forum.gif
Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.10 11:49
 citēt
diivaini. nez kaads ietu pie aarsta ja tas buutu beidzis piemeeram daarznieciibas skolu?
Publicēts: 31.03.10 12:00
 citēt
Oi, a kur tad ir tas info latvieshu valodaa? Tur kur paarstaasta dpreview materiaalus vai tur kur objektiivu par lens vai leecu un sleedzi par shutteri vislaiku sauc?
Publicēts: 31.03.10 12:16
 citēt
zo:diivaini. nez kaads ietu pie aarsta ja tas buutu beidzis piemeeram daarznieciibas skolu?

Cilvēki iet arī pie "dakteriem", kas vispār nevienu skolu nav beiguši.. Un tak izārstējas. Man dakteris tieši tā arī teica: "Šito izārstēt nevar. Meklējiet alternatīvus ārstēšanās veidus".

Taču šoreiz runa nav par to.
Apmācības procesā svarīgāk par apmācāmo priekšmetu ir apmācīšanas metodika. Un tā ir praktiski vienāda, vai Tu māci matemātiku, zīmēšanu, ārstēšanu vai fotoshopu.

P.S. Es nesaprotu, jums tiešām ir žēl kāda cilvēka lieki iztērētie 62ls? Vai tomēr žēl, ka tie 62ls tiek sundew?
Publicēts: 31.03.10 12:32
 citēt
Vārds!

Par visu, kas tev nepatīk Digitalguru - programmām, pasniedzējiem, ieteikumus, kā tavuprāt Digitalguru vajadzētu attīstīties tālāk, ko publicēt Digitalguru mājas lapā un ko nevajadzētu un to, ka tu gribi piesmērēties gatavam pasakumam, tu vari adresēt Digitalguru vadībai. Adesīti un telefonu jau atradīsi, vai ne?

Es dzīvi atceros to laiku, kad tu ienāci Fotolistē ar paziņojumu, ka gribi to administrēt, mest ārā nevēlamus tekstus un banot lietotājus. To tev neļāva un to neļaušu arī es savā blogā - visi žēlīgie teksti ar piebildi, ka šo nu tomēr vajadzētu atstāt, tāpat tiks nobloķēti, tā kā tavs šarīta teksts arī aizgāja pa skuju taku turpat, kur visi pārējie. Blogs ir manējais un tā saturu es noteikšu pats. Jūs abi ar Dreef variet meklēt citu vietu kur sūroties par neiejūtīgo otto, kurš pie sevis neļauj jums izvērsties ar spamu un vērtīgiem norādījumiem.

Savukārt jautājums par Sundew bildēm ir gaumes jautājums. Zinu, ka Krievijā par tām fano. Man tās nepatīk, jo nepatīk iestudētas bildes, kā tādas. Un pret černuhu man arī ir iebildumi. Tāds ir mans viedoklis. Bet kā jau teicu, ka , ja kādam šis stiliņš patīk, tas var iet un mācīties, lai veicas!

otto
Publicēts: 31.03.10 12:33
 citēt
Nu ko var njemties un vaariities!?!?!?!?!

Ja kaads veelas apguut zinaashanas, ko sniedz Sundew - nu lai tachu maacaas!!!!!! Vinja tachu nesola beigaas izsniegt augstskolas oficaalu diplomu!!!!! Peec Juusu runaam sanaak, ka savus beernus/mazbeernus mees arii nedriisktam maaciit .... tiem kam nav speciaalo zinaashanu ;-pppppp
Publicēts: 31.03.10 12:45
 citēt
Man arī šajā sakarā jautājums:- kurā vietā es varētu redzēt, kādu reālu un profesionālu izglītību ir ieguvuši augsti godājamie digitālais guru un viņa cienījamie kolēģi, izņemot lokālas nozīmes diplomiņus?
www.digitalguru.lv
Ar ko viņi atšķiras no Sundew? Tikai tāpēc, ka laicīgi piereģistrēja skanīgu brendu "digital guru". Un vai viņi tiešām ir GURU? Gunārs Janaitis ir ! Bet pārējie ..:0
Es cienu viņu nopelnus, bet netaisos I-netā automātiski ierindot viņus "dievu" kārtā tikai tādēļ, ka viņi savā kādā savā tusiņā nopelnus sadalījuši..:)
Atgādinu- man neskauž! Man nepatīk šie stulbie kašķi!
Es esmu tikai foto amatnieks un sava prieka bildētājs...:__
Publicēts: 31.03.10 12:55
 citēt
Friidis:kurā vietā es varētu redzēt, kādu reālu un profesionālu izglītību ir ieguvuši augsti godājamie digitālais guru un viņa cienījamie kolēģi, izņemot lokālas nozīmes diplomiņus?

