Kaut vienai no šīm bildēm ir nozīme pludmalei, ja tajās nekas vairāk par krasta līniju nav redzams . . tikpat labi varēja arī Liepājā bildēt
"Gudrais" vienkaŗsi spamo pieversj uzmanibu sev , tadi izskalojumi un loki ir ir pa pāris kilometriem Liepaja jau nu vispar visas malsas seviskj karaostas puse
Ko tur piebilst - pat māte daba iespītē gudra izvirtībām! Aizskaloja viņa mīļo vietu. Laikam pelnīti! (tā kā šos murgainos smailijus nesaprotu, ieliku visus)
Tiešām uzvedās kā bērns. Lv nav nekas smukāks par Tūjas gala jūras krastiem. Jebkurā gadījumā, ja nemāk, vai nav izdomas, fočēt jebkurā pludmalē, tad nav lemts arī vissmukākā...
smartins:Figņa kaut kāda. Senos laikos vispār Lielupe bija Daugavas pieteka, līdz palu laikā izskaloja izeju uz jūru tanī vietā, par kuru dažii tā uztraucas.
Un vēl senākos laikos te dinozauri staigāja un uzbruka fotogrāfiem
smartins:Figņa kaut kāda. Senos laikos vispār Lielupe bija Daugavas pieteka, līdz palu laikā izskaloja izeju uz jūru tanī vietā, par kuru dažii tā uztraucas.
Vecīt MALDIES Vēl pirms 150 gadiem Daugava ietecēja jūrā pa tadagējo "Buļupi" , Daugavgrīvas cietoksnis atrdās "Otrā" Daugavas karastā , Vēl senāk Daugava tecēja jūrā līnijā Salaspils -- TEC-2 -- Juglas ezeru sarkandaugavu ietecēja jūrā , vēl senāk arī vietā kur Gaujas grūva Daugava lejtecē ir ļoti mainīga gultne , vēl 17-18 gadsimtā neviens isti nezināja pa kuru pusi Rīgai Daugava teces uz jūru , man piemēram ir smalka Rīgas 1944 gada vācu militāra karte kur Daugavas krasts ir gar tagadējo Maskavas ielu , ja ueliek uz viņas mūslaiku GPS tad vraucot pa Krasta ielu sanāk braukjt pa Daugavas attēkām un salām pāri 18-19 gadsimtā celtiem dambjiem , es tai rajonā gāju bernudarzā un atceros kā mēs vēl 70 gadus sākumā gājām pastaigāties pāri tiltiņiem un daugavas attekām uzreiz aiz Maskavas ielas Sporta manzēžas un tai vietā kur Mols motorenes braukāj
Vecīt MALDIES Vēl pirms 150 gadiem Daugava ietecēja jūrā pa tadagējo "Buļupi" , Daugavgrīvas cietoksnis atrdās "Otrā" Daugavas karastā , Vēl senāk Daugava tecēja jūrā līnijā Salaspils -- TEC-2 -- Juglas ezeru sarkandaugavu ietecēja jūrā , vēl senāk arī vietā kur Gaujas grūva Daugava lejtecē ir ļoti mainīga gultne , vēl 17-18 gadsimtā neviens isti nezināja pa kuru pusi Rīgai Daugava teces uz jūru , man piemēram ir smalka Rīgas 1944 gada vācu militāra karte kur Daugavas krasts ir gar tagadējo Maskavas ielu , ja ueliek uz viņas mūslaiku GPS tad vraucot pa Krasta ielu sanāk braukjt pa Daugavas attēkām un salām pāri 18-19 gadsimtā celtiem dambjiem , es tai rajonā gāju bernudarzā un atceros kā mēs vēl 70 gadus sākumā gājām pastaigāties pāri tiltiņiem un daugavas attekām uzreiz aiz Maskavas ielas Sporta manzēžas un tai vietā kur Mols motorenes braukāj
Šitam derētu kādu linku ar tā laika kartēm vai citu (ne Luņa) atmiņām.. Es neticu, ka tik īsā laikā var izmainīties upes gultne P.S. Vācieši Vecrīgu arī uzcēla Daugavai otrā krastā? Ja reiz 17-18gs radās šāda veida jautājumi
Šitam derētu kādu linku ar tā laika kartēm vai citu (ne Luņa) atmiņām.. Es neticu, ka tik īsā laikā var izmainīties upes gultne P.S. Vācieši Vecrīgu arī uzcēla Daugavai otrā krastā? Ja reiz 17-18gs radās šāda veida jautājumi
Nu intreses pēc vari pazavērties Vācu militāro 1944 gada beigās izdoto Rigas kartes fragmentu Krastenes rajonu izgriezu speciali tev un kartes passi . www.kurzeme.com... pie reizes ja kādam ir varu šito pilnu samainit ar kādu pret 1939-40 gadā izdoto Rīgas 25.000 ar ielu nosaukumiem . Reku ir tāda paliela mēroga ar Vācu militāra karte ar Rīgu baig laba daugava un apkartene un Dunamundes cietoksna nocietinajumi www.kurzeme.com... Kā redzams Vācieši teicami zinājuši ka Krievi Rīgu aisargā vienīgi no jūras spuses ar Daugavgrīvas nocietināto rajonu , smuki pats rajons un tālšāvēju pozīcijas iezīmētas