forum.gif
VID konstatē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / VID konstatē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.10 16:11
 citēt
Starpcitu, shito joku ar reti kursh zin.
Piemeeram, beibe izdomaa aiznest uz lombardu savas zeltlietas vai hwzko, lai buutu nauda pa ko paeest. Peec kaada laika dabuu "apsveikumu" no VID ka ir jaanomaksaa nodoklji, jo taa nauda, ko esi dabuujis lombardaa, par mantu, par kuru jau taa esi reiz samaksaajis nodokljus, tikuntaa skaitaas kaa ienaakumi, no kuriem, protams ir jaamaksaa nodoklji..
Lombardiem ir jaazinjo VIDam par visiem fruktiem kas tur ko nodod.. taa ka.. ;)
Publicēts: 25.03.10 16:25
 citēt
VB:Te jau arī nolasāms dominējošais noskaņojums par nodokļu maksāšanu šajā valstī :face-grin:
Tad, kad tiek pieņemti tādi lēmumi, kā piem. PVN paaugstināšana neviens neko nesaka, nav ne sašutuma, ne stresa, ne nodedzināta Reichstag, visiem ir põ, jo katrā mājo mantotais optimisms, ka gan jau visus likumus var apiet un katrs kko izdomās, kā apjāt. Kad beidzot nāks apgaisme, ka tomēr nodokļi ir jāmaksā, tikai kapēc, un TĀDI, lietas sāks ieņemt pareizo ievirzi :big_smile:

Pamēģini pabūt frizieres vietā, kurai šodienas apstākļos no klienta saņemtajiem 5 - 10 Ls ir jāatskaita PVN, IIEN un vēl sociālie. Gribētu redzēt, kāda būs tava sapratne par nodokļu maksāšanu, ja frizieris tev paprasīs 2x vairāk.

Un ja vids tādai frizierei atnāk un uzrēķina 15 000 Ls par periodu, kad 1000 Ls darbīgam cilvēkam bija "nekas", tad tur ir čau... bet tā var arī nebūt friziere, tas var būt dakteris, automeistars, tavas autostāvvietas īpašnieks, u.c. cilvēki, kā pareizi teica - 50% no tiem, kas vispār kaut ko dara. Un lielai daļai droši ka arī pa kādam kredītam. Neviens vairs naudā nepeldas. Pat uzņēmēji, kas godprātīgi ir strādājuši daudzus gadus, šodien ir netālu no izmisuma un meklē apkārtceļus. Uzņēmējiem neviens SVF kredītus nedod un tiesības iekasēt nodevas viņiem arī nav.
Publicēts: 25.03.10 16:28 labots
 citēt
pieskaiti frizierei telpu īri un materiālus, kurus izmanto.
Bet frizieres kļūda noteikti ir , ka naf reģistrējusies IU
Publicēts: 25.03.10 16:39
 citēt
Jonatans:Starpcitu, shito joku ar reti kursh zin.
Piemeeram, beibe izdomaa aiznest uz lombardu savas zeltlietas vai hwzko, lai buutu nauda pa ko paeest. Peec kaada laika dabuu "apsveikumu" no VID ka ir jaanomaksaa nodoklji, jo taa nauda, ko esi dabuujis lombardaa, par mantu, par kuru jau taa esi reiz samaksaajis nodokljus, tikuntaa skaitaas kaa ienaakumi, no kuriem, protams ir jaamaksaa nodoklji..
Lombardiem ir jaazinjo VIDam par visiem fruktiem kas tur ko nodod.. taa ka.. ;)

Uz šito mana kaimiņiene bezdarbiece iekrita , aistiepa kautkādus gredzenus un spiguļus un finālā šai "Trūcīgā" stausu gandrīz noņema jo Domē no VID dabūja paīru ka šai "Peļņa" :):)
Publicēts: 25.03.10 16:48
 citēt
VB:Te jau arī nolasāms dominējošais noskaņojums par nodokļu maksāšanu šajā valstī :face-grin:
Tad, kad tiek pieņemti tādi lēmumi, kā piem. PVN paaugstināšana neviens neko nesaka, nav ne sašutuma, ne stresa, ne nodedzināta Reichstag, visiem ir põ, jo katrā mājo mantotais optimisms, ka gan jau visus likumus var apiet un katrs kko izdomās, kā apjāt. Kad beidzot nāks apgaisme, ka tomēr nodokļi ir jāmaksā, tikai kapēc, un TĀDI, lietas sāks ieņemt pareizo ievirzi :big_smile:

ar nodokļiem ir vienkārši. tos maksājot ir jāsaņem adekvāts serviss no valsts. ja tāda nav, tad ir morālas tiesības tos nemaksāt: man nepienākas bezdarbnieka pabalsts, ielas nav remontētas, lai arī auto nodokļos un degvielas akcīzē maksāju pieklājīgi (gandrīz 3t smags SUV), ja būtu bērni, tad par dārziņu būtu jāmaksā. skola gan par laimi ir daļēji bez maksas. Veselības aprūpes sistēma ir bankrotējusi. Mammai pensiju maksā tik mazu, ka pa to nebūtu iespējams izdzīvot. gada laikā 3x apzaga auto un policija vainīgos neatrada utt.

bet neskatoties uz to - nodokļos mēnesī diezgan daudz samaksāju.

un vēl viena lieta pārdomām tiem, kas ļoti aizstāv nodokļu maksāšanu - pēc mūsu likumdošanas sanāk, ka parasti valsts no cilvēka nodokļos savāc vairāk kā paliek viņam pašam ....
Publicēts: 25.03.10 16:48 labots
 citēt
Haiduks:pieskaiti frizierei telpu īri un materiālus, kurus izmanto.

Bija bija reģistrējusies be strādāja frizētavā kas iekārtota privātmājā un tikai uz pastāvīgiem klientiem , koroče "Zoss" kā jau ar pastāvīgiem klientiem "Uzsskaiti" bij rakstijusi tikai "Skata pēc" nu un taga PATS unikālākais , par cik lielākā daļa PIRKUMU bija matereāli kas nepieciešami darbam PĒC TIEM visai precīzi bij aprēķināts FAKTISKAIS klientu skaits , ot tas gan bij kautkas jauns šai pasākumā:):) Jo meiča viss O.k viens-divi papirīši pa dienu. Šai bij uzdevuši sautājumu A KAM jums tik daudz pastāvīgi iepirktu matereālu , kuri nav nedz norakstrīti nedz pārdoti , UZRĀDIET atlikumu. Kautkas tāds lidz šim nebija dzirdēts:):)
Publicēts: 25.03.10 16:51
 citēt
Lunis:
Haiduks:pieskaiti frizierei telpu īri un materiālus, kurus izmanto.

Bija bija reģistrējusies be strādāja frizētavā kas iekārtota privātmājā un tikai uz pastāvīgiem klientiem , koroče "Zoss" kā jau ar pastāvīgiem klientiem "Uzsskaiti" bij rakstijusi tikai "Skata pēc" nu un taga PATS unikālākais , par cik lielākā daļa PIRKUMU bija matereāli kas nepieciešami darbam PĒC TIEM visai precīzi bij aprēķināts FAKTISKAIS klientu skaits , ot tas gan bij kautkas jauns šai pasākumā:):) Jo meiča viss O.k viens-divi papirīši pa dienu. Šai bij uzdevuši sautājumu A KAM jums tik daudz pastāvīgi iepirktu matereālu , kuri nav nedz norakstrīti nedz pārdoti , UZRĀDIET atlikumu. Kautkas tāds lidz šim nebija dzirdēts:):)

kas tur īpašs. diezgan loģiski un vienkārši. vienmēr jābūt papīriem un pamatojumam kāpēc tā ir.
Publicēts: 25.03.10 16:57
 citēt
Pamēģini pabūt frizieres vietā, kurai šodienas apstākļos no klienta saņemtajiem 5 - 10 Ls ir jāatskaita PVN, IIEN un vēl sociālie. Gribētu redzēt, kāda būs tava sapratne par nodokļu maksāšanu, ja frizieris tev paprasīs 2x vairāk.

