Vai būtu interese pafotogrāfēt vīriešu kārtas modeli? Ja savāktos kādas 3-4 gribētājas/gribētāji, pasākums maksātu ~ Ls 10 no cilvēka. Tās plikās/pusplikās meitenes jau apnikušas vai ne?
Nebūtu problēmu sarunāt, tik diez vai tas šajā gadījumā būtu vajadzīgs... Sāks vēl fotogrāfītes pēc sava prāta regulēt, kā viņš stāvēs, kā viņu bildēt un tā...ja jūti vēlmi pēc Šveiduka k-ga, varam noorganizēt, tik jāpajautā cik tas maksās
imgfoto:Nils, tu domā par TĀ izmēriem? Man nav tādas informācijas Un vispār njeopošļajķe manu tēmu. Nopietns pasākums!
kas kas? nopietns pasaakums? FB forums? sanaak sanaak spamotaaji
Tu tak noteikti esi veel skaidraa shodien, tad tak sapratiisi, ka katram savs topiks liekas NOPIETNS, arii tie topiku, kurus taa miili piespamot pats. Arii Gudra topiki
alora:Vo, to es saprotu - beidzot kāds piedāvā veci pabildēt
a vai tad ir probleemas? Vai probleemas tajaa, ka nav publisku vechu bildeeshanas? Eksperiimenta kaartiibaa ieliec topiku - gribu veci pabildeet. Gan jau kaada striipa pieteiksies.
imgfoto tu tāds fašists , Dzekus kāreiz saskries bildēt dzeki , tas tā no BIZNESA pieredzes Tev tak tur Hotjelis blakus , uzrīko puišiem "Vakariņu" ar bildēšanu , piķis buss STIPRI lielāks un vairāk kā ar "Blondīnēm"
alora:Vo, to es saprotu - beidzot kāds piedāvā veci pabildēt
a vai tad ir probleemas? Vai probleemas tajaa, ka nav publisku vechu bildeeshanas? Eksperiimenta kaartiibaa ieliec topiku - gribu veci pabildeet. Gan jau kaada striipa pieteiksies.
Neesmu nekad meklējusi plenērus, tāpēc nezinu vai tiek piedāvāti vīrieši arī kā modeļi. Gan jau ka papilnam. Bet par to eksperimentālo topiku....man jau tāds padomā, bet, kad nedaudz siltāks paliks. Ir idejas un vajag drosmīgus vīriešus.....ne drosmīgus, lai pliki apkārt skraidītu, bet tādus, kas pārliecināti par sevi, brīvi jūtas foto kameras priekšā
Laciz: vai tad ir probleemas? Vai probleemas tajaa, ka nav publisku vechu bildeeshanas? Eksperiimenta kaartiibaa ieliec topiku - gribu veci pabildeet. Gan jau kaada striipa pieteiksies.
Neesmu nekad meklējusi plenērus, tāpēc nezinu vai tiek piedāvāti vīrieši arī kā modeļi. Gan jau ka papilnam. Bet par to eksperimentālo topiku....man jau tāds padomā, bet, kad nedaudz siltāks paliks. Ir idejas un vajag drosmīgus vīriešus.....ne drosmīgus, lai pliki apkārt skraidītu, bet tādus, kas pārliecināti par sevi, brīvi jūtas foto kameras priekšā
emmmm, a ja nu tiem brīvajiem kas sasprings raugoties Tevī......
alora:
emmmm, a ja nu tiem brīvajiem kas sasprings raugoties Tevī......
Vispār jau joks tas bija, esmu to sūdu atdzēries...
esmu pastraadaajis divaas padomju armijas daljas virtuvees. Vieniigaa iespeeja, ka jau teejas pakas naaca ar kaut kaadiem piemaisiijumiem. es nezinu ko tieshi Tu esi atdzeeries... (bet tas daudz ko izskaidro....... )