forum.gif
350D skatu meklētāja gumija.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / 350D skatu meklētāja gumija.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.10 12:16
 citēt
Fakts uz sejas- nokritusi un pazudusi skatu meklētāja gumija. Nav jau tā, ka bez tās uz deguna tulznas uzberžās, bet tomēr. Ja nu kādam mētājas pavisam beigts un nelabojams 350D (nezinu vai no 400D arī der), tad būšu priecīgs par šo mazo nieciņu. Par detaļām PM.

Ja nu kāds zina, vai un kur to štruntu var nopirkt atsevišķi, arī labprāt uzklausīšu padomu.

P.S. Aicinājumus neķēpāties ar niekiem un pirkt jaunu kameru jau esmu saņēmis... :)
Publicēts: 05.04.10 12:21 labots
 citēt
ebay'ā var nopirkt.
cgi.ebay.com...
edit: pie mums ar var nopirkt
www.btsc.lv...
Publicēts: 05.04.10 12:29 labots
 citēt
optimists:ebay'ā var nopirkt.
cgi.ebay.com...
edit: pie mums ar var nopirkt
http://www.btsc.lv/en/preces/canon/digitalo-kameru-piederumi/lapa/1/30/

Eu paldies, it kā jau meklēju, bet nepareizi... :)
Publicēts: 05.04.10 13:13
 citēt
taa kaa man brilles, tad es speciaali nonjemu to gumiju, lai nesmeereejas stikli. aatrumaa gan tagad nevareeju atrast, kur esmu nolicis!
Publicēts: 05.04.10 13:17
 citēt
alchsh:taa kaa man brilles, tad es speciaali nonjemu to gumiju, lai nesmeereejas stikli. aatrumaa gan tagad nevareeju atrast, kur esmu nolicis!
Ja alus, tad tērvetes... :)

Līdz kaut kādām dioptrijām,. laikam 1,5, skatu meklētājā var pieregulēt. Man ir ~-1,25 un brilles nesmērēju :)
Publicēts: 05.04.10 15:59
 citēt
Kad Alūksnē bija fotOblog plenērs, tad arī tur pakāsu savējo. Nevarētu teikt ka skumstu pēc viņas :face-grin:
Publicēts: 05.04.10 21:58
 citēt
man ar tāda ķibele reiz gadījās....un uzmontēju to štruntu no vienas Nikon kameras..dereja un nav nekadu prblēmu ne man ne Canonam ne Nikonam :D
Publicēts: 06.04.10 09:45
 citēt
Varbuut jaunajiem ir savaadaak, bet vel nesen visiem C taas gumijas bij vienaa stiprinaajuma standartaa.
Dziives paarbaudiits siikums - uz 350D uzliekot gumiju no 30D dziive kljuust eertaaka (vienkaarshi lielaaka un eertaaka ir taa fignja). ;)
Publicēts: 06.04.10 09:57
 citēt
Jebkurā normālā fotopreču veikalā jebkurās ārzemēs(nu tajās,kas uz rietumu pusi no mums) šitos niekus par pāris eirīšiem tev piedāvās plašā klāstā.Man tā ir gadījies.Ne mazāko problēmu.Ja pats nebrauc,paprasi kādam draugam,lai ieskrien un paprasa "eyepiece for ...kāda nu kamera tev ir".Trīs minūšu jautājums.
Publicēts: 06.04.10 10:15
 citēt
Canonā uz Maskavas ielas pirku 350tajam pirms kada 1/2gada,maksaja kadi 4.50Ls
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):