man liekās neparocīāks un sarežģītāks. mazie modeļi lēni. Bieži ietoju Olympus reti canon(ļoti reti). Nikon nepatīk spēcīgais kontrasts. Vai arī neprotu noregulēt kameru
zazis:nikoniem nav nevainas bet pie lieliem - grādiem sūdīgi strādā, kā jau visi digifotoaparātiem līdzīgie
es ar savu pirmo dslr Canon 300D taisīju bildes pie apmēram - 30 grādiem pēc Celsija. Sigmas stikls gan sākumā gļukoja, bet kad atsala - ar aizgāja ka prieks stundu no vietas fočēju kā aizsalst Gauja apdomā vēlreiz vai iestājies par īsto brendu
zazis:nikoniem nav nevainas bet pie lieliem - grādiem sūdīgi strādā, kā jau visi digifotoaparātiem līdzīgie
es ar savu pirmo dslr Canon 300D taisīju bildes pie apmēram - 30 grādiem pēc Celsija. Sigmas stikls gan sākumā gļukoja, bet kad atsala - ar aizgāja ka prieks stundu no vietas fočēju kā aizsalst Gauja apdomā vēlreiz vai iestājies par īsto brendu
Man jau ir īstais brends - Minolta Nikons tāpat naf manējais, dažreiz aizņemos
Harald!Es kā bijušais tīčeris iesaku-permanento mārķeri neņem,kad gribēsi atkal pārkrāsoties to sūdu grūti dabūt nost.Cik reižu nav gadījies čakarēties ,kad aiz pārskatīšanās piedriķēlēju pilnu whitebordu...Ja nu Zenīts atsāk ražošanu-visi takš metīsies uz to,a tu kā tāds lohs ar Nikonu.
alvils:... ko darīt, ka neko uberlabāku nevaru atļauties...
visu jau iepazīst salīdzinājumā. (3 mati uz galvas maz - zupā daudz!) filmu laikos biju Minoltists, Nikonists, Canonists un atkal Nikonists, pirmā mīlestība man bija Pentax SuperProgram, pēdējā Contax. man domāt Canon ne uberlabāks, bet tā 50:50 vidēji - nu, 40:60 ÷ 60:40.
nez vai Hasselblad photo.designproject.com... , sūkā?.........meiteņu ar melnām mutēm, bildes, bez sliežu un graustu foniem, nāk ārā, ka nemetās ... ne studiju, ne zibeņu sistēmas vajag........