forum.gif
Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gundegas Deģes fotokursi Ogrē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.10 00:44
 citēt
Friidis:ka Fotttttttttttto ir latviešu Kartjē & Bresona misijas pārstāvis

Citāts, vieta, laiks?

P.S. Es tagad no tevis neatstāšos tikmēr, kamēr tu nevarēsi pierādīt savus vārdus vai arī atvainosies.
Publicēts: 02.04.10 07:21 labots
 citēt
:face-sad:
Publicēts: 02.04.10 11:07 labots
 citēt
Atvainojos, palaboju savu tekstiņu un netīšām izdzēsu veco!

Es netaisos atvainoties pasažierim "fotto" par neko!!!
Jau daudzus gadus esmu teorētiskā konfliktā ar šo cilvēku. Varbūt reālajā dzīvē viņš ir tiešām ir inteliģents un lādzīgs onka. Bet šeit es redzu tikai kašķīgu "bābu"! (sorry)
Un tikai vienīgā iemesla dēļ- viņš regulāri apmeklē amatieru fotolapas, tikai tādēļ lai noniecinātu amatierus un "pagarinātu savu paīso krāniņu" .
Ja viņš mēģinātu veidot kādu reālu ieguldījumu LV amatieru fotomākslā, būtu saprātīgi domāt, ka viņš rādīs savas bildes un kautko mācīs no savas pieredzes.
Bet ne vella- redzam tikai visādus Lauciniekus, otto, fotto utt. ar fotonetā dziļi noslēptām bildēm. Mums tās jāmeklē Google. Bet arī tur pašvaki- redzam tikai info par kādu Jūrmalas kolhoza izstādi, dažādiem citiem koperatīviem un dažus AFIAP diplomus. Visu cieņu Andrim, taču nekāds Andrē Bressons nav saskatāms..:) Latvijā? Gandrīz nekas!
Vai ar to būtu jālielāas?
Es cienu tikai reālus vīriešus!

P.S. Nupat padomāju- laikam būs smieklīgi skatīties, kā divi sirmi 60 gadīgi onkas kaujas...:)

Bet atceros jaunību un esmu tam gatavs! Vieniīgi derētu kāds amatiergotogrāfs, kas to pasākumu iemūžinātu.
Gadsimta cīņa- Frīdis pret Laucinieku!!!-
Publicēts: 02.04.10 11:38
 citēt
Veči!I love you!Atceraties to pantu-
Ai tēvu zeme stūru stūriem
Cik mīļš un pazīstams it viss.
Vai kaut kā tā tur bija...Klope ar statīviem,vieta,laiks,kurš bildēs...
Nu ,dieva vārds,kā vecajos laikos.:face-grin:
Publicēts: 02.04.10 12:14
 citēt
Nu gan juus te sarakstiijushi!
Kursi peec buutiibas noderiigi iesaaceejiem un visiem janbveidiigajiem.
Jaa, daudzko labu tur var iemaaciities, vajag tik klausiities, skatiities un ar galvu domaat.
Bet tas kaa te saspamojushi un ar kakuchiem pameetaajushies.. kauna nav?
Tad vel totaalajam idiotam Bizarrem akal jaabljaustaas par olympusu.. nu un ka Sundew saaka ar Oly? Bet par to ka vinja no taa suuda paargaaja uz Canon gan kautkaa neko nesaki.. Un par to ka TAADAS bildes tik ar OLY var taisiit.. nu klausaities vel taadu trulo apsargu (zinaashanai - man nekas nav pret apsargiem, iznjemot shito fruktu).
Sundew stila bildes (buusim reaali - Saudeka stila bildes) uztaisiit var 5 minuutees ar JEBKAADU KAMERU!
Tik viss "joks" ir tajaa, kas galvaa daraas.
p.s. Kursi ir taas naudas veerti.
p.p.s Plugini jau taapat mums visiem ir vieni un tie pashi, tik izmantot tos jaamaak..
Publicēts: 02.04.10 12:15
 citēt
viecha:Veči!I love you!Atceraties to pantu-
Ai tēvu zeme stūru stūriem
Cik mīļš un pazīstams it viss.
Vai kaut kā tā tur bija...Klope ar statīviem,vieta,laiks,kurš bildēs...
Nu ,dieva vārds,kā vecajos laikos.:face-grin:

Sveiks Vieča! Tu vienmēr esi bijis lāga vecis un draudzīgs foto-vārdabrāis!
Cieņā!
Diemžēl oponents fotto reālajā dzīvē tāds nav. Domāju arī ka uz statīvu kautiņu vai kādu citu reālu konfrontāciju viņš nav gatavs. Teorēiķis.
Vismaz man tā izskatās..:((((((((((((((
Publicēts: 02.04.10 12:42
 citēt
Friidis:... ka Fotttttttttttto ir latviešu Kartjē & Bresona misijas pārstāvis

Frīdi, man galīgi neinteresē tavas psicholoģiskās problēmas un naida iemesli - to tu pastāsti savam psihoanalītiķim un viņš izskaidros vai tās ir radušās alkoholisma, mazvērtības kompleksu vai miliča profesijas ietekmē.
Jautājums ir par augstāk redzamo citātu - saitu, citātu un laiku, lūdzu!

Un kāpēc tu nesauc nāburgu ogrēnieti Raimo Lielbriedi par Adams Ansel, Adams Robert, Aquin Benoit, Arbus Diane,
Atget Eugene, Avedon Richard, Baltz Lewis, Basil­ico Gabriele,
Becher Bernd & Hilla, Bellocq J.E, Bloss­feldt Karl, Bravo Manuel Alvarez,
Bresson Cartier Henri, Bur­deney David, Burke Bill, Burtynsky Edward,
Callahan Harry, Con­nor Linda, Cun­ning­ham Imogen, Dajani Tariq,
Davidson Bruce, Davies John, Davis Lynn, De Keyzer Carl,
Del­saux Cedric, Dijk­stra Rineke, Doess­ing Steen, Doisneau Robert,
Egglestone William, Eskild­sen Joakim, Evans Walker,
Feng Bin, Fink Larry, Friedlander Lee, Gasser Peter
Gohlke Frank, Gowin Emmet, Green­berg Jill, Hido Todd
Hine Lewis, Horn Rolfe, Imae Yo, Jordano Dave
Kan­der Nadav, Karsh Yousuf, Kenna Michael, Kertesz Andre,
Klett Mark, Kuyas Ferit, Lartigue Henri Jaques, Levinthal David,
Lux Loretta, Maisel David, Mapplethorpe Robert, McKee Brian,
Nixon Nicholas, Norfolk Simon, Parkeharrison Shana & Robert, Porter Eliot,
Ross Joy Judith, Salgado Sebastiao, Sander August, Schnabel Michael,
Schrager Victor, Sheikh Fazal, Shore Steven, Sieff Jean­loup,
Singh Raghuibir, Sommer Frederick, Southam Jem, Sternfeld Joel,
Sterri Bjorn, Stieglitz Alfred, Strand Paul, Stroemholm Christer,
Sturges Jock, Sudek Josef, Sugimoto Hiroshi, Tice George,
Tillim Guy, Titarenko Alexey, Van Don­gen Ron, Weston Brett,
Weston Edward, Witkin Joel Peter, Yavno Max misijas pārstāvi?

photography-now.net...
Publicēts: 02.04.10 12:54
 citēt
Milz
Publicēts: 02.04.10 13:13
 citēt
aK M
Publicēts: 02.04.10 13:16
 citēt
a
Publicēts: 02.04.10 13:57 labots
 citēt
Atvaainojos, man ir problēmas ar datoru.
Kad oponents kaut nedaudz spēs tuvoties savam lielajam sarakstam, cieņā noliekšu savu sirmo galvu!
Pagaidām nicīgi smīnu!
Publicēts: 02.04.10 14:01
 citēt
Friidis:Kad oponents kaut nedaudz spēs tuvoties savam lielajam sarakstam, cieņā noliekšu savu sirmo galvu!
Pagaidām nicīgi smīnu!

Smīni? Par oponentu Raimo? Uz veselību!!!
Publicēts: 02.04.10 14:04
 citēt
fottto:
Friidis:Kad oponents kaut nedaudz spēs tuvoties savam lielajam sarakstam, cieņā noliekšu savu sirmo galvu!
Pagaidām nicīgi smīnu!

Smīni? Par oponentu Raimo? Uz veselību!!!

Es sm
Publicēts: 02.04.10 14:16
 citēt
Sorry, dators gļuko!
Es smīnu par visnotaļ sakarīgu fotogrāferi Andri, kas jaunībā sasapņojies par Brresona&Co slavenībām, taču joprojām !nespēj samierināties , ka tāds nebūs!
Mana šķirba ir tāada, ka visu mūžu esmu bijis un esmu parasts fot?ogrāfs. Bez ambīcijām. Nu un tad
Publicēts: 02.04.10 14:23 labots
 citēt
Friidis:... kas jaunībā sasapņojies par Brresona&Co slavenībām, taču joprojām !nespēj samierināties , ka tāds nebūs!

Nu tad no tevis vēl viens obligāts citāts, kur kaut kas tamlīdzīgs būtu apgalvots!
Citādāk kaut kā neloģiski iznāk - sakies, ka mani nepazīsti (it sevišķi jau jaunībā), bet tai pat laikā apgalvo, ka zini manas slēptākās vēlēšanāas. :-)
Tas tev tādas fantāzijas, gļuki jebšu to tev pastāstīja tie zaļie velniņi pie pēdējā polša? Vai kā?
Publicēts: 02.04.10 14:42
 citēt
Paklau , fotttttttto, man šķiet, ka mūsu savstarpējās teorētiskās pretezijas jau pārsniegušas saprātīgu cilvēku konfliktu robezas!
Man ļoti žēl`, bet šķiet, ka tuprmākais risinājums varētu būt - pa šilti, pa purnu utt) ????
Publicēts: 02.04.10 15:06
 citēt
Hameleon:
Tas ir no tās pašas sērijas no kuras www.best-photo.eu

Vārds, man dēļ šī linka statistika strauji pieauga :D biežāk jāizmanto

jēzusmarija kādēļ man ir no kauna jākasās tavā vietā?!!! :shame:

nu kurš cv raksta par otro prīzi bateriju konkursā, izstādēm pāķos, tirgusbūdās, lielveikalos un locekļošanu paštaisītos klubiņos?!!!

to visu var darīt, bet par tādu sviestu tak ir jātur mute - nutad dari vismaz kā Gundega - saraksti abstrakti, neprecizējot kas tie par konkūriem, istāžu vietām un *kolekcijām* :face-sad: :face-sad: :face-sad:
Publicēts: 02.04.10 15:13
 citēt
Friidis:Paklau , fotttttttto, man šķiet, ka mūsu savstarpējās teorētiskās pretezijas jau pārsniegušas saprātīgu cilvēku konfliktu robezas!
Man ļoti žēl`, bet šķiet, ka tuprmākais risinājums varētu būt - pa šilti, pa purnu utt) ????

Tu acīmredzami progresē. Savulaik, ERfoto, tu vismaz reizes trīs deklarēji, ka ar mani nekādās diskusijās neielaidīsies, ka priekš tam tavas argumentācijas spējas ir par īsu. Un es tev liku svētu mieru, līdz tev atkal saniezējās naba un tu atkal iestrēgi sarunā. Saruna, dabiski, nebija par tēmu, bet ar nodomu mani kaut kā aizvainot. Un saruna tāpat beidzās ar apsaukāšanos no tavas puses, milicijas leksiku, jo skaistie nodomi palika nerealizēti - jo tādi kā tu, mani apvainot nevar. :-)

Šķiet, ka pašlaik tu esi nonācis pie slēdziena, ka garīgo spēju oponenta sakaušanai tev točno ir nepietiekami, tādēļ tu sāc draudēt ar vardarbību. Nu ko, tavs teksts kopā ar IP 78.84.113.161 var tikt izlasīts ne tikai šeit, Fotoblogā... :-)
Publicēts: 02.04.10 15:28
 citēt
fottto:
Friidis:Paklau , fotttttttto, man šķiet, ka mūsu savstarpējās teorētiskās pretezijas jau pārsniegušas saprātīgu cilvēku konfliktu robezas!

Tu acīmredzami progresē. Savulaik, ERfoto, tu vismaz reizes trīs deklarēji, ka ar mani nekādās diskusijās neielaidīsies, ka priekš tam tavas argumentācijas spējas ir par īsu. Un es tev liku svētu mieru, līdz tev atkal saniezējās naba un tu atkal iestrēgi sarunā. Saruna, dabiski, nebija par tēmu, bet ar nodomu mani kaut kā aizvainot. Un saruna tāpat beidzās ar apsaukāšanos no tavas puses, milicijas leksiku, jo skaistie nodomi palika nerealizēti - jo tādi kā tu, mani apvainot nevar. :-)

Šķiet, ka pašlaik tu esi nonācis pie slēdziena, ka garīgo spēju oponenta sakaušanai tev točno ir nepietiekami, tādēļ tu sāc draudēt ar vardarbību. Nu ko, tavs teksts kopā ar IP 78.84.113.161 var tikt izlasīts ne tikai šeit, Fotoblogā... :-)
Publicēts: 02.04.10 15:46
 citēt
Es nevienam nedraudu! Es tikai neciešu lielībniekus un plātīzerus. Diemžēl Tu tāds esi! Viduvējs fotogrāfs ar pasaulslavenām ambīcijām/
Vai Tev ir ko iebislst? Nav! Ir tikai ambīcijas !
Publicēts: 02.04.10 15:59
 citēt
Friidis:Es nevienam nedraudu! Es tikai neciešu lielībniekus un plātīzerus. Diemžēl Tu tāds esi! Viduvējs fotogrāfs ar pasaulslavenām ambīcijām/
Vai Tev ir ko iebislst? Nav! Ir tikai ambīcijas !

1. Ir tāda atziņa, ka neesot lielākas neveiksmes uz pasaules, kā vien sadauzīt jurista autiņu. Vai spēj izdarīt no tā kādus secinājumus? :-)

2. Par manām ambīcijām foto jomā (un vai tādas vispār ir) tu neko nevari zināt. Tev dikti gribētos, ka es tās kaut kur būtu tās paudis, bet, tā kā neko pieņemamu atrast neesi spējīgs, tev tās nākas izgudrot. Bet tavējais intelekts neļauj pat to izdarīt puslīdz ticamā paskatā. :-)

3. Varētu jau pajautāt no kurienes tu esi rāvis to lielībnieku un plātīzēri, bet tas jau ir tikpat bezcerīgs pasākums...
Publicēts: 02.04.10 16:22
 citēt
A ko- kas ir A. Šmits? Tā pa lielam ņemot- nekas īpašs. Pustukša vieta.
Bet ambīcijas- kā Kartjē Šmitam @ Co. Man neskauž!
Publicēts: 02.04.10 16:42 labots
 citēt
Friidis:Bet ambīcijas- kā Kartjē Šmitam @ Co.

Frīdi, tu esi iemācījies vienu vārdu "ambīcijas", kuru tu nesaproti (otrs ir "demagoģija"), tev nav pat priekšstata ko tas nozīmē. Tādēļ jau tu arī nevari konkreti atbildēt uz pavisam vienkāršu jautājumu: kur viņas ir, tās ambīcijas, kā izpaužas??? Vari? Taču jau nē...

P.S. Visas jaukās sarunas sakarā man īsti nav skaidrs kāpēc Frīdim ir tāds zvērīgs ienaids pret Kartjē-Bressonu un nav, piemēram, pret Avedonu, Ņūtonu, Adamsu un dažiem tūkstošiem citu fotogrāfu.

P.P.S. Kur es runāju par to ka tev skauž?
Publicēts: 02.04.10 16:53
 citēt
Vecīt, priecājos ka esi iemācījies tik daudz, kā savam senajam otto pielikt fotto .
Bet "ambīcijas" tulkojas ļoti vienkārši- kad viduvējība grib kļūt par slavenību, bet nedavelk...::)
Vai tomēr Andris Šmits nozīmē kādu ģēniju?
Nu tad palīdzi to pierādīt! Tev takš patīk konkrtēti piemēri!
Publicēts: 02.04.10 17:07 labots
 citēt
Āaaa, pareizi šito zēnu sauca Andris Šmits...apskatījos, man Groduma Jankas bildes tad tomēr patīk labāk, dikti līdzīgi, bet tomēr.
Bet tā pa lielam ir ok, Andri, Tu esi uz pareizā ceļa...vēl gadi 30-40 un būsi labākais mūsu valstī!:D

Tā turēt!
Publicēts: 02.04.10 17:09
 citēt
Friidis:Vecīt, priecājos ka esi iemācījies tik daudz, kā savam senajam otto pielikt fotto .
Bet "ambīcijas" tulkojas ļoti vienkārši- kad viduvējība grib kļūt par slavenību, bet nedavelk...::)

Jā, loģika nav tava stiprā puse. Tu apgalvo, ka "viduvējība grib kļūt par slavenību, bet nedavelk...". Tad atrodi un pastāsti mums kurā vietā figurē šis vārdiņš "grib". Kurā vietā tu tādu esi izgrābis? No sevis norakstījis?

Nu un kā tad tur palika ar to skaudību? Kur tu to esi izracis?
Publicēts: 02.04.10 17:24
 citēt
imgfoto:...vēl gadi 30-40 un būsi labākais mūsu valstī!

Tici man, nebūšu! Un zini kāpēc? Tāpēc, ka man to nevajag. Jūs abi ar Frīdi citu cilvēku motivāciju mēģiniet rakstīt no sevis pašiem - vot gribu būt slavens, gribu taisīt fenomenālas bildes, gribu, lai par mani raksta "Fotokvartāls", gribu, lai mani uzņem "Magnumā", bet, vot, nesanāk! Un no tā jūs seciniet, ka citiem tās vēlmes ir tādas pašas. Un pat prātā neienāk, ka tā var arī nebūt. :-)

Līdz ar to visu jūsu loģisko secinājumu vērtība ir ļooooti maza. Kaut kur nulles līmenī. Tas ir viens no nepateicīgākajiem nodarbošanās veidiem - rakstīt psiholoģiskos portretus. Parasti tas ir galīgi garām. ;-)
Publicēts: 02.04.10 17:41
 citēt
fottto:Tici man, nebūšu! Un zini kāpēc? Tāpēc, ka man to nevajag.

tas, protams, ir vienīgais iemesls...
Publicēts: 02.04.10 17:44
 citēt
fottto:
Friidis:Vecīt, priecājos ka esi iemācījies tik daudz, kā savam senajam otto pielikt fotto .

Jā, loģika nav tava stiprā puse. Tu apgalvo, ka "viduvējība grib kļūt par slavenību, bet nedavelk...". Tad atrodi un pastāsti mums kurā vietā figurē šis vārdiņš "grib". Kurā vietā tu tādu esi izgrābis? No sevis norakstījis?

Nu un kā tad tur palika ar to skaudību? Kur tu to esi izracis?
Publicēts: 02.04.10 18:08 labots
 citēt
MAN NAV SKAUDĪBAS! IERAKSTI GOGLĒ ANDRIS SMITS UN DABŪSI ATBILDI!
Publicēts: 02.04.10 18:17 labots
 citēt
Friidis:MAN NAV SKAUDĪBAS!

Bet kāpēc tu par to runā??? Piem. 02.04.10 18:08 un 02.04.10 16:22

Nu un kur tad manu ambīciju pierādījumi palikuši? Ko? Kāpēc tu par tiem izvairies runāt? :-)
Publicēts: 02.04.10 18:24
 citēt
Maris:
fottto:Tici man, nebūšu! Un zini kāpēc? Tāpēc, ka man to nevajag.

tas, protams, ir vienīgais iemesls...

Protams.
Publicēts: 02.04.10 18:32
 citēt
Ees esmu re
Publicēts: 02.04.10 22:57
 citēt
fotto, neņem galvā, es tak tikai Tevi kaitinu:)
Kas ir fotokvartāls?:D
Publicēts: 03.04.10 08:39
 citēt
fottto:
Friidis:MAN NAV SKAUDĪBAS!

Bet kāpēc tu par to runā??? Piem. 02.04.10 18:08 un 02.04.10 16:22

Nu un kur tad manu ambīciju pierādījumi palikuši? Ko? Kāpēc tu par tiem izvairies runāt? :-)

Andri, es tiešām esmu izbijis ments (taču nevis prasts ielas policists vai ceļu policijas naudas kāsējs)
Es biju eksperts-kriminālists ( ja neatceries- paskaties seriālu CSI), tagad esmu atvaļināts policijas majors un nekautrējos par savu pagātni! Nekad neesmu ņēmis kukuļus un man nav par ko kaunēties!!!!]
Ja to apšaubi- lūdzu nozīmē tikšanos!
Man ir gandrīz 60 gadi, bet pa lielīgu purnu vēl spēju sadot!!!
Un lūdzu- publiski!!!
Man tāds iespaids, ka savādāk Tu nemāki!
Jānis Fridrihsons
tel. 26332850
Ogre
Adresi nerakstu, jo man ir tuvinēiki!
Publicēts: 03.04.10 08:41
 citēt
Nuuu nez, kā vērotājs no malas, Paskatījos to guru... te cepiens par čaklu zināšanu aktualizāciju, sertifikātu atjaunošanu, bet piedāvā PS CS3!!! kursus??? neož pēc vismaz gadu veca pelējuma??:face-devil-grin: Ja vajadzētu mācīties es trīsreiz padomātu, vai vērts šodien iegūt CS3 sertifikātu.:face-smile:
Publicēts: 03.04.10 09:39
 citēt
Izgāju cauri 5 lapām, bet tā arī netapa skaidrs, kāpēc dažiem ir pretenzijas pret to, ka Gundega Deģe vada Gundegas Deģes fotokursus?

Jāpiekrīt kasparsf - apdiršana apdiršanas pēc.

Acīmredzot, dažiem kaut kas uz sirds un izmanto iespēju izteikties. Tad tā arī vajag teikt:
- "es labi māku fotogrāfēt, man ir daudzi diplomi, bet es nemāku ar to pelnīt naudu, taisot kursus"
- "es arī pasniedzu kursus, bet tie negūst atsaucību"
- "es neesmu spējīgs samierināties ar to, ka citi uzdrīkstas, bet es - nē"
utt., utjpr. Nevajag projicēt savus pašpārmetumus uz citiem. Varbūt problēma ir jūsos pašos un tā neapzināti nāk uz āru stulbu komentāru veidā!? ;)

:face-devil-grin:
Publicēts: 03.04.10 13:11 labots
 citēt
MartinK:Izgāju cauri 5 lapām, bet tā arī netapa skaidrs, kāpēc dažiem ir pretenzijas pret to, ka Gundega Deģe vada Gundegas Deģes fotokursus?

MartinK, izrādās, ka arī tu piederi pie ļaudīm, kas prot lasīt. Lasīt to, kas nav rakstīts. :-)
Varbūt izlasi vēlreiz to, ko es rakstīju 30.03.10 00:36 un 30.03.10 01:47. (pirmajā lapā)

Izlasīji? It sevišķi to PS? "P.S Tas ir mans personiskais viedoklis un nevienam nekādus pienākumus neuzliek. Vienkārši zināšanai, ka viedokļi mēdz būt dažādi."

Nu tad no kurienes ir grābts, ka man ir kādas pretenzijas? (man ir pretenzijas pret meli Frīdi, bet tās jau ir citas dabas:)

MartinK:Acīmredzot, dažiem kaut kas uz sirds un izmanto iespēju izteikties. Tad tā arī vajag teikt:
- "es labi māku fotogrāfēt, man ir daudzi diplomi, bet es nemāku ar to pelnīt naudu, taisot kursus"
utt., utjpr. Nevajag projicēt savus pašpārmetumus uz citiem. Varbūt problēma ir jūsos pašos un tā neapzināti nāk uz āru stulbu komentāru veidā!? ;)

"Nevajag projicēt savus pašpārmetumus uz citiem." Zelta vārdi! Tā tev arī vajadzētu rīkoties. Uz mani neviena (!) no minētajām problēmām neattiecas. Ja tu domā, ka tomēr tām ir kāds sakars ar mani, tad tev to nāksies pierādīt, citādi tā tāda tukša muldēšana un gaisa tricināšana vien ir. Lai veicas!
Publicēts: 03.04.10 13:36 labots
 citēt
zzz
Publicēts: 03.04.10 14:31
 citēt
fottto:
MartinK:Izgāju cauri 5 lapām, bet tā arī netapa skaidrs, kāpēc dažiem ir pretenzijas pret to, ka Gundega Deģe vada Gundegas Deģes fotokursus?

MartinK, izrādās, ka arī tu piederi pie ļaudīm, kas prot lasīt. Lasīt to, kas nav rakstīts. :-)
Varbūt izlasi vēlreiz to, ko es rakstīju 30.03.10 00:36 un 30.03.10 01:47. (pirmajā lapā)

Izlasīji? It sevišķi to PS? "P.S Tas ir mans personiskais viedoklis un nevienam nekādus pienākumus neuzliek. Vienkārši zināšanai, ka viedokļi mēdz būt dažādi."

Nu tad no kurienes ir grābts, ka man ir kādas pretenzijas? (man ir pretenzijas pret meli Frīdi, bet tās jau ir citas dabas:)

MartinK:Acīmredzot, dažiem kaut kas uz sirds un izmanto iespēju izteikties. Tad tā arī vajag teikt:

"Nevajag projicēt savus pašpārmetumus uz citiem." Zelta vārdi! Tā tev arī vajadzētu rīkoties. Uz mani neviena (!) no minētajām problēmām neattiecas. Ja tu domā, ka tomēr tām ir kāds sakars ar mani, tad tev to nāksies pierādīt, citādi tā tāda tukša muldēšana un gaisa tricināšana vien ir. Lai veicas!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: