Mana pieredze (tekstos un bildēs) par to, kā krīzes laikos uz Kanārijām aizbraukt par Ls 62 un kopā ar mīļoto cilvēku pavadīt tur piedzīvojumiem bagātas 9 dienas:
shvaboc:a kuros mēnešos tur ir sezona? lai zin izvairīties
Sezona angļiem, fričiem, itāļiem un spāņiem ir maijs - augusts, bet vispār tādas sezonas te nav - tūristi ir cauru gadu. Sezona kā pa viļņiem - sezona ir uz visiem svētkiem.
dindin: Vispār teksts interesants pāris lietas gan šķita smieklīgas Labs vīns pa vienu latu - pastāsti šito spāņiem Normāls vīns viņiem sākas ar ~3 eur, ok vīns 5-7 eur. un dārgāki. Pa 1Ls tie ir galda vīni, kas vairāk paredzēti ēst gatavošanai - protams, dzert viņus arī var
Gudris:a ko tur dariit ? smuku meitenju tak tur nav
Tākā Tu tāpat pārsvarā tikai pa blogu dzīvo, laiku pa laikam izbāžot purnu tik tālu, cik būtu vēlams kāda skuķa iefreimošanai oly 4:3 datu nesējā, toč uz Kanārijām nafig braukt!
A vot es, turp braucot, kādu skuķi noteikti paņemšu līdz no šejienes, tā ka vietējo bābu skaistums īpaši neuztrauc.
Marchello:Ir Gudri, IR tikai mazliet jāzin kur meklēt esmu visās tās salas apbraucis ar jahtu un izpētijis visu smalki
bet Lutums tur jau pusgadu un nevienu veel nav ielicis blogaa
Da kautrīgas viņas te Ir, ir skaistas, pāris pat ļoti - bet bildēties negrib neparko šitām vajag bik savādāku pieeju. Es spāniski runāju ļoti elementārām frāzēm - kad samācīšos gudrus textus - tad gan jau pielauzīšu - pārīts ir padomā (nevis nevar pielauzt uz kailfoto, bet gan vispār pabildēties) Par tiem penšukiem ir tā, ka viņu laiks ir ~novembris - marta beigas, bet tad gan viņu ir daudz (miltu maisi)