Gudris: Alvils ka modeles par mani sūdzoties...bet kad prasu ko tieši sāk stostīties
negrozi faktus! nevis sāku stostīties, bet sūtu Tevi dirst! jo redz man ir kaut kāda cieņa pret modelēm. tas, ko man viņas pasaka, netiek tālāk izplatīts, nekad.
pietiks Tev (un apkārtējiem) ar to, ka pasaku, ka Tev ir slikta slava Tavu bildēto modeļu vidū, un TAS IR FAKTS, kretīn!
Gudris:man ar par Tevi ir sūdzējushaas smukulīt ...ups nē...ne par Tevi..par Tavām "krutajām" bildēm
Interesanti... Sagaidu, ka Tu jaunu arī neteiksi konkrētus piemērus. Nu labi, nevajag jau arī.
Starp citu, nekad neesmu manījis nevienu no savām klientēm nevienā no Tavām bildēm... Ja runa ir par svētdienas izklaidēm, kur pirmā roka ir glāzei un otrā kamerai, tad muļķīgi sūdzēties par to, ka nepatīk kāda radusies bilde, labi, ka vispār kāda ir. Nu, ja runa ir par šādām izklaides bildēšanām... Man kaut kā tā šķiet. Bet nu jā, Tu jau alko nelieto (vismaz tā saki), Tev foto nav izklaide, Tev bildēšana vienmēr ir darbs, Tu tik ražo, ražo, ražo. Pie kam vienu un to pašu... Bet meičām patīk (laikam). Bet Tava attieksme un uzvedība gan nē. Es labāk esmu patīkama persona, nevis labs fotogrāfs. Lai gan neviens klients līdz šim arī par manu darba rezultātu (kad runa ir par darbu, nevis izklaidi) NAV sūdzējies. Tāka nedirs!
Laciz:eu dzeki - beidziet njemties!!!!! abi juus vienaa maisaa baazhami
Uhhh, pēc šitāda izteiciena arī Tev jāsaka: nedirs! sorry!
nu juus takaa taadi duriki: Tev ir zalja kaka. Otrs: paskatiijos - nav. Pasham Tev zila. Pirmais: paskatiijos nav, taatad Tu dirs. Otrais: paskatiijos - nedirshu, vismaz smakas nav.