andre:esmu secinaajis ka ir parsvaraa daudzas sievietes kuraam ir negatiivas emocijas vai preikshtats par mani (protams mani nepaziistot). un da jebko ko es daru shiis iipashaas sievietes uztver negatiiivi un jebkuru labu lietu pagreiziiis to taa, ka es esmu slitkais un negatiivais. puishus ar shaadiem uzskatiem nav naacies sastapt.
oi, neglaimo sev Tu man tīri labi patīc. Arī Tavi darbi liek rāpot pa sienām. Bet šis gājiens man likās neizprotams. Varbūt tāpēc, ka pasniedzi to nepareizi, ala - "..ja gribi ziedot man - spied podziņu". Nu un arī es to uztvēru, kā ziedojumu Tev! Un vēl tā piebilde... "kas iemetīs kapeiciņu, tas tiks pie manis tējiņu padzert"
Tā kā, nav man nekādas neg.emocijas vai slikts priekštats par Tevi. Be cool Vnk., ja ir ko teikt, tad saku - neliekuļoju
Es domāju, ka šāda rīcība vairāk ir kā atbalsts. Tā ir vajadzīga ne tikai naudiskā izteiksmē, cik apziņai- es daru kādam vajadzīgu. Arī Repšes gadījumā, tas nebija tikai materiālais pabalsts, bet gan "paraksts" ar ko vairāk nekā tukšu solījumu- dari, mēs aiz tevis...
Var savākties trīs veči un samesties polšam. Tas ir, katrs iedot pa trīnītim un trešais aiziet uz bodi pakaļ polšam. Visi kopīgi to izdzer. Viss čikiniekā. Mēs tā esam paraduši darīt dien dienā.
Bet mums ir pazīstama otra puse. Neesam tik turīgi un valstī ir visai daudz cilvēki, kam patiešām nepieciešama palīdzība. Tamdēļ ir arī otra situācija - palīdzēšana nabagiem. Daudzi no mums nabagiem palīdz, vēl vairāki nepalīdz. Piemēram, apstāties ceļmalā un paņemt stopētājus (mūslaiku ubagus) ir palīdzēšana nabagiem.
Bet ir viena nianse - ubagi ar uzrakstiem uz A3 lapām - "Smiltene", "Cēsis". Vai arī pie baznīcām sēdošie profesionāļi. Tie ir ļaunprātīgie palīdzības jēdziena notrulinātāji. Šo izdzimteņu dēļ palīdzības jēdziens notrulinās un stopētājam, kuram tas būs dzīvības jautājums, iespējams stundām visi brauks garām to neievērojot. Tieši tāpat uz ielām - mēs esam pieraduši pie ubagiem, mēs tiem nepalīdzam. Jo ir nelieši, kas notrulinājuši šo jēdzienu - palīdzēt cilvēkam kad tas tiešām vajadzīgs. Bet palīdzēšanas kapacitāte ir ļoti zema - turīgu cilvēku daudzums ir neliels un šo palīdzētāju kapacitāti nevajadzīgi iztērē un notrulina profesionālie ubagi.
Andreja Zavadska blogs nav polšs. Es nepiedalos tā izdzeršanā. Tā ir paša Andreja Zavadska peronīgā papildus reklāma, sava mārketinga uzturēšana. Tamdēļ tai prasīt ziedojumus nav īsti korekti. Lai gan robežu novilkt ir grūti.
Savukārt, piemēram, Dreef savam [url=www.latfoto.lv]www.latfoto.lv[/url] varētu prasīt ziedojumu - tas projekts ir pozicionēts savādāk. Ne gluži kā blogs, bet gan kā publiska ziņu lapa, kur viens pats cilvēkas-orķestris ieliek ievērojamas pūles regulārā rakstu publicēšanā. Tāds projekts nekad nenesīs peļņu, bet darbu prasīs ievērojamu vienmēr. Tādam ziedojumu būtu korekti prasīt. Tas pavelk uz polšu trijātā.
Andrejs uz polšu trijatā nepavelk. Varbūt es tai ziedojumu pogai paietu garām un uztvertu to pavisam normāli (kā jebkuru baneri), tāpat kā [url=www.kenrockwell.com]www.kenrockwell.com[/url] "I support my growing family through this website, as crazy as it might seem." Bet šī diskusija un Andreja atbildes parāva bišķi negatīvu attieksmi pret šo Un jā, esmu ziedojis daudziem projektiem. Domāju, ka Andrejs visdrīzāk nav ziedojis nevienam no projektiem.
Ja Andrejs izveidotu apmācības programmu skolniekiem, savāktu kādus 15.gabalus centīgus indivīdus, gadu šos mācītu (viena diena divās nedēļās) - lūk tādam pasākumam es ziedotu kādu kapeiku! Man no tā nekāda labuma, bet šeit būtu skaidri redzams - cilvēks cenšas sabiedrības labā.
Gribu piebist ka Dreefs savos rakstos neko neieliek. vismaz es neesmu redzeejis .kadreiz sen rakstija no sevis bet tagad 95% raksti naak copy+paste+translate. tur nekaa nav ne no pieredzes, ne zinaashanas.tikai zinas un apkopojumi no citiem resursiem.man rss ridierii viss paraleeli ko vinsh lv uzraksta naak no aarzemju saitiem. bet vina vietaa es ar ieliktu donate, tuulkotajam ta jaamaksaa
pats esmu ziedojis daudzaam free programmaam kuras ikdienaa lietoju !
andre:esmu secinaajis ka ir parsvaraa daudzas sievietes kuraam ir negatiivas emocijas vai preikshtats par mani (protams mani nepaziistot). un da jebko ko es daru shiis iipashaas sievietes uztver negatiiivi un jebkuru labu lietu pagreiziiis to taa, ka es esmu slitkais un negatiivais. puishus ar shaadiem uzskatiem nav naacies sastapt.
Tas tāpēc, ka tu raksti to ko domā . Pats esmu dzirdējis ne vienu vien reizī šādus priekšstatus par tevi
Tas tāpēc, ka tu raksti to ko domā . Pats esmu dzirdējis ne vienu vien reizī šādus priekšstatus par tevi
Ir ziedojumi - žēlastības dāvanas, un ir ziedojumi - atbalsts.. utt.
Latviešu valodā daudziem vārdiem ir tikai viena, parasti, emocionāli margināla, nozīme. Tāpat arī daudziem ir sakāpināta uztvere naudas jautājumos, it kā kāds kādu nevarētu atbalstīt tāpat vien. Nauda ir domāta tērēšanai un apgrozīšanai, nevis lai tas, kuram tā ir, liktu paklanīties ikvienam par santīmu.
MartinK:Ir ziedojumi - žēlastības dāvanas, un ir ziedojumi - atbalsts.. utt.
Latviešu valodā daudziem vārdiem ir tikai viena, parasti, emocionāli margināla, nozīme. Tāpat arī daudziem ir sakāpināta uztvere naudas jautājumos, it kā kāds kādu nevarētu atbalstīt tāpat vien. Nauda ir domāta tērēšanai un apgrozīšanai, nevis lai tas, kuram tā ir, liktu paklanīties ikvienam par santīmu.
NetiekU gudrs - tiem vaardiem kas dainaas lociiti daudzveidiigi ka par maz neliekas, vai tiem kas blogaa skaldiiti ka visparinajuma patiesiba. Vardu, instrumentu, darbibu saturu nosaka lietotajs.
Latvijas teritorija publiska telpa nekad nau apgroziijusies liela nauda, logiski ka ari "pasaules" (Kolumbijas, Ugandas, Bangladeshas, Griekijas) pieredzes te ir mazaak.
Nu, man jau liekas, ka pats andre ir pats sev kā liels motivātors. Var redzēt, ka cilvēkam patīk tas ko viņš dara. Un arī gatavie darbi daudz ko atspoguļo. Ko gribējua r to teikt.. tik to, ka bez visiem "atbalstiem" viņš rakstīs, bildēs un radīs Bet ja viņš grib iet līdzi pasaules laikam - ok. No probl.. Tik pasniegt to vajag citādāk
noshutter, es pirms tam pārspīlēju, biju domājis - "dažiem vārdiem". "daudz" var attiecināt uz pārpratumu skaitu. Redz, angliski vārds donate ir locīts savādāk, latviski, savukārt - pārsvarā žēlsirdīgās ziedojumu akcijās nelaimē nonākušajiem. Labāk, protams, skanētu "Atbalstīt", "sponsorēt" vai "stimulēt" (tas atkal izklausīsies smieklīgi), whatever. Visdrīzāk - atbalstīt.
Lai tak andre eksperimentē. Gan jau ka atradīs pareizo biznesa modeli. Ir skaidrs, ka ja neko nedara, tad ne pie kā nenonāk. Pašam gan pat prātā neienāktu šāda lapā kaut ko ziedot. Biznesa projektiem neziedo
eSeL:Nu, man jau liekas, ka pats andre ir pats sev kā liels motivātors. Var redzēt, ka cilvēkam patīk tas ko viņš dara. Un arī gatavie darbi daudz ko atspoguļo. Ko gribējua r to teikt.. tik to, ka bez visiem "atbalstiem" viņš rakstīs, bildēs un radīs Bet ja viņš grib iet līdzi pasaules laikam - ok. No probl.. Tik pasniegt to vajag citādāk
Un vilks izvilkumus un detaļas no saņemtajiem CV, kas, manpurāt, ir ļoti neētiski. Tas neiet kopā ar "krutāko" Latvijas fotogrāfu.
andre:Tas tāpēc, ka tu raksti to ko domā . Pats esmu dzirdējis ne vienu vien reizī šādus priekšstatus par tevi
gribi teikt jaaabeidz rakstiit ko domaaju ?
Varu tev painformet ka TU noteikt neesi pats nīstākais no Sievietēm FOTOGRĀFS , šāds tituls vienos vārtos pieder Kleinam , tik daudz sliktu vardu NO MODEĻIEM / MAKSLINIECĒM kā par Valtu nesmu dzirdējis ne par vienu citu fotogrāfu. Domāju ka iemesls ir ļot līdzīgs PERFEKTI DARBI kur zvērīga atdeve tiek prasīta gan no Modeļa gan pārējā personāla PIE MUMS tas ir "Slikti" jo parsvarā VISAS pieradušas muļķi laist un darīt pa roku galam ne velti mans friču čoms reiz parskaities teica "Jums nav Bordeļu bet katrs otrais modelis gatsvs uz vissu IZŅEMOT DARBU" Tāpāc Kleins ir "Sliktais" viņu acīs jo KATEGORISKI liek smagi šancēt savadāk VAR LASĪTIES un vietā nāk nākamā
Arī man ja taisu kārtīgu biznesu modeļiem maz patīkama un nav labākās atsauksmes, pieprasu pilnīgi perfektu pakļaušanos manām vajadzībām un vēlāmā izpildi. Toties rezultāts ir attiecīgs. Savukart "Skuķus pabliest" milētāji var bakstīteis stundam un kiķināties un rezuttās nu tāds "Smuka čiksa" variabtā Baigā atšķirība Fanu un Biznesa projektu starpā no atieksmes un atdeves un izjūtu ziņā
Ko var ņemties...? Izkatās, ka Jūs tauta tik pa blogu vien, pasaulē ir ļoti daudz forumu, kur prasa atbalstu, citi to nosauc pa vip forumu, citi savādāk. Diemžēl, tie nav saistīti ar foto - nepublicēšu konkretus gadījumus. Es uzskatu, pilnīgi normāli ir, ka cilvēks paprasa atbalstu - par pliku velti arī mušas nesprāgst, pieraduši te no veciem laikiem, ka daudz kas bija bez maksas. Mans variants, Andre, uztaisi mājas lapai divas sadaļas, bezmaksas un maksas, kas gribēs, tas arī lasīs maksas sadaļas.
taas jaukaas rindas no motivaacijas veestules es speciaali ieliku, lai tas cilveeks aizdomaajas. Man kaut kaa negribaas nemt cilveeku, kas sevi nosauc par Antiņu kurš grib uzjāt stikla kalnā, un pielīdzina darbu fotošopā un lightroomaa ar kartupeļu ēšanu...
Izlasīju un iedomājos par Andre. Andre, vai TU nejūties pazemots? 0,02 EUR no tiem 0,05 EUR par kapučīno būs jāatdod valstij..
----------------------------------------------- Žaklīna Cinovska Latvijā jūtas pazemota ... Žaklīna sākusi veikt aprēķinus, kas skarbi liecināja, ka no saziedotās naudas summas seriālam valstij būs jāatdod 47 procenti. ... www.mango.lv...
varbuut vaina apstaklii, ka nebildee pliknjus, ka piem Gudris??..