Traktorz:vai es - kaut arī nekad tanī pasākumā neesmu piedalījies vispār ja es zinātu ka tur nebūtu viens cilvēks (vārdu nesaukšu) tad labprāt piedalītos - bet tā kā es zinu ka viņš visticamākais ka būs tad būs smagi jāpadomā par piedalīšanos ...
eSeL:Oj, kādi mēs noslēpumaini, principiāli, cacīgi un vēl nezinkādi. Pfi. Vēl saraksta nav, bet jau zin, kas tur būs vai nebūs
nee, bet taa kaa dazhi ir jau izteikushi savu daliibu un defoltaa sviitro akal citus no saraksta pat apsveershanas stadijaa bez jebkaadiem maajieniem - neapmekleeshu nevienu pasaakumu kur piedalaas Haiduks, Shnjirks un dazhi atsaldeetaakie posttiinju gadu eksemplaari kaa Anonims. Pat Gudri buutu interesanti vienreiz satikt D
Gudris:ha ha...Jonataniņam kurvīti pelle iedeva
a ko pats slapsties un nevienam pasaakumam pat tuvumaa neraadies????
Traktorz:vai es - kaut arī nekad tanī pasākumā neesmu piedalījies vispār ja es zinātu ka tur nebūtu viens cilvēks (vārdu nesaukšu) tad labprāt piedalītos - bet tā kā es zinu ka viņš visticamākais ka būs tad būs smagi jāpadomā par piedalīšanos ...
, nekautrēties, taisies un ierodies... man būs patīkami ar tevi satikties
Gudris:cilvēki jau ir visādi..es neesmu tāds mazohists lai skatītos uz bezmatainu sadzērušos frīku visu vakaru kas kko bezsakarā mēģina gudru runāt
nu 1) nezinu, vai pats došos, 2) man tak pilnīgi vienalga, vai pa burzmu parādās kkāds no visiem nobijies Gudris vai nē.
es tikai izcēlu faktu, ka ir daži, kas nepīpē (izņemot gadījumus, kad imgfoto pielauž, tas neskaitās, jo viņam ir sieva, ko dot pretī - piedzirdīšanai) un nedzer, bet saviesīgos pasākumos piedalās, atrod tajos jautrību un izklaidi, bet bez šiem pozitīvajiem piemēriem (ekoists, piem.) ir arī negatīvie piemēri (Gudris, Portreti u.d.c.), respektīvi, nūģi, kas tikai netā kunkst, ka tas un tas nav labi, tas un tas ir lohs. :*
Ne tikai ekoists nedzer, uz pasākumu bija vēl vismaz 2 cilvēki, kas nedzēra. Par pīpēšanu gan nezināšu teikt. Bet zinu, ka bija vairāk nekā 5 kas nepīpēja.
Protams, tādu vienmēr ir pietiekoši daudz. Vnk ekoists ir tas, kas NEDZERT (pie kam NEKAD) jau kkādus 10 gadus. Vēl negatIvs ir līdzīgs. Bet tas jau arī uz peļļu pirti nebrauks. Viņam gan ir citi iemesli...
Protams, tādu vienmēr ir pietiekoši daudz. Vnk ekoists ir tas, kas NEDZERT (pie kam NEKAD) jau kkādus 10 gadus. Vēl negatIvs ir līdzīgs. Bet tas jau arī uz peļļu pirti nebrauks. Viņam gan ir citi iemesli...
Gudri, visiem nosacījumiem jāizpildās, lai tu ierastos, vai pietiks ar dažiem no nosauktajiem?
Gudris:ok pateikšu savādāk...ir cilvēki ar kuriem ir interesanti komunicet un ir cilveki kuriem nav...ar alvilu es piemēram nezinu par ko varētu runāt vot ja pasākumā būtu Laciz Portreti Pluume Marchello Lutums Kondrashins un daudz smukas modelītes es būtu klat kā likts
Gudris:ok pateikšu savādāk...ir cilvēki ar kuriem ir interesanti komunicet un ir cilveki kuriem nav...ar alvilu es piemēram nezinu par ko varētu runāt vot ja pasākumā būtu Laciz Portreti Pluume Marchello Lutums Kondrashins un daudz smukas modelītes es būtu klat kā likts
Gudris:ok pateikšu savādāk...ir cilvēki ar kuriem ir interesanti komunicet un ir cilveki kuriem nav...ar alvilu es piemēram nezinu par ko varētu runāt
pag, pag, kāpēc Tu domā, ka alvils vispār būs tai pasākumā? un, pat ja tā, ja jau ar viņu nav par, ko runāt, nu nerunā ar viņu! tur būs gana daudz cilvēku...
marchello bija bloga 4 gadu dzimenē (pastāv iespēja, ka varētu būt arī peļļu pirtī). Gudris NĒ, jo bomža faktors ierubijās. Pluume, Lutums laiku pa laiku ir Haiduka pirtiņās (pastāv iespēja, ka varētu būt arī pelļu pirtī). Gudris NĒ, jo... nezinu iemeslus. laciz šad tad uz šādiem tādiem ne pārāk lieliem, bet tomēr bloga pasākumiem ierodās. pats viņu satiktu tajā, kas tika definēts, kā izbraukums ar jahtu. Gudris NĒ.
portreti ir lohs, kas ārpus savas studijas neiziet, ja nu vienīgi brauc uz lietuvu glābt citu idiņu, viņa kkādu kolēģi. kondrašins nav blogeris, viņam te nekāds sakars. tik pat labi varēji piemēt Ričardu Avedonu vai Filipu Halsmanu.
rezumē, Gudri Tavi argumenti joprojām nav diez ko gudri, un pārliecinoši tie noteiki nav.
a Lunis?
Pasākumos ar Luni vienmēr ir forši!!! Visgrūtāk ir ar tiem, kuri ieraujās sevī, skumst maliņā nolīduši
Tā pilnīgi godīgi - vienalga vai Gudris būs kādā bloga pasākumā vai ne, vot ja viņš būs Liepājā, lai nāk nomāt studiju...vienmēr mīļi gaidīts, ka tik naudiņa viņam turas
a ko Lunis ? Lunis visu zin visu māk...garlaicīgs tipiņš
Tas ir pilnīgi un galīgi aplam... es ar Luni arī kopā esmu bildējis (Alūksnes plenērā... Lunis prot TO, kas pietrūkst te www.fotoblog.lv... ) un sarunu biedrs ir fantastisks
Haiduks:Lunis prot TO, kas pietrūkst te www.fotoblog.lv... un sarunu biedrs ir fantastisks
"7. izcila...tikai melnbalta būtu labāk", izcils piemērs, kā salikt cilvēku čupā (poza pārdomāta līdz sīkumiem! ) plus vēl iekadrēt taisni tā, lai horizonts galvu nošņikātu zāģis 8 cienīgā motīvā. cilvēks, kas šo graudaino netīro sūdekli nosauc par izcilu, saka, ka lunis ir garlaicīgs. heh. neviens jau pats par sevi neapzinās, ka ir stulbs... jo neko, kas ir pāri viņa saprātam, neizprot un nenovērtē... bet nu reti kurš ar stulbumu izceļas tik ļoti kā Gudris!
Haiduks:Lunis prot TO, kas pietrūkst te www.fotoblog.lv... un sarunu biedrs ir fantastisks
"7. izcila...tikai melnbalta būtu labāk", izcils piemērs, kā salikt cilvēku čupā (poza pārdomāta līdz sīkumiem! ) plus vēl iekadrēt taisni tā, lai horizonts galvu nošņikātu zāģis 8 cienīgā motīvā. cilvēks, kas šo graudaino netīro sūdekli nosauc par izcilu, saka, ka lunis ir garlaicīgs. heh. neviens jau pats par sevi neapzinās, ka ir stulbs... jo neko, kas ir pāri viņa saprātam, neizprot un nenovērtē... bet nu reti kurš ar stulbumu izceļas tik ļoti kā Gudris!
+1 ja godīgi man bija doma apmeklēt viņa pasākumu bet paskatoties video ierakstu no 1 reizes studijā un paskatoties bildes gan no pirmā gan no otrā pasākuma vismaz man jebkāda vēlme ir pārgājusi viņa "kursus" apmeklēt
Gudris: nodarbība nav paredzeta tādiem "lielpratējiem ar pieredzi" kā Tu...bet gan iesācējiem kas grib sākt bildēt meitukus bet nezin kā ko un kāpēc vai arī tādiem kuriem vienkārši gribas patrennēties bildēt smukas meitenes
nu es ne mirkli neesmu apgalvojis ka būtu lietpratējs - bet es izmantoju jebkuru iespēju lai ko iemācītos bet konkrēti tavu kursu gadījumā neredzu ne mazāko iespēju ko iemācīties, un vienk palūrēt uz plikām meičām un Gudri mani neinteresē
oj es pērnajā pasākumā paspēju visu ko - i pabildēt, i papļāpāt, i iedzert, i pirti ieiet, i upē nopeldēties, i atpūsties... es braucu atpūsties, man nav jāmeklē attaisnojumi. un vienmēr atradīsies līdzīgs ar kuru pakomunicēt, protams, ja nav gribēšana vai ir kautrīgums, tas katra paša ziņā
Gudris:Traktorz man ir prieks ka pēc kurlmēmā kino un dažu bilžu noskatīšanās Tu vari izsecināt par kursu vērtību
nu vismaz video izskatījās ka Linda māca tevi kā ir jāstrādā ar modeli un nevis ka tu kādu tur mācītu. un runājot par bildēm - pēc bildes var ļoti viegli pateikt kā (un uz ko ) fotogrāfs skatās fotografējot un vai no viņa var ko mācīties vai nē, tavā gadījumā es tādu iespēju neredzu... - bet tas protams nenozīmē ka kādam citam tie tavi kursi nevarētu derēt - gan jau kādam tas ir/būs noderīgi
uljens:oj es pērnajā pasākumā paspēju visu ko - i pabildēt, i papļāpāt, i iedzert, i pirti ieiet, i upē nopeldēties, i atpūsties... es braucu atpūsties, man nav jāmeklē attaisnojumi. un vienmēr atradīsies līdzīgs ar kuru pakomunicēt, protams, ja nav gribēšana vai ir kautrīgums, tas katra paša ziņā
Gudri, re ku uljens skaisti nosauca visu no kā sastāv pasākums Tā nav tikai dzeršana un ne visi mēs tik dumi lai iedzēruši kļūtu nesakarīgi un garlaicīgi tiem kas nedzēruši. Tu pamatīgi pārspīlē ar to dzeršanas postu
Ne tikai Gudris, bet ari citi un citur atraunājas uz pasākumu neierašanos ar dzeršanu. nesaprotu, vai nu Jums intelekts klibo, vai tik tiešām nekad tādos pasākumos neesat bijuši. Bieži esmu apmeklējis kārtīgus dzertiņus un nedzēris. nekādu problēmu kontaktēties un saprast par ko smejas un ko apsmej.
Andreass:Ne tikai Gudris, bet ari citi un citur atraunājas uz pasākumu neierašanos ar dzeršanu. nesaprotu, vai nu Jums intelekts klibo, vai tik tiešām nekad tādos pasākumos neesat bijuši. Bieži esmu apmeklējis kārtīgus dzertiņus un nedzēris. nekādu problēmu kontaktēties un saprast par ko smejas un ko apsmej.
+1 - esmu bijis bariņā fotosienas pasākumu un nevienā neesmu dzēris. mans mērķis šādos pasākumos nav piedzerties bet gan ko iemācīties
Annir tev jābrauc!! ja nu Gudris ierodas, lai viņam ir kāds interesents ar ko parunāt!!
nope. pasaakumus ko apmeklee Haiduks - nepiedalos un basta. Negribas paareejiem tos sabojaat - ja cilveeks proponee ka es sham izsaucot vemshanu - visaadi var gadiities.
Kondrašins ar nedzerot jau krietnu laiku , kopš Krievijas liekās
Es gan daru visuss gērkus , saprāta robežās protams Nu ir gan grēciņš ka mēdzam ar Blondīns kārtīg pielikties visīti vai šņabi , bet priekš tam man ir jaukā sexretārīte kas to piefiksē un pēc tam pus gadu kaunina Pati sexretārīte gan patērē vienīgi balto Malibu rumu , vienīgi ar to dzērienu pie šās var piesmērēties un izpirkt grēkus
Šī foruma tēma ir 28, 29,30 maijs. un ņemot vērā Ministru kabineta rīkojums Nr.924 29. maijs ir darba diena, kas tiek pārcelta no 3. maija. Bet tas laikam ietekmē tikai valsts iestādēs strādājošos, pārējiem vienalga brīvs.
Afs:Šī foruma tēma ir 28, 29,30 maijs. un ņemot vērā Ministru kabineta rīkojums Nr.924 29. maijs ir darba diena, kas tiek pārcelta no 3. maija. Bet tas laikam ietekmē tikai valsts iestādēs strādājošos, pārējiem vienalga brīvs.