forum.gif
fotoveikal vēsture ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotoveikal vēsture ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.10 23:01
 citēt
Sevi atceros fotoveikalā jau kopš 1995. gada ! Es laikam vecs galīgi esmu palicis :D !

www.photoshop20anniversary.com...
Publicēts: 26.03.10 23:28
 citēt
+Gudris
shop, workshop, photoshop nav viens un tas pats...
Publicēts: 26.03.10 23:29
 citēt
Es pirmo reizi saskāros ar PS kaut kur 94..95. gadā. Man nepatika.:-) Kaut kāds jocīgs likās, salīdzinājumā ar CA.
Publicēts: 26.03.10 23:39 labots
 citēt
Tanī laikā neko nezināju par ''shopu''. Pirmā saskarsme ar šāda veida progu bija kādā gadā 97-98'. Un tā bija Corel pakete. Laikam Corel 6, ja nemaldos :) :) :)
Publicēts: 27.03.10 00:01
 citēt
criews:Tanī laikā neko nezināju par ''shopu''. Pirmā saskarsme ar šāda veida progu bija kādā gadā 97-98'. Un tā bija Corel pakete. Laikam Corel 6, ja nemaldos :) :) :)

jap corel ir gandrīz tas pats kas fotošops. nav šķirba starp vektoriem un rastru.
Publicēts: 27.03.10 00:20
 citēt
nebrīnīšos ja kāds zo rakstīto neuztvers kā satīru! :D
Publicēts: 27.03.10 00:27
 citēt
Corel netaisa tikai CorelDraw, kas ir vektoru grafikas riiks, bet, arii CorelPhoto, vai tml nosaukuma riiku.. btw.. :)
bet, es neiesaistos striidaa, nelietoju ne vienu, ne otru ne tresho.. :)
Publicēts: 27.03.10 01:04 labots
 citēt
Kops 96 gada lietoju visadus Fotoveikalus un Coreldravus, Rudzits Elmars ar Ainaru Gaidi mani samacija manu minimālo vajazdību ietvaros:):) Tad man 90 beigas nepatika ka Kaspars ieks nelaikja Fotoklubs.lv kad sjim bija cik kadi 16 mozj 17 gadi starp Fočenēm lika visadus "Digisudus" uzrenderetus vai koroče neatceros kautko "Ciparigu" braucu šim virsu , sjis pretojas bet ne stipri jo nebija "Dumš" bet mācijās un zināja ka ko spiegt JAPARSPEJ ar rezultatu un tas bez kadiem komentariem redzams sodien:):) Beigas uztasija šamais vienu SUPER kautko un man iepatikas kopš tā laika šis ir tik Fočenē uz auxsu gājis ka sen parsitis praktiski visus vēcos sevišķi pēc UK biznesa laikiem , taka redz mans uzsskats "Nemāk uzfočet" taisa "Digumuhli" kā likums sudainu , a redz ka mak uzfocet "Saskatīt" Kruta ta digimuhlis ir ar tāds ka NETRAUCE jo nemana:):) Bet nu atceros sjopu kautkadu Nr4 liekas vai 2 god vards preciz neatceros :):) Bija tas 90 gadu otaja puse 96-97 gada. Tad Corelis un visadas grafiskas drazas koreli man patika Fotopeintss praktiski Sjopa analogss.
Publicēts: 27.03.10 08:46
 citēt
Vispār jau no sākuma populārāki bij corel produkti teitan... bet tas jau laikam atkarājas, ko ievazā miestā pirmo...visi dizaineri savulaik corelīti reklāmiņas krāmēja...
Publicēts: 27.03.10 10:32
 citēt
Kādreiz Colel bija pārāks par P-Shop, bet tie aizgāja katrs savu ceļu
PhotoShop spieda vairāk uz foto, Corel uz gleznu, un cik saprotu, tad tagad šopā uzlabo bildi, colelī izglezno bildi...
Tās liekās tomēr abas ir vadošās progas.
11 corelī ir fiča Oldfoto, nu superīga. Pareizi sabīdot bīdņus vari sašvīkāt, uzlikt "pelējumu", saburzīt, uzlikt graudu atbilstošu pēc skata filmai, ... un viss pēc paša izvēlmes un gaumes.
Publicēts: 27.03.10 11:31
 citēt
zo:
criews:Tanī laikā neko nezināju par ''shopu''. Pirmā saskarsme ar šāda veida progu bija kādā gadā 97-98'. Un tā bija Corel pakete. Laikam Corel 6, ja nemaldos :) :) :)

jap corel ir gandrīz tas pats kas fotošops. nav šķirba starp vektoriem un rastru.
velk uz meenesha citaatu.....

92. nopirku pirmo mac color clasic un man bija treshais shops. jebkura darbiiba - taa bija piippauze. hd bija 80mb, operatiivaa - 4mb. bet veel 90tajaa biezhi sanaaca gjeelas atmodas redakcijaa - tur cirta ar pirmo shopu ka nemetaas
Publicēts: 29.03.10 00:52
 citēt
zo:jap corel ir gandrīz tas pats kas fotošops. nav šķirba starp vektoriem un rastru.
slow down, relax! Korelī konaplektā ir PhotoPaint vai tml. :face-wink:
Publicēts: 29.03.10 10:37
 citēt
Haiduks:Kādreiz Colel bija pārāks par P-Shop, bet tie aizgāja katrs savu ceļu
PhotoShop spieda vairāk uz foto, Corel uz gleznu, un cik saprotu, tad tagad šopā uzlabo bildi, colelī izglezno bildi...
Tās liekās tomēr abas ir vadošās progas.
11 corelī ir fiča Oldfoto, nu superīga. Pareizi sabīdot bīdņus vari sašvīkāt, uzlikt "pelējumu", saburzīt, uzlikt graudu atbilstošu pēc skata filmai, ... un viss pēc paša izvēlmes un gaumes.

corel spieda uz gleznu? kādu vēl gleznu? nu ko tu murgo haiduk?
Publicēts: 29.03.10 12:42
 citēt
zo:

Nu Corel paketā sākumā bij populārā rasta apstrādes programma Corel Photo paint.... Es arī sākumā ar to darbojos tik pēc tam uz fotošopu pārcēlos... Starp citu Corel softā bij daudzas feinas lietas kas Adobes softā tikai pēdējās versijās parādījās...
Publicēts: 29.03.10 12:53
 citēt
Luxferre:Starp citu Corel softā bij daudzas feinas lietas kas Adobes softā tikai pēdējās versijās parādījās...

Precīzi , tik par cik man kastē visusr bija lēgāli shopi tad Corel paintu nācas aizmirst:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):