forum.gif
28., 29., 30. maijs :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 28., 29., 30. maijs :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.10 15:30
 citēt
Lunis:
Afs:Šī foruma tēma ir 28, 29,30 maijs. un ņemot vērā Ministru kabineta rīkojums Nr.924 29. maijs ir darba diena, kas tiek pārcelta no 3. maija. Bet tas laikam ietekmē tikai valsts iestādēs strādājošos, pārējiem vienalga brīvs.

Tu ko nejauc? Brīvs ir 123 ?

Tieši tā 3.maijs brīvs, jo tiek pārcelts uz 29. maija sestdienu, kad būs jāstrādā.
Publicēts: 08.04.10 16:12
 citēt
kādreiz 1, maijs arī bija brīvs un vai tad nepieņēma likumu, kad ja svētku diena iekrīt brīvdienā, tad tā automātiski uz pirmdienu pārnesas? Vai arī tas tikai krievzemē darbojas?

Stulbi ka 1 neiekrita piektdienā, tad vēl garāki svētki būtu.
Publicēts: 08.04.10 16:44
 citēt
Andreass - 1. maijs ir parasta maija sestdiena

Lunis lakam 4. maiju neuzskata par svētkiem :face-sad::face-sad::face-sad:
Publicēts: 08.04.10 16:57
 citēt
Andreass:kādreiz 1, maijs arī bija brīvs un vai tad nepieņēma likumu, kad ja svētku diena iekrīt brīvdienā, tad tā automātiski uz pirmdienu pārnesas? Vai arī tas tikai krievzemē darbojas?

Stulbi ka 1 neiekrita piektdienā, tad vēl garāki svētki būtu.
1.maijs ir svētku diena! un to likumu pieņēma gan, bet ja pareizi atceros attiecās tikai uz 4.maiju un 18.novembri, uz pārējām svētku dienām nē... kaut kā tā.. :)

zazis:Andreass - 1. maijs ir parasta maija sestdiena
1.maijs ir svētku diena (sarkanā diena kalendārā) :)
Publicēts: 08.04.10 17:01
 citēt
tusne - ja jau tev ir svētku diena tad jau iesi gājienā :D
Publicēts: 08.04.10 17:07
 citēt
zazis:tusne - ja jau tev ir svētku diena tad jau iesi gājienā :D
Tu maz zini kādi svētki ir 1.maijā??:what:
Tev ka tik gājienā iet, pašķirsti kalendāru un paskaties, kādi svētki ir 1.maijā!:face-wink:
Publicēts: 08.04.10 17:20
 citēt
1. maijs ir dabaļaužu solidaritātes svētki, un tad visi gāja gājienā nesot plakātu "Darbs, Miers, Maijs" :D Ja jauntun svini tad tev arī ir jāiet gājienā :D
Publicēts: 08.04.10 17:25
 citēt
man kā "bezģeļņikam" visas svētku dienas :face-grin:
Publicēts: 08.04.10 17:26
 citēt
gājiens būs 8 dienas vēlāk. Tur atkal jāiet ar sveštautiešiem aprunāties, tikai viņi tādi nelaipni, bet nu...

Zazis, kad Latvijā ir bijis gājiens 1.maijā?
Publicēts: 08.04.10 17:42
 citēt
Andreass:Zazis, kad Latvijā ir bijis gājiens 1.maijā?
Andreass, nezinu cik Tev gadu, bet manā bērnībā un skolas laikā noteikti bija gājieni 1.maijā, kā saka Zazis! :D vai tiešām neesi tādus ne redzējis, ne piedzīvojis?:bad_smile:
Publicēts: 08.04.10 18:02
 citēt
paldies dievam nē.
var jau būt ka bija bērnībā.

Bet esmu par jaunu lai to piedzīvotu kad sabruka PSRS es gāju 1 vai 2 klasē, kas to vairs spēj atcerēties.

es gan vairāk par mūsdienām runāju!
jo atsaukt atmiņā var arī 1. pasaules karu un teikt, ka tagad karā jāiet tajos datumos vai?
Publicēts: 08.04.10 20:25
 citēt
Laciz:
pelle:
nē, Bizarre.

Annir tev jābrauc!! ja nu Gudris ierodas, lai viņam ir kāds interesents ar ko parunāt!! :face-smile:
nope. pasaakumus ko apmeklee Haiduks - nepiedalos un basta. Negribas paareejiem tos sabojaat - ja cilveeks proponee ka es sham izsaucot vemshanu - visaadi var gadiities.

Tautas sakāmvārds- suns zina ko ēdis... ak tad tagad kauns paliek :D Kad rakstīji visādus mēslus par mani, tad vajadzēja kaunēties, ak jā, tas jaf bija Annirs, ne tu :D:D:D
Publicēts: 08.04.10 20:29
 citēt
primitizējam lietas.......:bad_smile:
Publicēts: 08.04.10 21:32
 citēt
Haiduks:
Laciz:ope. pasaakumus ko apmeklee Haiduks - nepiedalos un basta. Negribas paareejiem tos sabojaat - ja cilveeks proponee ka es sham izsaucot vemshanu - visaadi var gadiities.

Tautas sakāmvārds- suns zina ko ēdis... ak tad tagad kauns paliek :D Kad rakstīji visādus mēslus par mani, tad vajadzēja kaunēties, ak jā, tas jaf bija Annirs, ne tu :D:D:D
NEE, NEPALIEK KAUNS. Ne no viena vaarda neatsakos. Jo vairaak taapeec, ka pziistu DAUDZUS blogerus, kas viedokli par Tevi ar mani "sadala". Netaisos braaljoties ne ar Tevi, ne Taviem liidzskreejeejiem un pieluudzeejiem. Tu BIJI, ESI un BUUSI visa taa veerts ko nupat pats nosauci par meesliem. Ar labu nakti!!!
Publicēts: 08.04.10 22:29
 citēt
Vēl jo sliktāk, ja nepaliek kauns. Pat tādas cilvēcīgas jūtas esi zaudējis. MAN GAN IR KAUNS, ka ar tādu, kā tu ielaidos blogā debatēs. Nolaidos līdz tavam līmenim, kuru visprecīzāk raksturoja Alloxa. Tā, kā ne tikai tu dalies domās par mani, ir kam domas sakrīt par tevi :face-devil-grin:
Saldu tev dusu :)
Publicēts: 09.04.10 07:22 labots
 citēt
Haiduks:Vēl jo sliktāk, ja nepaliek kauns. Pat tādas cilvēcīgas jūtas esi zaudējis. MAN GAN IR KAUNS, ka ar tādu, kā tu ielaidos blogā debatēs. Nolaidos līdz tavam līmenim, kuru visprecīzāk raksturoja Alloxa. Tā, kā ne tikai tu dalies domās par mani, ir kam domas sakrīt par tevi :face-devil-grin:
Saldu tev dusu :)
Jā - prātu izkūkojušiem vectēviem. Simptomātiski :D Peaceduks

Ps. Kas ir Alloxa?
Publicēts: 09.04.10 09:46
 citēt
Alloxa ir laps fotogrāfs , kas tev ierādīja īsto vietu (atceries vien, kā pirmo reizi laidies no bloga) :D
Bet demagogs tu esi VARENĀKAIS fotoblogā... kad vēlies no visiem saņemt glaimus, tad citē mani- Annirs ir forš puika, un man var ticēt,
kad jaizceļ tumšie toņi tad citē - es sham izsaucot vemshanu. Vai nebūtu tev laiks pārvērtēt savu uzvedību.
Bet nesapratu šito paškritiku, vai tad tev tik slikti????
Novēlēju: - Saldu tev dusu, tu atbildi: - Jā - prātu izkūkojušiem vectēviem. Paškritika laba lieta :D:D:D
Bet turpināsim par pellu pirti, nepielāčo vismaz šo topiku, pleace :)
Publicēts: 09.04.10 10:16 labots
 citēt
Haiduks:Alloxa ir laps fotogrāfs , kas tev ierādīja īsto vietu (atceries vien, kā pirmo reizi laidies no bloga) :D
Bet demagogs tu esi VARENĀKAIS fotoblogā... kad vēlies no visiem saņemt glaimus, tad citē mani- Annirs ir forš puika, un man var ticēt,
kad jaizceļ tumšie toņi tad citē - es sham izsaucot vemshanu. Vai nebūtu tev laiks pārvērtēt savu uzvedību.
Bet nesapratu šito paškritiku, vai tad tev tik slikti????
Novēlēju: - Saldu tev dusu, tu atbildi: - Jā - prātu izkūkojušiem vectēviem. Paškritika laba lieta :D:D:D
Bet turpināsim par pellu pirti, nepielāčo vismaz šo topiku, pleace :)
aljo, blje, Pellju pirts arii ir Taveejaa ka te man noraadiisi ko pielaachot vai nepielaachot? pelle mani aicina un es rakstu kaapeec neapmekleeshu - jo ir taadi derglji kaa Tu.

ps. nevajag rakstiit sveshaas meelees, ja nepaarvaldi valodu - smiekliigi izskataas Tavs "pleace" :haha::haha:
Publicēts: 09.04.10 10:29
 citēt
Tu vienkārši esi pieradis visu pielāčot, vienreiz tak rimsties, visur par baigo prātvēderu uzmeties. Vabūt ļausi notikumiem briest bez savām demagoģiskajām tēzēm un uzbraukumiem. Vēl tikai nodeklarē, ka esi ticīgais :D
Publicēts: 09.04.10 10:52
 citēt
Haiduks:Tu vienkārši esi pieradis visu pielāčot, vienreiz tak rimsties, visur par baigo prātvēderu uzmeties. Vabūt ļausi notikumiem briest bez savām demagoģiskajām tēzēm un uzbraukumiem. Vēl tikai nodeklarē, ka esi ticīgais :D
noslauki tagad vaigus un dziivo mieriigi un klusiiteem taalaak, sveetais spalvas aireetaajs :D :D :D
Publicēts: 09.04.10 11:08
 citēt
Zilonis nomazgājās upē un aizgāja pastaigāties pa ceļu. Pietuvojies tiltam, viņš ieraudzīja, ka pretī iet cūka, netīra no galvas līdz kājām.
Zilonis ātri nogāja sāņus, palaida netīro cūku garām un pēc tam turpināja savu ceļojumu.
Netīrā cūka pēc tam ar augstprātību stāstīja draugiem: "Skatieties, kāda es esmu svarīga, pat zilonis nobijās no manis un nogāja sāņus dodot man ceļu".
To izdzirdējuši, pāris ziloņi jautāja savam draugam par tādas rīcības iemeslu. Vai tiešām viņš tā rīkojās dēļ bailēm?
Zilonis pasmaidīja un atbildēja: 'es varēju viegli saspiest cūku ar kāju, bet es biju tīrs, bet cūka bija ļoti netīra. Saspiežot to, es sasmērētu kāju, bet man negribējās to pieļaut. Lūk tāpēc es nogāju sāņus".
Šis stāsts parāda, ka apzinātas dvēseles izvairās no kontaktēšanās ar vulgārību, bet ne dēļ bailēm, bet dēļ vēlmes turēties tālāk no netīrības. Kaut arī viņi ir pietiekoši stipri, lai to iznīcinātu.
Publicēts: 09.04.10 11:52
 citēt
Sākumlapā, kreisajā pusē ir izveidota aptauja Pellpirts sakarā.. :)
Publicēts: 09.04.10 12:23
 citēt
ekoist, labaa moraale!! :face-wink: Ceru tā pieleks arī Haidukam un Lācim.

eSeL, nobalsoju :face-wink: Varbut tekstu pie diagrammas vari piekoriģēt tā lai redzams pilns varianta apraksts:face-wink:
Publicēts: 09.04.10 12:27
 citēt
pelle, aha, es jau šito Shadowam nosūtīju, jo pati labot, šķiet, ka nevaru.
Publicēts: 09.04.10 12:28
 citēt
Aptaujas pildītāji, kas par `Citu variantu` varētu to citu variantu arī nokomentēt, lai mums nojausma par jūsu vēlmēm :face-smile:
Publicēts: 09.04.10 12:47
 citēt
Es gan aizbrauktu un man nav pretenziju ne pret Haiduku, ne arī kādu citu blogeri, bet man ar piķi diezgan čābīgi, daudz citu tēriņu, kaut kā tā :(
Publicēts: 09.04.10 12:53
 citēt
vinieks:Es gan aizbrauktu un man nav pretenziju ne pret Haiduku, ne arī kādu citu blogeri, bet man ar piķi diezgan čābīgi, daudz citu tēriņu, kaut kā tā :(

