forum.gif
"Darbs ar Modeli" Maijā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Darbs ar Modeli" Maijā !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.10 21:28
 citēt
imgfoto:Pag...vakar braucu mājās no studijas un Liepājā, šķiet, uz ielas redzēju Luni...likās, ka haluškas...

Lunis vakar bij Kuldīgā, ne Liepājā:face-wink:
Publicēts: 05.04.10 21:31
 citēt
Gudris:
uljens:Ja man 5.aprīlī kāds iedotu brīvbiļeti, tad aizietu :)
nu pajautā lai saziedo blogisti ;) no savas puses brīvbileti varu vienīgi piedāvāt Lunim un Knāķim :face-devil-grin:

būtu man bijusi brīvbiļete:cry: ..būtu mēs abi ar Luni šodien ieradušies :cry: .. a tā es bezmērķīgi riņķoju pa veikaliem Rīgā :cry:
Publicēts: 05.04.10 21:37
 citēt
pelle:
Gudris:nu pajautā lai saziedo blogisti ;) no savas puses brīvbileti varu vienīgi piedāvāt Lunim un Knāķim :face-devil-grin:

būtu man bijusi brīvbiļete:cry: ..būtu mēs abi ar Luni šodien ieradušies :cry: .. a tā es bezmērķīgi riņķoju pa veikaliem Rīgā :cry:

:D:D:D Lunis pie Gudra :D:D:D
Publicēts: 05.04.10 21:40
 citēt
Haiduks:
pelle:

kas tur smieklīgs?? viņiem abiem nenāktu par skādi satikties un aprakt kara cirvi.
Publicēts: 05.04.10 21:56
 citēt
Gudris:ja man ir cirvis tad Lunim ir Ložmetējs :beaten::face-grin:

nu jebkurā gadījumā..lietas būtību tas nemaina
Publicēts: 05.04.10 22:33
 citēt
Bet skatos Lunis no Gudra tēmu pārķēris- darbs ar modeli... vienīgi niku cienīgums neļauj nevienam uzbraukt Lunim, bet visi tāpēc metās virsu Gudrim :D:D:D
Publicēts: 05.04.10 22:34
 citēt
pelle:
Haiduks:

kas tur smieklīgs?? viņiem abiem nenāktu par skādi satikties un aprakt kara cirvi.

Tas neder, ja visi klusēs, nestrīdēsies, blogs mirs!!!
Publicēts: 05.04.10 22:56
 citēt
Gudris:
Haiduks:ja visi klusēs, blogs mirs!!!
tiesi tā...diemžel admini lielu dalju aktīvistus ir banējuši :big_smile:

... un man lielais slinkums uznācis :D
... bet kurš virsrakstu izmainīja? aprīlī vēl divas uzrīko!!!
Publicēts: 05.04.10 23:03
 citēt
Gudris:
Haiduks:[/cite
... bet kurš virsrakstu izmainīja? aprīlī vēl divas uzrīko!!!
domā vaig ? :D nav jau tik daudz fotogrāfi kam tas interesē :what:

... interese daudziem, bet sievas un uzpūstā morāle neļauj :D
Publicēts: 05.04.10 23:42
 citēt
Gudris:
Haiduks:uzpūstā morāle neļauj :D
aha :face-grin:

tā nu gluži nav - neteiktu, ka mani neinteresētu, bet pašlaik neredzu darba augļus (vai arī ir nosacījums, ka publicēt bildes nedrīkst) :shame:
Publicēts: 06.04.10 00:07 labots
 citēt
Gudris:
uljens: (vai arī ir nosacījums, ka publicēt bildes nedrīkst) :shame:
visas nedrīkst gan :face-crying:

nē nu to es saprotu, ka visas nedrīkst - ja būs interese, ta protmas privāri vērsīšos.
p.s. man te kāds blakām čukst, par ex-kolēģi "Elīnu".. :)
Publicēts: 06.04.10 01:11
 citēt
Gudri, tavaa bilde redzams ka tiem chaljiem pilnigs izdomas trukums, visi vienaa poza stav, vareja jau interesantakus kadrejumus pamekleet.
Publicēts: 06.04.10 01:58
 citēt
versatile:Gudri, tavaa bilde redzams ka tiem chaljiem pilnigs izdomas trukums, visi vienaa poza stav, vareja jau interesantakus kadrejumus pamekleet.

versatile: tā tak fonogramma (pat man skaidrs), par to kas citos kadros - man izdoma strādā :super_man:
Publicēts: 06.04.10 12:11
 citēt
versatile:Gudri, tavaa bilde redzams ka tiem chaljiem pilnigs izdomas trukums, visi vienaa poza stav, vareja jau interesantakus kadrejumus pamekleet.
uljens:
Gudris:aha :face-grin:

tā nu gluži nav - neteiktu, ka mani neinteresētu, bet pašlaik neredzu darba augļus (vai arī ir nosacījums, ka publicēt bildes nedrīkst) :shame:

Vot te ir pareizie vārdi... ja nolasās mīkstie, tad bildēs tikai to ko uzliks Gudris un pati meitene... ja spēs paši iesaistīties procesā un radīt... būs bildes :):):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):