briedis:Ej nu sazin, vai tas ir īsts, vai nav....... laiks rādīs..
man jau ar iisti neticaas!
Es pieļauju, ka tas arī ir īsts. Izskaidrojams būtu ar gudriem algoritmiem, kas meklē patternus un vienkārši lēnām aizklonē vajadzīgo vietu ciet... Universāla fīča tā noteikti nebūs...
Es pieļauju, ka tas arī ir īsts. Izskaidrojams būtu ar gudriem algoritmiem, kas meklē patternus un vienkārši lēnām aizklonē vajadzīgo vietu ciet... Universāla fīča tā noteikti nebūs...
Bet ir taču jau liekas pat CS2 instruments "Patch Tool" kas aizvieto vienkarši perfexti.
stabus un vadus jau tagad var novākt ideāli, tikai pacietību vajag. bišķi vairāk prāta vajag, lai bildē tādi sū nerēgotos jau slēdža nospiesšanas mirklī....
NilsS:stabus un vadus jau tagad var novākt ideāli, tikai pacietību vajag. bišķi vairāk prāta vajag, lai bildē tādi sū nerēgotos jau slēdža nospiesšanas mirklī....
Tā ir , Aigar, kā tu saki !!
Tev ir visvairāk prāta, talanta un Tu esi vissmukākais un vispacietīgākais
NilsS:stabus un vadus jau tagad var novākt ideāli, tikai pacietību vajag. bišķi vairāk prāta vajag, lai bildē tādi sū nerēgotos jau slēdža nospiesšanas mirklī....
Tos jau var novaakt mieriigi. Visvairaak paarsteidza, kaa panoraamai tukoshos laukumus apkaart aizpildiija.
jau tagad bildes taisa photoshopaa un ne vienmeer var atshkjirt - iista vai shopeeta .....
Ko juus te njematies? Tajaa klipijnjaa vienkarshi feini paraadiits, cik ljoti uzlabots clone tuulis. NU un? Ja nav slinkums vaakt pudeles.papiirus noemstos, nozaagjeet liekos stabus pirms bildeeshanas .... tak nelietojiet shiis tehnologjijas!!!
dansiga:jau tagad bildes taisa photoshopaa un ne vienmeer var atshkjirt - iista vai shopeeta .....
Ko juus te njematies? Tajaa klipijnjaa vienkarshi feini paraadiits, cik ljoti uzlabots clone tuulis. NU un? Ja nav slinkums vaakt pudeles.papiirus noemstos, nozaagjeet liekos stabus pirms bildeeshanas .... tak nelietojiet shiis tehnologjijas!!!
Tā ir , Aigar, kā tu saki !!
Tev ir visvairāk prāta, talanta un Tu esi vissmukākais un vispacietīgākais
Kāpēc Aigar esi Nils
tu jauc kaut ko. Un ja ir šaubas - raksti pm, varam satikties personīgi
dansiga:vinieks, vari visu nelasiit, tikai pari cerambyx textus .... es tagad seezhu un shnjuxtu un domaaju ... iet kaarties vai neiet kaarties ;-pppp;-))))