Var piesēst kādam līdz mašīnā. Bet, cik jāmetas pirtij, vēl nav aprēķināts, bet cik zinu, šogad cena no Viesu nama puses ir daudz draudzīgāka kā pagājušo gadu. Nu un tad vēl tēriņi ņammai, bet to ar var paņemt no mājām.
Visā ziņā -ja grib, tad var :)
Publicēts: 09.04.10 12:56
 citēt
eSeL:
vinieks:Es gan aizbrauktu un man nav pretenziju ne pret Haiduku, ne arī kādu citu blogeri, bet man ar piķi diezgan čābīgi, daudz citu tēriņu, kaut kā tā :(

Var piesēst kādam līdz mašīnā. Bet, cik jāmetas pirtij, vēl nav aprēķināts, bet cik zinu, šogad cena no Viesu nama puses ir daudz draudzīgāka kā pagājušo gadu. Nu un tad vēl tēriņi ņammai, bet to ar var paņemt no mājām.
Visā ziņā -ja grib, tad var :)
Arī fakts :) Vēl ir laiks, tad jau redzēs, kas un kā.
Publicēts: 09.04.10 13:54
 citēt
29.maijs darba diena... pirts jāceļ pa labi vai pa kreisi par nedēļu... citādi daudzi nebūs, tai skaitā es.
Publicēts: 09.04.10 13:59
 citēt
alvils:29.maijs darba diena... pirts jāceļ pa labi vai pa kreisi par nedēļu... citādi daudzi nebūs, tai skaitā es.

pievienojos šim faktam
Publicēts: 09.04.10 14:06
 citēt
Visdrīzāk nedēļu pēc 29 datuma.

Ko saki, pelle?
Publicēts: 09.04.10 14:39
 citēt
nu ja celsiet nedēļu uz priekšu tad manis 100% nebūs :) - jūnija sākumā esmu Polijā - ja nedēļu iepriekš tad vispār sāku domāt ka ieradīšos (par spīti tam ka vienu cilvēku nu ļoti negribās satikt :) )
Publicēts: 09.04.10 14:41
 citēt
Nu, visiem nekad nevaŗes izdabāt...
Publicēts: 09.04.10 15:07
 citēt
man ar patiktu pirms jūnija, jo jūnijs jau atvaļinājumu laiks, tur garāki plāni.
Publicēts: 09.04.10 15:09
 citēt
Andreass:man ar patiktu pirms jūnija, jo jūnijs jau atvaļinājumu laiks, tur garāki plāni.

jautājums, vai būs jau gana silts, lai Ventā peldētos i pļavā līdz vēlai naktij meitenēm nebūtu auksti izģērbties... :what:
Publicēts: 09.04.10 15:10
 citēt
Izskatās būs jāveic vēlviena aptauja - par datumiem :P
Publicēts: 09.04.10 15:46
 citēt
Par datumiem izlemts, būs 5-6.jūnijs :face-smile:
Publicēts: 09.04.10 15:51
 citēt
Traktorz:nu ja celsiet nedēļu uz priekšu tad manis 100% nebūs :) - jūnija sākumā esmu Polijā - ja nedēļu iepriekš tad vispār sāku domāt ka ieradīšos (par spīti tam ka vienu cilvēku nu ļoti negribās satikt :) )

Un cits nedēļu uz atpakaļu būs Somijā. Diemžēl nevaram visiem pielāgoties ! :face-sad:
Publicēts: 09.04.10 16:00
 citēt
pelle:Par datumiem izlemts, būs 5-6.jūnijs :face-smile:

Ir gana laika kārtīgi sagatavoties! :)
Publicēts: 09.04.10 16:02
 citēt
pelle:Par datumiem izlemts, būs 5-6.jūnijs :face-smile:

Man der :D, taisni pirmsJāņu treniņš :):):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt