mmx, izskataas, ka tu tieshaam esi *** ..... es rakstiiju, ka FOTOGRAFEEJU RAWaaa kadrus, kas buutu potenciaalas drukaajamaas bildes, bet peec apstrades es taas saglabaaju TIF .....
NJaaaaaa ...... Vai arii Tev probleemas ar latvieshu valodas uztvershanu? VVai arii tik liela veelme man uzbraukt, ka acis aizmiglojushaas?
dansiga:mmx, izskataas, ka tu tieshaam esi *** ..... es rakstiiju, ka FOTOGRAFEEJU RAWaaa kadrus, kas buutu potenciaalas drukaajamaas bildes, bet peec apstrades es taas saglabaaju TIF .....
NJaaaaaa ...... Vai arii Tev probleemas ar latvieshu valodas uztvershanu? VVai arii tik liela veelme man uzbraukt, ka acis aizmiglojushaas?
Ta tur tochno nau rakstits ( FOTOGRAFEEJU RAWaaa kadrus, kas buutu potenciaalas drukaajamaas bildes, bet peec apstrades es taas saglabaaju TIF ..... )
Uzbraukt nau jegas. Nevienam no ta nau nekadas jegas.
mmax, dlja osobo odarjonnyh rakstu tresho un peedeejo reizi ..... manaa pirmajaa postaa bija 2 sadaljas 1. fotografeejot, 2. apstradaajot .... Lasiit ir jaamaak. Ne vienu vien reizi esmu parleicinajausies forumaa, ka cilveki garaam skrienot izlasa, neiedziljinaas telxtos un saprot taa, kaa GRIB saprast un nevis taa kaa ir rakstiits.....
dansiga:mmax, dlja osobo odarjonnyh rakstu tresho un peedeejo reizi ..... manaa pirmajaa postaa bija 2 sadaljas 1. fotografeejot, 2. apstradaajot .... Lasiit ir jaamaak. Ne vienu vien reizi esmu parleicinajausies forumaa, ka cilveki garaam skrienot izlasa, neiedziljinaas telxtos un saprot taa, kaa GRIB saprast un nevis taa kaa ir rakstiits.....
Nevajag rakstit miklas , ja gribas dot kkadu padomu cilvekam.
Nemaz ne tik sen, te bij runas par to, ka tikai ziimulji rawo utt.. bet tas po.
Gandriiz 2/3 no shejienieshiem kas lieto raw, tas NAV VAJADZIIGS! Un es esmu ar saukjljiem ka jaabildee ir JEEPEEGAA..*
*tas neattiecas uz taadiem fruktiem kam bildes paartop reklaamas plakaatos utt.. Piemeeram man nu jau 90% bilzju paartop taustaamaa formaataa, tad nu RAW ONLY..
katrs izteica savu viedokli,katrs pie sevis padomāja,ka tas,kā viņš dara ir viskrutāk un visi palika pie saviem viedokļiem...Turpmāk par RAW un JPG būs jāmaksā 9 lati...
ekoists:katrs izteica savu viedokli,katrs pie sevis padomāja,ka tas,kā viņš dara ir viskrutāk un visi palika pie saviem viedokļiem...Turpmāk par RAW un JPG būs jāmaksā 9 lati...
Patiesībā apmācības teorija saka gluži pretējo.Proti,neviens tev neko nevar iemācīt.Nāksies vien pašam mācīties.Bet skolotājs ir tikai tā...kaut ko ieteikt,kaut ko parādīt,kaut kā piepalīdzēt.Tas par jebkādu apmācību.Foto,droši vien,nav izņēmums.
Kādā kondīcijā jābūt, lai ar modernu digitālo spoguļkameru uzņemtu par 4 stopiem pārgaismotu kadru ar prastu skatu uz ielu un pēc tam vairākas stundas viņu apstrādātu?
Lai labāk parādītu piemēru, kā atšķiras jpg un raw.