Ceru ka esi dzirdējis ka viņi vismaz 3 modeļi no kuriem MUSDIENĀS der tikai viens Fui kļudijos pat 4 veidi kuri Konstruktīvi atsķirās Pec texsta saprotu vēlies Balto to kas vecajam zenitam ar 39 vītni 36 Līnijas tas irs spēks!
Divu veidu Lekājošā fragma un bez lekājošās , ar noskurūvējamu astu bez nskrūvējamas Lekājošai bija variants ka "Spiežamās fragmas" puļķi var atslēgt un šis ievelkās iekšā un tāds kas rēgojās laukā un parējnieka gadijumā draud lozauzt spoguli Tas ko tu gribi saucās Jupiter 21M ar lēkājošo un atslēdzamo fragmu un 42 vītni ir vel arī Jupiter 21A ar nomaināmu astes daļu un lekājošo fragmu Tas kas vienkarši Jupiter 21 ir vecais baltais veterāns uz 39 vitni vecajiem zenitiem ar zilo dzidrinajumu un rokas fragmu par kadu 30% tievaks bet smagaks. Reku visa to jauno šaika 3 gabali www.zenitcamera.com... un reku tas kas tav "Velmes" rakstīts Baltais vienkarši Jupiter 21 www.photohistory.ru... Jā vēl piemirsu ka dažiem modeļiem ASUMS stādās no 160cm citiem no 250cm tuvākā distance
sinliv:Ir man tāc. Bet vai ir jēga pārdot. Uz manējā iznāk 400mm/4. Nepatīk jau gan , ka nav AF(pac noņirdzos, jo 25 gadus bildēju bez tāda un dzīvs esmu)
Vinam tikai 36linijas tas sudigak ka jebkuram plastmasas KITam
sinliv:Ir man tāc. Bet vai ir jēga pārdot. Uz manējā iznāk 400mm/4. Nepatīk jau gan , ka nav AF(pac noņirdzos, jo 25 gadus bildēju bez tāda un dzīvs esmu)
Vinam tikai 36linijas tas sudigak ka jebkuram plastmasas KITam
Kādas Tev līnijas lielajā māāxlā?? galvenais pēc zaica un ar šķību booookē. un nelīnijas par supersoftfokusu var pasniegt dāmām ne tikai poras pat pumpas neredzēs.
sinliv:(pac noņirdzos, jo 25 gadus bildēju bez tāda un dzīvs esmu)
es a. un kad parādījās, domāju, ka bez tā nu varu iztikt. sportu parasti nebildēju. "sporta fotogrāfiju" nozīmē ātrfotografēšana nepiekopju. bet kad nu visiem ir.