forum.gif
Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.10 21:59
 citēt
Fotografēšana ir kļuvusi daudziem par vaļas prieku, tomēr ne visi spēj uztaisīt bildi, kuru rādot draugiem var saņemt skaudīgu: “kā Tev tādas bildes sanāk?”.

Kopā ar vairāku vietēju un starptautisku foto konkursu uzvarētāju Gundegu Deģi esam izveidojuši kursu, kurā Jums būs iespēja apgūt fotografēšanas vissmalkākās nianses.
Pasniedzēja

Fotomāksliniece Gundega Deģe

Vairāku vietējo un starptautisko konkursu uzvarētāja. Veidojusi vairākas savas personālizstādes un piedalījusies citos foto projektos. Ogres foto kluba mākslinieciskās padomes vadītāja un dalībniece. Foto publiciste gan Latvijas, gan ārzemju žurnālos. Portfolio, intervijas, apraksti un fotogrāfijas publicēti tādās valstīs kā Latvija, Rumānija, Čehija, USA, Turcija un Krievija. Fotogrāfijas apskatāmas Latvijas un Krievijas mākslas galerijās.

Pasniedzējas mājas lapa: [url=www.sundewart.com

Apjoms]www.sundewart.com

Apjoms[/url] akadēmiskajās stundās: 26 akadēmiskās stundas (teorija: 11 stundas; praktiskie darbi 15 stundas)
Mērķis un uzdevumi

Dot ieskatu fotografēšanas pamatos, prast lietot Gimp programmu, zināt šīs programmas lietošanas principus apstrādājot fotogrāfijas.
Rezultāts

Izejot šo kursu, Jūs iegūsiet zināšanas par fotografēšanas pamatprocesu, mācēsiet fotografēšanas procesā pielietoto radošos paņēmienus, izmantot gaismu, veidot kompozīcijas, strādāt ar modeli, iepazīsiet fotogrāfa ētiku, spēsiet profesionāli apstrādāt digitālus attēlus. Izmantojot dažādus efektus, stilus, filtrus un darbarīkus, Jūs iemācīsieties izveidot kompozīcijas. Pateicoties jauniegūtajām teorētiskajām zināšanām un praktiskajai pieredzei Jums vairs nesagādās problēmas sagatavot, apstrādāt un saglabāt fotogrāfijas, kā arī dažādus attēlus mēdijiem un internetam.
Mācību norises vieta un laiks

Kursi notiks ērtās un mājīgās telpās Ogres kultūras centrā - katram studentam būs pieejams dators — 10min no Ogres dzelzceļa stacijas un autoostas. Iespējams izmantot bezmaksas stāvvietu pie pašas ēkas. Netālu atrodas vairākas kafejnīcas un pārtikas veikals.

Tiksimies katru otrdienu laikā no plkst. 19:00 – 21:00. Pirmā tikšanās reize 20.aprīlī.
Mācību metodes

Paskaidrojoši ilustratīvā metode, individuālais darbs plenērs, diskusijas, projekta metode.
Kursa cena

Ls 62,00
Uzzini sīkāk un piesakies!

Zvani pa tālruni 26363720, sūti e-pastu uz info@aimc.lv un piesakies! [url=www.aimc.lv]www.aimc.lv[/url]
Publicēts: 29.03.10 22:11
 citēt
sen nekas svaigs un jauns nav redzēts :(
Publicēts: 29.03.10 22:54
 citēt
andre:sen nekas svaigs un jauns nav redzēts :(

Tev jau bail ar fire gel rīkoties :D
Publicēts: 30.03.10 00:36
 citēt
Aha! Vēl viens fotogrāfs kļuvis par pasniedzēju.
Bet vai labs sportists ir labs treneris? Reizēm ir, bet parasti nav. Jo būt par pasniedzēju - tā arī ir sava skunste.

P.S. Es, personīgi, neciešu Sundew fotogrāfēšanas stilu ne acu galā, bet ir ļaudis, kas par to fano. Tie tad arī var doties mācīties, kā gūt panākumus Krievijas saitos, bildējot černuhu. :-)
Publicēts: 30.03.10 01:21
 citēt
fottto:Aha! Vēl viens fotogrāfs kļuvis par pasniedzēju.
Bet vai labs sportists ir labs treneris? Reizēm ir, bet parasti nav. Jo būt par pasniedzēju - tā arī ir sava skunste.

P.S. Es, personīgi, neciešu Sundew fotogrāfēšanas stilu ne acu galā, bet ir ļaudis, kas par to fano. Tie tad arī var doties mācīties, kā gūt panākumus Krievijas saitos, bildējot černuhu. :-)

Var arī mācīties par to kā veidot savu stilu. Sundew ir ļoooooti daudz publikācijas dažādu veidu izdevumos tieši dēļ sava unikālā stila. Paskatoties uz mazo thumbneili internetā var uzreiz pateikt ka tā ir sundew foto neskatot autoru. Sava stila izkopšana ar jāmāk :)

P.S. - Nēesmu no ogres fotokluba.
Publicēts: 30.03.10 01:29
 citēt
Paskatoties uz mazo thumbneili internetā var uzreiz pateikt ka tā ir sundew foto neskatot autoru. Sava stila izkopšana ar jāmāk :)

Negribēsi taču sacīt, ka Gundegai vienīgajai ir savs stils? :-)

P.S. Vai Avedonam ir? Un Ņūtonam?
Publicēts: 30.03.10 01:32 labots
 citēt
fottto:Aha! Vēl viens fotogrāfs kļuvis par pasniedzēju.

Kļūdījies kļūdījies Kad pirmo reiz pirms pāris gadiem nejauši gadījos viņas pat ļoti dārgajos kursos brīdi paklausījos ko tur stāsta un rāda biju uz pauzes , šai ir ļoti labi nostrādāti un vizuāli forši sagatavotas prezentācijas veida "Meistarklases" par foto apstrādes autortehnikā tehniskajām niansēm , sagatavošanu un tehnoloģisko pusi , pietam tur pamāt tiek pasniegts kā to visu darīt ar GIMP un Foto veikals tikai pēc pieprasījuma. Loti labi un pakāpeniski nostrādāts kurss ar praktiskam nodarbībām un plenēriem Gundega mums IZCILA bildētāja, bet izrādījās vēl izcilāka pasniedzēja , vēl kas interesanti arī teicama "Konjunkturščica" jo viņas personīgo darbu stils jau vismaz pāris gadus ir visai kardināli mainījies uz "Komercijas" pusi un to viņa nostrādā perfekti Vienīgi atšķirībā no "Bloga tīņiem" kas sūda komerciju pasniedz kā "Baigo artu" šamā to nevienam Web nerāda BET Kursos gan parāda GATAVO un soli pa solim kā līdz tādam nonāk ieskaitot bildēšanu studijā un sekojošo apstrādi Te ne mazums viņas skolnieku , pat loti spicu , tik viņi skaļi par to nebauro , gluži, ka pati Sundew
Publicēts: 30.03.10 01:38
 citēt
fottto:
Paskatoties uz mazo thumbneili internetā var uzreiz pateikt ka tā ir sundew foto neskatot autoru. Sava stila izkopšana ar jāmāk :)

Negribēsi taču sacīt, ka Gundegai vienīgajai ir savs stils? :-)

P.S. Vai Avedonam ir? Un Ņūtonam?

Jautājumi uz kuriem nevajag atbildes :)

Protams nav vienīgā bet 62 Ls arī tomēr ir arguments par labu sundew. Tādam tīneidžerim summa varētu būt tīri labi pieņemama. Kkā jau visi mēs sākam...
Publicēts: 30.03.10 01:47
 citēt
Lunis:Kļudijies klūdijies

Nu un labi. Lai māca. Bet es jau teicu, ka neciešu viņas stilu (tā ir emocināla kategorija patīk/nepatīk) un tādēļ man vienkārši ir žēl tos abiturientus, kas nāks ārā no šiem kursiem.
Es, citu starpā, iešu klausīties Brašmani, bet Sundew manā favorītu sarakstā nebūs.
Varu taču atļauties kādu aizspriedumu? :-)

P.S Tas ir mans personiskais viedoklis un nevienam nekādus pienākumus neuzliek. Vienkārši zināšanai, ka viedokļi mēdz būt dažādi.
Publicēts: 30.03.10 01:54
 citēt
arturso:Protams nav vienīgā bet 62 Ls arī tomēr ir arguments par labu sundew.

