domāju, ka ne man vienīgai patīk mācīties dažādos kursos un fotokursos... tādēļ, tiem, kam interesē pilsētvides fotografēšana, varu ieteikt Māras Brašmanes kursu. organizē Digital Guru (www.digitalguru.lv).
apmēram tādas emocijas pārņēma uzzinot, ka tikai par nieka 145 mūsnaudiņām viens no pasniedzējiem palīdzēs atrast sevi. Tā dohlā groziņa fočene ar nez kāpēc nepārliecina...tas tipa labākais darbs, ar ko pozicionējas pasniedzēji ?
NilsS: Tā dohlā groziņa fočene ar nez kāpēc nepārliecina...tas tipa labākais darbs, ar ko pozicionējas pasniedzēji ?
Nāksies atkārtot - ja līdz šim esi varējis izdzzīvot, tad izdzīvosi nezināšanā un ignorancē arī turpmāk. Tiem, kuri interesējas par Latvijas fotogrāfiju, Māras darbi nav sveši.
NilsS: Tā dohlā groziņa fočene ar nez kāpēc nepārliecina...tas tipa labākais darbs, ar ko pozicionējas pasniedzēji ?
Nāksies atkārtot - ja līdz šim esi varējis izdzzīvot, tad izdzīvosi nezināšanā un ignorancē arī turpmāk. Tiem, kuri interesējas par Latvijas fotogrāfiju, Māras darbi nav sveši.
NilsS:Tā dohlā groziņa fočene ar nez kāpēc nepārliecina...tas tipa labākais darbs, ar ko pozicionējas pasniedzēji ?
Oi šoreiz tev garām Brašmane jau 30 gadus ir sākuma Rundāles muzeja un pēdējos 20 gadus Valsts makslas muzeja štata fotogrāfs un pēdējos 15 gadus arī RIP foto pasneidzēja Taka uztasijusi ne vienu vien desmitu lielu "Izdevumu" par mākslas priekšmetiem un reprodukcijām. Tās "Vides ainiņas" viņai ir tā Hoobijs bet auxsta līmeņa sertificēta un pieredzējusi foto fiksācijas un "reprodukcijas" pasniedzēja viņa ir jau gadus 15 vismaz , pietam kas zīmīgi viņa ir zināma ARPUS LATVIJA bet Latvijā minimāli , viņai PERSONALISTĀDES rīko Leiši , Fraņci , Vaciesi , bet Latvijā ir bijusi tikai VIENA tā pati pa ceļam no Leišiem Kā es to zinu , reiz mes ar vīnu aizrunājmies un apstāstiju kā tapa manas personalizstādes Niderlandē , Zviedrijā un citur , un viņai burtisk 1:1 , Cilvēki ATRADA un piedāvāja Latvijā man personīg nav nekādas intreses neko riķot , neredzu šeit lielu jēgu to darīt. Bet Mārai bij citas domās par sevi , es viņām nepiekritu Būtu man laiks un iespēja es noteikti ietu jo zinu ka viņai ir tādas zināšanas ko varbūt tik pāris cilvēki Latvijā vēl zin bet tie visi jau ir "Loti seni" un pat ar foto vairs nenodarbojās. Tīr tehniskā jomā KĀ IZDARĪT daudzas lietas priekšmetu un Repreņu fočenē , ir vesela rinda praktiski neatrisināmu problēmu BRAŠMANE VAR esmu redzējis a vo KĀ nezinu Viņu šai jomā kādreiz mācija tādi Makslas priekšmetu foto grandi kā Pēteris Vanags un Andreis Toše , maistari kurus arī mācijuši vēl Vācu foto speci , taka tentei ir ļoti specifiskas zinības tieši PRIEKŠMETU un MAKSLAS DARBU arhitektūras elementu interjēru un visādu citādu ar precīzām prasībām saistītā fočenē
Apgaismojums. Noskaņas – spilgta saule, dūmaka, lietus utml.
Tirgus. Vieta, vide, preces, pircēji.
Pilsēta. Ielas līmenis. Fasādes,to detaļas. Pagalmi.
Zilās, un citas "artērijas". Daugava, kanāls. Transports pilsētā.
Vecie, jaunie rajoni. Būvniecība.
Gadalaiki. Centrs, nomales, parki utml.
Svētki. Notikumi, pasākumi.
Zini kam viņa MĀCA fočeni jau 15 gadus , Jaunajiem būvinženieriem , Arhitektiem , Celtniekiem. Muzejā savukart viņa taisa perfektas reprrenes un priekšmetu foto , foto fiksācijas. Tieši tas viss arī ietilps šai kursā
nē, sex ir pošlā gaismā, izsvilinātā fonā un maximas labumos
lieki satraucies par manu nezināšanu, lielāko daļu luņa minēto faktu zināju + ir redzēti darbi. Tikai man šķiet, ka ne jau tas kādu no -333 pacels + 777 vai otrādi..... tad jau kritiķi būtu labākie fotogrāfi, viņi zin krietni vairāk. manuprāt fotogrāfijas apspriest būtu noderīgāk, nekā kasīties personālijās
PS bet vissexīgāk ir slēpties aiz neko neizsakoša nika un bildes. Var drošāk izteikties un tā.....