Martin, tā ir lirika.... nevar man friziere paprasīt 2x vairak, tad es labak pats to izdaru, uzreiz uz O :)
Tajā brīdī kad frizieris paņem rokās šķēres nedomāja kā viņa nomaksās tos visus PVN IIN utt...
Pilnīga vienaldzība ar kādu tiek pieņemta LV nodokļu politika, jo doma ir , ka gan jau kkā sashēmos mēneša beigās un iesniegs samazinātas atskaites ...
Nevis paņemt tās šķēres, kardānu vai roratslēgu rokās un pajautāt- Kas te tagad būs?
Publicēts: 25.03.10 17:02
 citēt
Lirika ir tad, kad sēž algotā darbā un vienīgais, ko no nodokļiem saprot ir tas, ka čekos ir uzrādīts PVN, bet ņemas gari spriest par citu morāli.
Publicēts: 25.03.10 17:02 labots
 citēt
ak34:kas tur īpašs. diezgan loģiski un vienkārši. vienmēr jābūt papīriem un pamatojumam kāpēc tā ir.

Loģiski tas ir UZŅEMUMAM ar viņu apgrozijumiem, individuālajiem nekas tāds lidz šim nebija dzirdēts :):) Iedomājies kāds laiks un resursi bij patērēti to visu fīcojot un pētot. Domāju ka stipri vairāk nekā varetu pat hipotētiski atgūt :):)
Publicēts: 25.03.10 17:11 labots
 citēt
Lunis, nejauc IU ar pašnodarbināto? IU un SIA jau sākas grāmatvedība (jebkurai kustībai - pamatojuma dokuments), pašnodarbinātais bija tas, kurš var ieķeksēt, kuri izdevumi no konta ir saimnieciskie, kuri nav, un kārtot vienkāršā ieraksta sistēmu.
Publicēts: 25.03.10 17:20 labots
 citēt
MartinK:Lunis, nejauc IU ar pašnodarbināto? IU un SIA jau sākas grāmatvedība (jebkurai kustībai - pamatojuma dokuments), pašnodarbinātais bija tas, kurš var ieķeksēt, kuri izdevumi no konta ir saimnieciskie, kuri nav, un kārtot vienkāršā ieraksta sistēmu.

Jā IU tas bija , agrāk bija "Patents" :)
Publicēts: 25.03.10 17:24 labots
 citēt
Neee tomēr izrādās "Licence" :D:D IU tak katru gadu neatjauno?
Publicēts: 25.03.10 17:27
 citēt
ir morālas tiesības tos nemaksāt....

iespējams... bet tās ir tikai morālas :)
es vairak tā kā runāju par to, ka neviens nav gatavs iestāties par savam tiesībām uz SAMĒRĪGIEM nodokļiem!
Piemēram, tai laikā kad bija iespēja nobalsot referendumā par pensijām, cilvēki spietoja nevis pie velēsanu iecirkņiem, bet korķos pie Juglas izbraucot plunčāties...
Publicēts: 25.03.10 17:53 labots
 citēt
būtu labāk iemācījušies tos nodokļus lietderīgi izmantot lai vismaz kkas tiek taj cilvēku daļai kurai tas visvairāk šajs laikos nepieciešams, tad toč nebūtu žēl nomaksāt. a tagad tik 100 muļķu feili MUMS VISIEM jālabo. nah!
Publicēts: 25.03.10 19:44
 citēt
Lunis:
noshutter:
Intersanti un cik tad uzrekinaja soda naudu par 0,25 LVL? Kaut kaada doma tachu apaksa bija, laikam 100% soda nauda, kopaa tevi atsuukneetu par veseliem 50 santīmiem!!!