To visu var izlasīt Digitalguru mājas lapā - par diplomiem, sertifikātiem, autorizētajiem centriem etc. Pēc tam var iet uz Adobes vai Apple mājas lapām un meklēt kas ir nepieciešams attiecīgā diploma vai statusa iegūšanai.

Vai Apple un Adobe vadības parakstīti diplomi ir lokālas izglītības apliecinājums - tas jautājums paliek atklāts.

P.S. Māra Brašmane un Andris Eglītis tavuprāt nav GURU? Jeb tu vienkārši par tādiem neesi neko dzirdējis?
Publicēts: 31.03.10 13:03
 citēt
Pirmajā lapā tāds lietotājs fottto minēja:
"Aha! Vēl viens fotogrāfs kļuvis par pasniedzēju.
Bet vai labs sportists ir labs treneris? Reizēm ir, bet parasti nav. Jo būt par pasniedzēju - tā arī ir sava skunste.".

Tieši tikpat attiecināms uz sundew kā uz Māru Brašmani, Andri Eglīti, Gunāru Janaiti u.c.
Starp citu, ja ir jebkāda pedagoģiskā izglītība, tad mācīšana sokas labāk.
Publicēts: 31.03.10 13:13
 citēt
fottto:
Friidis:kurā vietā es varētu redzēt, kādu reālu un profesionālu izglītību ir ieguvuši augsti godājamie digitālais guru un viņa cienījamie kolēģi, izņemot lokālas nozīmes diplomiņus?

To visu var izlasīt Digitalguru mājas lapā - par diplomiem, sertifikātiem, autorizētajiem centriem etc. Pēc tam var iet uz Adobes vai Apple mājas lapām un meklēt kas ir nepieciešams attiecīgā diploma vai statusa iegūšanai.

Vai Apple un Adobe vadības parakstīti diplomi ir lokālas izglītības apliecinājums - tas jautājums paliek atklāts.

P.S. Māra Brašmane un Andris Eglītis tavuprāt nav GURU? Jeb tu vienkārši par tādiem neesi neko dzirdējis?

Andra k-gs!!!
Es ļoti labu zinu, kur esam, mēs abi atrodamies fotoblog mājas lapā! Es arī labi zinu un cienu Jūsu nopelnus pasaules fotomākslā. Taču atļaušos atgādināt- šeit (blogā) pārsvarā mīt naivi amatieri un sarunas rit ap ikdienas fotolietām. Cienījamie un Jūsu regulāri pieminētie Ņūtons, Adams, Bresons utt utml arī šeit ir zināmi, tikai nav īsti saprotama jūsu saistība ar šiem slavenajiem vārdiem.
Vai daži linki uz slavenām bildēm pasvītro Jūsu talantu? Vai G.Janaiša ieteikumi vairo Jūsu reitingu?. Vai Jūsu uzvārda jautājums Google atrod kādu slavenu LV fotogrāfu? Tie ir sīkumi, bet domāju, ka vērts piedomāt!
Domāju, ja gribat kādu iemācīt pareizi fotografēt, vajadzētu sākt ar reālām praktiskām pamācīibām ar saviem piemēriem. Saprotu- rādiit savas bilde ir bīstami- dievus takš nevar no Olimpa tāpat pētīt `..:)))
Publicēts: 31.03.10 13:14 labots
 citēt
es nu droši zinu vienu kantori, uz kuru mācīties neiešu...pārāk jau nu azabočenijs izskatās gudrais onka par svešas naudiņas aizplūsšanu neceļos...
Publicēts: 31.03.10 13:24 labots
 citēt
Bednaja blondīne , sāka ar naivu sludinājumu viss kolchozs aizvilka pasācienu uz globālā eksistenciālisma prtoblēmām:):)
Publicēts: 31.03.10 13:24
 citēt
Bzh:
Tieši tikpat attiecināms uz sundew kā uz Māru Brašmani, Andri Eglīti, Gunāru Janaiti u.c.

