Eltons:Ak, Die's... kad tas reiz beigsies?! Ne portretnieku vajadzēja izbanot bet šo otro bezjēgas spamotāju...
kapec spamotaju,. Tie kursi tach reali notiek! Tas ka tev kaaaa profesionalam tantu un zirgu montetajam tas neinterese jo tur nav zirgu nenozime ka tas ir spams!
Eltons:Ak, Die's... kad tas reiz beigsies?! Ne portretnieku vajadzēja izbanot bet šo otro bezjēgas spamotāju...
kapec spamotaju,. Tie kursi tach reali notiek! Tas ka tev kaaaa profesionalam tantu un zirgu montetajam tas neinterese jo tur nav zirgu nenozime ka tas ir spams!
Eltons par alvilu..
Bet par spamu un tirgošanās/reklamēšanās topicos.. Mani arī kaitina 5x parādītās reklāmas pa TV viena seriāla laikā Es labprāt banotu to no TV, taču ir skaidrs, ka bez reklāmas arī mana seriāla nebūtu.. Tāpat forumos. Bez spama topics nogrimtu aizmirstībā un nevienu neinteresētu.. Un nepieteiktos pietiekams fotogrāfu skaits, Gudris atmestu fotogrāfēšanai ar kameru un ietu rakt grāvjus.. Vai tas ir vajadzīgs? Nē! Tāpēc vairāk spamosim, kolēģi! - sevišķi, ja topica nosaukums ir uzrakstīts pietiekami izsmeļoši, lai nav jālasa saturs
nu ja par alvilu tad es atvajnojos un piekriitu Eltonam! Bet nu laikam esmu pieradis ka visi bezjeega dirsh tikai par Gudri..tapec ta to uztveru! bet nu BZH piekriitu par parejo arii
Alternatīvai varu piedāvāt Imanta Urtāna([url=www.fototrio.lv]www.fototrio.lv[/url])nodarbību bilžu apstrādē PS un Lightroom.5.aprīlī pl.14.00 Tukumā,Raudas ielā 4(tel.29373760 Uģis)dalības maksa 6 ls. mācību tēma " Fotogrāfiju datorapastrāde" Domāta tiem, kas vismaz sākuma līmenī to prot. Lekcijas saturs: 1. Fotogrāfijas tehniskā kvalitātes prasības. 2. RAW apstrāde Adobe Lightroom 3. Fotogrāfiju apstrāde Adobe Photoshop - minimālais nepieciešamais apstrādes daudzums un secība. Krāsu korekcijas paņēmieni. 4. Sarežģītāki apstrādes paņēmieni: -darbs ar slāņiem un maskām; -debesu nomainīšana; -sejas ādas retušēšana. -perspektīvas koriģēšana.
Nu gan iegriezi... Tu man atgādināji lajtnatu Dubu no "Šveika", kad tas bija sabļāvis uz Šveiku: ...ehh, kā es viņam labi pateicu: izbeidz savu propogandu! ... jā, tieši PROPOGANDU! Bet ja nopietni, tad reizēm piegriežas to ...(paš.cenz.)... katru dienu te redzēt ar viņa muļķībām. Notiek?! Reāli?! Tu ko? Apskatījos to tukšo niekošanaos neaprīkotā dzīvokļa iztabiņā un kā rezultāts pāris vēl tukšāku saturā un nejādzīgāku kvalitātē bildīšu. Tāpēc šīs aktivitātes uztveru kā spamošanu. Re, Uģim daudz reālāks piedāvājums, ja kāds ko grib iemācīties. Vai Gundegai blakus tēmā.
nu man jau liekas ka katram ir sava teema ko grib iemaciities, kas intrese tapec nav janoliek gudra teema ja tev (jums) vina neinterese.... 100% ir dauddzi kam intrese... tapat ka lunis savus darbus tirgo pa pus tukstoti, bet man tadi pat pa briivu nav vajadziigi... man tas liekas nesaprootami... bet nu ta nu tas ir!
Gudri-skaties no pozitīvās puses,Tavs tops būs apmeklētāks,cilvēkiem vienmēr jādod izvēle,tādēļ tieši ierakstīju Tavā tēmā,lai vairāk satura būtu par foto.Kurā brīdī esi pamanījis,ka nolieku Tavu tēmu?Tu māci meitenes izģērbt,es piedāvāju nākamo processu(bilžu apstrāde) iemācīties.
Ne uz kādiem kursiem gan neiešu-par vecu tam visam.Bet vot Imanta programmas izklāstu,jeb tipa lekcijas konspektu ar iiiiiilustrācijām gan nopirktu labprāt.Pat īpaši par naudu nekaulētos nu saprāta robežās,dabiski.Zinu to veci un viņa kompetenci fototehnikā.Un dziļi pie kājas kāds viņam tur diploms ir vai nav.
uljens:Ja man 5.aprīlī kāds iedotu brīvbiļeti, tad aizietu
nu pajautā lai saziedo blogisti no savas puses brīvbileti varu vienīgi piedāvāt Lunim un Knāķim
tu ko! neesmu jau kā dažs labs, kas prasījās Alorai lai "sponsorē" FB jubilejeas pasākumas ieejas biļeti...I`m only spaming+un ja nu Lunis vai Knāķis pieteiksies ataucoties uz tavu labvēlību- dosi brīvbiļeti?
pag, bloga pasaulē viņš nav kaut kāds vietējais Čaks Noriss?
chaks noriss ir beerna shljupsts saliidzinot ar Luni...
Tu domaa ka tu fotografee? Nee, fotografee Lunis, jo Lunis ir fotoaparaats, Lunis ir matrica, Lunis ir diafragma, eksponometrs... nu taadaa garaa... slinkums jokot pa nopietnam...
pag, bloga pasaulē viņš nav kaut kāds vietējais Čaks Noriss?
chaks noriss ir beerna shljupsts saliidzinot ar Luni...
Tu domaa ka tu fotografee? Nee, fotografee Lunis, jo Lunis ir fotoaparaats, Lunis ir matrica, Lunis ir diafragma, eksponometrs... nu taadaa garaa... slinkums jokot pa nopietnam...
Labi teikts, tikai pašam Lunim diez kādi šedevri nemaz laikā nelien Vienkārši prot bildēt bez personības piegaršas un kritizēt citus
Es kaut kā pēdējā laikā eju uz to, lai spēdu nofotogrāfēt cilvēku tā, lai būtu normāli noeksponēts kadrs, lai nesaplūst ar foniņu un neizskatās plakans... No māklas man sanāk viss pārējais, kas neatbilst augstāk aprakstītajam + dziļdomīgs nosaukums
tu daudz nechammaajies .... aatri vien kljuus tik populaars, ka uz kursiem buus jaapierakstaas gadu uz prieskhu .... un tad tev nekas cits neatliks, kaa izmantot manus pakalpojumus ;-pppp ;-))))
Liepāja ir pilns ar smukiem meitukiem ...dabon 4 cilvēkus un es aizbraukšu
nu jā meituki ta Liepājā smuki ir pa pilnam ... - gribi vēl kaut ko no kādas pamācīties? vismaz pag pasākumā izskatījās ka modele tomēr tev kaut ko arī iemācīja