Nedēļu bija sarma. Visas bloga reportāžas tik ar to vien. Tikai sarma, sarma, sarma, pie kam bildes ta galīgi līdzīgas, pie kam plus mīnus nekādas... Lūk, tagad jauna stihija - plūdi, bloga reporti atkal tiek piegāzti ar materiālu, kas rodas, iztīrot atmiņas kartes. Es nesūdzos par to, ka jau apnicis, bet par to, ka gribētos skatāmākas reportāžas, īpaši, ja TIK daudzi liek tematiski tik ļoti radniecīgus materiālus...
mjā, bet es pats diemžēl uz Maskavu braucu apmēram reizi 25 gados... pēdējo reizi biju pirms diviem gadiem, tāka tik drīz vēl turp neplānoju doties. citi, kam nav šāda tabū, gan varētu!
Man bija gadījums, gribēju partneriem Ķīnā aizsūtīt reportāžas linku par lielajiem sniegiem Rīgā Un ņifiga nevarēju neko pienācīgu atrast, gāju un pats safočēju
mjā, bet es pats diemžēl uz Maskavu braucu apmēram reizi 25 gados... pēdējo reizi biju pirms diviem gadiem, tāka tik drīz vēl turp neplānoju doties. citi, kam nav šāda tabū, gan varētu!
Štatos iebraukšanas liegums, ja nekļūdos, ir tikai 5 gadi. Krievijā tas ir 25 gadi?
Daļēji piekrītu, ka cilvēkiem vajadzētu tomer skatītis, ja liktā reportāža nav pirmā, tad tiekties pēc kaut kā interesanta un neredzēta (plūdu foto no augšas, foto kad tiek plūdi ar laivu izbraukāti). Bet nu tik un tā var skatīties, ir interesanti.
Diemžēl LV ir pārāk maza valsts, lai tajā notiktu daudz nozīmīgu lietu. Nu nav mums slavenību, kuras restorānā bildēt, vai kā viņas iesēžas iekš auto. Jāiztiek ar to kas ir.