jūs ar tiem aparātiem arī bildējat? tak 25k priekš lietota aparāta ir vēl pamazs cipars,īpaši ja resurss ir virs 100k taisīts.Tak pa gadu tas sakrājas nemanot.
shvaboc:jūs ar tiem aparātiem arī bildējat? tak 25k priekš lietota aparāta ir vēl pamazs cipars,īpaši ja resurss ir virs 100k taisīts.Tak pa gadu tas sakrājas nemanot.
Tev ko Video kameras nav vai velak animacijas taisi ka šauj kā ar ložmetēju ?
shvaboc:jūs ar tiem aparātiem arī bildējat? tak 25k priekš lietota aparāta ir vēl pamazs cipars,īpaši ja resurss ir virs 100k taisīts.Tak pa gadu tas sakrājas nemanot.
Tev ko Video kameras nav vai velak animacijas taisi ka šauj kā ar ložmetēju ?
Cilvēks varbūt kluso dabu bildē, tā ka nav ko satraukties
zo:njaa viens te pe 490 paardeva d300 ar MAZU noskreejienu
Vai komplektā ar gripu? Ja nē, tad ļoti līdzīgas cenas (noskrējieni arī abi plus mīnus mazi), ņemot vērā niecīgo atšķirību starp abiem modeļiem.
zo:d300 pa 350.
vot tas jau ir lēti... bet diez vai ar mazu noskrējienu un bez jebkādām vainām tik lēti gribēs atdot (izņemot, ja naudu vajag steidzami un nedabūšanas gadījumā draud letālas sekas, vai arī, ja aparāts zagts).
zo:nu nu. niecīgā starpība stapr d200 un d300? bet nu labi, lai jau tā būtu. ar alvilu nestrīdēšos.
Un pareiz darīsi, jo es šos divus (abus divus) aparātus esmu ĻOTI daudz lietojis (D200tais man viens izbeidzās un vēl viens vietā iepirkts PĒC D300 lietošanas, attiecīgi, D200->D300->D200), plus mīnus zinu, ko saku, apgalvodams, ka starp šiem diviem atšķirība ir niecīga.
ja D90 ir tas pats D300 citā korpusā un ar mazliet mazāku resursu, toties ar video iespēju - vai amatierim/fotomīlim nav prātīgāk ņemt par 440Ls jaunu D90?