Vari pieturēties pie kresla , par kopumā ~140Ls uzrēkins 2600Ls :) Ir vēl krutāki pa 300Ls , 4000Ls pa 400Ls ~5000Ls un tāda garā:) Frizierei uzlika 15000 kopumā , ši notinās pie māsas uz Vāciju un negrasās atgriesties. Man personīgi ir bijis pa ~350Ls uzrēkins 4500Ls :):) Sapiķoju un jebādu biznesu kā "Latvijas subjexc" te beidzu , taga es "Arzemju darbaspēks" kam šeit reziēm "Līgumi" kā kosultantam :D :D Nekas jau nav mainijies tikai darbi tiek pasutiti ārpus Latvijas kantoriem un samksa arī tiek veikata viņiem un mes esam "Iebraukuši" uz lokālu projektu "Komandējumā" bez kādas algas:):) Mana pastāvīgā dzīvesvieta nav Latvija , lidz ar to es te tikai "Piebraukāju" :D :D

Dirshana automaataa :face-kiss:
Publicēts: 25.03.10 19:51 labots
 citēt
noshutter:
Lunis:

Vari pieturēties pie kresla , par kopumā ~140Ls uzrēkins 2600Ls :) Ir vēl krutāki pa 300Ls , 4000Ls pa 400Ls ~5000Ls un tāda garā:) Frizierei uzlika 15000 kopumā , ši notinās pie māsas uz Vāciju un negrasās atgriesties. Man personīgi ir bijis pa ~350Ls uzrēkins 4500Ls :):) Sapiķoju un jebādu biznesu kā "Latvijas subjexc" te beidzu , taga es "Arzemju darbaspēks" kam šeit reziēm "Līgumi" kā kosultantam :D :D Nekas jau nav mainijies tikai darbi tiek pasutiti ārpus Latvijas kantoriem un samksa arī tiek veikata viņiem un mes esam "Iebraukuši" uz lokālu projektu "Komandējumā" bez kādas algas:):) Mana pastāvīgā dzīvesvieta nav Latvija , lidz ar to es te tikai "Piebraukāju" :D :D

Dirshana automaataa :face-kiss:

Var just ka nekad nesi saskaries ar "Uzrēķiniem" :D:D
Publicēts: 25.03.10 20:44 labots
 citēt
tieši tāpēc ir vajadzīga gada patentmaksa pašnodarbinātajiem un atbrīvot no papīriem tos, kuri ar savām rokām kaut ko dara. Samaksā piemēram frizieris valsts kasē par gadu 100 Ls un valsts saņem bezmaz plānotus ieņēmumus gadu no gada, un pašnodarbinātajam arī kreņķis mazs, un galvenais- vienkārša matemātika, varu es to nopelnīt, atpelnīt un vai man pašam galā paliks.. vai nē.
Publicēts: 25.03.10 20:49 labots
 citēt
oms:tieši tāpēc ir vajadzīga gada patentmaksa pašnodarbinātajiem un atbrīvot no papīriem tos, kuri ar savām rokām kaut ko dara. Samaksā piemēram frizieris valsts kasē par gadu 100 Ls un valsts saņem bezmaz plānotus ieņēmumus gadu no gada, un pašnodarbinātajam arī kreņķis mazs, un galvenais- vienkārša matemātika, varu es to nopelnīt, atpelnīt un vai man pašam galā paliks.. vai nē.

Jā tā ir bet tas der tikai tad jau ir salidzinoši neliels apgrozijums un apgrozijums algsviens jākontrolē ar "Papīrīti" un par blēdišanos ar apgrozijumu ja pieķer tie paši daudzie simti un tūkstoši :) "Patentu" laikos tiešām bija vienkarši "Sapiķo un miers" bet ta nebija LV :):)
Publicēts: 25.03.10 21:00 labots
 citēt
Lunis:
oms:tieši tāpēc ir vajadzīga gada patentmaksa pašnodarbinātajiem un atbrīvot no papīriem tos, kuri ar savām rokām kaut ko dara. Samaksā piemēram frizieris valsts kasē par gadu 100 Ls un valsts saņem bezmaz plānotus ieņēmumus gadu no gada, un pašnodarbinātajam arī kreņķis mazs, un galvenais- vienkārša matemātika, varu es to nopelnīt, atpelnīt un vai man pašam galā paliks.. vai nē.

Jā tā ir bet tas der tikai tad jau ir salidzinoši neliels apgrozijums un apgrozijums algsviens jākontrolē ar "Papīrīti" un par blēdišanos ar apgrozijumu ja pieķer tie paši daudzie simti un tūkstoši :) "Patentu" laikos tiešām bija vienkarši "Sapiķo un miers" bet ta nebija LV :):)

------
nu labi, nav grūti apjaust cik var frizieris nopelnīt gadā. Tāpat nav grūti aprēķināt cik auto ķīlētājs savā garāžā nopelnīs pa gadu, bet katram tā patentmaksa būtu arī attiecīgi savādāka un ja nu tas frizieris ar savām rokām pēkšņi sagrib pa naktīm klientus vēl cirpt, tad lai čerp taču, tā jau ir viņa bēda, ka sevi moka..
Un tagad, vai kāds cenšās vispār kaut ko maksāt valstij no šiem? Nē, tie meklē attaisnotos izdevumus un pērk to peļņu laukā..
Publicēts: 25.03.10 21:18
 citēt
ko jūs te cepās,tāpat viedokli neviens neuzklausīs.Tieši tāpat kā Elīna Egle Inguna Sudraba runā ar nedzirdīgajiem,tikai tāpēc lai ekrānā pazīmētos.
Publicēts: 25.03.10 21:28 labots
 citēt
oms:
nu labi, nav grūti apjaust cik var frizieris nopelnīt gadā. Tāpat nav grūti aprēķināt cik auto ķīlētājs savā garāžā nopelnīs pa gadu, bet katram tā patentmaksa būtu arī attiecīgi savādāka un ja nu tas frizieris ar savām rokām pēkšņi sagrib pa naktīm klientus vēl cirpt, tad lai čerp taču, tā jau ir viņa bēda, ka sevi moka..
Un tagad, vai kāds cenšās vispār kaut ko maksāt valstij no šiem? Nē, tie meklē attaisnotos izdevumus un pērk to peļņu laukā..

Fotogrāfiem utt nebija daudz kautkādi 30-40Ls menesī liekas kas uzreiz pa visu gadu jāsamaksā , tas ir "Nopogā" uz sitiena 500Ls un gadu strādā. TIKAI viena nelaime VAIRUMAM sīko uz sitiena tie 400-500Ls nav :) Laukos ja visādi Frizieri , Kurpnieki un fotogrāfi nopelna 200-300Ls mēnēsī ta viņs lapss meistars:) Protams tad vins nesasniedz tos "Griestus" bet nopogāt uzreiz 500Ls var tikai ja ir labie uzkrājumi un tas nav par Laukiem.
Publicēts: 25.03.10 21:48
 citēt
Lunis:
oms:

Fotogrāfiem utt nebija daudz kautkādi 30-40Ls menesī liekas kas uzreiz pa visu gadu jāsamaksā , tas ir "Nopogā" uz sitiena 500Ls un gadu strādā. TIKAI viena nelaime VAIRUMAM sīko uz sitiena tie 400-500Ls nav :) Laukos ja visādi Frizieri , Kurpnieki un fotogrāfi nopelna 200-300Ls mēnēsī ta viņs lapss meistars:) Protams tad vins nesasniedz tos "Griestus" bet nopogāt uzreiz 500Ls var tikai ja ir labie uzkrājumi un tas nav par Laukiem.

------------

pag, nemaz nevajag 500! Pilnīgi pietiktu ar 200 Ls gadā frizieriem. Valsts vinnētu daudz vairāk, jo pirmkārt legalizētos kaktu darboņi un maksātu patentmaksu, attīstītos uzņēmējdarbība un tā.. Tak vairāk nekā šobrīd valsts dabū. Un patentmaksu vajag pa ceturksņiem.
Publicēts: 25.03.10 21:52 labots
 citēt
oms:pag, nemaz nevajag 500! Pilnīgi pietiktu ar 200 Ls gadā frizieriem. Valsts vinnētu daudz vairāk, jo pirmkārt legalizētos kaktu darboņi un maksātu patentmaksu, attīstītos uzņēmējdarbība un tā.. Tak vairāk nekā šobrīd valsts dabū. Un patentmaksu vajag pa ceturksņiem.

TAS nav par LV :):) Vari lapsīties , stājies spēkā no 1 janvāra 2010 gada apaksā sakarsts.

www.likumi.lv...

Ja izvilkums tad punkts 5.1. Fotogrāfs, mākslas fotogrāfs 30mēnesī jeb 360Ls gadā
6.2. Frizieris, frizūru modelētājs 60mēnesī jeb 720Ls gadā

A nē šito punktu nebiju ievērojis
8. Patentmaksu maksā par vienu, trim vai sešiem kalendāra mēnešiem vai vienu kalendāra gadu. Patentmaksas maksājuma termiņš nav mazāks par vienu kalendāra mēnesi.

Mandomāt dēl ši jaunā likuma arī patreiz tiek šmiņiti cauru visadi "Frizieri un citi pēlēkie darboņi" kā tur repsis vai Kampars teica:):)
Publicēts: 25.03.10 22:04 labots
 citēt
bārdzinis nodalīts no friziera un vēl visādi citādi rokdarbnieki, bet pašnodarbināto ir stipri daudz un te nevajadzēja ierobežot sarakstā, bet pakļaut visus, kuri strādā ar savām 2 rokām un nepārsniedz noteiktu gada agrozījumu.

..
un kā jau lettisch gaumē, tad ja kādam cirpt, tad pa nopietno. Un tagad padomā, vai lauku fotogrāfam tie 360 ls tomēr neatsit jebkuru vēlmi svīst kāzās un vēl ja pie tiem 360 pieliek tehnikas vērtību, amortizāciju, braukšanas izmaksas un auto amortizāciju(nemaz nerunājot par labu PC, licencētas progas), tad finālā šamējs saka, nakuij man tādu nodarbi!
Publicēts: 25.03.10 22:21
 citēt
Pašvaldības licence bija pašņodarbinātajiem, to es atceros. IU bija reģistrācija UR. Mož kaut ko jaucu, bet ir arī iespēja, ka jauca gan friziere, gan VID auditore, lai vai kā, izskatās, ka pie mums ir klāt laiki kā filmās par ASV rāda - atnāk nodokļu inspektors un iesēdina mammu cietumā par to, ka bērniem maizi nopirka, bet nodokli nesamaksāja... :)

Lasīju internetā reiz tiesas lēmumu, kur vienam čalim piesprieda iemaksāt dubultā IIN par visu summu, ko šis vairāku gadu periodos bija ieguldījis savā SIA (nu, skaidrs, ka laida caur firmu naudu, ko saņēma no klientiem bez čeka). VID piesējās tieši pie tā, ka viņam kā individuālai personai nez no kurienes uzradušies 10000 Ls, tātad, bija jāmaksā 2500, kopā ar uzrēķinu - 5000 Ls. Tā lūk. Tas bija tikai viens no.
Publicēts: 25.03.10 22:47
 citēt
MartinK:VID piesējās tieši pie tā, ka viņam kā individuālai personai nez no kurienes uzradušies 10000 Ls, tātad, bija jāmaksā 2500, kopā ar uzrēķinu - 5000 Ls. Tā lūk. Tas bija tikai viens no.

Nū man konkrēti piesējās ka es 4 gadu laikā esmu visādās "Kļūdās" un neuzrādītās lietās noblēdijis valstij kautkādi ~350Ls tad tas cipars tika aplikts ar "Soda procentiem" parezināts ar 4 gadiem + uzrēķins kopā 4500Ls jānomāksā 5 dienu laikā vai soc 1% par katru kavēto dienu no summas. Nu par cik es jau SIA aizvacu pirms 6 gadom prom tad šis "Licences" pasakums man bija taka "Autorhoņiem" ko visādi šikie utt LV skaitija tur par vecām publikācijām vai izmantošanu istenībā nekad neskatijos cik tur kāds skaita reti kad tur kautkas būtībā no "Zila gaisa" tur ienāca reti kad vairāk par 100Ls mēnsī nu un tas protams bij par maz lai rakstutu atskaites tik 'Tukšās" nu un tā pa tiem 4 gadiem šie atrada ka kāutkādas 2-3 reiz cipars esot bijis virs tā kur pairi kāralsta:):) Jebkurā gadijumā nekas blēdits tur nebija bet nu "Atrāvos" :):) Vismaz tas pielika punktu man kā "LV subjektam" nolēmu te vairs neko neriģistrēt un neveikt tikai "No arzemēm" :):) Bet parejiem ar viusādi sīkumi pamatā nedeklarēti hoņi un kautkādi sīki darbi , bet nu Frizierītei izgāja pavisam KRUTA :):)
Publicēts: 26.03.10 00:54
 citēt
imgfoto:
priecāties man nevar aizliegt, jo esmu darba zirgs, un kamēr tā ir, un no valsts fondiem neesmu saņēmusi NEKO. :>
Otrkārt, par vakcīnām es neteicu ne vārda, jo "profilaktiskā pārbaude" nozīmē vizīti pie ārsta un analīzes.
Publicēts: 26.03.10 09:29
 citēt
zverja, Tu uz mani apvainojies? Nu piedod, nu, nebija domāts kā uzbrauciens...:)
Mini 1. reizi, ko Tev profilaktiskās apskates laikā ieteiks darīt dakteris...:)

Luni, foto jomā Tu tiešām esi zinošs, bet par šo jautājumu.... pret ko tad tās dārgās/pietiekami nepārbaudītās vakcīnas, ko aģitē potēt skuķus jau kopš bērnības, ir, pret prežiem?:)
Publicēts: 26.03.10 10:21 labots
 citēt
Nesen bijis VIDā, nu man bija taada diezgan nepatīkama saruna ar vienu ieriednieku speciaalaa kabinetaa :face-devil-grin:
Pamaniiju ar vienu aci, ka viens darbinieks kaut ko mekleejis ss.lv un ierakstiija tel. numurus savaa datubazee :anger:
Laikam Reaktors un citi privati, kuri tirgo ss.lv - diezvai varees tirgot nākotnē.
Pareizi viens muitnieks teica man Latvijas lidostā: "Mēs nesam ļaunākā nodaļa VID organizaacijā" :face-devil-grin:
Publicēts: 26.03.10 11:17 labots
 citēt
FxQuadro:Nesen bijis VIDā, nu man bija taada diezgan nepatīkama saruna ar vienu ieriednieku speciaalaa kabinetaa :face-devil-grin:
Pamaniiju ar vienu aci, ka viens darbinieks kaut ko mekleejis ss.lv un ierakstiija tel. numurus savaa datubazee :anger:
Laikam Reaktors un citi privati, kuri tirgo ss.lv - diezvai varees tirgot nākotnē.
Pareizi viens muitnieks teica man Latvijas lidostā: "Mēs nesam ļaunākā nodaļa VID organizaacijā" :face-devil-grin:

:cry: :cry: :cry:
Vispār Reaktorz kkur pazudis, uz PM neatbild! :face-crying:

FxQuadro nav pielicis savu roku?
Publicēts: 26.03.10 11:58
 citēt
Nē, šobrīd nē :face-devil-grin:
Publicēts: 26.03.10 13:53
 citēt
Bļāviens, a es vēl vienu stiklu plānoju no šā iepirkt...
Publicēts: 26.03.10 14:01 labots
 citēt
pērc pie manis, cena nebūs lielāka. :face-grin:
Publicēts: 26.03.10 14:11
 citēt
FxQuadro:Nē, šobrīd nē :face-devil-grin:

Kaut kā tas nelabi ož!
Publicēts: 26.03.10 15:32 labots
 citēt
Nedaudz no pieredzes:
Ja pasuuta lielos apjomos no valstīm, kuras nav ES, tad muita registree visas tavas pakas un diezgan ilgi novero to, pēc kāda laika jums var piezvanīt muitas ierindnieks un pajautāt atbraukt pie viņiem. Tur dabūsiet gan par to, ka kāds Canon Mark ir deklarēts par 50 eiro, gan par to ka jāmaksā nodokļus + viņi var nodot visu informāciju par jusu darbību ekonomiskas policijai :face-grin: Tā bija "treknos gados 2007.-2008. gadā", bet tagad valstij ir vajadzīga nauda :face-wink:
Un ticiet: VID ierindnieki arī lasa forumus :face-wink:
Publicēts: 26.03.10 18:10 labots
 citēt
Ot arī tieši ši iemesla dēļ man pat pratā nekāk diskutēt ar kautkādām VID neko nejēdzošām un nedzirdošām vecenēm , NOPIĶOJU ko prasa un paceļu enkuru no "Saulāinā krasta" jeb kā krievi saka "Забей на них" un ļoti mierīgi EU plašumos var darboties un braukāt šurpu turpu atvēlēto DIENU ietvaros un neko šeit vairs "Nestrādāt" un visus maksājumus utt saņemt godīgi kārtīgi maksājot nodoklīsus CIVILIZĒTI nevis kā "Papīru kalni cik ienāk prātā" , Nodoķli lielāki FINIŠĀ % naudas paliek VAIRĀK!! Visiem iesaku GODĪGI un smejoties ar Latvijas VID sevi vairs neapgrūtināt parceļot savu "Darbavietu un pastāvīgi dzīvesvietu" " uz kādu draudzīgāku valsti , galvenais iegaumēt ciparu 180 dienas gadā:)
Publicēts: 26.03.10 18:19
 citēt
Tas i kā? Man te kolēģim vajadzēja skaidru naudu pusdienām ēdnīcā, bija slinkums līdz bankomātam iet, iedevu piečuku, viņš man uzreiz interneta bankā pārskaitīja atpakaļ virtuālos latus - man par to tagad būtu VIDam jāraksta atskaite? :(
Publicēts: 26.03.10 19:12 labots
 citēt
Antuuns:Tas i kā? Man te kolēģim vajadzēja skaidru naudu pusdienām ēdnīcā, bija slinkums līdz bankomātam iet, iedevu piečuku, viņš man uzreiz interneta bankā pārskaitīja atpakaļ virtuālos latus - man par to tagad būtu VIDam jāraksta atskaite? :(

MAN PERSONĪGI nācās skaidoties pa PUSDIENU BULCIŅĀM!!! Niest taču minēt ka bulkas , piemin ka par "Paldies Servissu"
Domāju ka DAŽAI LABAI var sanākt ļoti kruti tasnoties par ierastajiem jociņiem "Samaksa par intimpakalpojumiem" no mīļotā kolēģa vai glupiem čomiem.
Publicēts: 26.03.10 19:19
 citēt
Jāsaka, ka katrs gadījums ir ļoti individuāls, šobrīd mēs dzirdam tikai Luņa viedokli, pie kam joprojām nav skaidrs, par ko tur iet runa - par IU, vai pašnodarbināto. Ja nauda skaitīta no firmas konta, nu nedrīkst par bulciņām privātpersonai skaitīt no SIA konta. Utt.

Arī tas priekšlikums par citām valstīm - nedomāju, ka citās valstīs ir baigā paradīze. Piemēram, kolēģis stāstīja par kādu uzņēmuma īpašnieku Vācijā, kuru sodīja par to, ka viņš bija nofilmējis, kā viņa darbinieki zog darbavietā. Izrādījās, ka filmēt bez piekrišanas nav atļauts. Utt. Par ASV vispār nerunājot, tur nekārtības nodokļu jomā nozīmē ne tikai cietumu, bet arī apkārtējās sabiedrības nosodījumu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas