paldies, ka uzskati mani par krutaako, man likaas man liidz teviim veel taalu
uz doto momentu tas ir eksperiments , nevis reāla vajadzība pēc naudas
kaa arii tomeer ir patiikami ka kaads ieskaita kaut vai 0.01 kaa atblastu (projektam), kas driizaak ir moraals nevis finansiaals atbalsts
kaaa arii twitterii uztaisiiju konkrusu, ka pirmajam atbalstiitaajam buus tēja/kafija/kapuchino pa free pie manis studijaa. nepagaaja 1 min kaa ieskaitiijaas 0,05 euro tagad gaidu kad kaada meitene ieskaitiis, bet izskataas meitenes paypal nelieto vai arii piedaavaajums nešķiet tik vilinoš. tie kas bijushi pie manis studijaa zin cik pie maniim garšīgi kapučino :P
p.s. starpcitu pie mums Doneit vairaaak noziiimee ziedot truuciigajiem, aarzemees daudzos projektos tas nozimee atbalstiit
ChrisTaps:Andre katru ziedotaju aicinas uz teeju? Tad es ar esmu gatavs ziedot, kadeel gan neaizietu ekskursijaa uz viņa studiju, i, labi pabazarēt!
nee, bija runa par pirmo viirieti un pirmo sievieti. bet nu ir iespeeja aatri nomainiiit dzimumu un noziedot , jo izskataas sievietes un paypal nesavienojamas lietas
nesaprotu par ko satraukums, daudzām com lapām ir ziedojumu/atbalsta kastītes, cilvēks darbojās raksta, dalās pieredzē, viss notiek, protams nav spiesta lieta kādam maksāt, bet nu izlasam rakstu kādu - izdodas mums uztasit labas gaismas vai ko tādu, simboliski jau var 2evrikus iemest kastē, tas ir pieklājīgi
spaiks:nesaprotu par ko satraukums, daudzām com lapām ir ziedojumu/atbalsta kastītes, cilvēks darbojās raksta, dalās pieredzē, viss notiek, protams nav spiesta lieta kādam maksāt, bet nu izlasam rakstu kādu - izdodas mums uztasit labas gaismas vai ko tādu, simboliski jau var 2evrikus iemest kastē, tas ir pieklājīgi
paldies
viennozīmīgi.. neviens nav spiests to darīt, ja man šķiet, ka andre raksti ir to vērti tad kādēl lai nepastimulēt morāli/finansiāli lai viņš turpinātu darīt ko tādu kas arī citiem šķiet vērtīgs?
ChrisTaps:Andre katru ziedotaju aicinas uz teeju? Tad es ar esmu gatavs ziedot, kadeel gan neaizietu ekskursijaa uz viņa studiju, i, labi pabazarēt!
nee, bija runa par pirmo viirieti un pirmo sievieti. bet nu ir iespeeja aatri nomainiiit dzimumu un noziedot , jo izskataas sievietes un paypal nesavienojamas lietas
Pirmais vīrietis bija Ādams un pirmā sieviete, Ieva!
spaiks:nesaprotu par ko satraukums, daudzām com lapām ir ziedojumu/atbalsta kastītes, cilvēks darbojās raksta, dalās pieredzē, viss notiek, protams nav spiesta lieta kādam maksāt, bet nu izlasam rakstu kādu - izdodas mums uztasit labas gaismas vai ko tādu, simboliski jau var 2evrikus iemest kastē, tas ir pieklājīgi
paldies
Pfs... Ja tas ir kā motivātors pašam andrē -tad varbūt varu piekrist. Bet ja uz to skatās tiešām kā uz ziedojumu, tad neuzskatu, ka viņam tādi ir vajadzīgi. Un solīt pirmajam "ziedotājam" tējpauzi ar viņu, liek domāt, ka būs jātiekas, bezmaz, ar pašu prezidentu Gribēšu patējot - aiziešu tāpat un to izdarīšu :P
eSeL : 4 gadus atpakal es atdotu daudz vairaak par 0.01 euro lai aizietu pie kāda pro fotogrāfa lai tik apskatītos studiju, tehniku, parunātos, uzdotu sev interesejošos jautājumus... varbūt tu ar tādiem tiecies ikdienā un tev tas šķiet smieklīgi...
andre:varbūt tu ar tādiem tiecies ikdienā un tev tas šķiet smieklīgi...
par 3niiti, otrdienas un ceturtdienas, par 25iiti pie gudra... nav tak taalu jaarok...
andre, malacis, lai veicas! Daudziem liekas ka ir baigi krutie un nez ko iemacijushies (kgan visbiezhak ne suuda) un tad nu baidas kadam stastit. Blogu vienmer interesanti palasiit, un donate poga pilnigi normala lieta. vismaz redzi, ka kadam tiesham noder tavs darbs. cita lieta, ka cilveki ne vienmer to saprot, un uztver ka personigu naudas nokashanas meginajumu.
andre:varbūt tu ar tādiem tiecies ikdienā un tev tas šķiet smieklīgi...
par 3niiti, otrdienas un ceturtdienas, par 25iiti pie gudra... nav tak taalu jaarok...
andre, malacis, lai veicas! Daudziem liekas ka ir baigi krutie un nez ko iemacijushies (kgan visbiezhak ne suuda) un tad nu baidas kadam stastit. Blogu vienmer interesanti palasiit, un donate poga pilnigi normala lieta. vismaz redzi, ka kadam tiesham noder tavs darbs. cita lieta, ka cilveki ne vienmer to saprot, un uztver ka personigu naudas nokashanas meginajumu.
To sauc par tipisko latvieti, vienmēr liekas, ka viņu kāds apšņāks un viņam liksies ka visu zina viss labāk par citiem, neaiztāvu nevienu, tik pasaku savu subjektīvo viedokli :P
esmu secinaajis ka ir parsvaraa daudzas sievietes kuraam ir negatiivas emocijas vai preikshtats par mani (protams mani nepaziistot). un da jebko ko es daru shiis iipashaas sievietes uztver negatiiivi un jebkuru labu lietu pagreiziiis to taa, ka es esmu slitkais un negatiivais. puishus ar shaadiem uzskatiem nav naacies sastapt.
Labs koncepts, tikai nez kā LV publika to uztvers.
Šodien palasījos avīzi, kurā bija intervija ar vienu interesantu cilvēku, kurš realizē jaunus projektus. Viņa secinājums par LV ir visai skarbs, bet tam jāpiekrīt - mēs atpaliekam no pasaules par 10-15 gadiem. Un tā tas ir arī šeit redzams. Atbalsts, ziedošana - sen izplatīta prakse pasaulē. Arī Repšes gadījumā bija normāli prasīt atbalstu, arī tad pāķu kvaukšķiem un kvaukšķēm bija savs, pareizais viedoklis.
Vēl ir tāda lieta, kā sava pasaules skatījuma projicēšana, vērtējot apkārt notiekošo. Tādam, kurš pats atbalstu prasītu tikai galējais nepieciešamības gadījumā vai arī lai nozagtu, tādam liksies, ka arī citi to dara ar tādiem nolūkiem. Bet ko nu tur daudz analizēt par 10-15 gadiem atpalikušos.
Pilnīgas muļķības!Kādus naudas ziedojumus somu tautai prasija Mannerheims ,via kādus Īrijas premjers(esmu aizmirsis uzvārdu)kas izveda valsti no dziļas pakaļas???Mums ir tikai švauksts ādas uzvalkā ,par ko vienkārši kauns(bet neba viņš vienīgais).Latvijā manuprāt tieši saprot ziedojuma jēgu!Par ko liecina daudzās akcijas.Viena tāda kaut vai blogā ,saistībā ar Aldi Vīti. Andrē gadijumā?Nu ja kādam to vajag...Bet es labāk paklusēšu...
MartinK:Repšes gadījumā bija normāli prasīt atbalstu
ņe hrena. nu nav Latvija pasaule. un pasaulē normāla ir ziedošana, ne ķļaņčīšana, lai ziedo.
forelljjanka:... daudzās akcijas. Viena tāda kaut vai blogā, saistībā ar Aldi Vīti.
tas man lika aizdomāties - jebutvajo maķ (es, saprotams, atvainojos, bet 1-kārši rakstu to, ko domāju), značit jebutvajo maķ, kādā miskastē mēs dzīvojam - fotogrāfam, kuram laikam foto ne pirmā, ne vienīgā un varbūt ne galvenā profesija, tak bildes labākas kā daudziem profesionāļiem, nav sūda 1000 Ls. OK, ja uzsaukuma autors kļūdījās par kārtu - nav sūda 10 000 Ls. bet Andre, man domāt, ne jau suhāriem, zirdzeniekam, zelta klozeta podam, klocerim par 40 000 $, vertapļotam vai jaunam objektīvam piedāvā ziedot. bet stervera uzturēšanai, kas tomēr prasa nedaudz kāposta.
andre, dara pareizi. Ja mēs gribam, lai viņš mums raksta, tad ir kaut kas jādod pretī. Klients par bildēm maksā, tad mums par rakstiem arī vajadzētu kaut kā pateikties, jo citādi viņam nav jēgas rakstīt par lētiem studijas variantiem, vai akumulatoru lādētājiem. Kam viņam tas viss, klients par to nemaksā.
Viss ir pareizi. Daudzas lapas kur ir kādi testi (ne tikai foto) ir tāda iespēja, kā atbalstīt projektu. Manuprāt, tas ir normāli.
Ja tur nekas prātīgs nebūtu, tad jā būtu žēl, bet Andrejs ļoti labus testus un citas lietas ir sarakstījis un par to viņam ir kaut kā jāpasaka paldies.
Arī Gudri un citus es atbalstītu, ja būtu tik profesionāls blogs un reālas lietas salīdzinātas, notestētas.