Redzi, es, kā fotogrāfs, mācījos pats un uz jautājumiem KĀ fotogrāfēt un KO fotogrāfēt, atbildes ieguvu patstāvīgi. Bet mācīties pie citiem fotogrāfiem sāku tad, kad biju sev atbildējis uz jautājumiem KĀPĒC fotogrāfēt un KAM fotogrāfēt. Un tad kļuva interesanti ko par šiem jautājumiem domā citi.
Bet tā jau ir tēma vairāk par filozofiju un mazāk par fotogrāfiju.
Publicēts: 30.03.10 02:23 labots
 citēt
Laba atmosfēra tajos kursos ... laikam :D :D , stils ar "TUVĀK TAUTAI!" :D
www.sundewart.com...

Jautājums - vai cilvēks bez nekādas izglītības dotajā jomā var ko mācit, kur nu vēl iemācīt?

"Lunis" bija izmetis zelta frāzi: Nevar būt nekas sliktāks par aktīvu IDIOTU! (kaut kā tā).
Te jau viens tāds krāšņi spīguļo - Durnis-Gudris saucas :D

Galīgi vientieši var savu laiku/naudu tērēt
un cerēt... iegut ko vērā ņemamu - pārējie uzjautrinās un ķiķina par abiem.

Varbūt labāk pašai vispirms pamācīties, KO?
Citādi dalība Elkor&Co fotokonkursos skan krāšņi :D

Es laikam ar daudz lielāku interesi ietu pamācīties pie Ogres tirgus plača kāpostu pārdevējas.
Daudz lielāka varbūtība savu stilu izveidot :) :face-wink:
Publicēts: 30.03.10 02:47
 citēt
griezite:Laba atmosfēra tajos kursos ... laikam :D :D , stils ar "TUVĀK TAUTAI!" :D
www.sundewart.com...

Viņai kā reiz ir pedagoģiskā izglītība , "Anglenes učene" Angļu filalogs LU šamai , vēlāk arī PR kautkur vēl:):) tāpēc jau šai ir tie plašie aizdīķa kontakti:):) No vienas puses es tev piekrītu par to stilu , bet tas jau arī ir "Plašām tautas masām" bet pasniegt viņa prot tas ir strādāt ar cilvēkiem un sastādīt nodarbību plānu un prezentācijas , tas viss bija viens no labākajiem līmeņiem ko esmu LV manisjis :):)
Publicēts: 30.03.10 08:54
 citēt
stils tīnītēm, lai parādītu caur kečupu un drupām, nelaimīgo ļubestību... . Nenoliedzu, ka Gundega varbūt ir laba pasniedzēja un lai viņai veicas!
Publicēts: 30.03.10 09:45
 citēt
oms:stils tīnītēm, lai parādītu caur kečupu un drupām, nelaimīgo ļubestību... . Nenoliedzu, ka Gundega varbūt ir laba pasniedzēja un lai viņai veicas!

Tur vēl bez kečupa obligāts rekvizīts bija lācītis, ja atmiņa neviļ.
Publicēts: 30.03.10 09:55
 citēt
fottto:
oms:stils tīnītēm, lai parādītu caur kečupu un drupām, nelaimīgo ļubestību... . Nenoliedzu, ka Gundega varbūt ir laba pasniedzēja un lai viņai veicas!

Tur vēl bez kečupa obligāts rekvizīts bija lācītis, ja atmiņa neviļ.

---------

lācītis tagad vairs nešmulējas, tas počotnij vietā... :D
Publicēts: 30.03.10 10:05
 citēt
Ka nu beigsiet zirgoties!
Lai Die's dod kādam no jums tādu funktieri iedot, kā Gundegas darbos.
Par nieka naudiņām.
Publicēts: 30.03.10 10:24
 citēt
Eltons:Lai Die's dod kādam no jums tādu funktieri iedot...

Un kāds ir funktieris?

Man absolūti nav nekas pret fotogrāfi vai kursu pasniedzēju, tieši pretēji - cienu par to, ko ar darbu un neatlaidību sasniegusi, vienkārši mēģinu padarīt sarunu konkrētāku un noskaidrot a kāds īsti ir tas funktieris. Citādi runas tādas pašas kā Ditai Rietumai: "Filmā apslēpta dziļa jēga...", bet ko konkrēti viņa tur saskatījusi, par to dziļdomīgi klusē. Gluži vai jāsaprot tā: "Pateikšu, ka es tur kaut ko saskatīju, lai izskatītos gudra, taču precīzi neteikšu, drošs paliek drošs, ka nesanāk izblamēties." :)
Publicēts: 30.03.10 10:38
 citēt
Antuuns:
Eltons:Lai Die's dod kādam no jums tādu funktieri iedot...

Un kāds ir funktieris?

Man absolūti nav nekas pret fotogrāfi vai kursu pasniedzēju, tieši pretēji - cienu par to, ko ar darbu un neatlaidību sasniegusi, vienkārši mēģinu padarīt sarunu konkrētāku un noskaidrot a kāds īsti ir tas funktieris. Citādi runas tādas pašas kā Ditai Rietumai: "Filmā apslēpta dziļa jēga...", bet ko konkrēti viņa tur saskatījusi, par to dziļdomīgi klusē. Gluži vai jāsaprot tā: "Pateikšu, ka es tur kaut ko saskatīju, lai izskatītos gudra, taču precīzi neteikšu, drošs paliek drošs, ka nesanāk izblamēties." :)

Nav ne laika ne jēgas man tagad iedziļināties viņas darbu analīzē.
Ne Tavos, cien. desmitu klonu īpašnieka, ne Oma, (kuram gan viens bezjēgas saulrietiņš eksponēts) neredzu tādu autoru potenciālu, kuri būtu cienīgi noniecināt darbus, kuros ir ielikts darbs scenārijā, aksesuāros, izspiestas emocijas no modeļiem, pareizi izgaismots un eksponēts un beigās strādāts pēcapstrādē (neizsaku nemaz savu subjektīvo vērtējumu- patīk/nepatīk).
Tāpēc saku, ja es redzētu no jums kaut ko līdzīgu, varētu uztvert jūsu ākstīšanos savādāk.
Publicēts: 30.03.10 10:46
 citēt
oms nespiež uz kečupiem un netaisās arī. Kas ir un kā nav, to ne Tev spriest, jo ne vienmēr tas ko redzi, atspoguļo patiesību!
Publicēts: 30.03.10 10:47
 citēt
kursi...kā skrāpet matricu, kā to izdarīt efektīgāk, matricas skrāpēšanas pamatprincipi...matricas nosmērēšana ar solidolu... baltā balansa, un citu krāsu korekcija caur krāsainām saulesbrillēm... :) nekā personīga...:)
Publicēts: 30.03.10 10:58
 citēt
Eltons:... kuri būtu cienīgi noniecināt darbus, kuros ir ielikts darbs scenārijā, aksesuāros, izspiestas emocijas no modeļiem, pareizi izgaismots un eksponēts un beigās strādāts pēcapstrādē (neizsaku nemaz savu subjektīvo vērtējumu- patīk/nepatīk).
Tāpēc saku, ja es redzētu no jums kaut ko līdzīgu, varētu uztvert jūsu ākstīšanos savādāk.

Zināma un veca lieta - uz fotoizstādi ierodies ar savu portfolio. Ja izstādes autoram tavs portfolio nepatīk, tad viņš tevi nemaz nelaiž iekšā. Tā būtu feini, vai ne? Tak nē, vienkāršais skatītājs spēj ierasties izstādē, pirms tam paskatīt bildes krievu saitos un atsauksmju grāmatā ierakstīt, ka scenārijs ir vājš, režisora darbs iraid nullei līdzīgs, aksesuāri primitīvi, plastmasas emocijas, gaismu nav, un pēcapstrāde bērnišķīga, bildes nepatīk.
Un kaut arī 3/4 no visa pateiktā neatbilstu patiesībai, skatītājam bilde var nepatikt. Nu var taču, turklāt bez jebkāda reāla pamatojuma- nepatīk un cauri! Lai ko arī Eltons un Sundew sacītu.

Un nepatīk viena iemesla dēļ - man nepatīk inscenējumi. Es savas bildes konstruēju no dzīves realitātes un ja man (nedod dies'!) būs bilde ar meiteni balles kleitā, toties bomžīgā vietā, tad tai meitenei nebūs glicerīna asaras, kečupa asinis un rotaļu lācītis kā simbolisma kalngals.
Publicēts: 30.03.10 11:04
 citēt
Elton, neatminos, ka es te būtu noniecinājis jel kādu darbu.
Kas atiecas uz kloniem, painteresējies pie administrācijas, viņi, droši vien var pārbaudīt pēc IP adresēm ir, nav un cik daudz.
Nu, bet tas tik tā, nodeva Taviem mēģinājumiem mainīt sarunas tematu, demagoģijai, vienvārdsakot. :)
Atgriezīsimies pie funktiera, kuru tu saskati, filozofiskās jēgas. Nu, kā tur palika?
Publicēts: 30.03.10 11:05 labots
 citēt
...
Publicēts: 30.03.10 11:08
 citēt
Vellos cik respekt-tabla naacija. Skatiitaaj - aizver muti. :anger:
Publicēts: 30.03.10 11:19
 citēt
noshutter: Skatiitaaj - aizver muti. :anger:

Kāpēc? Neessi pārliecināts par savu patiesību un kaut kāds skatītāja viedoklis var piespiest tevi mainīt pārliecību, kas vienmēr ir dikti sāpīgs process?
Publicēts: 30.03.10 11:31
 citēt
alvils:...nebūs tāpēc, ka nemācēsi tās lietas kā nākas izmantot...

Izmantot ko? Lēto butaforiju? Glicerīna asaras? Tiešām nemācēšu.
Man ir cita tematika, citi izteiksmes līdzekļi un pilnīgi cita metode - es bildēju to, kas ir uz pasaules, nevis kaut kādu bērnišķīgu fantāziju vārgus iestudējumus. :-) Ja runājam kino terminoloģijā, tad es neesmu režisors, bet gan dokumentālā kino operators.

Savukārt bildes izstādēm atlasa (kas, zināma mērā, ir režisora darbs) kvalificets kurators. Vienkārši es strādāju citā žanrā nekā Sundew. Bet izstādos Francijā un Itālijā, nevis Krievijā. Tur arī visa atšķirība.
Publicēts: 30.03.10 11:35 labots
 citēt
...
Publicēts: 30.03.10 11:41
 citēt
Vai jūs paši šeit nenonākat pretrunās, apdiršot apdiršanas pēc? Nevienā vārdā nav pieminēts ka plenēri notiks kapos un ka labākais rekvizīts ir no bada novārdzis pēckara bērns? Ja tā būtu tad jums būtu taisnībība bet tagad katrs normāls cilvēks no teksta var izlobīt to ka Gundega fotogrāfēt māk un ka ir arī pedagoģiskā izglītība, tas ka kādam nepatīk viņas bildes nenozīmē ka viņa nav spējīga pastāstīt kā jāfotogrāfē.
Publicēts: 30.03.10 12:50
 citēt
Cien. klon!
(nešaubos, ka Tu esi viens un tas pats)
Tāpēc īsas atbildes (izvērstām tiešām nav laika):

"Atgriezīsimies pie funktiera, kuru tu saskati, filozofiskās jēgas."
- bilžu tēmas ar līgavu, pamestu sievu, bērnu emōciju hiperbolizēšanas pastiprināšana ar lētiem aksesuāriem tieši (vismaz man) otrādi- nevis banalizē sižetu (nu ne jau arī kinemotogrāfijā mēs "asinis" apzināmies kā reālu lietu (cits stāsts par izpildījumu, šeit gan man traucē, ja fufelis ir pārāk primitīvi uztaisīts)) bet dod iespēju abstrahēties un līdz ar to iedziļināties autora vēstījumā un savu tēlu veidošanā.
P.S.: noplukušā lācīša simbolisms uz Korn vāka manī izraisa 100x lielākas emocijas nekā jūsu "dzīves realitātes" tukšbildītes.

"Es savas bildes konstruēju no dzīves realitātes"
- kaut vienu piemēru studijā!

"Skatiitaaj - aizver muti."
- ne gluži! Nāc, skaties un mācies, ja māki labāk (un rādi to), tad ver muti.

"Bet izstādos Francijā un Itālijā"
- ļoti gribētos redzēt kādus Tavus darbus izvēlējies tas sertificēti kvalificētais kurators!
Publicēts: 30.03.10 13:04
 citēt
Tipiskie latvieshi - ka tik vienam otru nomelnot! Knaakjis - slikts, gundega - taapat, un veel un veel un veel!!! Vareetu veel visu saakt uzskaitiit - bet ta jeega. Es vienkaareshi domaaju - par tautas kaa taadas naakotni ...., paaraakis tukshums spiid priekshaa.....
Publicēts: 30.03.10 13:04 labots
 citēt
Neesmu dižs Sundew daiļrades fans, bet šoreiz gan fottttto "agresija" vairāk ož pēc prastas greizsirdības- kaučkāda "pašmācīta provinces fotogrāfīte" uzdrošinās konkurēt ar dižo "digitālo guru" ar appelējušu starptautisko diplomu čupiņu..:)))
Publicēts: 30.03.10 13:13 labots
 citēt
Eltons:Cien. klon!

Es ne tik labi pārvaldu šejienes terminoloģiju, tādēļ man nav skaidra vārdiņa "klons" jēga. Nesaprotu kā to būtu pareizi jālieto. Ņemot vērā, ka mani šeit reiz izmeta ārā, tad es piereģistrējos no jauna, savam nikam pieliekot vienu lieku burtu - tā būtu klonēšanās?

"Es savas bildes konstruēju no dzīves realitātes"
- kaut vienu piemēru studijā!

Ja tev nav īstas kaidrības, ko nozīmē bildēt realitāti, tad paskaties Brasaju, Adamsu vai, teiksim Kappu. Tie varētu būt pietiekoši uzskatāmi piemēri. Linku taču atradīsi?

"Skatiitaaj - aizver muti."
- ne gluži! Nāc, skaties un mācies, ja māki labāk (un rādi to), tad ver muti.

Es pieņemu, ka māku labāk. Internetā bildes esmu pārstājis publicēt jau kādus pāris gadus, bet Photo.net manas bildes ir atrodamas. Pameklēsi - atradīsi. To ko es šeit runāju forumā, tas ir mans viedoklis un pat Eltonam nav tādu tiesību kādam mēģināt aizbāzt muti. :-)

"Bet izstādos Francijā un Itālijā"
- ļoti gribētos redzēt kādus Tavus darbus izvēlējies tas sertificēti kvalificētais kurators!

Atraksti PM un es iedošu linku. Es neesmu šeit, lai reklamētu savas bildes. Bet kurators ir Gunārs Janaitis. Nākamajai BW izstādei kurators būs Lielbriedis (viņš gan ir traki grūti pierunājams:-)
Publicēts: 30.03.10 13:19
 citēt
Gudris:
Ojaars:Tipiskie latvieshi
muļķības ...palasi citu valstu forumus...viss tas pats kas te...taa ka par tiem latviešiem tipiskajiem taas ir mulkiibas ;)

..bet ko mees veelamies pieraadiit un kam ...., paaraakais pashnoverteejums vai kaa!!!
Publicēts: 30.03.10 13:24
 citēt
es uzskatu, ka uz kursiem pie sundew ir veeerts iet ja grib iemaciities tos pashus apstraades knifus, ja patiik shis cherņas stils, grib pakumuniceet ar konkreeto autori. shiis lietas autore iemaciis un apstaastiis daudz labaak kaa augstaako izgliitiibu foto jomaa ieguvis cilveeks.
Publicēts: 30.03.10 13:24 labots
 citēt
Friidis:Neesmu dižs Sundew daiļrades fans, bet šoreiz gan fottttto "agresija" vairāk ož pēc prastas greizsirdības- kaučkāda "pašmācīta provinces fotogrāfīte" uzdrošinās konkurēt ar dižo "digitālo guru" ar appelējušu starptautisko diplomu čupiņu..:)))

Frīdi, atkal uzprasies? :-)
Jo atkal tu esi izlasījis to, kas nav rakstīts un smalki sakot tā ir vienkārši tava vēlēšanās, lai tā būtu uzrakstīts, tobiš tradicionālie prastie meli.

Sāksim ar to, ka es Digitalguru nemācu fotogrāfēšanu (kaut arī man to ir prasījuši). Tā kā man ar Gundegu nav jākonkurē, vienkārši mēs bildējam pilnīgi atšķirīgas lietas un, pieļauju, ka viņai, savukārt, nepatīk mans stils.
Bet appelējušie diplomi ir ļoti regulāri jāatjauno - man ir vismaz trīs eksāmeni gadā un visi diplomi ir up-to-date, tā kā pastāvi savā šrotā pie ratiņiem - pie kompja sēžot tu vai nu neproti lasīt vai neizproti izlasīto.
Publicēts: 30.03.10 13:25
 citēt
Eltons:Cien. klon!
(nešaubos, ka Tu esi...
utt. kā tekstā.

Ļoti jauki! Paldies, ka atradi kripatu laiku man atbildēt.
Taču viss, ko tu apraksti, ir mākslinieciskie izteiksmes līdzekļi u nkas tev personīgi patīk labāk. Ja tas nebūs par daudz prasīts, atgriezīsimies pie "funktiera" un "filozofiskās jēgas". :)
Vai arī pirmīt tevi nesapratu pareizi, un ar "funktieri" Tu biji domājis autora "funktieri" kā pievērst skatītāja uzmanību savai bildei kā tādai, nevis kādai domai, ko tā varētu sevī nest?
Publicēts: 30.03.10 13:27
 citēt
andre:es uzskatu, ka uz kursiem pie sundew ir veeerts iet ja grib iemaciities tos pashus apstraades knifus, ja patiik shis cherņas stils, grib pakumuniceet ar konkreeto autori. shiis lietas autore iemaciis un apstaastiis daudz labaak kaa augstaako izgliitiibu foto jomaa ieguvis cilveeks.

Vispār černuha jau gadus 20 kā nav modē, izņemot Krieviju (un Krievu foto fanus no Latvijas).
Publicēts: 30.03.10 13:27 labots
 citēt
fottto:
Friidis:Neesmu dižs Sundew daiļrades fans, bet šoreiz gan fottttto "agresija" vairāk ož pēc prastas greizsirdības- kaučkāda "pašmācīta provinces fotogrāfīte" uzdrošinās konkurēt ar dižo "digitālo guru" ar appelējušu starptautisko diplomu čupiņu..:)))

Frīdi, atkal uzprasies? :-)
Jo atkal tu esi izlasījis to, kas nav rakstīts un smalki sakot tā ir vienkārši tava vēlēšanās, lai tā būtu uzrakstīts, tobiš tradicionālie prastie meli.

Sāksim ar to, ka es Digitalguru nemācu fotogrāfēšanu (kaut arī man to ir prasījuši). Tā kā man ar Gundegu nav jākonkurē, vienkārši mēs bildējam pilnīgi atšķirīgas lietas un, pieļauju, ka viņai, savukārt, nepatīk mans stils.
Bet appelējušie diplomi ir ļoti regulāri jāatjauno - man ir vismaz trīs eksāmeni gadā un visi diplomi ir up-to-date, tā kā pastāvi savā šrotā pie ratiņiem - pie kompja sēžot tu vai nu neproti lasīt vai neizproti izlasīto.

It-kā inteliģents vīrs spēka gados, bet uzpūtīgs, kā tītars.
Atradis kur dižoties- amatieru fotoblogā..:(((
Jau kuro reizi maina "identitāti", bet visur doma pamatā izskan tikai viena- cik viss pie jums te "smilšu kastē" slikti un cik dižajā fotopasaulē viss labi..:)
Taisnība jau ir, bet kādēļ tā tik uzbāzīgi jāatkārto!
Publicēts: 30.03.10 13:29 labots
 citēt
...
Publicēts: 30.03.10 15:06 labots
 citēt
Lunis:
Viņai kā reiz ir pedagoģiskā izglītība , "Anglenes učene" Angļu filalogs LU šamai , vēlāk arī PR kautkur vēl:):)

Luni vai lasīt nemāki vai kā? Uzrakstīju taču ko citu!
+ Jautājums - vai cilvēks bez nekādas izglītības dotajā jomā var ko mācit, kur nu vēl iemācīt? +
Dotajā jomā - nozīmē foto vai vismaz vizuālajā mākslā!

Lai takš atver angļu valodas kursus un būs kaut kāds loģisks pamats.
Bet nē "Anglenes učene" tagad mācīs vizuālo komunikāciju (konkrēti FOTO):D

Tas, ka es māku daudz maz ciešami dziedāt - vēl nenozīmē, ka tūlīt jāatver vokālā klase :D
Labākā gadījumā tas ir smieklīgi
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: