Baigi cenšos sameklēt kādu portatīvo printeri - izložņāju googli, bet tā arī neko prātīgu neesmu atradis. Vai ir kāds, kas var ieteikt normālu (pa normālu ciparu) portatīvo printeri. Galvenie nosacījumi būtu - lai stādā uz baterijām, nav pārāk dārgs un nev dārgi kārtridži, vēlams mazu! Vienu esmu atradis, www.aboluveikals.lv... bet tas tāds baigais monstrs izskatās 2kg un baigi liels - neder. (+vēl visnotaļ padārgs)
PS. Tekstus, ka šamie baigie sū*i varat nerakstīt, pats zinu - bet vajag tāpat
A kas Tev liedz nopirkt 12V to 220V pārveidotāju un pieslēgt jebkuru printeri + būku un aķus lādēt/bārdu skūt uttt. Ko tādu : www.argus.lv... Vai atrast UPSi
Elmarss:A kas Tev liedz nopirkt 12V to 220V pārveidotāju un pieslēgt jebkuru printeri + būku un aķus lādēt/bārdu skūt uttt. Ko tādu : [url=http://www.argus.lv/product_info.php?cPath=522_537_939&products_id=14087
es veel ieteiktu tronix explorer nopirkt buus tev gan gaismaam portatiivais baroklis, gan printeri vareesi pielseegt. shiem pat sleciaali ir printeriem shie tronix barokli. www.innovatronix.com
Elmarss:A kas Tev liedz nopirkt 12V to 220V pārveidotāju un pieslēgt jebkuru printeri + būku un aķus lādēt/bārdu skūt uttt. Ko tādu : [url=http://www.argus.lv/product_info.php?cPath=522_537_939&products_id=14087
HP photosmart 335 ir uz aķa. MAn gan tas aparāts uz doto brīdi ir lieks, bet bačas komplektā nav. tā kaut kur maksā ap 25 zaļajiem un jāvelk no jēbaja. Jauns kartridzs ar 15 ls
Ja tev nav svarīgi "Svars" bet lai jebkur strādā tad klausi Anderju , mēs ar darbinām EPSON R220 no Innovatronix Tronix Explorer XT un viss iet rūkdam Reku vislētāk eiropā var dabūt šo www.foto-walser.biz...
negatIvs:varbūt kaut ko no šitiem www.canon.lv... , bet kā mmax minēja, lēti nebūs....
WOOOW! Šitā printera dizainers laikam margarīna bundžā iemilējies fetišists...
Šitam verķim vel līdzi nāk spainītis kurā var salikt barošanas bloku, rezerves papīru, kārtridžu un pašu printeri kā vāku nofiksēt virsū. Paredzēts pārvadāšanai. Man šitādu vienu paaudzi jaunāku salātzaļā krāsā elkors atdeva vecā printera garantijas remonta vietā. Kabinetā uz galda izskatās smieklīgi bet drukā normāli.
Aķus no US pirku...Eiropā pārāk dārgi...nē, nenāk komplektā...mazs un viegls, arī uzreiz no visām populārām kartēm ēd...arī CF , tikai tad uz JPG jāfočē, jo RAW neatpazīst.
Tas ko tu raksti ir sapnis man ir Canos kr-foto bjc-85 printeris (izmēri ļoti mazi, bet cena bija ap 230 Ls, vajadzēja objektos strādāt, kur naf strāvas))... bet par kartridžiem krievu mācītājs saka- vešč božestvennaja, no cena bezbožnaja. Mazie kartridzi un baigi dārgi... liekās viss komplekts maksā 48 Ls un izprintēt ne vairāk, kā 10 a4 bildes vidēji tumšā tonalitātē. + ir, ka uzreiz vari paspīdēt ar gatavu bildi