forum.gif
Vakarbuļļu seksīgaa pludmale iznīcinātā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vakarbuļļu seksīgaa pludmale iznīcinātā !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.03.10 21:10
 citēt
Ar vērsto spridzināšanu var atspridzināt atpakaļ :D
Vai tad Kalngales pludmale neder :amazing:
Publicēts: 30.03.10 21:20
 citēt
labi ka gudris ''maak'' lasiit

www.delfi.lv...

LOHS. nejau spridzinaashanas deelj izpostiita
Publicēts: 30.03.10 21:29 labots
 citēt
Varkarbuļos pludmale ir 5km gara lidz pašiem Rītabuļiem:):) Pievienojos nekur citur skuķus Jurmale nebildeju , tikai Vakarbuļos
Publicēts: 30.03.10 21:31
 citēt
Gudris:
zazis:Ar vērsto spridzināšanu var atspridzināt atpakaļ :D
Vai tad Kalngales pludmale neder :amazing:
es ceru ka kko vinji dariis lietas labaa...tur bij tik seksiigi www.photodom.com... www.photodom.com... [url=http://www.photodom.com/photo/1465201

Kaut]http://www.photodom.com/photo/1465201

Kaut[/url] vienai no šīm bildēm ir nozīme pludmalei, ja tajās nekas vairāk par krasta līniju nav redzams . . tikpat labi varēja arī Liepājā bildēt
Publicēts: 30.03.10 21:32
 citēt
vai tad visu 5 km pludmali noslaucija tas ledus :amazing:
Publicēts: 30.03.10 21:34 labots
 citēt
Gudris:[ es ceru ka kko vinji dariis lietas labaa...tur bij tik seksiigi www.photodom.com... www.photodom.com... www.photodom.com...

Pēc bildēm gan izskatās, ka kko tādu var uzbildēt jebkurā citā random L-jas pludmalē. Neredzu pamatu uztraukumam.

Ups - NIN jau paspēja pirmais iedrukāt :D
Publicēts: 30.03.10 21:40
 citēt
Gudris:tieši dēļ krasta līnijas es uz turieni arī braucu :cry::cry::cry: rīt braukšu skatīties kas tur palicis pāri :face-sad:

Uun, kas tad tieši tajā krasta līnijā bija tik īpašs, kas atšķirtu to no citām pludmalēm? :)
Publicēts: 30.03.10 21:47
 citēt
Saulkrastos (pie pabažiem) ir tieši tāda pati krasta līnija ;)
Publicēts: 30.03.10 22:22
 citēt
Smiltis un ūdens, kāda starpība kur fočēt :D
Publicēts: 30.03.10 22:29
 citēt
NIN:

Kaut vienai no šīm bildēm ir nozīme pludmalei, ja tajās nekas vairāk par krasta līniju nav redzams . . tikpat labi varēja arī Liepājā bildēt

"Gudrais" vienkaŗsi spamo pieversj uzmanibu sev , tadi izskalojumi un loki ir ir pa pāris kilometriem Liepaja jau nu vispar visas malsas seviskj karaostas puse:):)
Publicēts: 31.03.10 09:17
 citēt
Ko tur piebilst - pat māte daba iespītē gudra izvirtībām! Aizskaloja viņa mīļo vietu. Laikam pelnīti! :anger::bad_egg::bad_smile::beaten::big_smile::cry::exciting::grimace::haha::shame::what::amazing: (tā kā šos murgainos smailijus nesaprotu, ieliku visus)
Publicēts: 31.03.10 09:28
 citēt
Tiešām uzvedās kā bērns. Lv nav nekas smukāks par Tūjas gala jūras krastiem.
Jebkurā gadījumā, ja nemāk, vai nav izdomas, fočēt jebkurā pludmalē, tad nav lemts arī vissmukākā...
Publicēts: 31.03.10 09:49
 citēt
Jā, tie sprādzieni tomēr ļoti interesanti ir bijuši. To rezultātā vairākus gadus atpakaļ jūras krastus dikti izskaloja :D:D:D
Publicēts: 31.03.10 12:39
 citēt
Figņa kaut kāda. Senos laikos vispār Lielupe bija Daugavas pieteka, līdz palu laikā izskaloja izeju uz jūru tanī vietā, par kuru dažii tā uztraucas.
Publicēts: 31.03.10 12:43
 citēt
smartins:Figņa kaut kāda. Senos laikos vispār Lielupe bija Daugavas pieteka, līdz palu laikā izskaloja izeju uz jūru tanī vietā, par kuru dažii tā uztraucas.

Un vēl senākos laikos te dinozauri staigāja un uzbruka fotogrāfiem :D
Publicēts: 31.03.10 14:03
 citēt
smartins:Figņa kaut kāda. Senos laikos vispār Lielupe bija Daugavas pieteka, līdz palu laikā izskaloja izeju uz jūru tanī vietā, par kuru dažii tā uztraucas.

Vecīt MALDIES :):) Vēl pirms 150 gadiem Daugava ietecēja jūrā pa tadagējo "Buļupi" , Daugavgrīvas cietoksnis atrdās "Otrā" Daugavas karastā , Vēl senāk Daugava tecēja jūrā līnijā Salaspils -- TEC-2 -- Juglas ezeru sarkandaugavu ietecēja jūrā , vēl senāk arī vietā kur Gaujas grūva :):) Daugava lejtecē ir ļoti mainīga gultne , vēl 17-18 gadsimtā neviens isti nezināja pa kuru pusi Rīgai Daugava teces uz jūru , man piemēram ir smalka Rīgas 1944 gada vācu militāra karte kur Daugavas krasts ir gar tagadējo Maskavas ielu , ja ueliek uz viņas mūslaiku GPS tad vraucot pa Krasta ielu sanāk braukjt pa Daugavas attēkām un salām pāri 18-19 gadsimtā celtiem dambjiem , es tai rajonā gāju bernudarzā un atceros kā mēs vēl 70 gadus sākumā gājām pastaigāties pāri tiltiņiem un daugavas attekām uzreiz aiz Maskavas ielas Sporta manzēžas un tai vietā kur Mols motorenes braukāj:):)
Publicēts: 31.03.10 14:22
 citēt
ķengaragā bija forši pontoni Daugavā iekšā, ja nu kas...
Publicēts: 31.03.10 14:34
 citēt
Lunis:

Vecīt MALDIES :):) Vēl pirms 150 gadiem Daugava ietecēja jūrā pa tadagējo "Buļupi" , Daugavgrīvas cietoksnis atrdās "Otrā" Daugavas karastā , Vēl senāk Daugava tecēja jūrā līnijā Salaspils -- TEC-2 -- Juglas ezeru sarkandaugavu ietecēja jūrā , vēl senāk arī vietā kur Gaujas grūva :):) Daugava lejtecē ir ļoti mainīga gultne , vēl 17-18 gadsimtā neviens isti nezināja pa kuru pusi Rīgai Daugava teces uz jūru , man piemēram ir smalka Rīgas 1944 gada vācu militāra karte kur Daugavas krasts ir gar tagadējo Maskavas ielu , ja ueliek uz viņas mūslaiku GPS tad vraucot pa Krasta ielu sanāk braukjt pa Daugavas attēkām un salām pāri 18-19 gadsimtā celtiem dambjiem , es tai rajonā gāju bernudarzā un atceros kā mēs vēl 70 gadus sākumā gājām pastaigāties pāri tiltiņiem un daugavas attekām uzreiz aiz Maskavas ielas Sporta manzēžas un tai vietā kur Mols motorenes braukāj:):)

Šitam derētu kādu linku ar tā laika kartēm vai citu (ne Luņa) atmiņām.. :) Es neticu, ka tik īsā laikā var izmainīties upes gultne :)
P.S. Vācieši Vecrīgu arī uzcēla Daugavai otrā krastā? Ja reiz 17-18gs radās šāda veida jautājumi :D
Publicēts: 31.03.10 14:40
 citēt
Publicēts: 31.03.10 14:48
 citēt
Re kur ir otrā pusē...viduslaikos zīmojot debespuses nelika vienmēr Z augšā...:D:D:D:D
4.bp.blogspot.com...
Publicēts: 31.03.10 14:48
 citēt
versatile:lv.wikipedia.org...

Paldies.
Publicēts: 01.04.10 23:57 labots
 citēt
Bzh:

Šitam derētu kādu linku ar tā laika kartēm vai citu (ne Luņa) atmiņām.. :) Es neticu, ka tik īsā laikā var izmainīties upes gultne :)
P.S. Vācieši Vecrīgu arī uzcēla Daugavai otrā krastā? Ja reiz 17-18gs radās šāda veida jautājumi :D

Nu intreses pēc vari pazavērties Vācu militāro 1944 gada beigās izdoto Rigas kartes fragmentu Krastenes rajonu izgriezu speciali tev un kartes passi . www.kurzeme.com... pie reizes ja kādam ir varu šito pilnu samainit ar kādu pret 1939-40 gadā izdoto Rīgas 25.000 ar ielu nosaukumiem . Reku ir tāda paliela mēroga ar Vācu militāra karte ar Rīgu baig laba daugava un apkartene un Dunamundes cietoksna nocietinajumi :):) www.kurzeme.com... Kā redzams Vācieši teicami zinājuši ka Krievi Rīgu aisargā vienīgi no jūras spuses ar Daugavgrīvas nocietināto rajonu , smuki pats rajons un tālšāvēju pozīcijas iezīmētas:)
Publicēts: 02.04.10 15:52
 citēt
Vai shii nav tava sexiigaa pludmale? :D img.fotoblog.lv...
Publicēts: 02.04.10 19:21 labots
 citēt
Gudris:
Lutums:Vai shii nav tava sexiigaa pludmale? :D img.fotoblog.lv...
ne īstais sekss ir uz paša stūra starp jūru un lielupi tāds smuks līkumiņš tur bija...tagad tā visa mala noskalota :face-crying:

uz paša stūra odu nav? :)
Publicēts: 02.04.10 20:02
 citēt
Gudris:
alvils:
uz paša stūra odu nav? :)
mezhaa kaapaas ir pie juuras nav

mums bija arī pie jūras, arī pašā jūrā. visvairāk TIEŠI pie lielupes... no kurienes arī Lutuma bilde.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):