forum.gif
Ar ko atškiras parastais JEPG formāts no RAW formāta?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ar ko atškiras parastais JEPG formāts no RAW formāta?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.04.10 12:27
 citēt
mmx, izskataas, ka tu tieshaam esi *** ..... es rakstiiju, ka FOTOGRAFEEJU RAWaaa kadrus, kas buutu potenciaalas drukaajamaas bildes, bet peec apstrades es taas saglabaaju TIF .....

NJaaaaaa ...... Vai arii Tev probleemas ar latvieshu valodas uztvershanu? VVai arii tik liela veelme man uzbraukt, ka acis aizmiglojushaas?
Publicēts: 04.04.10 12:48
 citēt
dansiga:mmx, izskataas, ka tu tieshaam esi *** ..... es rakstiiju, ka FOTOGRAFEEJU RAWaaa kadrus, kas buutu potenciaalas drukaajamaas bildes, bet peec apstrades es taas saglabaaju TIF .....

NJaaaaaa ...... Vai arii Tev probleemas ar latvieshu valodas uztvershanu? VVai arii tik liela veelme man uzbraukt, ka acis aizmiglojushaas?

Ta tur tochno nau rakstits ( FOTOGRAFEEJU RAWaaa kadrus, kas buutu potenciaalas drukaajamaas bildes, bet peec apstrades es taas saglabaaju TIF ..... )

Uzbraukt nau jegas. Nevienam no ta nau nekadas jegas.
Publicēts: 04.04.10 12:55
 citēt
mmax, dlja osobo odarjonnyh rakstu tresho un peedeejo reizi ..... manaa pirmajaa postaa bija 2 sadaljas 1. fotografeejot, 2. apstradaajot .... Lasiit ir jaamaak. Ne vienu vien reizi esmu parleicinajausies forumaa, ka cilveki garaam skrienot izlasa, neiedziljinaas telxtos un saprot taa, kaa GRIB saprast un nevis taa kaa ir rakstiits.....
Publicēts: 04.04.10 14:09
 citēt
dansiga:mmax, dlja osobo odarjonnyh rakstu tresho un peedeejo reizi ..... manaa pirmajaa postaa bija 2 sadaljas 1. fotografeejot, 2. apstradaajot .... Lasiit ir jaamaak. Ne vienu vien reizi esmu parleicinajausies forumaa, ka cilveki garaam skrienot izlasa, neiedziljinaas telxtos un saprot taa, kaa GRIB saprast un nevis taa kaa ir rakstiits.....

Nevajag rakstit miklas , ja gribas dot kkadu padomu cilvekam.
Publicēts: 04.04.10 19:43
 citēt
Nemaz ne tik sen, te bij runas par to, ka tikai ziimulji rawo utt.. bet tas po.

Gandriiz 2/3 no shejienieshiem kas lieto raw, tas NAV VAJADZIIGS!
Un es esmu ar saukjljiem ka jaabildee ir JEEPEEGAA..*

*tas neattiecas uz taadiem fruktiem kam bildes paartop reklaamas plakaatos utt..
Piemeeram man nu jau 90% bilzju paartop taustaamaa formaataa, tad nu RAW ONLY..
Publicēts: 04.04.10 20:30
 citēt
katrs izteica savu viedokli,katrs pie sevis padomāja,ka tas,kā viņš dara ir viskrutāk un visi palika pie saviem viedokļiem...Turpmāk par RAW un JPG būs jāmaksā 9 lati...
Publicēts: 04.04.10 21:02
 citēt
ekoists:katrs izteica savu viedokli,katrs pie sevis padomāja,ka tas,kā viņš dara ir viskrutāk un visi palika pie saviem viedokļiem...Turpmāk par RAW un JPG būs jāmaksā 9 lati...

Par jpg vajadzēja mazāk, raws krutāks, par to 9
Publicēts: 04.04.10 21:15
 citēt
Hmm, 10xRAW un 90Ls kabataa..
Bet par 10xJPG vareetu buut kopaa 1Ls, tas tak nav kruucha..
Publicēts: 05.04.10 19:02
 citēt
Droperidol:
versatile:a tapec ka ta tagad skolas maca!

jā, jā, nav sliktu skoilnieku, ir tikai slikti skolotāji un neatsaucīgi bloga kolēģi, kas nejēdz dažos vārdos visu uzreiz iemācīt!!!

pilniiigi piekriitu!
Publicēts: 05.04.10 19:09
 citēt
Patiesībā apmācības teorija saka gluži pretējo.Proti,neviens tev neko nevar iemācīt.Nāksies vien pašam mācīties.Bet skolotājs ir tikai tā...kaut ko ieteikt,kaut ko parādīt,kaut kā piepalīdzēt.Tas par jebkādu apmācību.Foto,droši vien,nav izņēmums.:face-sad:
Publicēts: 05.04.10 21:23
 citēt
ātrākais raw2jpg konvertieris ir pats fotoaparāts. Jau defaultā uz kartes saņem konvertētus jpg.
Publicēts: 06.04.10 13:08
 citēt
MartinK:
Gudris:www.youtube.com... āaaa gļuks

Kādā kondīcijā jābūt, lai ar modernu digitālo spoguļkameru uzņemtu par 4 stopiem pārgaismotu kadru ar prastu skatu uz ielu un pēc tam vairākas stundas viņu apstrādātu?

Lai labāk parādītu piemēru, kā atšķiras jpg un raw.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):