forum.gif
28., 29., 30. maijs :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 28., 29., 30. maijs :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.10 23:10
 citēt
Vai nevajag laicīgi pelli uzkurināt, lai šogad atkal būtu tā mīlīgā saieta vieta Ventspilī PELLU pirtī :):):)
Publicēts: 05.04.10 23:34
 citēt
drīzāk 29-30.05 vai 05-06.06, bet cik nopratu no Pelles tad viss jau notiek, tikai aizkadrā :)
Publicēts: 06.04.10 01:17 labots
 citēt
Šobrīd vēl nezinu teikt vai būs.. man īsti netīk tā organizēšana vienai, ja būtu kāds kas vēl tam pievēršas un izlīdz organizēšanā tad varbūt varētu.

.. un mūsu iecienītā vieta cik sapratu ar tikusi pakļauta plūdiem.. tā kā nezinu vai tur vispār būtu iespējams tikt.
Publicēts: 06.04.10 11:09
 citēt
pelle:Šobrīd vēl nezinu teikt vai būs.. man īsti netīk tā organizēšana vienai, ja būtu kāds kas vēl tam pievēršas un izlīdz organizēšanā tad varbūt varētu.

.. un mūsu iecienītā vieta cik sapratu ar tikusi pakļauta plūdiem.. tā kā nezinu vai tur vispār būtu iespējams tikt.

Būs jaf izžuvis :D
Publicēts: 06.04.10 11:16
 citēt
Tur tak tā vieta kaliņā... neticu, ka TIK augstu ūdens uzkāpis, lai aizskartu pirtsēku.
Publicēts: 06.04.10 12:33
 citēt
alvils:Tur tak tā vieta kaliņā... neticu, ka TIK augstu ūdens uzkāpis, lai aizskartu pirtsēku.

kur tu kalniņu redzēji?:face-smile: netālu no ēkas ir Venta

content20-foto.inbox.lv...
Publicēts: 06.04.10 12:37
 citēt
smuka laiva content20-foto.inbox.lv... , kādreiz tai modeli taisīju ... :big_smile:
Publicēts: 06.04.10 12:54
 citēt
negatIvs:smuka laiva content20-foto.inbox.lv... , kādreiz tai modeli taisīju ... :big_smile:

tu to nopietni??:what: laivas tak nav tavs lauciņš :what:
Publicēts: 06.04.10 13:22
 citēt
Tur pieaugušie arī būs?:D
Publicēts: 06.04.10 13:31
 citēt
pelle:
kur tu kalniņu redzēji?

Tur bija... img.fotoblog.lv...
atceros, kā ar Uljenu no kalna skrējām lejā (pēc karsēšanās pirtī)...
Publicēts: 06.04.10 14:30 labots
 citēt
alvils:atceros, kā ar Uljenu no kalna skrējām lejā (pēc karsēšanās pirtī)...

Nu vecīt tu tur par daudz putojošo brāli biji jau ņemis:):) Uljens skrēja no Lembja hūtes :):) Nē Ķīvītes ir diezgan lēzenā Ventas krastā un šogad tai galā Venta nāca pāri šosejai ar soseja tur ir krietni tālu. Taka varbūt ka šitais objekts jau ir saslapis a varbūt ar nē. Ne pa jokam , ta tur bija pagajušo nedēļ ;( Ledusgabali vispakart ledusgabali gar sienu :( i8.ifrype.com...
Publicēts: 06.04.10 14:57
 citēt
pelle:
negatIvs:smuka laiva content20-foto.inbox.lv... , kādreiz tai modeli taisīju ... :big_smile:

tu to nopietni??:what: laivas tak nav tavs lauciņš :what:
man plašs profils, 7 gadus darbojos laivu sfērā.....:big_smile:
Publicēts: 06.04.10 15:09
 citēt
pelle:Šobrīd vēl nezinu teikt vai būs.. man īsti netīk tā organizēšana vienai, ja būtu kāds kas vēl tam pievēršas un izlīdz organizēšanā tad varbūt varētu.

aļo -es vienmēr gatava! Tik padod ziņu :)
Publicēts: 06.04.10 15:56
 citēt
ar netreneetu aci noteikt reljefu, cik daudz augstaaks/zemaaks, ir sameeraa gruuti .... dazhreiz meedz buut situaacijas, ka uz aci izskataas, ka reljefs iet uz leju, bet patiesiibaa - uz augshu ;l-))))
Publicēts: 06.04.10 17:21
 citēt
dansiga:ar netreneetu aci noteikt reljefu, cik daudz augstaaks/zemaaks, ir sameeraa gruuti .... dazhreiz meedz buut situaacijas, ka uz aci izskataas, ka reljefs iet uz leju, bet patiesiibaa - uz augshu ;l-))))

daudz gan tad jāizdzer:D
Publicēts: 06.04.10 17:34
 citēt
dansiga:ar netreneetu aci noteikt reljefu, cik daudz augstaaks/zemaaks, ir sameeraa gruuti .... dazhreiz meedz buut situaacijas, ka uz aci izskataas, ka reljefs iet uz leju, bet patiesiibaa - uz augshu ;l-))))

Var gan, bet tikai jāstāv uz stabila cieta pamata, lai pamats negrīļojās :D
Publicēts: 06.04.10 19:30
 citēt
alvils:
pelle:
kur tu kalniņu redzēji?

Tur bija... img.fotoblog.lv...
atceros, kā ar Uljenu no kalna skrējām lejā (pēc karsēšanās pirtī)...

jāā, bildē tu tak redzi veselus 70cm augsts kalns :face-wink::face-grin: promiļu ietekmē kalni aug:face-wink: :face-grin:..bet ja nopietnāk.. visu ledus iešanas laikā ūdens līmenis tur bija daudz augstāks, re ku slīgstošā pirts
www.draugiem.lv...

Mīļā miera labad uzzvanīšu rīt īpašniecei noskaidrot cik tad dziļi viņi zem ūdens ir.:what:
Publicēts: 06.04.10 19:34 labots
 citēt
eSeL:

aļo -es vienmēr gatava! Tik padod ziņu :)

nu tad man esi tu un Andreass :face-smile: glābējkomanda CEPUMS :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 06.04.10 21:49
 citēt
informativi atbalstisim :)
Publicēts: 06.04.10 22:12
 citēt
imgfoto, smej smej ...... daudzus gadus cauraam vasaraam to vien dariiju, kaa pie niveliera staaveeju ... un experimenti arii ir veikti - noteikts uz aci un tad uzmeeriits. Ar laiku jau uztrenee to aci taa, ka nenoziimiigaakas vietaas vairs nemeeriija. Un taa nav tikai mana iipatniiba - veicu eksperimentus arii ar citiem ... . Taa luuk!;-)
Publicēts: 06.04.10 23:25
 citēt
Shadow:informativi atbalstisim :)

Nemuldi, pašam arī materiāli jābūt :):):)
Publicēts: 06.04.10 23:32
 citēt
pelle, nu es jau gatava kā katru gadu :) Tik uzsvilp - viss notiksies! :)
Publicēts: 06.04.10 23:41
 citēt
A kur Zviedzha palicis??? Pali aiznesuši?
Publicēts: 07.04.10 12:41
 citēt

būs info pirmā lapā??:face-grin:
Publicēts: 07.04.10 12:43
 citēt
Haiduks:A kur Zviedzha palicis??? Pali aiznesuši?

zviedzha aizņemts :face-smile: visas manas darba kolēģes apsēdušas šo ar fotosesijām :face-smile: viņš mums vietēja mēroga lietpratējs :face-smile:
Publicēts: 07.04.10 12:46
 citēt
eSeL:pelle, nu es jau gatava kā katru gadu :) Tik uzsvilp - viss notiksies! :)

Tuvākā laikā noteikti uzsvilpšu :face-wink:
Publicēts: 07.04.10 12:47
 citēt
yes yes, es gaidu :*
Padomāsim par to, ko runājām čatiņā.. Aļa, varētu iztikt bez pastaigām - pa taisno uz viesu namu un izdomāt kādu nodarbi. Vai tur volejbola turnīru, vai citu kaut ko.
Esmu atvērta idejām :)
Publicēts: 07.04.10 13:35
 citēt
pelle:
Haiduks:A kur Zviedzha palicis??? Pali aiznesuši?

zviedzha aizņemts :face-smile: visas manas darba kolēģes apsēdušas šo ar fotosesijām :face-smile: viņš mums vietēja mēroga lietpratējs :face-smile:

Tad jaf taisni tas , ko vajag. Lai tik organizē kolēģes uz pirti, būs ko bildināt :D
Publicēts: 07.04.10 14:23
 citēt
eSeL:varētu iztikt bez pastaigām - pa taisno uz viesu namu un izdomāt kādu nodarbi.

Nav slikta doma! Ventspili tāpat visi jau ir caurstaigājuši, atbildējuši. Plus paliek jau iespēja katram bariņam atsevišķi turp vai atpakaļceļā īstenot plānotos fotouzņēmumus ar pilsētvidi vai/un pludmali. :)
Publicēts: 07.04.10 14:35
 citēt
pelle:

būs info pirmā lapā??:face-grin:

protams!
Publicēts: 07.04.10 14:37
 citēt
Būs trīsdiennieks? :)
Publicēts: 07.04.10 14:42
 citēt
Hmm, arii shogad vareetu turp doties, forsha jau taa vieta bij, un bildeejaas ar viss autopilotaa tiiri sakariigi..
Publicēts: 07.04.10 18:46
 citēt
smartins:Būs trīsdiennieks? :)

divdiennieks :face-wink:

Jonatans:Hmm, arii shogad vareetu turp doties, forsha jau taa vieta bij, un bildeejaas ar viss autopilotaa tiiri sakariigi..

Piedod, bet nē, tu esi viens no tiem retajiem (diviem) fotoblogeriem, kurus nekad vairs nevēlēšos redzēt. Visam ir savas saprāta robežas, tu tās "godam" prati pārkāpt. Doties kur gribi, bet šai pasākumā tu neesi gaidīts.
Publicēts: 07.04.10 21:44
 citēt
Ei nooo tur tak Ledusgabali apkart peld:):) i8.ifrype.com...
Publicēts: 07.04.10 21:58
 citēt
pelle:

Piedod, bet nē, tu esi viens no tiem retajiem (diviem) fotoblogeriem, kurus nekad vairs nevēlēšos redzēt. Visam ir savas saprāta robežas, tu tās "godam" prati pārkāpt. Doties kur gribi, bet šai pasākumā tu neesi gaidīts.

Ko ta šamais izdarīja?
Publicēts: 07.04.10 23:14 labots
 citēt
alora:
pelle:

Ko ta šamais izdarīja?

:D:D:D Ko ta šamais neizdarīja?

...un es esmu otrs???
Publicēts: 07.04.10 23:38
 citēt
Lunis:Ei nooo tur tak Ledusgabali apkart peld:):) [url=http://i8.ifrype.com/gallery/9ed11359c26680ae830fa999c9f9c405/220/438/l_80220438.jpg

šodien]http://i8.ifrype.com/gallery/9ed11359c26680ae830fa999c9f9c405/220/438/l_80220438.jpg

šodien[/url] sazvanīju īpašnieku.. nekur viņi nepeld, viss ir vietā :face-wink:

Haiduks:

...un es esmu otrs???

nu beidz Haiduk!! tu mums esi lāga dvēselīte un tu to zini:face-smile:
Publicēts: 08.04.10 09:06
 citēt
Baigi jau sakutējās interese par to otru personāžu... :)
Publicēts: 08.04.10 09:17
 citēt
Alvil - tas esmu es :D
Publicēts: 08.04.10 10:05
 citēt
vai es :D - kaut arī nekad tanī pasākumā neesmu piedalījies :D
vispār ja es zinātu ka tur nebūtu viens cilvēks (vārdu nesaukšu) tad labprāt piedalītos :) - bet tā kā es zinu ka viņš visticamākais ka būs tad būs smagi jāpadomā par piedalīšanos ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt