forum.gif
Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.03.10 15:28
 citēt
cilvēkglābēji :D

ja cilvēks apskata konkrēto daiļradi un pēc tā dodas mācīties - nutad to viņš arī ir pelnījis

a fotto kungam laikam piemirsies, ka nesenā konkūrā, parastā neta vidē viņu izkoklēja visi, izņemot pašu konkūra idejas autoru jocīgo Artūru - attiecīgi kompetence nevilks pat līdz Gundegai

paliek tik tiko deklarētais tukšais tirgustantes:

fotto: es jau teicu, ka neciešu viņas stilu (tā ir emocināla kategorija patīk/nepatīk)
Publicēts: 30.03.10 15:33 labots
 citēt
griezite:
Lunis:
Viņai kā reiz ir pedagoģiskā izglītība , "Anglenes učene" Angļu filalogs LU šamai , vēlāk arī PR kautkur vēl:):)

Luni vai lasīt nemāki vai kā? Uzrakstīju taču ko citu!
+ Jautājums - vai cilvēks bez nekādas izglītības dotajā jomā var ko mācit, kur nu vēl iemācīt? +
Dotajā jomā - nozīmē foto vai vismaz vizuālajā mākslā!

Lai takš atver angļu valodas kursus un visi būs daudz maz OK.
Bet nē "Anglenes učene" tagad mācīs vizuālo komunikāciju :D

Tas, ka es māku daudzmaz ciešami dziedāt vēl nenozīmē, ka tūlīt jāatver vokālā klase :D
Labākā gadījumā tas ir smieklīgi

Es sapratu , tik te vistuvāk pasakuma būtībai ir AndreZ , viņa tiešām ļoti labi sastādītas mācību programmas ietvaros rāda "Kā es to daru" pasākumu , neko klasisku un akadēmismu šamā nepasniedz vienkarši kā es šai kādreiz ieteicu RĀDI KĀ TAISI un tas arī tur tīņiem jaunuvēm un omjiem ir topā. Nekāda grāmatas parstāsts vai klasisku principu pārstāste tur nenotie vienkarši ļoti labi nostrādāts "Dari kā es " variants:):) Stils viņai riktīgi pamainijies redzēju pēdējos darbus nekad nedomāju ka tā ir viņa:):) Tas vien jau ka prot perfekti nodalīt "Bizness -- Arts" jau liecina par SPĒJĀM domāt racionāli:):) Viņas drabu stils protams ir ĻOTI stipri "Gaumes lieta" bet nu parādīt un apstāstīt kā šamā to dabū gatavu viņa prot ļoti uzskatāmi un prefekti. Man piemēram patreiz smiekli nāk , šorīt atklāju viena klientes sīkajai albūmu manis focēto sēriju bij uzčiņijusi "Pod Sundew" , akurāt nesen pie šās kursus beigusi , nuuuu NĪGRI BILDUKI es teiktu , bet tehniski tā neko , mācīto apguvusi labi:):)
Publicēts: 30.03.10 15:36
 citēt
Maris:

a fotto kungam laikam piemirsies, ka nesenā konkūrā, parastā neta vidē viņu izkoklēja visi, izņemot pašu konkūra idejas autoru jocīgo Artūru - attiecīgi kompetence nevilks pat līdz Gundegai

Refresh my memory, tak nebija olas?
Publicēts: 30.03.10 15:48
 citēt
Maris:

Bet tas man galīgi netraucē uzskatīt meiteņu bildes ar izmālētām acīm nosēdīnātas uz dzelzceļa sliedēm par idiotismu, vai ne? :-)
Publicēts: 30.03.10 15:54
 citēt
Tas vien jau ka prot perfekti nodalīt "Bizness -- Arts" jau liecina par SPĒJĀM domāt racionāli

Kaa Pelles aktu fotto gadienaa, vai citaadi?
Publicēts: 30.03.10 15:55
 citēt
noshutter:
Tas vien jau ka prot perfekti nodalīt "Bizness -- Arts" jau liecina par SPĒJĀM domāt racionāli

Nesapratu. Varbūt pārformulē jautājumu?
Publicēts: 30.03.10 15:59
 citēt
fotto
Tev ir tiesības uz savām domām, tikai ētiskas dabas jautājums - vai tās vajag publicēt tur, kur Tev netīkamo bilžu autors mēģina piedāvāt savus maksas pakalpojumus? Lai tak cīlvēks cīnās, tas nekas, ka varbūt ne tur viņa sevi reklamē ;)
Publicēts: 30.03.10 16:21
 citēt
Vaarna:fotto
Tev ir tiesības uz savām domām, tikai ētiskas dabas jautājums - vai tās vajag publicēt...

Tev pastāstīt par kādu spameri, kurš dedzīgi cenšas bāzties iekšā tur, kur viņu neviens negaida? Ar padomiem ko vajag un ko nevajag publicēt. Vai tikai tev nav kāds sakars ar šo spameri-apsaucēju? Ko?
Publicēts: 30.03.10 16:23
 citēt
Vēl neesmu dzirdējusi, ka kādu spameri kāds gaidītu, un ka spams vispār varētu būt gaidīta lieta :D Bet pastāsti, pastāsti, tad es arī izlemšu, ir man vai nav darīšana ar kādu slikto spameri -apsaucēju (interesanta amata klasifikācija).
Publicēts: 30.03.10 16:34
 citēt
pēc jaunības, šito lasot, pat nosmaržoja .... tik senas atmiņas :D
Publicēts: 30.03.10 18:09
 citēt
fottto:
andre:es uzskatu, ka uz kursiem pie sundew ir veeerts iet ja grib iemaciities tos pashus apstraades knifus, ja patiik shis cherņas stils, grib pakumuniceet ar konkreeto autori. shiis lietas autore iemaciis un apstaastiis daudz labaak kaa augstaako izgliitiibu foto jomaa ieguvis cilveeks.

Vispār černuha jau gadus 20 kā nav modē, izņemot Krieviju (un Krievu foto fanus no Latvijas).

pie mums nav, jo redzam to katru dienu uz ielas. aarzemees usa, civilizeetaa eiropa chernuhu ļoti mīl jo tā no ielām pazudusi (vai izolēta)
Publicēts: 30.03.10 18:22
 citēt
A kas ir *černuha*? Paldies!
Publicēts: 30.03.10 19:34
 citēt
Maris:pēc jaunības, šito lasot, pat nosmaržoja .... tik senas atmiņas :D

Lasīju, un ar tieši to pašu iedomājos :D

Bet par bēdīgām meičām uz stacijas sliedēm un līdzīgiem banāliem inscenējumiem - piekrītu fotto. Lai gan ne tik kategoriski - saprotu, ka kādam banāli inscenējumi liekas kruti un tajos saskata kādu mega domu. Te gan jāmin, ka nav tā ka inscenējumi uzreiz atmetami. Ir autori, kuru inscenētās bildes man patīk
Publicēts: 30.03.10 20:52
 citēt
etwas:A kas ir *černuha*? Paldies!

Čornij- melns. Drūmā tēma. Populārākais "šablons" visu laiku "māksliniekiem"- ekselenta skaistule pamestā graustā.
Panākumi garantēti...:)
Tīri loģiski nesaprotu un nekad nesapratīšu- kas smukai uzpucētai meitenei meklējams pamestā fabriķī vai pagrabā?
Kriminform? Savās reāla kriminālfotogrāfa gaitās tādu situāciju neesmu sastapis..:)))
Publicēts: 30.03.10 21:01
 citēt
Friidis:Tīri loģiski nesaprotu un nekad nesapratīšu - kas smukai uzpucētai meitenei meklējams pamestā fabriķī vai pagrabā?
man labāk patiktu, ja Tu teiktu "nesaprotu un laikam nekad nesapratīšu" vai "nesaprotu un baidos, ka nekad nesapratīšu". :face-grin: man a ar to saprašanu tā tā reizēm. bet tā laikam tāda insceņirovka. pretnostatījiens. :face-smile::grimace:čista smukumam. :face-grin:
Publicēts: 30.03.10 21:04
 citēt
haralds:
Friidis:Tīri loģiski nesaprotu un nekad nesapratīšu - kas smukai uzpucētai meitenei meklējams pamestā fabriķī vai pagrabā?
man labāk patiktu, ja Tu teiktu "nesaprotu un laikam nekad nesapratīšu" vai "nesaprotu un baidos, ka nekad nesapratīšu". :face-grin: man a ar to saprašanu tā tā reizēm. bet tā laikam tāda insceņirovka. pretnostatījiens. :face-smile::grimace:čista smukumam. :face-grin:

Harald, ja tas būtu kautkas rets, oriģināls, neparasts, es laikam saprastu.
Bet tas takš tagad ir "štamps", `'šablons", ko retais smukmeiteņu bildētājs neizmanto..:)
Publicēts: 30.03.10 21:10
 citēt
nu, no manis diez vai būs noskatījušies. kad es tā pirms 20 un vairāk gadiem darīju, a nebiju pirmais. bet kaut ko principā nedarīt tādēļ, ka visi to dara, a glupi - 1-ādi tak šā kā tā nekad nebūs. :face-smile:
Publicēts: 30.03.10 21:18
 citēt
haralds:nu, no manis diez vai būs noskatījušies. kad es tā pirms 20 un vairāk gadiem darīju, a nebiju pirmais. bet kaut ko principā nedarīt tādēļ, ka visi to dara, a glupi - 1-ādi tak šā kā tā nekad nebūs. :face-smile:

Toties es to nekad neesmu darījis un neredzu vajadzību darīt!
Jo, tāpat, kā (apmēram) minēja fotto- es neesmu režisors, esmu reportieris!
Ja mācēji noķert īsto kadru- malacis! Ja nē- nav ko "haltūrēt"!
Satēlotam kadram manās acīs ir nulles (vai pat mīnusa) vērtība.
Piemērs iz dzīves - kāzās līgavaiņa "huzāra" poza- uz ceļa nometies, bučo līgavas roku. Vēmiens nāk no tāda "šablona"...:(
Publicēts: 30.03.10 21:43
 citēt
Publicēts: 30.03.10 21:43 labots
 citēt
nubet tad kinčukā tikai reportāžas un dokumentālu ņem par pilnu?
vot kad javno "insceņirovku" uzdod par reportāžu, tas mani a besī. bet jau kameras klātbūtne (nu ņe bivajet vai ļoti reti bivajet, ka nepamana vai ka pamana, tak nekādi nereaģē!) ietekmē kadrā notiekošo.
Publicēts: 30.03.10 22:14
 citēt
Nekā jauna šai pasaulē.Pirms gadiem 25 piedalījos kauč kādā jauno fotocensoņu saietā(pats arī tad biju jauns).Un viens čalis bija sabildējis plikmodeles armijas poligonā ierakumos ar gāzmaskām galvās.Tā kā insceņirovka jau sen zināma lieta.Gan jau bija arī vēl agrāk.Un kam patīk,nu lūdzu uz priekšu.Bet Sundew bildes man vairumā gadījumu ļoti pat patīk.
Publicēts: 30.03.10 22:26
 citēt
viecha:Nekā jauna šai pasaulē.Pirms gadiem 25 piedalījos kauč kādā jauno fotocensoņu saietā(pats arī tad biju jauns).Un viens čalis bija sabildējis plikmodeles armijas poligonā ierakumos ar gāzmaskām galvās.Tā kā insceņirovka jau sen zināma lieta.Gan jau bija arī vēl agrāk.Un kam patīk,nu lūdzu uz priekšu.Bet Sundew bildes man vairumā gadījumu ļoti pat patīk.

Viecha, kā jau šeit rakstīju, visu cieņu pret Sundew talantu, bet tēlotās bildes man nekad nav patikušas un nepatiks.
Ja ļoti vajag, protams, neliela piepozēšana noder. Bet būvēt bildi tikai uz plikas fantāzijas- nav manā gaumē. Un par gaumi nestrīdas. Neapšaubu fotto pieredzi šajā tēmā un vispār, tikai apšaubu viņa apšaubāmo kategorismu. Viņš nav slikts, taču nebūt ne tik izcils, kā mēģina šeit sevi un visapkārt pozicionēt:face-sad:!!!
Publicēts: 30.03.10 22:37 labots
 citēt
viecha:vairumā gadījumu ļoti pat patīk.

Ar to gan nevajadzētu lepoties,
ir jau (pat) mūsu mazajā zemītē pietiekami daudz radošāku un interesantāku seju.

Es gan nekritizēšu censones šmurgājumus, ja jau tīk lai tik kaksē (kopē) augšā, bet būtu neētiski palikt vienaldzīgai un ļaut šādai autodidaktei-diletantei nodarboties ar cilvēku bojāšanu (skološanu) :D

Nez par kādu stilu te dažš labs runā? par pasaulē labi zināmu autoru darbu atdarināšanu-kopēšanu pie tam ļoti sliktā kvalitātē
gan tehniskā, gan saturiskā.
To sauc par plaģiātismu ne stilu!

Var jau cūkai pielipināt gulbja spārnus,
bet tāpēc šī par gulbi nepārvērtīsies -
kur nu vēl, kaut kur aizlidos :D
Publicēts: 30.03.10 22:42 labots
 citēt
noshutter:

Tu ja nemaz neesi redzējis "Pelles aktu bildes" tikai tās kas viņai patīk un pati liek, mums atšķirība gaumēs ar manu sexretāri burtiski pa 180* :D :face-wink:
Publicēts: 30.03.10 22:45
 citēt
Te jau vairākkārt tika runāts par ierobežojumiem forumā!
Vai daži gļēvi indivīdi ar anonīmu uzvedības modeli noteiks uzvedību šeit?
Laikam korupcija, kā visur..:(((
Publicēts: 30.03.10 22:50 labots
 citēt
fottto:http://fotoapstrade.wordpress.com/2009/12/07/izvele/

Tu mums esi tipikss "Padomju Žanra foto" adepts , kāds bija padomju cilvēka galvenais foto novirziens "Žarna portrets" čto vižu o tom poju , man te lexcija pa Žanriem tad es tur rādi filmu "Documenting the Face of America" par fočiem kas bildēja lielo depresiju, tas ir Jeņķu sī virziena spilgtākais paraugss:):)
Publicēts: 30.03.10 23:08
 citēt
Atļaušos atgādināt par kopējiem noteikumiem!
Ja jau esam ar bildēm, tad komentēt ļausim tikai kolēģiem ar bildēm!
Citādi visādi ļauži ar psihiski-seksuālām novirzēm (griezīte & Co) un ar dažām citām radošām anomālijām (otto, fotto, ottto, fottttto, otto, ng, pps utt utml) ātri pārvērtīs šo lapu par savu komleksu "izgāztuvi" .
Komentēt var tikai cilvēki ar savām bildēm!
Un viss!
Publicēts: 30.03.10 23:12
 citēt
Griezīt,griezīt.Tavs izteikšanās stiliņš par citiem nav nosaucams par smalku vai inteliģentu.Tā gan tava personīgā darīšana,bet nu nav smuki,nav.Man grūti spriest ir vai nav un cik daudz ir radošāku un oriģinālāku par Gundegu,bat vai tad man jākaunas,ka man patīk viņas bildes?Un lai vēl vairāk smaržotu pēc korupcijas pateikšu,ka pazīstu viņu personīgi.Jauka forša dāmīte.Prieks savu reizi uztusēt bija.Starp citu,mēģināju atrast ko oriģinālu tavā galerijā.Ak vai,tukšumiņš...nu jā šite jau švakmaņi tik grozās.Īstie meistari te tikai ar runām spīd.
Publicēts: 30.03.10 23:23
 citēt
Lunis:
fottto:http://fotoapstrade.wordpress.com/2009/12/07/izvele/

Tu mums esi tipikss "Padomju Žanra foto" adepts , kāds bija padomju cilvēka galvenais foto novirziens "Žarna portrets" čto vižu o tom poju , man te lexcija pa Žanriem tad es tur rādi filmu "Documenting the Face of America" par fočiem kas bildēja lielo depresiju, tas ir Jeņķu sī virziena spilgtākais paraugss:):)

Luni, man dažādās vietās ir dažādas bildes. Bet uz izstādēm, kaut esi lūgts, tomēr nenāc - tur ir vēl savādākas, ja kas.
Publicēts: 30.03.10 23:28
 citēt
fottto:
Lunis:

Luni, man dažādās vietās ir dažādas bildes. Bet uz izstādēm, kaut esi lūgts, tomēr nenāc - tur ir vēl savādākas, ja kas.

nevarētu teikt ka šis onka izraisa simpātijas.
klau, iedo linku uz savām bildēm
Publicēts: 30.03.10 23:47 labots
 citēt
NilsS:
fottto:

Bildes nav sliktas! Tikai pašnovērtējums pārspīlēts un tie konsultanti arī bik apšaubāmi- viens otram astes ta jāceļ..:Tāda pati korupcija, kā Šķēlem & CO! Gribētos ticēt, bet neticu. Un tikai tāpēc, ka neesi sirsnīgs čoms...:((((
Publicēts: 30.03.10 23:50 labots
 citēt
Friidis:
NilsS:

Bildes nav sliktas! Tikai pašnovērtējums pārspīlēts un tie konsultanti arī bik apšaubāmi- viens otram astes ta jāceļ..:Tāda pati korupcija, kā Šķēlem & CO! Gribētos ticēt, bet neticu. Un tikai tāpēc, ka neesi sirsnīgs čoms...:((((

es jau ar nesaku ka sliktas, pirms neesmu redzējis :)
jokainākais, ka man ir diezgan līdzīgi uzskati par minētās pasniedzējas daiļradi
Publicēts: 31.03.10 00:06
 citēt
NilsS:
Friidis:

jokainākais, ka man ir diezgan līdzīgi uzskati par minētās pasniedz;ejas daiļradi

Nils, te jau panesās diskusijas, vai minētais oponents "fottto" ir morāli tiesīgs apšaubīt tēmas pasniedzējas tiesības uz savu viedokli. Galu galā, tāds pats amatieris, tikai akceptēts no savu čomu augstākās brālības?...:)????
Publicēts: 31.03.10 00:17
 citēt
Friidis:

... vai "fottto" ir morāli tiesīgs apšaubīt tēmas pasniedzējas tiesības uz savu viedokli.

Frīdi, vai vari parādīt/nocitēt vietu, kur es kaut ko tādu būtu apgalvojis?
Ak nevari? Izlasījās nevis tas, kas rakstīts, bet tas, ko gribējās dzirdēt? Nu nav jau pirmo reizi....
Tad izlasi to, ko es rakstīju 30.03.10 01:47 .

Varētu jau prasīt lai tu atvainojies, bet miliči jau neatvainojas. Tur drīzāk varēs izdzirdēt kaut ko no padomju milicijas leksikas.
Publicēts: 31.03.10 00:29 labots
 citēt
Friidis:
NilsS:

jokainākais, ka man ir diezgan līdzīgi uzskati par minētās pasniedz;ejas daiļradi

Nils, te jau panesās diskusijas, vai minētais oponents "fottto" ir morāli tiesīgs apšaubīt tēmas pasniedzējas tiesības uz savu viedokli. Galu galā, tāds pats amatieris, tikai akceptēts no savu čomu augstākās brālības?...:)????

ikkatrs ir tiesīgs apšaubīt jebko :) jautājums tikai kad, kur un kādā formā.
šī ir katra indivīda izvēles lieta. Līdz brīdim, kamēr neliek justies slikti citiem indivīdiem....
taču arī tad ieteikumi/padomi no malas neko nemainīs, visticamāk.
Aizskartie var banot vai sadot pa muti, ja izdodas
Publicēts: 31.03.10 01:03
 citēt
Friidis:
Un viss!

Kur tu to nosapņoji?
Atkal, izlasīji nevis to, kas rakstīts, bet ko iedomājies izlasām.

Komentārs nebija par bildēm, bet par merkantīlu sludinājumu kurā

pašdarbniece-autodidakte (cilvēks bez nekādas izglītības dotajā jomā (foto-māksla) var ko mācit, kur nu vēl iemācīt?

Vai taa nav cilvēku muļķošana!
Publicēts: 31.03.10 01:13
 citēt
griezite:
Friidis:
Un viss!

Kur tu to nosapņoji?
Atkal, izlasīji nevis to, kas rakstīts, bet ko iedomājies izlasām.

Komentārs nebija par bildēm, bet par merkantīlu sludinājumu kurā

pašdarbniece-autodidakte (cilvēks bez nekādas izglītības dotajā jomā (foto-māksla) var ko mācit, kur nu vēl iemācīt?

bet tādu tagad ka biezs !
Publicēts: 31.03.10 04:40 labots
 citēt
NilsS:

Nafig Tev Nil skatīties kkādus linkus bildēm? Kur vienam bilde, Tu saskati " dohlā groziņa fočene " :face-grin:

Mans neārstējams niķis ir personificēt darbus ar to autoru, un ja viņs iepriekš sevi uzstājīgi visur (dzīvē, web) pozicionē sevi kā muļķi, man ir problēmas uztvert to autora darbus :face-grin:

Par topika tēmu... nagi niez... :grimace:

Piedāvajums mulsina, ja LV fotokursu vidējā cena ir sākot no 6,40 - 10,00 Ls stundā, tad te mums piedāvājumā 2,38
Publicēts: 31.03.10 09:39
 citēt
griezite:

Griezītes izteikumi rosina filosofiskas dabas pārdomas- kas apmācīja PIRMO fotojomas pasniedzēju? :what:
Publicēts: 31.03.10 11:44 labots
 citēt
fottto:
Vaarna:fotto
Tev ir tiesības uz savām domām, tikai ētiskas dabas jautājums - vai tās vajag publicēt...

Tev pastāstīt par kādu spameri, kurš dedzīgi cenšas bāzties iekšā tur, kur viņu neviens negaida? Ar padomiem ko vajag un ko nevajag publicēt. Vai tikai tev nav kāds sakars ar šo spameri-apsaucēju? Ko?

Vai! Tāda nostaļģija! :face-kiss:
Fottto, še mans vaiņags, še es pati -kur tieši esmu iebāzis savu degunu netēmā?

Varbūt tu biji domājis savu blogu un šo bildi, kurai biju uzrakstījis komentāru, "ka tai labāk vajadzēja tur arī palikt. Tajā arhīvā"?

fotoapstrade.wordpress.com...

Vai tad es ko nepareizu pateicu? Lai tak proletārieši mūs tiesā pēc tīras sirdsapziņas un liek pie sienas to, kurš sirdī nav īsts komūnists, jo teikšu - bilde ir reāls sūds. Un Fotoapstrādes blogā publicētās arhīva bildes ir reāli sačakarētas ar apstrādi. Un arī idejiski tās pārsvarā ir sūdi, kaut kādi bezjēdzīgi gadījuma snapšoti. Saprotu, kamdēļ Lielbriedi grūti pielauzt - lai viņš no sūdiem izvēlas kaut-ko un piekarina tiem kaut kādu kopēju stilu, kaut kādu dziļo domu. Skarbs uzdevums.

Un ja attiecīgais Sundew apmācības noliedzējs tik skarbi un provokatīvi izsakās par attiecīgo autori, tad šeit atrodamā viņa paša apmācību programma (viena no daudzām) www.digitalguru.lv... ar atsauci uz viņa paša daudzsološo blogu fotoapstrade.wordpress.com... ir tā neko apkaunojums otram tikpat skanīgam un daudzsološam nosaukumam Digital Guru! www.digitalguru.lv Tas ir no tās pašas sērijas no kuras www.best-photo.eu, vai pavisam pieticīgais www.latfoto.lv un citi ozabočenno tukšie saukļi.

Jā, pēdējais, jebšu Dreef, savā otrā blogā lam.ema.lv par visādiem fotoapmācības diletantiem ir izteicies šādi:

Pats jautrākais, ka šādi fotodīkdieņi sajūtas tik vareni, ka sāk mācīt un pārliecināt arī citus. Uzņēmīgākie sāk pat organizēt fotokursus vai meistarklases, jo tā ir laba tirgus niša kur viegli nopelnīt naudiņu. Nekas no tevis nav nepieciešams – parādi pāris bildes, nodefinē kursu pamattēmas, cenu pēc iespējas zemāku un gribētāju netrūks.

Un par konkrēto Sundew mākslas noliedzēju Dreef raksta šādi:

Tātad viens no pasniedzējiem man virtuāli jau pazīstams labu laiku (vairāk nekā 10 gadus). Ik pa laikam sanāk par šo to diskutēt. Liekas sākums bija Latvijā pirmajā interneta foto vidē – "fotoliste". Arī tagad tā laikam vēl eksistē, bet morāli novecojusi un kustība tur ļoti maza. Viņš vairāk ar Photoshop lietām aizrāvās nevis ar pašu fotografēšanu, kā rezultātā veidoja arī Web lapu ar visādiem Photoshop trikiem un stiķiem (nelielām pamācībām). Bija arī kaut kāds fotokonkurss vai kaut kas tāds, bet precīzi vairs neatceros. Bija savs funktieris tā teikt un arī uzņēmība. Vienu gadu bija pat uzvarējis kaut kādā Francijas ciematiņā FIAP fotokonkursā. Bet ne par to stāts. Vienkārši tagad viņam atkal ir sava Web lapa (jauna) par foto apstrādi, kur viņš par sevi raksta šādi fotoapstrade.wordpress.com... Īpaši nepatika man viena vieta šajā tekstā:
Pie mums, Latvijā, fotogrāfu ir ļoti daudz, bet informācijas latviešu valodā par fotogrāfiju ir maz, bet par fotogrāfiju apstrādi nav nemaz.
Varētu vēl piekrist, ka par fotogrāfiju maz informācijas latviešu valodā (nu tur pāris simtu portālu ;-)), bet ja raksta, ka par fotogrāfiju apstrādi vispār nekā nav, tad skolotājs iebraucis dziļās auzās. Tagad nepublicēšu tās Web lapas (ar visiem forumiem varētu sanākt pat vairāk nekā 100 un visas latviešu valodā ;-)), bet sanāca iekomentēt (neanonīmi) zem šīs sadaļas, ka pasniedzējam taču pašam pat ir bijusi Web lapa par fotogrāfiju apstrādi un ja pameklē, tad var atrast dikti daudz šādu lapu latviešu valodā ;-). Vai nu pasniedzējs ir pārāk augstās domās par sevi, vai nevēlas uzklausīt kritiku, vai negrib redzēt konkurenci, vai vēl kādi traģiski apstākļi, bet mans komentārs pazuda un teksts nav mainīts ;-). Lūk kādi mums Latvijā tie skolotāji – mācīs tikai to, kas viņiem šķitīs pareizi un viss pārējais būs nepareizi ;-).

Nezinu, pa manam Sundew ārts un fotoapstrāde ir septiņreiz labāka, nekā attiecīgā sašutušā Fotošopa censoņa visur piesauktie apputējušie štrunta sertifikāti. Pat ja no tiem tiek noslaucīti putekļi trīsreiz gadā. Rozā tantuks kā uzskates materiāls saka mums pretējo.

Un ieteikums - nevajag dzēst komentārus no sava bloga. Tas noskaņo tavu galveno lasītāju ļoti negatīvi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: