Hameleon:
Vārds, man dēļ šī linka statistika strauji pieauga biežāk jāizmanto
jēzusmarija kādēļ man ir no kauna jākasās tavā vietā?!!!
nu kurš cv raksta par otro prīzi bateriju konkursā, izstādēm pāķos, tirgusbūdās, lielveikalos un locekļošanu paštaisītos klubiņos?!!!
to visu var darīt, bet par tādu sviestu tak ir jātur mute - nutad dari vismaz kā Gundega - saraksti abstrakti, neprecizējot kas tie par konkūriem, istāžu vietām un *kolekcijām*
nu ja tu zinātu, ka tas baterijas konkursā es vinnēju kameru 1500EUR vērtībā, tas vēl tajos laikos... un ka dalībnieku skaits bija tūkstošos... Ir sliktā tā pazīme rakstīt abstrakti, jo tad nevar ticēt tam kas ir uzrakstīts es varu uzrakstīt ka man bija desmitiem personālizstāžu un ka es biju pirmās vietas ieguvējs desmitos konkursos, arī starptautiskajā līmenī, bet pierādīt nevarēšu un retais, kurš jautās man pierādījumus Tā jau vienu reizi izdarīja viens ļoti pazīstams vecmeistars, ja gribat zināt vārdu - jautājiet starptautiski pazīstamajām Vilhelmam Mihailovskim, viņš bija atklājis šī mākslinieka vārdu. Bet nu es jau 3 gadus kā nepiedalos fotokonkursos. Nu tagad nav ko rakstīt
vispār interesanti kā manis nomātais domēns ir saistīts ar Gundegu un viņas kursiem? kā arī pričom tut es? man te gariņš pastāstīja šonakt, ka jo vairāk klikšķu būs uz www.best-photo.eu, jo augstāks reitings būs tai mājaslapai gūglā tā kā katram tagad ir pa divām reizēm dienā jāklikšķina un jāieraksta šeit kaut ko interesantu
principaa es izdomaaju kaa vareetu noveerst spamu pie shaadiem tematiem. jaaizveido atsevishjka foruma sadalja kuraa admini (lietotaaji?) ievieto teemu par kursiem (pleneeriem?) un uz sho teemu atbildeet nevar.
Vārds, man dēļ šī linka statistika strauji pieauga biežāk jāizmanto
jēzusmarija kādēļ man ir no kauna jākasās tavā vietā?!!!
es varu uzrakstīt ka man bija desmitiem personālizstāžu un ka es biju pirmās vietas ieguvējs desmitos konkursos, arī starptautiskajā līmenī, bet pierādīt nevarēšu un retais, kurš jautās man pierādījumus
(..)
vispār interesanti kā manis nomātais domēns ir saistīts ar Gundegu un viņas kursiem? kā arī pričom tut es?
Man jau likās, ka nesapratīsi. Lai kādus kursus tu savā profilā sarakstītu, lai cik skaļi nosauktu mājaslapu - mēs tāpat uzreiz saprotam, ka Hameleons ir Hameleons. Varbūt nebūsi pamanījis, bet pieticība izdaiļo.
Jonatans:Nu gan juus te sarakstiijushi! Kursi peec buutiibas noderiigi iesaaceejiem un visiem janbveidiigajiem. Jaa, daudzko labu tur var iemaaciities, vajag tik klausiities, skatiities un ar galvu domaat. Bet tas kaa te saspamojushi un ar kakuchiem pameetaajushies.. kauna nav? Tad vel totaalajam idiotam Bizarrem akal jaabljaustaas par olympusu.. nu un ka Sundew saaka ar Oly? Bet par to ka vinja no taa suuda paargaaja uz Canon gan kautkaa neko nesaki.. Un par to ka TAADAS bildes tik ar OLY var taisiit.. nu klausaities vel taadu trulo apsargu (zinaashanai - man nekas nav pret apsargiem, iznjemot shito fruktu). Sundew stila bildes (buusim reaali - Saudeka stila bildes) uztaisiit var 5 minuutees ar JEBKAADU KAMERU! Tik viss "joks" ir tajaa, kas galvaa daraas. p.s. Kursi ir taas naudas veerti. p.p.s Plugini jau taapat mums visiem ir vieni un tie pashi, tik izmantot tos jaamaak..
April, april! Klauns pamodaas! Jaa! Esmu tastotaals idiots gan! Un nekaunos! Bet tu, garaa vaajais, pat liidz taadam idiotam nevelc! Un lasiit nemaaki! Liidz ar to arii saprast par ko iet runa! Diemzeel arii neiemaaciisies! Skumji!
Es ne blaustos, ne ko citu. Tik smejos un nirgaajos par taadiem kaa tu.!
Apskaties vispirms kurs vispaar saaka ne par Sundew kursiem un tad raudi! Kaapeec vina uz Canon paargaaja? ZINU! Bet visiem tas nav jaazina! Ka taadas bildes var ar Oly taisiit - NETEICU! Bet gruuti jau analfabeetiem ko ieskaidrot! Bez tevis te veel paaris taadi ir, kuriem nez kaapeec nepielec par ko vispaar staasts.
Un galu galaa kaa tad ir? Te Oly suuds, te taadas Saudeka stila bildes var ar JEBKAADU KAMERU uztaisiit? Pretrunas taa kaa buutu!
Jonatans:Nu gan juus te sarakstiijushi! Kursi peec buutiibas noderiigi iesaaceejiem un visiem janbveidiigajiem. Jaa, daudzko labu tur var iemaaciities, vajag tik klausiities, skatiities un ar galvu domaat. Bet tas kaa te saspamojushi un ar kakuchiem pameetaajushies.. kauna nav? Tad vel totaalajam idiotam Bizarrem akal jaabljaustaas par olympusu.. nu un ka Sundew saaka ar Oly? Bet par to ka vinja no taa suuda paargaaja uz Canon gan kautkaa neko nesaki.. Un par to ka TAADAS bildes tik ar OLY var taisiit.. nu klausaities vel taadu trulo apsargu (zinaashanai - man nekas nav pret apsargiem, iznjemot shito fruktu). Sundew stila bildes (buusim reaali - Saudeka stila bildes) uztaisiit var 5 minuutees ar JEBKAADU KAMERU! Tik viss "joks" ir tajaa, kas galvaa daraas. p.s. Kursi ir taas naudas veerti. p.p.s Plugini jau taapat mums visiem ir vieni un tie pashi, tik izmantot tos jaamaak..
April, april! Klauns pamodaas! Jaa! Esmu tastotaals idiots gan! Un nekaunos! Bet tu, garaa vaajais, pat liidz taadam idiotam nevelc! Un lasiit nemaaki! Liidz ar to arii saprast par ko iet runa! Diemzeel arii neiemaaciisies! Skumji!
Es ne blaustos, ne ko citu. Tik smejos un nirgaajos par taadiem kaa tu.!
Apskaties vispirms kurs vispaar saaka ne par Sundew kursiem un tad raudi! Kaapeec vina uz Canon paargaaja? ZINU! Bet visiem tas nav jaazina! Ka taadas bildes var ar Oly taisiit - NETEICU! Bet gruuti jau analfabeetiem ko ieskaidrot! Bez tevis te veel paaris taadi ir, kuriem nez kaapeec nepielec par ko vispaar staasts.
Un galu galaa kaa tad ir? Te Oly suuds, te taadas Saudeka stila bildes var ar JEBKAADU KAMERU uztaisiit? Pretrunas taa kaa buutu!
man šķiet, ka tu esi palicis vienīgais, kam šī tēma vēl nav apriebusies līdz pēdējam