forum.gif
Fotoblogerēm:)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoblogerēm:)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.10 14:29 labots
 citēt
Vai būtu interese pafotogrāfēt vīriešu kārtas modeli? Ja savāktos kādas 3-4 gribētājas/gribētāji, pasākums maksātu ~ Ls 10 no cilvēka. Tās plikās/pusplikās meitenes jau apnikušas vai ne?:)

www.imgfoto.lv

Ja ir interese, lūgums rakstīt uz PM.

Naktsmājas turpat blakus www.fontaineroyal.lv kam nu tas ir aktuāli.
Publicēts: 31.03.10 14:32
 citēt
P.S.

Negarantēju, ka puisis izģērbsies pavisam plikiņš, bet tas būs atkarīgs no fotogrāfu spējām, pieļauju:D
Publicēts: 31.03.10 15:10
 citēt
pats par modeli iesi?
Publicēts: 31.03.10 15:13
 citēt
varbūt laikus noprecizē puiša izmērus, tas uzreiz varētu izsijāt interesentes......
Publicēts: 31.03.10 15:19
 citēt
Laciz:pats par modeli iesi?

Nea, es pasniegšu meitenēm atspirdzinošus dzērienus...:)
Publicēts: 31.03.10 15:20
 citēt
NilsS:varbūt laikus noprecizē puiša izmērus, tas uzreiz varētu izsijāt interesentes......

Nu doma ir, ka varētu būt kāds bodybuilders...sanāktu inetersantas gaismu/ēnu spēles uz auguma - reljefs kā ne kā...nevis kā mums tirliņiem:D
Publicēts: 31.03.10 15:20
 citēt
aaa, a es domaaju - maaciisi izgjeerbt :D
Publicēts: 31.03.10 15:21
 citēt
duriks:D
 citēt
imgfoto:
NilsS:varbūt laikus noprecizē puiša izmērus, tas uzreiz varētu izsijāt interesentes......

Nu doma ir, ka varētu būt kāds bodybuilders...sanāktu inetersantas gaismu/ēnu spēles uz auguma - reljefs kā ne kā...nevis kā mums tirliņiem:D

nujā - jums tirliņiem :face-crying:
bet vispār precizē vairāk parametru, tā sakot.....
 citēt
imgfoto:

a Tu uztaisi aptauju meiteneem - pieljauju, ka tirlinjus fotografeet ir interesantaak par galjas blaakjiem
Publicēts: 31.03.10 15:25
 citēt
Nils, tu domā par TĀ izmēriem? Man nav tādas informācijas:D:D:D Un vispār njeopošļajķe manu tēmu. Nopietns pasākums!
Publicēts: 31.03.10 15:28
 citēt
Vo, to es saprotu - beidzot kāds piedāvā veci pabildēt:face-grin:
Publicēts: 31.03.10 15:28
 citēt
Gudris:pats Šveiduks par modeli ies ? :face-grin:

Nebūtu problēmu sarunāt, tik diez vai tas šajā gadījumā būtu vajadzīgs... Sāks vēl fotogrāfītes pēc sava prāta regulēt, kā viņš stāvēs, kā viņu bildēt un tā...ja jūti vēlmi pēc Šveiduka k-ga, varam noorganizēt, tik jāpajautā cik tas maksās ;)
Publicēts: 31.03.10 15:29
 citēt
imgfoto:Nils, tu domā par TĀ izmēriem? Man nav tādas informācijas:D:D:D Un vispār njeopošļajķe manu tēmu. Nopietns pasākums!
kas kas? nopietns pasaakums? FB forums? sanaak sanaak spamotaaji :D

Tu tak noteikti esi veel skaidraa shodien, tad tak sapratiisi, ka katram savs topiks liekas NOPIETNS, arii tie topiku, kurus taa miili piespamot pats. Arii Gudra topiki :D
Publicēts: 31.03.10 15:29
 citēt
alora:Vo, to es saprotu - beidzot kāds piedāvā veci pabildēt:face-grin:

vienmēr laipni, ļuboj kapriz za vaši djeņgi!;)
Publicēts: 31.03.10 15:30
 citēt
Vispār, es vairs Gudra topikos nespamoju, bija tāds grēks, bet sapratu ka tas nav labi un ciešu, bet mēģinu atturēties;)
Publicēts: 31.03.10 15:30
 citēt
a vai tad ir probleemas? Vai probleemas tajaa, ka nav publisku vechu bildeeshanas? Eksperiimenta kaartiibaa ieliec topiku - gribu veci pabildeet. Gan jau kaada striipa pieteiksies.
Publicēts: 31.03.10 15:31
 citēt
imgfoto:Vispār, es vairs Gudra topikos nespamoju, bija tāds grēks, bet sapratu ka tas nav labi un ciešu, bet mēģinu atturēties;)
Vinsh spamoja. Kauneejaas, cieta... un atkal spamoja... :D
Publicēts: 31.03.10 15:32
 citēt
Laci, negribi būt par modeli?:D:D:D
Publicēts: 31.03.10 15:33
 citēt
imgfoto:Laci, negribi būt par modeli?:D:D:D
Arii shloseru var dabuut par modeli. Jautaajums tikai par naudas summu ko esi gatavs maksaat
Publicēts: 31.03.10 15:34
 citēt
imgfoto:Laci, negribi būt par modeli?:D:D:D
ja man kaada fotograafe izteiktu konkreetu ppiedaavaajumu - apsveertu. ir bijushi precedenti. taa ka man baigi vajadzeetu - nebuus iisti preciizi
Publicēts: 31.03.10 15:40 labots
 citēt
imgfoto tu tāds fašists , Dzekus kāreiz saskries bildēt dzeki , tas tā no BIZNESA pieredzes :):) Tev tak tur Hotjelis blakus , uzrīko puišiem "Vakariņu" ar bildēšanu , piķis buss STIPRI lielāks un vairāk kā ar "Blondīnēm" :):)
Publicēts: 31.03.10 15:42 labots
 citēt
Nu pa lielam jau aiz inerces uzrakstīju ka blogerēm:) Re kā lācis arī rkasta - fotogrāfe, bet kas prātā...:)
Publicēts: 31.03.10 15:46
 citēt
Laciz:
a vai tad ir probleemas? Vai probleemas tajaa, ka nav publisku vechu bildeeshanas? Eksperiimenta kaartiibaa ieliec topiku - gribu veci pabildeet. Gan jau kaada striipa pieteiksies.

Neesmu nekad meklējusi plenērus, tāpēc nezinu vai tiek piedāvāti vīrieši arī kā modeļi. Gan jau ka papilnam. Bet par to eksperimentālo topiku....man jau tāds padomā, bet, kad nedaudz siltāks paliks. Ir idejas un vajag drosmīgus vīriešus.....ne drosmīgus, lai pliki apkārt skraidītu, bet tādus, kas pārliecināti par sevi, brīvi jūtas foto kameras priekšā;)
Publicēts: 31.03.10 15:48
 citēt
alora, brauksi mani pabildēt?:D
Publicēts: 31.03.10 15:49 labots
 citēt
alora:
Laciz: vai tad ir probleemas? Vai probleemas tajaa, ka nav publisku vechu bildeeshanas? Eksperiimenta kaartiibaa ieliec topiku - gribu veci pabildeet. Gan jau kaada striipa pieteiksies.

Neesmu nekad meklējusi plenērus, tāpēc nezinu vai tiek piedāvāti vīrieši arī kā modeļi. Gan jau ka papilnam. Bet par to eksperimentālo topiku....man jau tāds padomā, bet, kad nedaudz siltāks paliks. Ir idejas un vajag drosmīgus vīriešus.....ne drosmīgus, lai pliki apkārt skraidītu, bet tādus, kas pārliecināti par sevi, brīvi jūtas foto kameras priekšā;)

emmmm, a ja nu tiem brīvajiem kas sasprings raugoties Tevī......:face-glasses:
Publicēts: 31.03.10 15:55
 citēt
imgfoto:alora, brauksi mani pabildēt?:D

Par maksu nebraukšu:D
Publicēts: 31.03.10 15:56
 citēt
Es par velti papozēšu, tik studijas izmantošanu būs jāapmaxā:D
Publicēts: 31.03.10 15:56
 citēt
alora:
imgfoto:alora, brauksi mani pabildēt?:D

Par maksu nebraukšu:D

a ja Tev maxsās ar ne vai ?
Publicēts: 31.03.10 15:57
 citēt
NilsS:
alora:

Noteikti, nē.
Publicēts: 31.03.10 15:58
 citēt
piesakos alorai par modeli :face-smile:
Publicēts: 31.03.10 15:59
 citēt
imgfoto:Es par velti papozēšu, tik studijas izmantošanu būs jāapmaxā:D

Nemaksāšu ne par kādu studiju. Studija vispār pieriebusies līdz nemaņai. Gribu ārā;)
Publicēts: 31.03.10 16:01
 citēt
shvaboc:piesakos alorai par modeli :face-smile:

Redz, viens jau man ir :) Tad tik jāsagaida siltāks laiks un iedvesma, jāuztaisa topiks un visi brīvie jāsasēdina mašīnā un jāved uz mežu bildēties :D
Publicēts: 31.03.10 16:01
 citēt
Mežs der :face-glasses:
Publicēts: 31.03.10 16:05
 citēt
alora:
NilsS:

Noteikti, nē.
a kaa var garanteet nesaspringshanu?
Publicēts: 31.03.10 16:07
 citēt
padumju armijas kompots garantēs...
Publicēts: 31.03.10 16:08
 citēt
imgfoto:padumju armijas kompots garantēs...
miiti veciit. domaaju ka nejeedz ko runaa
Publicēts: 31.03.10 16:08
 citēt
Laciz:
alora:
Noteikti, nē.
a kaa var garanteet nesaspringshanu?

Pieredze :)
Publicēts: 31.03.10 16:16
 citēt
Laciz:
imgfoto:padumju armijas kompots garantēs...
miiti veciit. domaaju ka nejeedz ko runaa

Vispār jau joks tas bija, esmu to sūdu atdzēries...:D
Publicēts: 31.03.10 16:22
 citēt
imgfoto:
Laciz:iiti veciit. domaaju ka nejeedz ko runaa

Vispār jau joks tas bija, esmu to sūdu atdzēries...:D
esmu pastraadaajis divaas padomju armijas daljas virtuvees. Vieniigaa iespeeja, ka jau teejas pakas naaca ar kaut kaadiem piemaisiijumiem. es nezinu ko tieshi Tu esi atdzeeries... (bet tas daudz ko izskaidro....... :D)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):