Par to, kas ir Māra Brašmane un viņas pedagoģisko pieredzi te kaut kur augstāk rakstīja Lunis - tāpēc neatkārtosimies. Pārējie pasniedzēji nebūt nav sliktāki.
Bet šeit, Fotoblogā ir cilvēki, kuri ir mācījušies pie Janaiša. Lai atsaucas un pastāsta vai tas bija tā laika un naudas vērts.
Publicēts: 31.03.10 13:30 labots
 citēt
Esmu es esmu mācijies es pie Janaiša piekam komplektā ar vienu USA onku , pietam tādas lietas par kurām musdienās neviens pat iedomāties nevar kas zīmīgi pat diezgan ļaunos Krievlaikos tas bija , USA pasniedzējs + Janaitis pie Gunāra dzīvoklī:):) Pasākums bij neliels bet ļoti noderīgs , ne brīdi nesmu nožēlojis UN tāpēc iesaku Blondīni kā ļoti noderīgu savas prasmes mācītāju:)!
Publicēts: 31.03.10 13:31
 citēt
Friidis:
Domāju, ja gribat kādu iemācīt pareizi fotografēt, vajadzētu sākt ar reālām praktiskām pamācīibām ar saviem piemēriem.

Atkal esi izlasījis kaut ko, kas nav rakstīts - es nevienu nemācu fotogrāfēt. Bet linki uz labām Bresona, Brasaja, Adamsa, Kapas, Ņūtona bildēm var noderēt jebkuram fotogrāfam.

P.S. Nu un kā tur palika ar tiem diplomiem? Izlasīji? Iepazinies?
Publicēts: 31.03.10 13:34
 citēt
fottto:Vārds!

Par visu, kas tev nepatīk Digitalguru - programmām, pasniedzējiem, ieteikumus, kā tavuprāt Digitalguru vajadzētu attīstīties tālāk, ko publicēt Digitalguru mājas lapā un ko nevajadzētu un to, ka tu gribi piesmērēties gatavam pasakumam, tu vari adresēt Digitalguru vadībai. Adesīti un telefonu jau atradīsi, vai ne?

Man par šādu pakalpojumu parasti maksāja labu naudu. Kādus 200-300 lvl/dienā (pirmstrekno gadu laikā). Tagad sen neesmu nodarbojies ar visādām analīzēm un ieteikumu rakstīšanām. Domāju, ka attiecīgais kantoris arī nav nekāds maksātājs. Tādejādi neapgrūtināšu sevi ar attiecīgo kontaktu meklēšanu.

Es dzīvi atceros to laiku, kad tu ienāci Fotolistē ar paziņojumu, ka gribi to administrēt, mest ārā nevēlamus tekstus un banot lietotājus. To tev neļāva un to neļaušu arī es savā blogā - visi žēlīgie teksti ar piebildi, ka šo nu tomēr vajadzētu atstāt, tāpat tiks nobloķēti, tā kā tavs šarīta teksts arī aizgāja pa skuju taku turpat, kur visi pārējie. Blogs ir manējais un tā saturu es noteikšu pats. Jūs abi ar Dreef variet meklēt citu vietu kur sūroties par neiejūtīgo otto, kurš pie sevis neļauj jums izvērsties ar spamu un vērtīgiem norādījumiem.

Labi laiki bija! Tādi sakārtošanas censoņi tiešām ir nākuši un gājuši visās vietnēs. Arī es. Bet spams ir kā pavasara strauts - cīnies kā gribi, tas plūdīs tā vai tā. Ja esi aizdambējis tā gultni savā blogā, tas izplūdīs cauri fotogrāfijas dārzam - šeit, lameru projektā vai citur. Pa ceļam nonesīs arī pāris mazmājiņas. Piemēram:

Šodienas rakstā fotoapstrade.wordpress.com... nepamanīju fotopastrādi. It nemaz! Tādejādi mans skaidrojums par to, kamdēļ viens latvijas kukuļņēmējs ir svarīgāks par tūkstoti mirušo Boputasvānā, bija visai loģisks.

Tomēr es neuzrakstīju citu savu domu. Redzi, tev jau ir kādi 60 gadi vismaz. Un dzīvot vienam vecam marazmātiķim ar vēl vecākiem vecākiem kopā (!), nav brīnums, ka mūžam tev ir vēlme kādam pierādīt, apliecināt savu svarīgumu. Bet zini, šeit nav TV, tava mamma mūs neredz. Iluzora patstāvība šādi nav sasniedzama.

Savukārt jautājums par Sundew bildēm ir gaumes jautājums. Zinu, ka Krievijā par tām fano. Man tās nepatīk, jo nepatīk iestudētas bildes, kā tādas. Un pret černuhu man arī ir iebildumi. Tāds ir mans viedoklis. Bet kā jau teicu, ka , ja kādam šis stiliņš patīk, tas var iet un mācīties, lai veicas!

Nestāsti mums pasaciņas. Černuhas stils tev visai mīļš:
a) visa šī epopeja ar Sundew apmācības nolikšanu ir tīrākā černuha. Mellais PR, kā teikt. Tev kā Interneta sendzīvotājam tak bija viennozīmīgi skaidrs, kādus spamerus tāda izrunāšanās piesaistīs. Tīrākā černuha. Fotoblogs ir lielākais fotocensoņu resurss - gaidāma Lightroom grāmatiņa latviešu valdoā (novecojusi jau iznākot), jaunu projektu taisies palaist gaismā, vai kas?
b) Visādu šo te fotoapstrade.wordpress.com... nemitīga monitorēšana un piesaukšana ir otrs černuhas dievināšanas piemērs. Prese un tās foto ir pilnīgākā černuha, pilnīgs uzvārījiens uz negatīvās informācijas bāzes. Konkrētais konkurss jo īpaši.

Ar šo diskusiju varam beigt. Man nav īpaša vēlme nolaisties pie Tevis černuhā un kopīgi vārtīties, jo pastāv iespēja, ka pārsitīsi mani ar pieredzi. Lai gan, tik patīkami bija atcerēties senos laikus (piedod, aizņēmos vienu no tavām banālajām frāzēm). :face-wink:
Publicēts: 31.03.10 13:35
 citēt
fottto:
Bzh:

Par to, kas ir Māra Brašmane un viņas pedagoģisko pieredzi te kaut kur augstāk rakstīja Lunis - tāpēc neatkārtosimies. Pārējie pasniedzēji nebūt nav sliktāki.
Bet šeit, Fotoblogā ir cilvēki, kuri ir mācījušies pie Janaiša. Lai atsaucas un pastāsta vai tas bija tā laika un naudas vērts.

Jautājums- kurā šeit vietā naivie fotobloga pasažieri ir mācījušies pie G.Janaiša? Vai pie leģendārā Šmita k-ga .
Ja gribi būt slavens, attaisno!!!!
Publicēts: 31.03.10 13:54
 citēt
Friidis:
Ja gribi būt slavens, attaisno!!!!

Jā, Gunār - ja gribi būt slavens, tad attaisno!!! Frīdis pieprasa!
Publicēts: 31.03.10 14:00
 citēt
Jā, ja jau Tu tā gribi, un Frīdis pieprasa- kas LV un pasaulē ir Andris Šmits?
Google saka, ka praktiski nezināms vidusmēra skolmeistars un bildētājs..:
Kādēļ man tas būtu jarespektē?
Vai būtu jāmeklē piemēri pie Ņūtona, Adamsa, Bresona k-giem?
Publicēts: 31.03.10 14:07
 citēt
fottto:
Bzh:

Izlasīju visu, bet nepamanīju Māras Brašmanes pedagoģisko izglītību. Bet tas nav būtiski.
Domāju, ka fotoblogā ir arī cilvēki, kas mācījušies pie sundew :) Kas interesanti, būtu vērts apskatīt darbus salīdzinājumā. Pirms un pēc mācīšanās. Gan Janaiša skolniekiem, gan sundew skolniekiem un izdarīt secinājumus no tiem. :)
Publicēts: 31.03.10 14:46
 citēt
Friidis:
Kādēļ man tas būtu jarespektē?
Vai būtu jāmeklē piemēri pie Ņūtona, Adamsa, Bresona k-giem?

Tik tiešām, Frīdi, kāpēc tev būtu jārespektē? Bet kāpēc tev vienmēr gribas pie jebkura no maniem tekstiem pierakstīt melus klāt un izteikt nicinājumu? Tie tev kādi kompleksi?

P.S. Bet Ņūtonu, Adamsu, Bresonu paskaties gan! Tas ir veselīgi. Iespējams, ka pat tev.
Publicēts: 31.03.10 14:53
 citēt
Bzh: Kas interesanti, būtu vērts apskatīt darbus salīdzinājumā. Pirms un pēc mācīšanās. Gan Janaiša skolniekiem, gan sundew skolniekiem un izdarīt secinājumus no tiem. :)

Es nezinu kā un ko māca Sundew, bet Janaitis māca domāt fotogrāfiski. Un pēc kādiem kritērijiem tu varēsi salīdzināt Janaiša skolnieku domas "pirms un pēc", patiešām grūti iedomāties.

P.S. Janaitis savām grupām organizē izstādes - aizej uz kādu no tām un apskaties, tad redzēsi vai tāda skola kaut ko dod vai ne.
Publicēts: 31.03.10 15:02 labots
 citēt
fottto:
Bzh: Kas interesanti, būtu vērts apskatīt darbus salīdzinājumā. Pirms un pēc mācīšanās. Gan Janaiša skolniekiem, gan sundew skolniekiem un izdarīt secinājumus no tiem. :)

Es nezinu kā un ko māca Sundew, bet Janaitis .... .

Ja jau māca domāt, tad bildēm pēc Janaiša kursa apmeklēšanas jābūt izteikti šedevriskākām. :)
Publicēts: 31.03.10 15:04
 citēt
Saku kā domāju - fotto interneta tēls man izraisa negatīvas emocijas, pieļauju, ka dzīvē viņš ir mīļš onkulis, nezinu, neesmu sastapis... Būsiet Liepājā, nāciet ciemos:)
Publicēts: 31.03.10 15:06
 citēt
Bzh:

Ja jau māca domāt, tad bildēm pēc Janaiša kursa apmeklēšanas jābūt izteikti šedevriskākām. :)

Vispār tā jau arī ir. Un kas raksturīgi - viņa audzēkņu bildes kļūst nederīgas interneta portāliem.
Publicēts: 31.03.10 15:07 labots
 citēt
VB:
NilsS:

nevarētu teikt ka šis onka izraisa simpātijas.
klau, iedo linku uz savām bildēm

Nafig Tev Nil skatīties kkādus linkus bildēm? Kur vienam bilde, Tu saskati " dohlā groziņa fočene " :face-grin:

Mans neārstējams niķis ir personificēt darbus ar to autoru, un ja viņs iepriekš sevi uzstājīgi visur (dzīvē, web) pozicionē sevi kā muļķi, man ir problēmas uztvert to autora darbus :face-grin:

Par topika tēmu... nagi niez... :grimace:

Piedāvajums mulsina, ja LV fotokursu vidējā cena ir sākot no 6,40 - 10,00 Ls stundā, tad te mums piedāvājumā 2,38

tikai nevajag ! Tas skaitījās paraugs priekšmetu foto kursam !!!
Un kā tāds pavelk + - uz vidējo bloga līmeni, jebkurā stokā atradīsi simtiem kvalitatīvāku piemēru, kā minimums.
Lūk....

http://eu.fotolia.com/search?filters[collection]=all&filters[orientation]=all&filters[content_type%3Aphoto]=1&k=dessert&search_x=0&search_y=0&offset=64

salīdzinājumam....

www.digitalguru.lv...

pēdējais kalpo par labu uzskates līdzekli kā nevajag.

Turklāt priekšmetu foto vispār ir mazs sakars ar mākslu - lielākoties tas ir komerciāls produkts, ar no tā izrietošām prasībām. Vai kāds minēto paraugu spēj vizualizēt drukātu uz kādas etiķetes, vai tas izraisa vēlmi pirkt ? Man noteikti nē. Lai radītu labu priekšmetu foto NAV jābūt māksliniekam, bet gan labam amatniekam, kurš teicami pārzin 1001 triku, kā labāk izgaismot un uzfrišināt. Ja tik vājš foto grezno reklāmu, man ir lielas šaubas vai pasniedzējs minētās lietas pārzin.
Mans koments attiecās uz šo sadaļu, palūgšu nejaukt tur iekšā mākslas foto. No tā es ne sūda nesaprotu un nemaz netaisos uz to pretendēt. Toties man šķiet, ka tu tikpat maz jēdz no priekšmetu foto
Publicēts: 31.03.10 15:18 labots
 citēt
imgfoto:...fotto interneta tēls man izraisa negatīvas emocijas, pieļauju, ka dzīvē viņš ir mīļš onkulis,

Vot būtu interesanti uzzināt kāpēc negatīvas emocijas - ar tekstiem, ar citātiem, ko es tādu rakstu? Mātesvārdus nelietoju, neapsaukājos... :-)
Tikai ar Frīdi mums ir sens kariņš, kopš tā laika kad viņām bija ideja ekspozīcijas laikus pierakstīt blociņā. Un uz jautājumu kāpēc to vajadzētu, viņš nemācēja sakarīgi atbildēt - kopš tā laika es esmu viņa acīs iedomīgs. uzpūtīgs snobs utt. utjp. Savukārt ar Vaardu domstarpības mums radās tad, kad tika apšaubīta viņa fotogrāfa talanta esamība un kopš tā laika viņš rūpīgi seko jebkuram manam ierakstam WEB'ā. Bet ar citiem es it kā karastāvoklī neatrodos. :-)

P.S. Vakardien mani nosauca par tīni, šodien par onkulīti. Abi apzīmējumi neatbilst patiesībai un interesanti kas ir mainījies diennakts laikā? :-)))))
Publicēts: 31.03.10 15:18
 citēt
fottto:
Bzh:

Vispār tā jau arī ir. Un kas raksturīgi - viņa audzēkņu bildes kļūst nederīgas interneta portāliem.

Var jau būt, ka kaut ko nesaprotu, bet kāpēc bilde ir derīga izdrukāta uz 3x2m palaga, bet nav derīga 20x30cm uz datora ekrāna? Tiešām tā sīkā detalizācija, kas ir redzamāka uz lielā palaga ir tik būtiska šedevra daļa, ka mazākā bildē viss šedevriskums zūd? :)

Vai arī tas ir tāds apziņas stāvoklis, ka nu jau es esmu mākslinieks un publicēt bildes, kam īsākā mala ir zem 1(viena) metra ir zem mana goda? :)
Publicēts: 31.03.10 15:24
 citēt
Bzh:Vai arī tas ir tāds apziņas stāvoklis, ka nu jau es esmu mākslinieks un publicēt bildes, kam īsākā mala ir zem 1(viena) metra ir zem mana goda? :)

Tur nav vaina izmēros, tur problēma ir saturā - paņem jebkuru laba mākslinieka (Nanas Goldinas, Intas Rukas, Andreja Granta etc.) bildi un ieliec šeit galerijā - tā tiks aprieta uz vella paraušanu. Jo netaps saprasta.

Tas ir tāpat kā ar mākslu muzejā un "mākslu" uz Līvu laukuma austrumu sienas.
Publicēts: 31.03.10 15:28
 citēt
Bzh:

Izlasīju visu, bet nepamanīju Māras Brašmanes pedagoģisko izglītību. Bet tas nav būtiski.
Domāju, ka fotoblogā ir arī cilvēki, kas mācījušies pie sundew :) Kas interesanti, būtu vērts apskatīt darbus salīdzinājumā. Pirms un pēc mācīšanās. Gan Janaiša skolniekiem, gan sundew skolniekiem un izdarīt secinājumus no tiem. :)

Brašmane māca cita tipa macību iestādē kur "Pedagoģisko" nepieprasa tur var būt "Lektori" bez pedagoģiskās , PIEMĒRAM musu čoms Vards būdams smalki cimperlīgs tehnisks vecis pasniedza [Mož VP IP palabojiet ] Tehniskajā universitātē kā vieslektors pa savu TĒMU , i neko slinkie studenti pat praksē brauca JA SPĒJA atrauties no aliņiem un pārvarēt dažas pieturas ar čimbuli pa Rīgu :):) Domāju ka tas pats Dreef varētu šo to pat ļot labi pasniegt savā "Vācēja-- salīdzinātāja" jomā , tik par to parasti strauji uz pjedestāla neceļa taka diez vai :):) Būs jau laab , tik vaig lietas saukt īstajos vārdos , nevis piekabināt skaļus nepamatotus nosaukumus ko PARASTI dara visādi "Luzeri -- Organziātori" . Nupatās visai skaļš skandāls izcēlās ar vienu pat ļoti talantīgu FRIZIERI . Pastulbie Organziātori bija visās malās viņas pasākumu dodevējuši kā "Friziermeistares shows" , redzie VISIEM pakalpojumu sniedzejiem esksistē "Kategorijas" un jauns frizieris tāpat kā fotogrāfs tāpat kā kurpnieks NEVAR būt MEISTARS ja vieņš nav nostr`daājis PROFESIONĀLI vismaz 8 gadi un bijis Maceklis , zellis ,tad strādājis pastāvīgi un TAD liek meistara kvalifikāciju. Gadās izņemumi kad sapulsējās meistaru komisuja un peiškir ārpus kārtas kādam MEISTARU pamatojoties uz izciliem sasniegumiem un talantu DARBOS parbaudāmu piemēram Zavadskis Andreis mums ir MEISTARS arpus kārtas pilnīgi pamatoti , vienīgais šāds gadijums Latvijā ja kas. Piemēram Eiropā ja tev nav IZGLĪTĪBAS un serta konkrētā ārodā NEVAR atvērt šādu bzinessu. Beļģijā man viss kantoris baltijās uz tikai manie papīriem JO pretējā gadijumā nevarēja atvērt ar Foto saistītu uzņemumu :):) Visi citi var RĀDĪT ZINĪBAS bet vieniem nav KVALIFIKĀCIJAS , tas nozīmē vari PASNIEGT meistarklasi kā "Spļaut kiršu kauliņus" bet nevar tos kā "Fotokursus" bet tieši ka AUTORA UZSKATS PAR LIETĀM:):)
Publicēts: 31.03.10 15:58 labots
 citēt
fottto:

Vot būtu interesanti uzzināt kāpēc negatīvas emocijas - ar tekstiem, ar citātiem, ko es tādu rakstu? Mātesvārdus nelietoju, neapsaukājos... :-)

Atminos, ka kādā foruma tematā dēļ dažiem ierakstītiem komentāriem (komentāru saturs nebija cieņu aizskarošs vai nepieklājīgs), fottto, kurš tolaik vēl bija fotto, manu rīcību (ļoti daudzskaitlīgos komentārus) nodēvēja par histērisku reakciju! Kopš tā laika par fotto un pārējiem viņa kloniem man ilūziju vairs nav... Interesanti, vai tas pieskaitāms pie negatīvām emocijām? :what:
Publicēts: 31.03.10 16:08
 citēt
kasnukas: fotto, manu rīcību (ļoti daudzskaitlīgos komentārus) nodēvēja par histērisku reakciju!

Nu un vai tā bija vai nebija (daudzskaitlīga) histēriska reakcija?
Publicēts: 31.03.10 16:12
 citēt
fottttttto, nu ir tā un viss... Kāpēc slinkums iedziļināties, bet domāju, ka neatklāšu neko jaunu, ja teikšu, ka simpātijas pacients vārdā foto/fotto, fottto nevienam te neizraisa...;)
Publicēts: 31.03.10 16:24 labots
 citēt
imgfoto:fottttttto, nu ir tā un viss... Kāpēc slinkums iedziļināties, bet domāju, ka neatklāšu neko jaunu, ja teikšu, ka simpātijas pacients vārdā foto/fotto, fottto nevienam te neizraisa...;)

šad tad, kā jau katrs no mums ( varbūt pēc nejaušības principa :) ) minētais pacients pasaka arī ko jēdzīgu.
Bet tiešām - pat tad dara to neforši....
tā parasti uzvedas ilgstoši neapmierināti tēviņi
Publicēts: 31.03.10 19:11
 citēt
palasīju...
sanāk apmēram kā, viens otram pārgājis biznesā ceļu un otrs apvainojies tagad cenšās sevi piereklamēt :D

bērnudārzs
Publicēts: 31.03.10 19:45
 citēt
Lunis:
Bzh:

Brašmane māca cita tipa macību iestādē kur "Pedagoģisko" nepieprasa tur var būt "Lektori" bez pedagoģiskās , PIEMĒRAM musu čoms Vards būdams smalki cimperlīgs tehnisks vecis pasniedza [Mož VP IP palabojiet ] Tehniskajā universitātē kā vieslektors pa savu TĒMU , i neko slinkie studenti pat praksē brauca JA SPĒJA atrauties no aliņiem un pārvarēt dažas pieturas ar čimbuli pa Rīgu :):) Domāju ka tas pats Dreef varētu šo to pat ļot labi pasniegt savā "Vācēja-- salīdzinātāja" jomā , tik par to parasti strauji uz pjedestāla neceļa taka diez vai :):) Būs jau laab , tik vaig lietas saukt īstajos vārdos , nevis piekabināt skaļus nepamatotus nosaukumus ko PARASTI dara visādi "Luzeri -- Organziātori" . Nupatās visai skaļš skandāls izcēlās ar vienu pat ļoti talantīgu FRIZIERI . Pastulbie Organziātori bija visās malās viņas pasākumu dodevējuši kā "Friziermeistares shows" , redzie VISIEM pakalpojumu sniedzejiem esksistē "Kategorijas" un jauns frizieris tāpat kā fotogrāfs tāpat kā kurpnieks NEVAR būt MEISTARS ja vieņš nav nostr`daājis PROFESIONĀLI vismaz 8 gadi un bijis Maceklis , zellis ,tad strādājis pastāvīgi un TAD liek meistara kvalifikāciju. Gadās izņemumi kad sapulsējās meistaru komisuja un peiškir ārpus kārtas kādam MEISTARU pamatojoties uz izciliem sasniegumiem un talantu DARBOS parbaudāmu piemēram Zavadskis Andreis mums ir MEISTARS arpus kārtas pilnīgi pamatoti , vienīgais šāds gadijums Latvijā ja kas. Piemēram Eiropā ja tev nav IZGLĪTĪBAS un serta konkrētā ārodā NEVAR atvērt šādu bzinessu. Beļģijā man viss kantoris baltijās uz tikai manie papīriem JO pretējā gadijumā nevarēja atvērt ar Foto saistītu uzņemumu :):) Visi citi var RĀDĪT ZINĪBAS bet vieniem nav KVALIFIKĀCIJAS , tas nozīmē vari PASNIEGT meistarklasi kā "Spļaut kiršu kauliņus" bet nevar tos kā "Fotokursus" bet tieši ka AUTORA UZSKATS PAR LIETĀM:):)

Tas vis skaisti bet kaa skaidrot "es tieši nesen iedomājos ka sen neesmu pazemota fotoblogā" ??
Publicēts: 31.03.10 19:45
 citēt
JRJ:palasīju...
sanāk apmēram kā, viens otram pārgājis biznesā ceļu un otrs apvainojies tagad cenšās sevi piereklamēt :D

bērnudārzs

Nu nav īsti bērnu dārzs-drīzāk onku dārzs. Man ar Laucinieku (sorry- otto, fotto utt utml) teorētiskais konflikts ir tikai dēļ viņa specifiskās uzvedības. Es savā muļķa prātā to uzskatu par augstprātību Jau ER Foto laikos viņš klaji naidīgi izturējās pret fotočomu draudzību un tāpat, kā viņa virtuālais "kolēģis" Norča (NG, PPS utt utml) vienmēr noliedza elemenāru fotomīļu brāļošanos dzīvajā (pie pirts galda utt). Bet domāju, ja mēs kādreiz tiktu pie kādas "čarkas" saskandināšanas- nekāda naida nebūtu, jo principā mums nav ko dalīt!
Publicēts: 31.03.10 19:58
 citēt
fottto:
kasnukas: fotto, manu rīcību (ļoti daudzskaitlīgos komentārus) nodēvēja par histērisku reakciju!

Nu un vai tā bija vai nebija (daudzskaitlīga) histēriska reakcija?

Daudzskaitlīga skaitījās 8 komentāri trijās lapās, līdz augsti godājamais psihiatrs fotto veica diagnostiku!

Salīdzinājumam- fottto šīs diskusijas 1.lapā paspēja atzīmēties jau 11 reizes (tālāk jau vairs neskaitīšu)...:what:

Apšaubu, ka vēl kādreiz reaģēšu uz fotto, lotto un citu otttttto izteikumiem, jo minēto klonu īpašnieks (cik noprotu, A.Šmits) nav konsekvences paraugs attiecībā uz kritēriju noteikšanu savai augstu stāvošajai personai un citiem fotoblog.lv apmeklētājiem.
Publicēts: 31.03.10 20:06
 citēt
Kasnukas- ja kas, Tu esi tikai fotobloga amatieris, bet a.cien. fotttttttttttttttttttttto- AFIAP un arī daudzu vietējo slavenību čoms!
Tā kā padomā - vai ir vērts!!!??
Publicēts: 31.03.10 20:12
 citēt
Vismaz viens šobrīd ir skaidrs- ar savu negatīvo attieksmi fotttttto ir pievērsis pastiprinātu uzvedību Gundegas izveidotajam topikam, iespējams, piesaistot papildus interesentus viņas organizētajiem kursiem! :face-devil-grin:
Publicēts: 31.03.10 20:21
 citēt
Vecīt- man ir bišku cits uzskats- fotto, tāpat, kā daža laba sexā neapmierināta sieviete, šādi izlādē savu kreņķi par nerealizēto Bressona & Co sapni..:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: