forum.gif
Vai fotogrāfiem un redaktoriem ir sirdsapziņa?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai fotogrāfiem un redaktoriem ir sirdsapziņa?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.10 14:46
 citēt
spriežot pēc konkrētās bildes, laikam jāizsecina, ka jautājums bija retoriskas dabas, un atbilde uz to ir "nē"...
Publicēts: 01.04.10 14:50
 citēt
Gudris:dzīvē viņa smukāka...

uz viņu Tev stāv?
Publicēts: 01.04.10 14:51
 citēt
nez - es to beibi nepaziistu un ja ari kaut kur esmu redzeejusi TV - neesmu pi eversusi uzmajiibu un bilde man liekas normaala ...
Publicēts: 01.04.10 14:59
 citēt
Schnircks:
dansiga:nez - es to beibi nepaziistu un ja ari kaut kur esmu redzeejusi TV - neesmu pi eversusi uzmajiibu un bilde man liekas normaala ...

Paskaties viņu traukos elvē- pat tur jebkura bilde ir šedevrs salīdzinot ar to mango.

A, ko Tu gribēji?

Gan jau ka bija sekojoši:
Fotogrāfam gan jau ka piecīti samaksāja tas ar vienu blicenu uzblieza atdeva jēlmateriālu, kuru web administrators- grafiķis sačakarēja...
Publicēts: 01.04.10 15:06
 citēt
apsaktiijos traukos ;-))) izskataas, ka cits cilveeks .... Bet tik un taaa - mango bilde man patiik ;-)))
Publicēts: 01.04.10 15:38
 citēt
Bilde ta bilde.Man ne pārāk.Es te vairāk par tiem komentāriem sāku strjomu laist.Ja šito kaut kā nebremzēs,slikti beigsies.Te jau vairs nav runa par ētiku vai lielu bezkaunību.Tas velk uz morālu degradāciju .Visas tautas-tieši to,kuri sevi sauc par godīgajiem un apzagtajiem utt.
Publicēts: 01.04.10 16:36
 citēt
dansiga:bilde man liekas normaala ...
man gan ne, piedod, ja vari un ja nevari, arī! :face-kiss:
Publicēts: 01.04.10 16:44
 citēt
tik tizli nofotografēt ir jāmāk! :anger:
Publicēts: 01.04.10 16:47
 citēt
NorthernWerewolf:tik tizli nofotografēt ir jāmāk! :anger:
a Tu citas mango - šmango bildes pačolē! :face-sad:
Publicēts: 01.04.10 17:34
 citēt
Deputāta cienīga nodarbe - darba laikā vērtēt privāta iedzeltena portāla fotogrāfiju kvalitāti:)
šādi mēs attīstamies, vai ne?
Publicēts: 01.04.10 18:17
 citēt
Droperidol:Deputāta cienīga nodarbe - darba laikā vērtēt privāta iedzeltena portāla fotogrāfiju kvalitāti:)

par šo te brīnos - kāds te sakars, ka Schnircks ir deputāts? Kā saprotu, lielākā daļa šajā portālā spamojošo ir algoti darbinieki. Visticamāk ar stingri noteiktiem biroja darba laikiem, atšķirībā, piemēram, no deputātiem Saeimā, kuriem nav noteikta darbalaika no 9 līdz 18. Drīzāk jau darba devējam vajadzētu pajautāt ko darba laikā darbinieki dara šajā portālā.

Savukārt ja par iesākto topiku - cik esmu ieskatījies mango.lv portālā, liekas, ka bildes ir atbilstošas saturam un mērķim. Domāju, ka publika var atspringt un necerēt nākotnē redzēt mega krutas bildes ziņu portālos, žurnālos un avīzēs, izņemot dažus izņēmuma gadījumus un reklāmu. It ipaši Latvijā. Iemesls slēpjas pašos lasītājos - neesat pelnījuši.
Publicēts: 01.04.10 18:36
 citēt
ak34:
Droperidol:Deputāta cienīga nodarbe - darba laikā vērtēt privāta iedzeltena portāla fotogrāfiju kvalitāti:)

par šo te brīnos - kāds te sakars, ka Schnircks ir deputāts? Kā saprotu, lielākā daļa šajā portālā spamojošo ir algoti darbinieki. Visticamāk ar stingri noteiktiem biroja darba laikiem, atšķirībā, piemēram, no deputātiem Saeimā, kuriem nav noteikta darbalaika no 9 līdz 18. Drīzāk jau darba devējam vajadzētu pajautāt ko darba laikā darbinieki dara šajā portālā.

Savukārt ja par iesākto topiku - cik esmu ieskatījies mango.lv portālā, liekas, ka bildes ir atbilstošas saturam un mērķim. Domāju, ka publika var atspringt un necerēt nākotnē redzēt mega krutas bildes ziņu portālos, žurnālos un avīzēs, izņemot dažus izņēmuma gadījumus un reklāmu. It ipaši Latvijā. Iemesls slēpjas pašos lasītājos - neesat pelnījuši.

Kaa tas ir - nav pelniijushi? lasiitaajiem jaapiestraadaa kautkur aviizee?
Publicēts: 01.04.10 19:26 labots
 citēt
Schnircks:
www.mango.lv...

Schnircks:
Paskaties viņu traukos elvē- pat tur jebkura bilde ir šedevrs salīdzinot ar to mango.

Ko jūs cepaties tas vienakrši ir CITAS estētikas paraugss:):)
Gribi izvilkumu no autora CV , man tas izsaka būtībā vissu:):)

2007 University of Applied Sciences and Arts in Hannover, Department of photography
2005 Latvian Academy of Art (LMA), Department of Visual Communication
2001 Riga Design and Art school (RDMV),Department of Environmental design

2007 Photographer photoagency F64

Skatos pat vienu skoliņu esam apmeklējuši tik ar gandrīz 10 gadu starpību:):)

UN ĪZTENĪBĀ sesija nav sūdīga tik MANGO redaktors ir VIZUĀLS IDIOTS atradis Missenes bildi kas pat publiskā servisā nāv:):)

Tieši patreiz `jus to viņam varat pateikt Juanajā spīķeru galerijā pietam komplektā ar F64 šefu viņi diskutē par "Foto WEBmēdijos" :D:D
Publicēts: 01.04.10 19:31 labots
 citēt
nu nepavisam nesaliekās, ka čalis kādā fotō vai vizuālā depirdamentā būtu mācījies vai strādājis. :face-sad: izskatās, ka vizuālā vai fotō depirdamentā maksimums pačurāt iegājis. :face-grin:
tas F64 a glupi kadrē un šķibi bildē. :face-sad:
Publicēts: 01.04.10 20:06 labots
 citēt
Lunis:

UN ĪZTENĪBĀ sesija nav sūdīga tik MANGO redaktors ir VIZUĀLS IDIOTS atradis Missenes bildi kas pat publiskā servisā nāv:):)

Tieši tā jo :D
Bilde ir tai sesijā, tikai MANGO ģēnijs to ir "pareizi" apgraizījis :D

foto.f64.lv...

Bet man gan patīk - personas būtību labāk atspoguļo :D
Jo tādas jau arī uz šiem DŪRU salidojumiem iet :haha:
Publicēts: 02.04.10 08:33
 citēt
paskatījos draugos.lv viņas albūmu....
šoreiz nepiekritīšu....viņai patiešām ir ļoti specifiska, sarežģīta seja...arī albumā neatradu profiņa bildētas, kas man patiktu...tur ir jāpiestrādā ! IMHO
Publicēts: 02.04.10 16:20
 citēt
griezite:
Lunis:

foto.f64.lv...

Un tur tā bilde būtu affigenna labā...?
Publicēts: 02.04.10 16:22 labots
 citēt
imgfoto:
griezite:

foto.f64.lv...

Un tur tā bilde būtu affigenna labā...?

Normāla , a ko tu gribēji "Saldi nogludinātu čiksu atšaut pakaļu" mož labāk gultā vēl labāk bez drabītēm? Preses foto ar toa tšķirās no tupa "Glamurņika" ka tur reti ko "Uzlabo" :):)
Publicēts: 02.04.10 16:26 labots
 citēt
Nē nu normāla bilde, tik neredzu kas tur būtu sabojāts apgraizot... Tur pat digitālā pēcapstrāde veikta(uzmačīts sofligt laijeris virsū), kas saprotu, tāda veida bilžu warehausā parasti netiek darīts. Viņi taču tur vnk iet, bliež, un krāmē optam iekšā avosj kāds nopērk vai ne?

:D
Kamēr rakstīju - tu jau pielaboji...nu jā, es jau par to brīnos, ka te ir uzlabots...
Publicēts: 02.04.10 16:44
 citēt
imgfoto:Nē nu normāla bilde, tik neredzu kas tur būtu sabojāts apgraizot... Tur pat digitālā pēcapstrāde veikta(uzmačīts sofligt laijeris virsū), kas saprotu, tāda veida bilžu warehausā parasti netiek darīts. Viņi taču tur vnk iet, bliež, un krāmē optam iekšā avosj kāds nopērk vai ne?

:D
Kamēr rakstīju - tu jau pielaboji...nu jā, es jau par to brīnos, ka te ir uzlabots...

Bez muļķigās apgraizīšanas viņa vēl arī ir "Uzlabota" pēc redakcijas uzsskatiem par "Skaistumu" :):) Ne presses bildes neuzlabi tik medz apkadrēt un līmeņus salīmeņot , raga vēl drīkstot ģeometriju izlabot. Bet nu vairums arī to nedara izmanto kautkādi Fotostacijas bāzes iestādijumu un miers. Bet jakā kas "Pie saldajiem" tur ir bildes struktura isstas citada gaišāka pirmkārt un mīkstāka.
Publicēts: 02.04.10 16:56
 citēt
Pag tad tā ir preses bilde - uzmačīts kādā pasākumā misēns pie sienas vai foto sesija? Te, neatceros kurš, teicās to par foto sesiju zinām saukt...un "uzlabota" viņa jau ir tajā 64 lapā...:)
Publicēts: 02.04.10 19:19
 citēt
haralds:vizuālā vai fotō depirdamentā maksimums pačurāt iegājis. :face-grin:

he :D :D :D
Publicēts: 02.04.10 21:08
 citēt
Schnircks:http://www.mango.lv/zinas/apraksti/personibas/article.php?id=30958837

laikam pats biji kaut kur nelabi nobildēts .. :(
Publicēts: 02.04.10 21:20
 citēt
Schnircks:
Gudris:normala bilde...dzīvē viņa smukāka...nav fotogēniska vienkārši :face-sad:

Ja Ieva nav fotogēniska, tad es esmu Ķīna ķeizars. Nezin, cik ilgi mocījās, kamēr tik kroplu bildi uztaisīja:D

:D uzklāšu pirtiņu, lai varētu Ķīnas ķeizaru uzbildēt :D:D:D
Publicēts: 02.04.10 21:35
 citēt
bilde prieks taada saita ir vairaak nekaa ok. delfos gan politiku bildes iipashi dumas atlasa. nu labi vien ir. kautkaa vinjus vajag chakareet.
Publicēts: 10.04.10 17:44
 citēt
Normāla bilde. mango pilnīgi atbilstoša.
Medijos ir vēl sliktākas redzētas, sevišķi tiešām politiķiem
btw- kas viņa ir? ko sasniegusi , ko devusi sabiedrībai?
Publicēts: 10.04.10 21:26
 citēt
Cik saparatu, tad bildējis ir Hofmanis www.hofman.lv , atminos par viņu bija interesants raksts "Foto Kvartālā" un viņa foto sērijas arī bija un ir interesantas. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):