakal Man tur bija daudzkas ļot intresants bet atgriestes es tur nevēlos pilnīg droši. Man tur diezgan daudzās vietās bij reāli žel cilvēkus , tā man nav bijis nekur citur. Piemēram tie paši ārābi manispēc varētu garu izlaist man šie neraisa nekādas emocijas , a vot Indijā bija tāda jokaina sajāuta ka cilvēkam vaig tik PIECELTIES un viņš reāli nonāks uz "Zaļa zara" a droši zini ka viņš to nekād nedarīs jo vienkarši viņam tādu domu nekad nebūs KUR IR tur arī istā vieta bez variantiem
ceļš ir daži tūkst km, bet vot jautājums "CIK DZĪVOŠANA" mulsina... kā lai ekoists zin, cik kuram mums vēl ir dzīvošana... mož tas viss par 2012.g. ir bulšits un dzīvošana mums katram izrādīsies atšķirīgā daudzumā, garumā, konistencē un kvalitātē... no kā var secināt, ka "pa lielam", dansiga, Tavs jautājums ir nokorekts.
ekoists:man likās jocīgi,ka nejutu nekādu smaku no viņiem,iespējams tādēļ,ka biju ziemā +30-40.
Tas ir kamēr esi svaigā gaisā vai ar cilvēkiem kam "Normāls" uzturs. Man sanāca pabraukt ar vilcienu 5h sapratu kāpēc daudzi karājās ārpusē un uz Jumta , iekšā bija vienakrš ARPRĀTA smaka kautkas satrp vircu un putnu mēsliem iepuvušu līķi, kaut publika no skata bija pat visai normāla. Taču kad pietuvojāmies Bombejai tad kādu pusotru stundu braucām pa "Gravu" kas iskatijā izrakta atkritumu kalnos bet istenībā kā teica meitene kas mus pavadija ka vietējie tur vienkarši savus atkritumus gāž lejā "Aiz jurtas" vilciens vilkās tā uz kādiem 30-40Km/h taadi skati caur aizrestotiem logiem un smacenieks un mitrumss vaau.