pelle:Šobrīd vēl nezinu teikt vai būs.. man īsti netīk tā organizēšana vienai, ja būtu kāds kas vēl tam pievēršas un izlīdz organizēšanā tad varbūt varētu.
.. un mūsu iecienītā vieta cik sapratu ar tikusi pakļauta plūdiem.. tā kā nezinu vai tur vispār būtu iespējams tikt.
alvils:atceros, kā ar Uljenu no kalna skrējām lejā (pēc karsēšanās pirtī)...
Nu vecīt tu tur par daudz putojošo brāli biji jau ņemis Uljens skrēja no Lembja hūtes Nē Ķīvītes ir diezgan lēzenā Ventas krastā un šogad tai galā Venta nāca pāri šosejai ar soseja tur ir krietni tālu. Taka varbūt ka šitais objekts jau ir saslapis a varbūt ar nē. Ne pa jokam , ta tur bija pagajušo nedēļ ;( Ledusgabali vispakart ledusgabali gar sienu i8.ifrype.com...
pelle:Šobrīd vēl nezinu teikt vai būs.. man īsti netīk tā organizēšana vienai, ja būtu kāds kas vēl tam pievēršas un izlīdz organizēšanā tad varbūt varētu.
.. un mūsu iecienītā vieta cik sapratu ar tikusi pakļauta plūdiem.. tā kā nezinu vai tur vispār būtu iespējams tikt.
ar netreneetu aci noteikt reljefu, cik daudz augstaaks/zemaaks, ir sameeraa gruuti .... dazhreiz meedz buut situaacijas, ka uz aci izskataas, ka reljefs iet uz leju, bet patiesiibaa - uz augshu ;l-))))
dansiga:ar netreneetu aci noteikt reljefu, cik daudz augstaaks/zemaaks, ir sameeraa gruuti .... dazhreiz meedz buut situaacijas, ka uz aci izskataas, ka reljefs iet uz leju, bet patiesiibaa - uz augshu ;l-))))
dansiga:ar netreneetu aci noteikt reljefu, cik daudz augstaaks/zemaaks, ir sameeraa gruuti .... dazhreiz meedz buut situaacijas, ka uz aci izskataas, ka reljefs iet uz leju, bet patiesiibaa - uz augshu ;l-))))
Var gan, bet tikai jāstāv uz stabila cieta pamata, lai pamats negrīļojās
Tur bija... img.fotoblog.lv... atceros, kā ar Uljenu no kalna skrējām lejā (pēc karsēšanās pirtī)...
jāā, bildē tu tak redzi veselus 70cm augsts kalns promiļu ietekmē kalni aug..bet ja nopietnāk.. visu ledus iešanas laikā ūdens līmenis tur bija daudz augstāks, re ku slīgstošā pirts www.draugiem.lv...
Mīļā miera labad uzzvanīšu rīt īpašniecei noskaidrot cik tad dziļi viņi zem ūdens ir.
aļo -es vienmēr gatava! Tik padod ziņu
nu tad man esi tu un Andreass glābējkomanda CEPUMS
imgfoto, smej smej ...... daudzus gadus cauraam vasaraam to vien dariiju, kaa pie niveliera staaveeju ... un experimenti arii ir veikti - noteikts uz aci un tad uzmeeriits. Ar laiku jau uztrenee to aci taa, ka nenoziimiigaakas vietaas vairs nemeeriija. Un taa nav tikai mana iipatniiba - veicu eksperimentus arii ar citiem ... . Taa luuk!;-)
yes yes, es gaidu :* Padomāsim par to, ko runājām čatiņā.. Aļa, varētu iztikt bez pastaigām - pa taisno uz viesu namu un izdomāt kādu nodarbi. Vai tur volejbola turnīru, vai citu kaut ko. Esmu atvērta idejām
eSeL:varētu iztikt bez pastaigām - pa taisno uz viesu namu un izdomāt kādu nodarbi.
Nav slikta doma! Ventspili tāpat visi jau ir caurstaigājuši, atbildējuši. Plus paliek jau iespēja katram bariņam atsevišķi turp vai atpakaļceļā īstenot plānotos fotouzņēmumus ar pilsētvidi vai/un pludmali.
Jonatans:Hmm, arii shogad vareetu turp doties, forsha jau taa vieta bij, un bildeejaas ar viss autopilotaa tiiri sakariigi..
Piedod, bet nē, tu esi viens no tiem retajiem (diviem) fotoblogeriem, kurus nekad vairs nevēlēšos redzēt. Visam ir savas saprāta robežas, tu tās "godam" prati pārkāpt. Doties kur gribi, bet šai pasākumā tu neesi gaidīts.
Piedod, bet nē, tu esi viens no tiem retajiem (diviem) fotoblogeriem, kurus nekad vairs nevēlēšos redzēt. Visam ir savas saprāta robežas, tu tās "godam" prati pārkāpt. Doties kur gribi, bet šai pasākumā tu neesi gaidīts.
vai es - kaut arī nekad tanī pasākumā neesmu piedalījies vispār ja es zinātu ka tur nebūtu viens cilvēks (vārdu nesaukšu) tad labprāt piedalītos - bet tā kā es zinu ka viņš visticamākais ka būs tad būs smagi jāpadomā par piedalīšanos ...